2017 EKİM Anne adayları

Ultrason aleti mi farklı acaba bilemedim. Tüp bebek hemşiresi demişti öyle. Alttan muayenede mesane boş olmalı diye. Keşke bana da öyle dese. Daha şimdiden 1 buçuk litre suyu bitirdim. Ki normalde 1 günde anca bitiriyorum 1 buçuk litre. Bebek içerde boğulacak :) Tamam tatlım inşallah iyi haberlerle dönerim.

Ne zaman gitmistin en son kuzu? Ne kadarlik oldunuz simdi:)
Iki hafta once gitmistim canim. 10+6 doktorun olcumune göre ultrason cihazi kötüydü, belki 11 haftaya gecmis bulurum diye umuyorum iyi bir hastaneye gidiyorum bugün çünkü .

Yuzumdekiler egzamaymis. Doktor ilac verdi hem sacima hem yuzume. Internetten baktım c kategorisi yaziyor. Kadin dogumcuya da sorucam ama canim sikildi. Kullanmasam beter oluyor ya gitgide.

Gunaydin canlar:) gecen aksam yedigim dondurmadan sanirim iki gundur bogaz agrisiyla uyaniyorum varmi onerisi olan?
Dondurma ye tekrar cnm .Dondurmadan dolayi boğazın şişerse tekrar dondurma yersen geçiyo .Denenmistir tarafımdan .Bende duyduğumda inanmamistim ama öyle çivi civiyi söker hesabı sanırsam

Doktora danismadan kullanma bence... anam buyumussunuz sizde ben daha minnak saniyorum seni nedense:)

Canim habire bayiliyorsa onun bi sebebi var kan degerlerinde bir seyin asiri dusukligunden oluyor bi kontrole gitsin cok tehlikeli

Çok geçmiş olsun canım. Bugün benim takvimde ara ara ani halsizlik ve baş dönmelerinin olabileceği yazıyor. Hamilelikte her şey normal yani. Ama tansiyon önemli. Tansiyonun kontrol et.
Tansiyon aleti yok evde inslh en kısa zamanda edinmeye calisacam. Disk olduğu için sıkıntı yoktur diye düşünüyorum yüksek olsa tehlikeli de . İnslh geçer canm herşey hamilelkten deyp duruyoruz :))

Peki canm sağol :) çok düşükms demek ki tansiyonu doktoru ne verdi ona ne önerdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…