2017 EKİM Anne adayları

Doktordan geldik bizim bebis cok buyumus kizlar sati yakalamis. 11 hafta 5 gunluk cikti bir olcumde bir olcumde de 11 hafta 3 günlük. Bas popo mesafesi de 5.03 cm olmus cok buyumus ya :) Inanilmaz hareketli amuda kalkiyordu doktor cok güldü. Yeni doktorumu cok sevdim :) cinsiyet soylemedi 16. Haftada dedi oysa bizimki acti bacaklarını :)) Hafta ici ense ve burun olcumu icin baska bir yere gidicem kan verip vermeme konusunda kararsizim ense olcumu yaparken kan da aliyorlarmis ucrete dahilmis. Tekrar bazı tetkikler istedi doktor o yuzden tekrar cagirdi haftaya.

Resimleri eklicem anlayan bi soylesin nubcular B Biravucmutluluk kirmizigitar ve diger kizlar...

Mrb kizlar az once kanamam oldu baya hemde pihti falan geldi hastaneye geldik hemen dr alttan bakti rahim girişinde bisey yok kese etrafinda bisey yok dedi bu ikinci oldu bi de 6 haftalikken olmustu onda dr bisey yok dedi rapor vermedi bunda dusuk riski var dedi gunde 3 kere progestan verdi simdi hastaneye yatis yaptim serum takildi igne yapildi ara ara az da olsa kanamam oluyor[

Çok sevindim iyi olmasına canm inslh hep böyle devam etsn :)) bu çok nazlı duruyor ya kizmi acaba. Bn nub faln göremiyorm hareketli olduğu belli net br görüntü bile alamamış doktor :) Allah ım gönlünüze göre versin inslh. İkili test ölçümü için başka doktora yonlendirildiysen kanda alırlar canm inslh onlarda sorunsuz olur

Canm geçmiş olsun yaa neden mis ya bu kanamalar o zamn?? Bebek iyimi plasentasi faln normalmi canm

Sagol canim hayirlisi olsun surekli dondu durdu doktor zor ölçtü :)) Istersem kan vermeyebilirmisim. Siz olcemez misiniz ensesini dedim benim ultrasonum bunun icin uygun degil dedi.

Cok gecmis olsun guzelim. Insallah hicbir sey olmaz sen icini ferah tut. Dinlen bol bol doktorun dediği gibi.

Sagol canim hayirlisi olsun surekli dondu durdu doktor zor ölçtü :)) Istersem kan vermeyebilirmisim. Siz olcemez misiniz ensesini dedim benim ultrasonum bunun icin uygun degil dedi.
Kuzum sende br doktor tutturamadın kendine valla . Doktorunun ultrasonu iyi değilmiş gerçekten .

Çok geçmiş olsun. İnsallah atlatırsın.

Ben de seni merak etmiştim. Aynı gundü randevumuz öyle hatieliyordum. Oh hadi sevindim güzel haberlerine. Benimki uyuyordu hareketlerini göremedik ama 3 boyutlu ultrasondan gördüm. Aynı bana benziyodu :)

O zaman sen arada yudum yudum icmelisin canim nasil yedin lop lop yuttun mu naptin dondurmayi

Kan değerleri kilosu falan çok iyiydi canım maşallah kolay kolay hasta bile olmayan bi bünyesi var
Benim gorumcemde bayiliyordu arada oluyor ya diyo nasil biseyse normal biseymis gibi kabul etmisti dr gitti norolojiye dahi gitti ama kaninda bi madde cok azalmis o yapiyormus kan degeri degil bu bilmiyorumda ben normallestiremiyorum bunu ya nasil kaniksayip kabulleniyorlarsa sasiriyorum bi sorun varki vucut tepki veriyor iste arastirma yapilmasi lazim bence gorumcemi de ben ikna ettim yoksa oda pek sallamiyordu simdi iyi sukur

Ben de seni merak etmiştim. Aynı gundü randevumuz öyle hatieliyordum. Oh hadi sevindim güzel haberlerine. Benimki uyuyordu hareketlerini göremedik ama 3 boyutlu ultrasondan gördüm. Aynı bana benziyodu :)
Bana da soyle guzel bir ultrason cihazi rastgelmedi. Senin adına cok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…