2017 EKİM Anne adayları

Gecmis olsun canım. Iyisin simdi dimi? Kanama falan durdu. Sürekli yatman mı gerekiyormuş? Ben de duydum 9 ay boyunca kanaması olup saglikla bebeklerini kucagına alanları.

Kizlar ya az once aniden yattigim yerden kalktim bi an bicak saplanir gibi oldu karnima saniyelik bir seydi ama cok korkuyorum bi gitsem mi doktora simdi bi an unuttum hamile oldugumu aniden kalktim of
Bana da oldu o. Anlık birsey. Merak etme. Ama bundan sonra dikkat et. Ani hareket etme. Daha karnım bile belli olmadıgı icin ben de unutuyorum bazen bebisi.

Günaydın arkadaşlar:) bu bel ağrısi bni öldürecek ya öyle böyle değil sakat gbi oldm eşime kaldr beni döndr beni tutuluyor kalıyor sanki kiriyorlar belimi bu kadarı da normal değildir diye düşünüyorum.. doktor bu kez de norml norml derse artk doktor değiştirecem herşeye norml diyor

Gunaydin canim

Bel agrisi hepimizde oluyor ama cok dayanilmayacskg obi degil hatta bende daha cok sirt agrisi oluyor...
yada kalca ve bacak agrisi. Ama cok hafif oldugu icin doktora sormaya bile gerek duymadan ben normaldir diyorum kendi kendime:)

C
Canim bende park yatak ta yoğunlaştım ama bu sefer bide sifonyer almak gerekecek bebek eşyaları için. Bu yuzden çekmecesi ve küçük bibdolabi olan mobilya beşik mi alsam diye düşünuyurum.
Canım ilk cocugumda bende hep mobilya beşik almak istedim daha güzel görünüyordu ama inanki belli bir zaman sonra kullanılmıyor çocuklar ayaklaninca çok tehlikeli ama park beşikte 3 yaşına kadar yatabilir bence sifonyer al derim ben tabiki senin kararın

Bendede çok oluyor biraz fazla ayakta kalsam daha kötü oluyorum bide 20 aylık bir oğlum daha var çok yaramaz ister istemez kucağımada alıyorum o yüzden ağrıyor sanırım

Gecmis olsun canım. Iyisin simdi dimi? Kanama falan durdu. Sürekli yatman mı gerekiyormuş? Ben de duydum 9 ay boyunca kanaması olup saglikla bebeklerini kucagına alanları.
Çok sağ ol canım . Çok şükür bu günüme. Kanamam kesildi, içerdeki kanama alanı için önlem amaçlı yatıyorum. İnşaAllah her ay bunu yaşamam. Yatarım napim. Rabbim hepimize ekim ayında bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin.

Gunaydin canim

Bel agrisi hepimizde oluyor ama cok dayanilmayacskg obi degil hatta bende daha cok sirt agrisi oluyor...
yada kalca ve bacak agrisi. Ama cok hafif oldugu icin doktora sormaya bile gerek duymadan ben normaldir diyorum kendi kendime:)
Oturduğum veya yattigm yerden kalkarken belim çatır çatır ses çıkarıyor. Yani böyle anlatamıyorum çok pis bir ağrı ayağa kalkınca biraz bekliyorum sonra br kAc adım atarken topalliyorum çünkü acayip ağrı giriyor ama sonra normal. Dünde ablam burdaydi oda 36.haftasında bndede çok bel ağrısı oluyo aynı senin gbiyim ama benm ki 7.ayda başladı dedi öncesinde de ağrıyor muş ama çok değilmiş. O dedi bnada bu kadr ağrı normal degl sn bunu muhakkak şöyle dedi daha 3.ayda boyleysen son ay ne yatabilirsin ne kalkabilirsin cnku geçmiyor bu ağrı dedi

Bendede çok oluyor biraz fazla ayakta kalsam daha kötü oluyorum bide 20 aylık bir oğlum daha var çok yaramaz ister istemez kucağımada alıyorum o yüzden ağrıyor sanırım
Ya bnde dün uzun sure aradan sonra ilk defa ev süpürdm çok dh kötü oldum ablamgl bizdeydi sadece oturdum o halde bile kalkamadm eşim yaptı hersyi bayada güldük ablam 36.haftada bn böyle br ayağa kalkiyoruz amanin of fln filan çok zormus Allah ım sağlıkla kavuştursun. Suan agrisini cekiyorum kalkamiyorum belimi az cevirsem öyle br ağrıyor ki hemen geri dönüyorum ne olacak bu halim hc birşey yapmadan da ytilmzki

Yok alternatif kan amerikaya gonderiliyormus.sanırım onu yaptıracam.
Canım inşaAllah yanlış sonuçtur. Üzme kendini, çok kişide okudum böyle yüksek risk çıkıp sorunsuz bebek sahibi olanları. İnşaAllah seninki de öyle olucak. Bu kesin olmayan ihtimaller sebebiyle ben yaptırmadım 2li yi. Pişman da değilim. Rabbim en kısa zamanda güzel haberlerinizi almayı nasip etsin

Bende söyledim bel ağrım ,kasik ağrım olduğunu normal dedi hatta parol icebilirsin dedi cnm

Bende sirf bu kaygilari yasamamak icin yaptirmak istemedim, ama doktorum fikrimi sormak soyle dursun direkt perinatologa yonlendirdi. Simdi sonuc cikicak persembe gunu, atesler basiyor beni.... bilmesem daha iyiydi aslind

B Biravucmutluluk bende bir ara misafir agirlamistim hatta gorumcelrrim yaptı coguu seyi ama ayakta kaldim cok.. o gece bnmde bole oldu aşırı agrm vardi yataktan tek basma kalkamiordm.. belki yorgnlktan olmus olablr..dnlendm gecti smdi fzla ayakta kalmamaya çalışıyorum..valla eve de kadın tutuorum hic yapmiorm.. bir kere düşük yasadm bu sefer dkkt ediorm..bence sende dinlen iice fzla ayakta kalma eger ii gelirse sana sknti yok ama yok gecmezse dr una danış derim..

İnşallah kötü çıkmaz dualara ihtiyacım var.oranım çok yüksek çıktı en son durumda aminosenteze gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…