2017 EKİM Anne adayları

Kizlar slm ya birsey soracam ne yiyorsunuz benim canim hic birsey istemiyor yanlizim da zaten esim sabah cikip aksam geliyor yemeyince de midem bulaniyor atistiriyorum meyve sut pekmez cerez falan ama dogru duzgun yemek yemiyorum yiyemiyorum daha dogrusu. Ne yapacagimi sasirdim

Insallah güzel haberlerle döneriz. Benim de randevum 10 dk sonra.

Naptin canim ciktinmi?

Yok est.. cidden diyorum :))

Eneeee:) duymustum bunu daha once denemistim de bi kere ama daha beter olmustu :) o yuzden tekrar denemedim yanlis bilgi diye:)

Simdi sen bana bi dondurma daha mi cak diyosun:)

Benim badrmcikler normalden buyuk kucuklukten beri kac igne yedim bu bogaz agrisindan dondurmaya cozumum su oldu yedikten sonra 1 bardak su iciyorum bisey olmuyo tavsiye ederim ogrencilerimede oyle yapardim hasta olmasimlar diye

Su da ictim halbuki ama:)

Ben aslımda hiç ense kalınlığı ile alakalı bişey yazmadım ama... Başkası ile mi karıştırdın acaba? Ben 24 yaşındayım :)

Yok doktora gidixem guzel haberlerle doneyim deyince benim aklim ense kalinligina gitti makum bu ara herkesin tek korkusu o ya:)

Bende pek bisey yiyemiyorum kuzu ya hatta zararli seyler yiyorum sabahlari evdeysem bi tost yapiyorum kasar peynir cok faydaliymis bebek icin, bi de sut iciyorum. Bi de aksam yiyorum bazen esim aksam yemege gelmiyo onu da gecistiriyorum sandvit felan

İlk test o ya ondan dedim. 34 yaşındayım. E biraz riskli gruba giriyorum artık. Bi de bizim ailede engelli var. O yuzden endise var biraz. Allah'ım sağlıklı sıhhatli versin.

Ailede engelli var derken kim mesela? Genetik olarak seni etkiler mi? Benim de teyzemin kizinin down sendromlu evladi var bir tane onun ihtimalini bile dusundum...

İnşallah canım senimde güzel haberlerini bekliyorum :)
Doktordan geldik :) Haberler güzel çok şükür. Endişelendiğime değmedi. 5 buçuk cm olmuş kuzum. Uyuyordu. Öyle bi sıkışık bekledim ki zor tuttum. Bi de çok kalabalık doktor bugün. Neyse çok net göründü ama. Ense 1.22 mm. çıktı. Normal dedi doktor. Decavit verdi multivitamin. 2'li tarama testi için kan verdim. 1 hafta veya 10 gün içinde çıkacakmış sonuç. Çok uzun geldi bana. Sizin de öyle mi? Bi de en güzel haber şu: Çok kesin olmamakla birlikte Kız dedi. Ama tabi net olarak 15 gün sonraki randevuda söyleyebilirim dedi :) Ben çok sevindim. Babiş biraz hayal kırıklıgına uğradı ama. :)

Çıktım canım. Bak yukarda anlattim detaylı. Çok şükür haberler iyi :)

Ailede engelli var derken kim mesela? Genetik olarak seni etkiler mi? Benim de teyzemin kizinin down sendromlu evladi var bir tane onun ihtimalini bile dusundum...
Benim de o kadar yakın maalesef. Amcamın oğlunda otizm var. Benden 1 yaş büyük. Ayrıca ben görmedim, ben doğduktan 1 yıl sonra ölen amcam da spastik engelliymiş. Allah korusun. Bilmiyorum bunlar genetik hastalık olabilir mi. Hayatımda en büyük endişem engelli bir çocuğumun olması bu yüzden. Yengemin yaşadıgı zorlukları biliyorum. Allah kimseye vermesin. Bir de benim çalıştıgım okul da isitme engelliler lisesi.

Çok sevindim canım, maşallah :) sonucların çıkması o kdar sürüyormuş bende öyle duymuştum.

Bizim de bir haftaya cikicakmis sonuclar tatlim oyle oluyor genelde. Hadi gozun aydin

Anladim canim haklisin cok etkiliyor insani bizim isyerimizin alt kati ozel egitim merkezi asansorde surekli onlarla karsilasiyorum o kadar etkileniyorum ki...

Biz esim le genetik testlerimizi yaptirmistik yeni, ikimizin de temiz cikmisti kromozom testleri, zaten sonuclari aldiktan 5 gun sonra hamile oldugumu ogrendim:) genetigimizde problem yoksa temiz olma ihtimali yuksektir diye avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…