- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.321
Yapmadin bence ya:) ben de istedim erkek dedi, hep kiz gibi dusunmustum:) boyle simdi ki gibi hissediyorum ama erkekmis felan, degisir mi acsba bilmemmne salak bir hal icindeyiz:)Benim randevum 17:30 da çıkınca yazarıminşallah cinsiyet tahmini yapar dr
Ultrason aleti mi farklı acaba bilemedim. Tüp bebek hemşiresi demişti öyle. Alttan muayenede mesane boş olmalı diye. Keşke bana da öyle dese. Daha şimdiden 1 buçuk litre suyu bitirdim. Ki normalde 1 günde anca bitiriyorum 1 buçuk litre. Bebek içerde boğulacak :) Tamam tatlım inşallah iyi haberlerle dönerim.Yok be kuzum hem ustten bakiyorlar alttan ilk zamanlarda kanamalarim olmustu ikindefa bakildi onlarda da ben talep ettim daha net gorunur risk almayalim diye... hep ustten bakiyorlar hic idrara sikisik demediler...
Heyecan yapma gecen burda yazdim ben kendi kendime ense kalinligini olctum yuksek cikarttim bi de kahrettim kendimi :) cok sukur bi gitttik 1.14 cikti:) yok yere onca gece uykumu kacirmisim... merak etme bak guzel haberler vericeksin bize gor bak
Insallah güzel haberlerle döneriz. Benim de randevum 10 dk sonra.Benim randevum 17:30 da çıkınca yazarıminşallah cinsiyet tahmini yapar dr
Gunaydin canlar:) gecen aksam yedigim dondurmadan sanirim iki gundur bogaz agrisiyla uyaniyorumvarmi onerisi olan?
Sagol canim:)Ihlamur iç canım.. GUNAYDIN :)
Ferrum fort verdi daha kullanmadım korkuyorum inşallah mide bulantısı yapmazHayırlı olsun canım bende kan sonucumu yarin alicam. Guzel olur insallah. Hangi demir ilacini verdi sana ? Bendeki midemi cok rahatsiz ediyorda merak ettim ilacini
Ne zaman gitmistin en son kuzu? Ne kadarlik oldunuz simdi:)Gunaydin kızlar. Ben de cildiye icin sira bekliyorum suan. 13.30 da bebegi gorucem insallah. Bakalim neler duyacagiz :)
Ben kurtaj sonrasi kullanmistim onu, hic te bulanti filan yapmamisti sadece diski rengim siyaha yakin oluyordu:)Ferrum fort verdi daha kullanmadım korkuyorum inşallah mide bulantısı yapmaz
Iki hafta once gitmistim canim. 10+6 doktorun olcumune göre ultrason cihazi kötüydü, belki 11 haftaya gecmis bulurum diye umuyorum iyi bir hastaneye gidiyorum bugün çünkü .Ne zaman gitmistin en son kuzu? Ne kadarlik oldunuz simdi:)
Cook tesekkur ederim :) bir ise giristim ama bakalim ne olacak Allah sonumu hayretsinBen de takip ettim canım.
Dondurma ye tekrar cnm .Dondurmadan dolayi boğazın şişerse tekrar dondurma yersen geçiyo .Denenmistir tarafımdan .Bende duyduğumda inanmamistim ama öyle çivi civiyi söker hesabı sanırsamGunaydin canlar:) gecen aksam yedigim dondurmadan sanirim iki gundur bogaz agrisiyla uyaniyorumvarmi onerisi olan?
Kafa buluyorsun galiba benimle:)Dondurma ye tekrar cnm .Dondurmadan dolayi boğazın şişerse tekrar dondurma yersen geçiyo .Denenmistir tarafımdan .Bende duyduğumda inanmamistim ama öyle çivi civiyi söker hesabı sanırsam
Doktora danismadan kullanma bence... anam buyumussunuz sizde ben daha minnak saniyorum seni nedense:)Iki hafta once gitmistim canim. 10+6 doktorun olcumune göre ultrason cihazi kötüydü, belki 11 haftaya gecmis bulurum diye umuyorum iyi bir hastaneye gidiyorum bugün çünkü .
Yuzumdekiler egzamaymis. Doktor ilac verdi hem sacima hem yuzume. Internetten baktım c kategorisi yaziyor. Kadin dogumcuya da sorucam ama canim sikildi. Kullanmasam beter oluyor ya gitgide.
Canim habire bayiliyorsa onun bi sebebi var kan degerlerinde bir seyin asiri dusukligunden oluyor bi kontrole gitsin cok tehlikeliBenim eltiminde hamilelikte hatta emzirirken bile tansiyonu düşüktü sürekli düşüp bayılıyordu yalnız kalmamaya dikkat et bel ağrısı mide bulantısı kusma normal bişey çok takma kafana 9 ay boyunca kusanlar var gayette sağlıklı bebişleri oluyor ama tansiyon olayını ihmal etme kuzum en azından bi sağlık ocağına git
Yok est.. cidden diyorum :))Kafa buluyorsun galiba benimle:)
Tansiyon aleti yok evde inslh en kısa zamanda edinmeye calisacam. Disk olduğu için sıkıntı yoktur diye düşünüyorum yüksek olsa tehlikeli de . İnslh geçer canm herşey hamilelkten deyp duruyoruz :))Çok geçmiş olsun canım. Bugün benim takvimde ara ara ani halsizlik ve baş dönmelerinin olabileceği yazıyor. Hamilelikte her şey normal yani. Ama tansiyon önemli. Tansiyonun kontrol et.
Peki canm sağol :) çok düşükms demek ki tansiyonu doktoru ne verdi ona ne önerdi acabaBenim eltiminde hamilelikte hatta emzirirken bile tansiyonu düşüktü sürekli düşüp bayılıyordu yalnız kalmamaya dikkat et bel ağrısı mide bulantısı kusma normal bişey çok takma kafana 9 ay boyunca kusanlar var gayette sağlıklı bebişleri oluyor ama tansiyon olayını ihmal etme kuzum en azından bi sağlık ocağına git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?