2017 EKİM Anne adayları

Aynen oyle oldu canim anlik bir seydi ama icime kurt dustu gitsem mi simdi acile
Yok canım hiç gitme o bi anlık bişey bndede oldu bikaç defa çok korkmştm rahim büyüdüğü için damarlar kasılıyormş vücudumuz hızlı bi şekilde kan pompalıyor korkcak bişey yok içini ferah tut

Aniden kalkinca oldu diye cok korktum canim ilk gebeligim tecrubesizim cok icim rahatladi canim ama demek oluyor boyle Allah korusun yavrularimizi:)

Aniden kalkinca oldu diye cok korktum canim ilk gebeligim tecrubesizim cok icim rahatladi canim ama demek oluyor boyle Allah korusun yavrularimizi:)
Bnde öyleyim vala canım burnum aksa niye aktı bişey mi oldu modundayım ama çok vesvese etmemenz lazım korkma sende bişey olmaz bebeişlerimiz çok güçlü melekler koruyor onları :)

Bnde öyleyim vala canım burnum aksa niye aktı bişey mi oldu modundayım ama çok vesvese etmemenz lazım korkma sende bişey olmaz bebeişlerimiz çok güçlü melekler koruyor onları :)
Ayni ben ilk tecrubeler o yuzden sanirim ikinci de daha rahat oluruz umarim :) Allah korusun yavrularimizi :)

Kizlar bugun disardaydim cok ta yogundum ancak bakiyorum mesajlariniza :)

Tatlim cok gecmis olsun ne durumdasin su an?

Hic bi fikrim yok kese boyutuyla ilgili, hic te duymadim tatlim ama gecici birsey oldugunu dusunuyorum bebek buyudukce kese de buyuyecektir cunku.

Kizlar ya az once aniden yattigim yerden kalktim bi an bicak saplanir gibi oldu karnima saniyelik bir seydi ama cok korkuyorum bi gitsem mi doktora simdi bi an unuttum hamile oldugumu aniden kalktim of

O cok ani hareketlerde hepimizde oluyor, ben netten arastirmistim bir doktor ani hareketlerden sonra ozellikle bicak saplanma hissi olabilir bunlar normaldir yazmisti. Korkma :) bu sabah bende aynisi oldu, hemde iki defa.... daha once de olmustu...

Hangisinden aldın sen ? Ben görmedim konuyu açtığını..

Ya angeltalk diye dandik bisey:) 80 lira mi ne zaten fiyati da:)

Cok tesekkurler canim cevap icin icim rahatladi sayfa ve sizler sayesinde cok sagolun:)

Ben bu hamileliğimde yanma var midemde diye sürekli yiyorum canım o daha çok rahatsız ediyo :) ilkiyle kıyaslayınca yiyememek daha iyiymiş diyorum :) şimdiden 7 aylık hamile gibiyim. Rahat hamilelik geçirenlerede acayip imreniyorum :) eşim ikide birde hamilelik sana göre diil diyip duruyo ona inat kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum ama ıhh bu da zor geçiyo

Bak şimdi. Çok heyecanlanmıştım
Kardesim kk de baktim bazılarında farkli farkli çıkmış belii haftayla ilgilidir, ben tam 11+5 de gittim ona göre dogru cikti dr.de ekk dedi teste görede erkk ama yanlis olanda varmış :)

İkili test sonucum kötü çıktı. Bana dua edin ne olur...
Cnm üzülme bebeğini de üzme %100 deilki sonuç ayrıca testi sorunsuz çıkanlarında bebeğinde sorun olabiliyor ,testte sorun çıkanlarında sağlıklı bebekleri olabiliyo. Cok duydum riskli çıkıp sağlıklı olan bebekler ,hatta illa alınması gerek kesinlikle sorunlu diyen Dr. lar ve inatla bebeginden vazgeçmeyip sağlıklı bebekleri olan aileler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…