- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 30
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.441
Haha doktor erkek demiş kuzum niye değişsnDoktor erkek bu degismez artik dedi ama ben yine merak ediyom analik işte....testten once de sonra da erkek dedi
Dua ediyoruz kardeşim, sakin üzülme bebeginden vaz geçme... hissediyorum sana şaka yapıyorİnşallah iyi cikar benim de.şimdi amerikaya kan göndereceğim onun sonucuna göre artık aminosentez vs bakacaz.Prof a gidecem.hayırlısı ins
1:18 çıktı oran kötü yaniNasil kotu cikti kuzum ya?
Ya ne biliyim iste 14 haftadan once dedi ya aklima takiliyor ama degismez artikin dediHaha doktor erkek demiş kuzum niye değişsnerkekler kndini erken belli ediyormuş bende kızlar geç belli oluyor diye ve testteki sonuca göre kız diye umut ediyorum bi yandan erken tahmin etseydi doktorum galiba bende senin gibi çelişkiye düşerdim
Risk çok yüksek çıktıRisk cok mu yuksek cikti ya her pozitif cikanda illa down sendromu olucak diye birsey yok diyorlar yanilma payi da olabiliyormus
Hm çıkmış işte sonucun ben çıkmamş sandım bnmki 116 çıktı doktorum aslında çaktrmadan erkek olsa belli olurdu vs gibi bişeyler dedi ama emin olamadımYa ne biliyim iste 14 haftadan once dedi ya aklima takiliyor ama degismez artikin dedisonucumda 40li bisiy 50nin alti
Ouu hayırlı olsun kızımız diyelimmmHm çıkmış işte sonucun ben çıkmamş sandım bnmki 116 çıktı doktorum aslında çaktrmadan erkek olsa belli olurdu vs gibi bişeyler dedi ama emin olamadım
Allah allah cok sasirdim su an. Doktor ne dedi peki?1:18 çıktı oran kötü yani
Saol canım inş erkekte olsa farketmez ya allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize öyle konuşup takılıyoruz işteOuu hayırlı olsun kızımız diyelimmm
Amiiinnn :)Saol canım inş erkekte olsa farketmez ya allah hayırlı evlat nasip etsin hepimize öyle konuşup takılıyoruz işte
o sonuç sadece bi olasılık canım benmde yengemde sonuç kötü çıkmıştı ama şimdi çocuğu sapasağlam kesin bişey yok canım bizimkiler iyi çıksada bizde sağlıklı olduğunu garantilemiş sayılmıyoruz kndini yıpratma güçlü olRisk çok yüksek çıktı
Insallah korktugun olmaz canim benim yegenimede riskli dediler kalbi parliyo dediler amniyo sentez sivisi istediler bu cok riskli diye ablam yaptirmadi mikrop kaoma durumu var diye. Sen ozele mi gidiyorsun para icin herseyi yaparlar ablamda ozele gidiyordu ve boyle korkutarak test yaptirmak istemislerdi. Yegenim simdi cok saglikli ve tatli 3 yasinda simdi1:18 çıktı oran kötü yani
Kesinlikle park yatak csnimbeşik konusunda çok kararsızım canım acaba mobilya mı alsam yoksa park yatak mı alsam. acele etmek istemiyorum. ilerde inşallah alırız. :)
Canim bende park yatak ta yoğunlaştım ama bu sefer bide sifonyer almak gerekecek bebek eşyaları için. Bu yuzden çekmecesi ve küçük bibdolabi olan mobilya beşik mi alsam diye düşünuyurum.Kesinlikle park yatak csnim
Söyledi canım. Kız olacak büyük ihtimalle. Ama net olarak 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi.İnş canım sana söyledi mi cinsiyetini doktorun
Kötü olan ne? Anlamadım. Dur bakalım hemen endişelenme. Doktorun gördü mü?İkili test sonucum kötü çıktı. Bana dua edin ne olur...
Günaydın canım. Nasıl oldun merak ettim. Hersey yolundadır umarım. Hastanede misin hala?Az once dr yine bakti kese biraz asagi inmis dedi dua edin kizlar nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?