- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 30
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.301
Aynen bende öyleyim tabakları mutfağa bırakıp uzanıyorumAma yemeği yiyince gezemiyorum siskinlk ve ağırlık oluyo böyle kalkmaya eriniyorum :)
Kargoda belki yarın ulaşır elime.. İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum.. Sesi bulmak zor oluyormuş.. Bilgin var mı cihaz hakkında?Aaaa ablam bugun aldi bana yarin gidip annemden alacagim kesinlikle bu cihaz en iyisiymis. Alacakmisin?
Bugun ablam medicalcideyken aradi kullanimi kolay ve en iyisiymis. Bizim saglik ocaginda da aynisi kullaniliyor. Arar buluruz bebegi :) biraz daha buyuduklerinde daha rahat duyariz. Yarin görüşünü yaz bende yarin gidip alinca yazarim. Bir arkadasta kullaniyor burada oda çok memnunmuş.Kargoda belki yarın ulaşır elime.. İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum.. Sesi bulmak zor oluyormuş.. Bilgin var mı cihaz hakkında?
Azcik oturup sonra uzanıyorum tabaklarida Allah razı olsun eşim kaldırıyor evde olursa sanki duzelecegine daha da kötü oluyor gbi ya 14haftalk olduk teyzesi ne kusmada azalma var ne bel ağrısında ne baş ağrısındaAynen bende öyleyim tabakları mutfağa bırakıp uzanıyorumama iyi bişey yapmyrz aslında yemekler mideye inmeden uzanıyoruz sonra ağzımızdan çıkacak gibi oluyor
Yok canm gitmedim ya gitmicem kararliym bu kez ayı doldurucam he brdaha düşerse giderm sık oldu diye. Ama smdi soruyorum millete internette araştırıyorum çok normalmiş sürekli hale gelmezse.B Biravucmutluluk doktora gittin mi?
Ben de takip ettim canım.Kizlar siteyi actim vallahi
Instagram'da beni takip et! Kullanıcı adı: kecednysi
https://instagram.com/_u/kecednysi?r=sun1 buda adresim isteyen takip edip destek olabilir. GEL VATANDAS KECEYE GEL TAZE TAZE CITIR CITIR! Simitle karisti sanirim
Günaydın kızçeler :) bugün randevum var , çok heyecanlıyım
Günaydın kızçeler :) bugün randevum var , çok heyecanlıyım
günaydın canım :) Güzel haberlerle gelirsin inşallah.. Hiç sıkıntı yapma kendine..
Hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz :) benm bile kalp atışım degsti kendi pzt gunku muayenemi düşününce
Çok geçmiş olsun canım. Bugün benim takvimde ara ara ani halsizlik ve baş dönmelerinin olabileceği yazıyor. Hamilelikte her şey normal yani. Ama tansiyon önemli. Tansiyonun kontrol et.Azcik oturup sonra uzanıyorum tabaklarida Allah razı olsun eşim kaldırıyor evde olursa sanki duzelecegine daha da kötü oluyor gbi ya 14haftalk olduk teyzesi ne kusmada azalma var ne bel ağrısında ne baş ağrısındabrde tansiyon düsünce arada kafayı bulmuş gbi oluyorm
Benim eltiminde hamilelikte hatta emzirirken bile tansiyonu düşüktü sürekli düşüp bayılıyordu yalnız kalmamaya dikkat et bel ağrısı mide bulantısı kusma normal bişey çok takma kafana 9 ay boyunca kusanlar var gayette sağlıklı bebişleri oluyor ama tansiyon olayını ihmal etme kuzum en azından bi sağlık ocağına gitAzcik oturup sonra uzanıyorum tabaklarida Allah razı olsun eşim kaldırıyor evde olursa sanki duzelecegine daha da kötü oluyor gbi ya 14haftalk olduk teyzesi ne kusmada azalma var ne bel ağrısında ne baş ağrısındabrde tansiyon düsünce arada kafayı bulmuş gbi oluyorm
Donuste yaMayi unutma emi @obsesif89 gibi:)İnşallah Kızlar çok teşekkür ederim
Bu konuyu kac kere actim actim da bi kere donmediniz:) gittim aldim dandik bisey. Simdi anca karnimdaki su seslerini dinliyom:) diyeydiniz ya o zaman budaha guzel diye:)Kargoda belki yarın ulaşır elime.. İşe yarayıp yaramadığını merak ediyorum.. Sesi bulmak zor oluyormuş.. Bilgin var mı cihaz hakkında?
Gunaydin kuzum. İlgincmis ben ikili test ense kalinligi vs olcume gittigimde doktorun odasina girdim daha tuvalete cik gel dedi. Sana neden idrara sikisik dedi ki?Günaydın kızlar. Az sonra randevum var. Dua edin nolur. Ense kalınlıgı ölçülecek. Belki 2'li tarama da olur bugün bilmiyorum. Sıkışık gel diyo. Su içmekten öldüm. Ama her seferinde doktordan çıktıktan sonra geliyo çişim. Bi tutturamadım ya.
Bana hep sıkışık gel diyor. Bu sefer tam sıkış çünkü ölçüm yapacağım dedi. Üstten muayene ediyor. Alttan muayenelerde de tuvaletin olmasın diyorlar. Senin alttan mı muayene? Kan testi konusunda ben de tereddüt ettim. Ama burdan bi arkadaş tok gidiliyo demişti. Hatırladım. Kahvaltı ettim. Ya kötü birşey çıkarsa diye korkudan elim ayağım buz gibi.Gunaydin kuzum. İlgincmis ben ikili test ense kalinligi vs olcume gittigimde doktorun odasina girdim daha tuvalete cik gel dedi. Sana neden idrara sikisik dedi ki?
Bu arada tok gitmistim, doktor kahvalti etmemis olsaydin kahvaltiya gonderecektim dedi
Benim randevum 17:30 da çıkınca yazarımDonuste yaMayi unutma emiobsesif89 gibi:)
Yok be kuzum hem ustten bakiyorlar alttan ilk zamanlarda kanamalarim olmustu ikindefa bakildi onlarda da ben talep ettim daha net gorunur risk almayalim diye... hep ustten bakiyorlar hic idrara sikisik demediler...Bana hep sıkışık gel diyor. Bu sefer tam sıkış çünkü ölçüm yapacağım dedi. Üstten muayene ediyor. Alttan muayenelerde de tuvaletin olmasın diyorlar. Senin alttan mı muayene? Kan testi konusunda ben de tereddüt ettim. Ama burdan bi arkadaş tok gidiliyo demişti. Hatırladım. Kahvaltı ettim. Ya kötü birşey çıkarsa diye korkudan elim ayağım buz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?