2017 EKİM Anne adayları

Kizlar doktorlarin yazilarini okudum 2li testle bisiy anlasilmaz fetal dna testi ile cinsiyet anlasilir diyor
Ya bu benim bebe bugun sanirim baya hareket ediyor boyle sanki suyun icinde kayiyor gibi sanki kaşıntı gibi :)

F Foha bu aksam kuzenimin esiyle birlikteydik annemlere gelmisler orda orda karsilastik. İki tane evladi var biri ortaokul biri ilkokulda. Hamilemisin hayirli olsun filan falan...

Ben kucukte aminosentez yaptirdim dedi, neden ki dedim. Testler bozuk cikmisti dedi, hatta buyuk olanda da testlerim bozuk cikmisti, ama biz aminosentez zamanini kacirdigimiz icin yaptiramamistik dedi.

Simdi ikisi de masallahi var.

F Foha bu aksam kuzenimin esiyle birlikteydik annemlere gelmisler orda orda karsilastik. İki tane evladi var biri ortaokul biri ilkokulda. Hamilemisin hayirli olsun filan falan...

Ben kucukte aminosentez yaptirdim dedi, neden ki dedim. Testler bozuk cikmisti dedi, hatta buyuk olanda da testlerim bozuk cikmisti, ama biz aminosentez zamanini kacirdigimiz icin yaptiramamistik dedi.

Simdi ikisi de masallahi var.

Kizlar doktorlarin yazilarini okudum 2li testle bisiy anlasilmaz fetal dna testi ile cinsiyet anlasilir diyor
Ya bu benim bebe bugun sanirim baya hareket ediyor boyle sanki suyun icinde kayiyor gibi sanki kaşıntı gibi :)
Bende bugün hissettim ilk defa bu kadar net ara ara oluo bisiler ben bağırsak fln herhalde diodum ama bundan eminim bebegimdi

Bende bugün hissettim ilk defa bu kadar net ara ara oluo bisiler ben bağırsak fln herhalde diodum ama bundan eminim bebegimdi

Bencede bağırsak değil bebekkkk
M
Ya evet dimi:) hep degil, ama bazen, icimde bir nokta titriyor sanki... bagirsak hareketlerini ayirabiliyorum bu oyle degil. Seyirme gibi, ama daha hafif ve daha derinden... muhtemelen icerde dondukce hissediyoruz.

Otururken filan degil daha cok uzanirken hissediyorum

Evet uzanirken hatta tv izlerken diyom acaba hosuna mı gidiyor ? :)

Biz elbise bakiyoz kendimize hastane çıkışı,muslinler falan filan

Ayyy bilmiyormusun seeennnn tulbent battaniye cok kullanisli birsey herseye yariyor tam bir kurtarıcı.....
Sakasi bir yana arkadasim dedi bugun bana 2 tane ondan al diye havlu gibi bile kullanıyormuş kirmizigitar

canım zaten doktorlar bu tür şeylere inanmıyor ki onlara göre sağda ya da solda olmasının da bi mantığı yok ama biz burda inanıp karşılaştırdık bari bikaç kişinin bebişinin sonucunu ve cinsiyetini karşılaştrsaydık bizde böyle bişey var mı yok mı bakardık

İnşallah iyi cikar benim de.şimdi amerikaya kan göndereceğim onun sonucuna göre artık aminosentez vs bakacaz.Prof a gidecem.hayırlısı ins

Amin....İnşallah iyi olur...Çok kötüyüm çok ağladım. .

İnşallah iyi cikar benim de.şimdi amerikaya kan göndereceğim onun sonucuna göre artık aminosentez vs bakacaz.Prof a gidecem.hayırlısı ins
Risk cok mu yuksek cikti ya her pozitif cikanda illa down sendromu olucak diye birsey yok diyorlar yanilma payi da olabiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…