- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.381
Az once dr yine bakti kese biraz asagi inmis dedi dua edin kizlar nolur
T hcg değeri 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye okudum bi forumda acaba gerçek mi diye sordumNasil?
Cok tesekkur ederim
O da yaptı canım zaten doktora gitmeyi tahlil yaptrmayı çok seven bi insan başı ağrısa doktora koşar öyle bişey çıkmadı kan değeri düşüklüğüde baygınlık yapıyor biliyorum hatta kalbine kadar vuruyor insanınBenim gorumcemde bayiliyordu arada oluyor ya diyo nasil biseyse normal biseymis gibi kabul etmisti dr gitti norolojiye dahi gitti ama kaninda bi madde cok azalmis o yapiyormus kan degeri degil bu bilmiyorumda ben normallestiremiyorum bunu ya nasil kaniksayip kabulleniyorlarsa sasiriyorum bi sorun varki vucut tepki veriyor iste arastirma yapilmasi lazim bence gorumcemi de ben ikna ettim yoksa oda pek sallamiyordu simdi iyi sukur
O zaman diyecek bisey yok Allah sifa versin demekten baskaO da yaptı canım zaten doktora gitmeyi tahlil yaptrmayı çok seven bi insan başı ağrısa doktora koşar öyle bişey çıkmadı kan değeri düşüklüğüde baygınlık yapıyor biliyorum hatta kalbine kadar vuruyor insanın
Mrb kizlar az once kanamam oldu baya hemde pihti falan geldi hastaneye geldik hemen dr alttan bakti rahim girişinde bisey yok kese etrafinda bisey yok dedi bu ikinci oldu bi de 6 haftalikken olmustu onda dr bisey yok dedi rapor vermedi bunda dusuk riski var dedi gunde 3 kere progestan verdi simdi hastaneye yatis yaptim serum takildi igne yapildi ara ara az da olsa kanamam oluyor[
Az once dr yine bakti kese biraz asagi inmis dedi dua edin kizlar nolur
Amin canım allah sağlık sorunu olan herkese şifa versinO zaman diyecek bisey yok Allah sifa versin demekten baska
Araştırdım canım ama öyle bir şey yokmuşT hcg değeri 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye okudum bi forumda acaba gerçek mi diye sordum
İnşallah tutunur bebişin canım. Allah'a emanet olun. Dualarımız seninle.Az once dr yine bakti kese biraz asagi inmis dedi dua edin kizlar nolur
Bugün verdim kan testini. 1 hafta, 10 gün sonra öğreneceğim sonucu. Çok merak ettim şimdi t hcg değerini. Kız gibi görünüyor dedi doktor ama daha 12 haftalık. Erken değil mi kız tahmini için?T hcg değeri 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye okudum bi forumda acaba gerçek mi diye sordum
Bak şimdi. Çok heyecanlanmıştımAraştırdım canım ama öyle bir şey yokmuş
Ya ben dün 13+5 tim göstermedi bizim yaramaz geçen cuma kan verdim dün sonuç çıktı çok şükür temizdi o zamanda göstermedi küsmüş bana ya hep sırtını dönüyorBugün verdim kan testini. 1 hafta, 10 gün sonra öğreneceğim sonucu. Çok merak ettim şimdi t hcg değerini. Kız gibi görünüyor dedi doktor ama daha 12 haftalık. Erken değil mi kız tahmini için?
Allah yardımcın olsun inş herşey yoluna girer sağlıkla huzurla sende bolbol dualarını oku..Az once dr yine bakti kese biraz asagi inmis dedi dua edin kizlar nolur
Sürpriz yapacaktır annesi. Bi sonraki randevuda görürsünüz.Ya ben dün 13+5 tim göstermedi bizim yaramaz geçen cuma kan verdim dün sonuç çıktı çok şükür temizdi o zamanda göstermedi küsmüş bana ya hep sırtını dönüyor
İnş canım sana söyledi mi cinsiyetini doktorunSürpriz yapacaktır annesi. Bi sonraki randevuda görürsünüz.
Benimde dün oldu aynısı otururken zil calinca birden kalktım camdan bakmaya bicak saplandı resmen ama bikaç saniyeliktiKizlar ya az once aniden yattigim yerden kalktim bi an bicak saplanir gibi oldu karnima saniyelik bir seydi ama cok korkuyorum bi gitsem mi doktora simdi bi an unuttum hamile oldugumu aniden kalktim of
Aynen oyle oldu canim anlik bir seydi ama icime kurt dustu gitsem mi simdi acileBenimde dün oldu aynısı otururken zil calinca birden kalktım camdan bakmaya bicak saplandı resmen ama bikaç saniyelikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?