- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.461
Gecmis olsun canım. Iyisin simdi dimi? Kanama falan durdu. Sürekli yatman mı gerekiyormuş? Ben de duydum 9 ay boyunca kanaması olup saglikla bebeklerini kucagına alanları.Geçmiş olsun canım. Geçecek te.
Ben de geçen hafta perşembe günü kanama geçirdim bir anda boşaldı, sonra geçti sandım pazar günü yine çok kanamam oldu 2tane parça düşürdüm. Proluton depot iğne yaptılar. Hep yattım geçti çok şükür. Tam adet döngüme gelmiş. Adet günüm kadar da sürdü. İçerde kanama alanı var yatıyorum. Sadece yemek yapmaya yemeye namaza kalkıyorum. Lekelenme bile kalmadı ama dikkat etmeye devam.
O dönem canım çok sıkıldı, çok ağladım bu da kanamayı tetikledi. sonra salavat çektim hep. Hem rahatladım hem de kanamam azaldı. Sen de stres yapma geçecek inşaAllah. Dualarının öncesine ve sonrasına salat-ü selam getir bol bol. Rabbim efendimiz hürmetine sıkıntını gidersin inşaAllah. Olumlu düşün. 9 ay kanama geçirip sapasağlam evladını kucağına alanları okudum.
Canm ihtimal o takma bnnce ya inslh sapa saglm gelick bebis . Amniyosentez düsünüyormusunİkili test sonucum kötü çıktı. Bana dua edin ne olur...
Bana da oldu o. Anlık birsey. Merak etme. Ama bundan sonra dikkat et. Ani hareket etme. Daha karnım bile belli olmadıgı icin ben de unutuyorum bazen bebisi.Kizlar ya az once aniden yattigim yerden kalktim bi an bicak saplanir gibi oldu karnima saniyelik bir seydi ama cok korkuyorum bi gitsem mi doktora simdi bi an unuttum hamile oldugumu aniden kalktim of
Hayırlı olsun canım bi kız bebiş dahaSöyledi canım. Kız olacak büyük ihtimalle. Ama net olarak 2 hafta sonra söyleyebilirim dedi.
Canim hayirli haberlerini bekliyoruz hersey yoluna girer insallah
Gunaydin canimGünaydın arkadaşlar:) bu bel ağrısi bni öldürecek ya öyle böyle değil sakat gbi oldm eşime kaldr beni döndr beni tutuluyor kalıyor sanki kiriyorlar belimibu kadarı da normal değildir diye düşünüyorum.. doktor bu kez de norml norml derse artk doktor değiştirecem herşeye norml diyor
Canım ilk cocugumda bende hep mobilya beşik almak istedim daha güzel görünüyordu ama inanki belli bir zaman sonra kullanılmıyor çocuklar ayaklaninca çok tehlikeli ama park beşikte 3 yaşına kadar yatabilir bence sifonyer al derim ben tabiki senin kararınCanim bende park yatak ta yoğunlaştım ama bu sefer bide sifonyer almak gerekecek bebek eşyaları için. Bu yuzden çekmecesi ve küçük bibdolabi olan mobilya beşik mi alsam diye düşünuyurum.
Bendede çok oluyor biraz fazla ayakta kalsam daha kötü oluyorum bide 20 aylık bir oğlum daha var çok yaramaz ister istemez kucağımada alıyorum o yüzden ağrıyor sanırımGünaydın arkadaşlar:) bu bel ağrısi bni öldürecek ya öyle böyle değil sakat gbi oldm eşime kaldr beni döndr beni tutuluyor kalıyor sanki kiriyorlar belimibu kadarı da normal değildir diye düşünüyorum.. doktor bu kez de norml norml derse artk doktor değiştirecem herşeye norml diyor
Çok sağ ol canım . Çok şükür bu günüme. Kanamam kesildi, içerdeki kanama alanı için önlem amaçlı yatıyorum. İnşaAllah her ay bunu yaşamam. Yatarım napim. Rabbim hepimize ekim ayında bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.Gecmis olsun canım. Iyisin simdi dimi? Kanama falan durdu. Sürekli yatman mı gerekiyormuş? Ben de duydum 9 ay boyunca kanaması olup saglikla bebeklerini kucagına alanları.
Oturduğum veya yattigm yerden kalkarken belim çatır çatır ses çıkarıyor. Yani böyle anlatamıyorum çok pis bir ağrı ayağa kalkınca biraz bekliyorum sonra br kAc adım atarken topalliyorum çünkü acayip ağrı giriyor ama sonra normal. Dünde ablam burdaydi oda 36.haftasında bndede çok bel ağrısı oluyo aynı senin gbiyim ama benm ki 7.ayda başladı dedi öncesinde de ağrıyor muş ama çok değilmiş. O dedi bnada bu kadr ağrı normal degl sn bunu muhakkak şöyle dedi daha 3.ayda boyleysen son ay ne yatabilirsin ne kalkabilirsin cnku geçmiyor bu ağrı dediGunaydin canim
Bel agrisi hepimizde oluyor ama cok dayanilmayacskg obi degil hatta bende daha cok sirt agrisi oluyor...
yada kalca ve bacak agrisi. Ama cok hafif oldugu icin doktora sormaya bile gerek duymadan ben normaldir diyorum kendi kendime:)
Ya bnde dün uzun sure aradan sonra ilk defa ev süpürdm çok dh kötü oldum ablamgl bizdeydi sadece oturdum o halde bile kalkamadm eşim yaptı hersyi bayada güldük ablam 36.haftada bn böyle br ayağa kalkiyoruz amanin of fln filan çok zormus Allah ım sağlıkla kavuştursun. Suan agrisini cekiyorum kalkamiyorum belimi az cevirsem öyle br ağrıyor ki hemen geri dönüyorum ne olacak bu halim hc birşey yapmadan da ytilmzkiBendede çok oluyor biraz fazla ayakta kalsam daha kötü oluyorum bide 20 aylık bir oğlum daha var çok yaramaz ister istemez kucağımada alıyorum o yüzden ağrıyor sanırım
Bebegi hissedebiliyormusun canim peki bu haftalarda :)Bana da oldu o. Anlık birsey. Merak etme. Ama bundan sonra dikkat et. Ani hareket etme. Daha karnım bile belli olmadıgı icin ben de unutuyorum bazen bebisi.
Yok alternatif kan amerikaya gonderiliyormus.sanırım onu yaptıracam.Canm ihtimal o takma bnnce ya inslh sapa saglm gelick bebis . Amniyosentez düsünüyormusun
Canım inşaAllah yanlış sonuçtur. Üzme kendini, çok kişide okudum böyle yüksek risk çıkıp sorunsuz bebek sahibi olanları. İnşaAllah seninki de öyle olucak. Bu kesin olmayan ihtimaller sebebiyle ben yaptırmadım 2li yi. Pişman da değilim. Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerinizi almayı nasip etsinYok alternatif kan amerikaya gonderiliyormus.sanırım onu yaptıracam.
Bende söyledim bel ağrım ,kasik ağrım olduğunu normal dedi hatta parol icebilirsin dedi cnmGünaydın arkadaşlar:) bu bel ağrısi bni öldürecek ya öyle böyle değil sakat gbi oldm eşime kaldr beni döndr beni tutuluyor kalıyor sanki kiriyorlar belimibu kadarı da normal değildir diye düşünüyorum.. doktor bu kez de norml norml derse artk doktor değiştirecem herşeye norml diyor
Canım inşaAllah yanlış sonuçtur. Üzme kendini, çok kişide okudum böyle yüksek risk çıkıp sorunsuz bebek sahibi olanları. İnşaAllah seninki de öyle olucak. Bu kesin olmayan ihtimaller sebebiyle ben yaptırmadım 2li yi. Pişman da değilim. Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerinizi almayı nasip etsin
İnşallah kötü çıkmaz dualara ihtiyacım var.oranım çok yüksek çıktı en son durumda aminosenteze gidebilir.Canım inşaAllah yanlış sonuçtur. Üzme kendini, çok kişide okudum böyle yüksek risk çıkıp sorunsuz bebek sahibi olanları. İnşaAllah seninki de öyle olucak. Bu kesin olmayan ihtimaller sebebiyle ben yaptırmadım 2li yi. Pişman da değilim. Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerinizi almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?