- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.481
Benim yaşım 33.ilkinde çıkmamıştı 28 dim o zaman.inşallah bir şey yoktur çok zormuş çünkü.Bende sirf bu kaygilari yasamamak icin yaptirmak istemedim, ama doktorum fikrimi sormak soyle dursun direkt perinatologa yonlendirdi. Simdi sonuc cikicak persembe gunu, atesler basiyor beni.... bilmesem daha iyiydi aslind
Yok canım nerdeee. Daha erken ama. 17 veya 18. Haftada hissederim herhalde. Ilk bebekler geç hissediliyormuş.Bebegi hissedebiliyormusun canim peki bu haftalarda :)
Acikcasi birsey cikacagini sanmiyorum. Ense kalinligin kacti? Bir cok kisiye ayni seyi soyleyip sonra sorun yokmus diyorlar ama yasadigin stresi anlayabiliyorum haklisin...Benim yaşım 33.ilkinde çıkmamıştı 28 dim o zaman.inşallah bir şey yoktur çok zormuş çünkü.
Himm iyi canm inslh temiz çıkar sonuçlar da rahatlarsn Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versinYok alternatif kan amerikaya gonderiliyormus.sanırım onu yaptıracam.
Bn daha önce soyledm bnada normal dedi ama bir kaç gündür çok başka canm aşırı yaniBende söyledim bel ağrım ,kasik ağrım olduğunu normal dedi hatta parol icebilirsin dedi cnm
Geçmiyor canm benmki sadece hafifliyo dinlenince ama her zamn yatarken kalkamiyorum her adımda ağrıyor yorulunca daha kötü oluyo . Bilmiyorum herkes hamilelik ten diyo asıl korkum bu kadr kück haftalarda böyleysem ilerde daha kötü olurm çünkü kime desem aşırı bel agrm var yattigm oturduğum yerden kalkamiyorum diye şimdi den mi diyorlarB Biravucmutluluk bende bir ara misafir agirlamistim hatta gorumcelrrim yaptı coguu seyi ama ayakta kaldim cok.. o gece bnmde bole oldu aşırı agrm vardi yataktan tek basma kalkamiordm.. belki yorgnlktan olmus olablr..dnlendm gecti smdi fzla ayakta kalmamaya çalışıyorum..valla eve de kadın tutuorum hic yapmiorm.. bir kere düşük yasadm bu sefer dkkt ediorm..bence sende dinlen iice fzla ayakta kalma eger ii gelirse sana sknti yok ama yok gecmezse dr una danış derim..
Evet canm bendm :) hala yk bnm karnm norml duruyo akşamları siskinlk oluyo o kadr :)B Biravucmutluluk senin gobek yoktu dimi daha karistirmiyorum insallah:) cikmaya basladimi merak ettim
Kızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis
Çok ayakta kalınca yorulunca fln bnmde aşırı bi agri oluyo. Eğer kendini yormadiysan ,anormal bi ağrıysa Dr.a görün derim...Bn daha önce soyledm bnada normal dedi ama bir kaç gündür çok başka canm aşırı yani
Benim doktor da en az yarım saat yaptırmam konusunda ikna etmeye çalıştı, ülkemizde normaller bile tacize uğruyor, sorunlu bebek daha zor falan bile dedi. Ama biz kesin kararlıydık yaptırmamakta, neyse sonuç Rabbimin takdiri dedik. Hukuki zorunluluk diyerek yaptırmak istemediğimize dair yazılı imza aldı.Bende sirf bu kaygilari yasamamak icin yaptirmak istemedim, ama doktorum fikrimi sormak soyle dursun direkt perinatologa yonlendirdi. Simdi sonuc cikicak persembe gunu, atesler basiyor beni.... bilmesem daha iyiydi aslind
Benim sanki solda gibi hissediyorum da o yuzden sordum :)Yok canım nerdeee. Daha erken ama. 17 veya 18. Haftada hissederim herhalde. Ilk bebekler geç hissediliyormuş.
Cnm bende decavit ,kan ilaci ve balik yagi kullanıyorum. Kanım normal çıkmış ama demirim biraz dusuk çıkmış ,sürekli kullanicakmisim ben bunları .Kızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis
Canım hergün akşam ezanından sonra abdest alıp sağ elini karnına koy ve "Rabbim sıkıntımı en iyi sen bilirsin, beni evladımla imtihan etme, sana sığınıyorum" deyip 41 Fatiha 41 Ayetel kürsi oku.Sonra da Okuyabildiğin kadar salatu selam oku.İnşallah kötü çıkmaz dualara ihtiyacım var.oranım çok yüksek çıktı en son durumda aminosenteze gidebilir.
yuruyus yapıyormusun bak cok iyi geliyor yurumek ben 2 gunde bir yuruyorum ve bacak egzersizleri yapıyorum ve o gunler cok rahat oluyor vucudum bazen sol tarafıma agrı giriyor yuruyuse cıkıyorum geciyor:) rahataltıyor vucudu diye dusunuyorumGeçmiyor canm benmki sadece hafifliyo dinlenince ama her zamn yatarken kalkamiyorum her adımda ağrıyor yorulunca daha kötü oluyo . Bilmiyorum herkes hamilelik ten diyo asıl korkum bu kadr kück haftalarda böyleysem ilerde daha kötü olurm çünkü kime desem aşırı bel agrm var yattigm oturduğum yerden kalkamiyorum diye şimdi den mi diyorlar
Acikcasi gercekten keske yaptirmasaydim diyorum... bilmek bisey degistirmiyo sadece canini sikiyor insanin... bir de sonuclarin risk analizi oldugunu bilmek daha sikinti... bakalim artik gorucez insallah hersey yolunda gider burdaki herkes saglikla alir kcuagina yavrusunuBenim doktor da en az yarım saat yaptırmam konusunda ikna etmeye çalıştı, ülkemizde normaller bile tacize uğruyor, sorunlu bebek daha zor falan bile dedi. Ama biz kesin kararlıydık yaptırmamakta, neyse sonuç Rabbimin takdiri dedik. Hukuki zorunluluk diyerek yaptırmak istemediğimize dair yazılı imza aldı.
Hiç kaygılanma canım, yaptırmamış gibi düşün yada sonuçları almış da herşey normalmiş gibi düşün. İyi çıkacaktır Allah'ın izniyle. Hem ense kalınlığı iyi seviyedeydi bebişinin
Canım kaç cikti benim ikinci çocuğum 35 girecem dr.ikili test iyi çıkmış 282 miş ama yaşımdan dolayı 16.haftada detaylı ultrasona girmemi istedi zaten ilkindede girmiştim canım seninki kaç çıkmışBenim yaşım 33.ilkinde çıkmamıştı 28 dim o zaman.inşallah bir şey yoktur çok zormuş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?