2017 EKİM Anne adayları

O da yaptı canım zaten doktora gitmeyi tahlil yaptrmayı çok seven bi insan başı ağrısa doktora koşar öyle bişey çıkmadı kan değeri düşüklüğüde baygınlık yapıyor biliyorum hatta kalbine kadar vuruyor insanın

O zaman diyecek bisey yok Allah sifa versin demekten baska

Az once dr yine bakti kese biraz asagi inmis dedi dua edin kizlar nolur

Geçmiş olsun canım. Geçecek te.
Ben de geçen hafta perşembe günü kanama geçirdim bir anda boşaldı, sonra geçti sandım pazar günü yine çok kanamam oldu 2tane parça düşürdüm. Proluton depot iğne yaptılar. Hep yattım geçti çok şükür. Tam adet döngüme gelmiş. Adet günüm kadar da sürdü. İçerde kanama alanı var yatıyorum. Sadece yemek yapmaya yemeye namaza kalkıyorum. Lekelenme bile kalmadı ama dikkat etmeye devam.
O dönem canım çok sıkıldı, çok ağladım bu da kanamayı tetikledi. sonra salavat çektim hep. Hem rahatladım hem de kanamam azaldı. Sen de stres yapma geçecek inşaAllah. Dualarının öncesine ve sonrasına salat-ü selam getir bol bol. Rabbim efendimiz hürmetine sıkıntını gidersin inşaAllah. Olumlu düşün. 9 ay kanama geçirip sapasağlam evladını kucağına alanları okudum.

Kızlar kontrolüme gittim, bebek 11+3 te gayet iyi dedi dr ama kesem bebeğe biraz baskı yapıyormuş normalde yuvarlak olması gereken kese dardı bunun için 1 iğne yaptırdı ve bana kendini yorma bol bol dinlen dedi haftaya gel ikili testini yapalım dedi. Bu kese olayı nedir ki

T hcg değeri 50nin altındaysa erkek üstündeyse kız diye okudum bi forumda acaba gerçek mi diye sordum
Bugün verdim kan testini. 1 hafta, 10 gün sonra öğreneceğim sonucu. Çok merak ettim şimdi t hcg değerini. Kız gibi görünüyor dedi doktor ama daha 12 haftalık. Erken değil mi kız tahmini için?

Bugün verdim kan testini. 1 hafta, 10 gün sonra öğreneceğim sonucu. Çok merak ettim şimdi t hcg değerini. Kız gibi görünüyor dedi doktor ama daha 12 haftalık. Erken değil mi kız tahmini için?
Ya ben dün 13+5 tim göstermedi bizim yaramaz geçen cuma kan verdim dün sonuç çıktı çok şükür temizdi o zamanda göstermedi küsmüş bana ya hep sırtını dönüyor

Kizlar ya az once aniden yattigim yerden kalktim bi an bicak saplanir gibi oldu karnima saniyelik bir seydi ama cok korkuyorum bi gitsem mi doktora simdi bi an unuttum hamile oldugumu aniden kalktim of

Kizlar ya az once aniden yattigim yerden kalktim bi an bicak saplanir gibi oldu karnima saniyelik bir seydi ama cok korkuyorum bi gitsem mi doktora simdi bi an unuttum hamile oldugumu aniden kalktim of
Benimde dün oldu aynısı otururken zil calinca birden kalktım camdan bakmaya bicak saplandı resmen ama bikaç saniyelikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…