- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 30
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.401
Yok canım hiç gitme o bi anlık bişey bndede oldu bikaç defa çok korkmştm rahim büyüdüğü için damarlar kasılıyormş vücudumuz hızlı bi şekilde kan pompalıyor korkcak bişey yok içini ferah tutAynen oyle oldu canim anlik bir seydi ama icime kurt dustu gitsem mi simdi acile
Aniden kalkinca oldu diye cok korktum canim ilk gebeligim tecrubesizim cok icim rahatladi canim ama demek oluyor boyle Allah korusun yavrularimizi:)Yok canım hiç gitme o bi anlık bişey bndede oldu bikaç defa çok korkmştm rahim büyüdüğü için damarlar kasılıyormş vücudumuz hızlı bi şekilde kan pompalıyor korkcak bişey yok içini ferah tut
Yok cnm korkma bişi olmaz anlık bişi iste ani hareketden dolayi ,ama için rahat etmiosa git veya Dr.unu bi ara istersenAynen oyle oldu canim anlik bir seydi ama icime kurt dustu gitsem mi simdi acile
Bnde öyleyim vala canım burnum aksa niye aktı bişey mi oldu modundayım ama çok vesvese etmemenz lazım korkma sende bişey olmaz bebeişlerimiz çok güçlü melekler koruyor onları :)Aniden kalkinca oldu diye cok korktum canim ilk gebeligim tecrubesizim cok icim rahatladi canim ama demek oluyor boyle Allah korusun yavrularimizi:)
Hangisinden aldın sen ? Ben görmedim konuyu açtığını..Bu konuyu kac kere actim actim da bi kere donmediniz:) gittim aldim dandik bisey. Simdi anca karnimdaki su seslerini dinliyom:) diyeydiniz ya o zaman budaha guzel diye:)
Sancim olursa gidicem hemen canim Allah korusun insallah bir sey olmazYok cnm korkma bişi olmaz anlık bişi iste ani hareketden dolayi ,ama için rahat etmiosa git veya Dr.unu bi ara istersen
Ayni ben ilk tecrubeler o yuzden sanirim ikinci de daha rahat oluruz umarim :) Allah korusun yavrularimizi :)Bnde öyleyim vala canım burnum aksa niye aktı bişey mi oldu modundayım ama çok vesvese etmemenz lazım korkma sende bişey olmaz bebeişlerimiz çok güçlü melekler koruyor onları :)
Olmaz cnm sen öyle kötü şeyler düşünme bak ağrı sanci da yok iyidir bebeğinSancim olursa gidicem hemen canim Allah korusun insallah bir sey olmaz
Amin canım şu süreci hayrlısıyla atlatrz inşAyni ben ilk tecrubeler o yuzden sanirim ikinci de daha rahat oluruz umarim :) Allah korusun yavrularimizi :)
Cok sagol canim icim rahatladi cok :) bir dahakine cok daha dikkatli olucamOlmaz cnm sen öyle kötü şeyler düşünme bak ağrı sanci da yok iyidir bebeğin
Insallah canim Allah saglikla kucagimiza almayi saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah :)Amin canım şu süreci hayrlısıyla atlatrz inş
Doktordan geldik bizim bebis cok buyumus kizlar sati yakalamis. 11 hafta 5 gunluk cikti bir olcumde bir olcumde de 11 hafta 3 günlük. Bas popo mesafesi de 5.03 cm olmus cok buyumus ya :) Inanilmaz hareketli amuda kalkiyordu doktor cok güldü. Yeni doktorumu cok sevdim :) cinsiyet soylemedi 16. Haftada dedi oysa bizimki acti bacaklarını :)) Hafta ici ense ve burun olcumu icin baska bir yere gidicem kan verip vermeme konusunda kararsizim ense olcumu yaparken kan da aliyorlarmis ucrete dahilmis. Tekrar bazı tetkikler istedi doktor o yuzden tekrar cagirdi haftaya.
Resimleri eklicem anlayan bi soylesin nubcular @Biravucmutlulukkirmizigitar ve diger kizlar...
Bebisim hakikaten amuda kalkmis bir velet goruyoeum ben burda:) soytariya bak ya cok guldum:) masallah ona:) nub goremedim cinsiyetini bilmem de, cikista senin canina okuyacak bir firlama bu sanki:)
Eki Görüntüle 1979304 Eki Görüntüle 1979305
Mrb kizlar az once kanamam oldu baya hemde pihti falan geldi hastaneye geldik hemen dr alttan bakti rahim girişinde bisey yok kese etrafinda bisey yok dedi bu ikinci oldu bi de 6 haftalikken olmustu onda dr bisey yok dedi rapor vermedi bunda dusuk riski var dedi gunde 3 kere progestan verdi simdi hastaneye yatis yaptim serum takildi igne yapildi ara ara az da olsa kanamam oluyor[
Kızlar kontrolüme gittim, bebek 11+3 te gayet iyi dedi dr ama kesem bebeğe biraz baskı yapıyormuş normalde yuvarlak olması gereken kese dardı bunun için 1 iğne yaptırdı ve bana kendini yorma bol bol dinlen dedi haftaya gel ikili testini yapalım dedi. Bu kese olayı nedir ki
Kizlar ya az once aniden yattigim yerden kalktim bi an bicak saplanir gibi oldu karnima saniyelik bir seydi ama cok korkuyorum bi gitsem mi doktora simdi bi an unuttum hamile oldugumu aniden kalktim of
Hangisinden aldın sen ? Ben görmedim konuyu açtığını..
Cok tesekkurler canim cevap icin icim rahatladi sayfa ve sizler sayesinde cok sagolun:)Kizlar bugun disardaydim cok ta yogundum ancak bakiyorum mesajlariniza :)
Tatlim cok gecmis olsun ne durumdasin su an?
Hic bi fikrim yok kese boyutuyla ilgili, hic te duymadim tatlim ama gecici birsey oldugunu dusunuyorum bebek buyudukce kese de buyuyecektir cunku.
O cok ani hareketlerde hepimizde oluyor, ben netten arastirmistim bir doktor ani hareketlerden sonra ozellikle bicak saplanma hissi olabilir bunlar normaldir yazmisti. Korkma :) bu sabah bende aynisi oldu, hemde iki defa.... daha once de olmustu...
Ya angeltalk diye dandik bisey:) 80 lira mi ne zaten fiyati da:)
çok sağol bitanem valla sorma ağzıma etti bu çocuk benim sağlıklı olsun ilaçla milaçla dayanıcam artık ama akşam çok korktum mide ağrısı da olunca ödüm patladı bişey oldu sandım yemeği hiç Kabul etmiyor valla işimiz var bu yumurcakla kendisi göbüş yapmış içerde beni gör 3 aya gircez çırpı gibiyim
Kardesim kk de baktim bazılarında farkli farkli çıkmış belii haftayla ilgilidir, ben tam 11+5 de gittim ona göre dogru cikti dr.de ekk dedi teste görede erkkBak şimdi. Çok heyecanlanmıştım
Nasil kotu ? Allah yardimcin olsun sakin ol bunlar 100%değillerİkili test sonucum kötü çıktı. Bana dua edin ne olur...
Nasil kotu cikti kuzum ya?İkili test sonucum kötü çıktı. Bana dua edin ne olur...
Cnm üzülme bebeğini de üzme %100 deilki sonuç ayrıca testi sorunsuz çıkanlarında bebeğinde sorun olabiliyor ,testte sorun çıkanlarında sağlıklı bebekleri olabiliyo. Cok duydum riskli çıkıp sağlıklı olan bebekler ,hatta illa alınması gerek kesinlikle sorunlu diyen Dr. lar ve inatla bebeginden vazgeçmeyip sağlıklı bebekleri olan aileler ...İkili test sonucum kötü çıktı. Bana dua edin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?