2017 EKİM Anne adayları

Doktor erkek bu degismez artik dedi ama ben yine merak ediyom analik işte....testten once de sonra da erkek dedi
Haha doktor erkek demiş kuzum niye değişsn erkekler kndini erken belli ediyormuş bende kızlar geç belli oluyor diye ve testteki sonuca göre kız diye umut ediyorum bi yandan erken tahmin etseydi doktorum galiba bende senin gibi çelişkiye düşerdim

İnşallah iyi cikar benim de.şimdi amerikaya kan göndereceğim onun sonucuna göre artık aminosentez vs bakacaz.Prof a gidecem.hayırlısı ins
Dua ediyoruz kardeşim, sakin üzülme bebeginden vaz geçme... hissediyorum sana şaka yapıyor

Ya ne biliyim iste 14 haftadan once dedi ya aklima takiliyor ama degismez artikin dedi sonucumda 40li bisiy 50nin alti

Risk çok yüksek çıktı
o sonuç sadece bi olasılık canım benmde yengemde sonuç kötü çıkmıştı ama şimdi çocuğu sapasağlam kesin bişey yok canım bizimkiler iyi çıksada bizde sağlıklı olduğunu garantilemiş sayılmıyoruz kndini yıpratma güçlü ol

1:18 çıktı oran kötü yani
Insallah korktugun olmaz canim benim yegenimede riskli dediler kalbi parliyo dediler amniyo sentez sivisi istediler bu cok riskli diye ablam yaptirmadi mikrop kaoma durumu var diye. Sen ozele mi gidiyorsun para icin herseyi yaparlar ablamda ozele gidiyordu ve boyle korkutarak test yaptirmak istemislerdi. Yegenim simdi cok saglikli ve tatli 3 yasinda simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…