2017 EKİM Anne adayları

Bende sirf bu kaygilari yasamamak icin yaptirmak istemedim, ama doktorum fikrimi sormak soyle dursun direkt perinatologa yonlendirdi. Simdi sonuc cikicak persembe gunu, atesler basiyor beni.... bilmesem daha iyiydi aslind
Benim yaşım 33.ilkinde çıkmamıştı 28 dim o zaman.inşallah bir şey yoktur çok zormuş çünkü.

Benim yaşım 33.ilkinde çıkmamıştı 28 dim o zaman.inşallah bir şey yoktur çok zormuş çünkü.
Acikcasi birsey cikacagini sanmiyorum. Ense kalinligin kacti? Bir cok kisiye ayni seyi soyleyip sonra sorun yokmus diyorlar ama yasadigin stresi anlayabiliyorum haklisin...

Kuzenimde oldu iste dun aksam konustuk daha, hatta dedi ki bana riskli dediler, bende gidip baska hastanedeki hir doktora da sordum ikili test bir de orda tekrarlandi temiz cikti, ama benim icime kurt dustu dogdu saglikliydi ama ben doguma kadar neler yasadim. Para almak icin bile oynuyorlar bence bu testlerle dedi. Cok ta mantikli geldi...

İkili testi baska hir hastanede tekrarlasan mi acaba? Hatta devlette belki

Geçmiyor canm benmki sadece hafifliyo dinlenince ama her zamn yatarken kalkamiyorum her adımda ağrıyor yorulunca daha kötü oluyo . Bilmiyorum herkes hamilelik ten diyo asıl korkum bu kadr kück haftalarda böyleysem ilerde daha kötü olurm çünkü kime desem aşırı bel agrm var yattigm oturduğum yerden kalkamiyorum diye şimdi den mi diyorlar

Kızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis

Canım ben varim. Doktor bana da hem decavit hem maltofer yani demir ilaci hem de balik yagi verdi. Kansizligim yok benim hatta degerlerim cok iyi cikti. Ama bebek buyudukce drmir deposunu tuketiyormus o yuzden veriyormus doktorlar. Bir kac doktora daha sordum icmen gerekir dedi gonul rahatligiyla iciyorum.

F Foha canim benim lütfen gönlünü ferah tut. Insallah test sonucun temiz cikar. Dualarim seninle. Allah hakkinda hayirlisi neyse onu verir merak etme.

A Aysmll hayatim sen nasil oldun? Hastanede misin hala? Kanama durdu degil mi?

B Biravucmutluluk bacim inan sendeki agri kadar bende de var. Ozellikle aksamlari oturdugum yerden eşim elimden tutmadan kalkamiyorum. Sanki ayrılıyo belim ikiye. Ben kendi doktorum haricinde bir doktora daha sordum normal kalca genisliyor dedi. Eger önceden bir bel rahatsizligin falan varsa ortopediye bir sor istersen

Bende sirf bu kaygilari yasamamak icin yaptirmak istemedim, ama doktorum fikrimi sormak soyle dursun direkt perinatologa yonlendirdi. Simdi sonuc cikicak persembe gunu, atesler basiyor beni.... bilmesem daha iyiydi aslind
Benim doktor da en az yarım saat yaptırmam konusunda ikna etmeye çalıştı, ülkemizde normaller bile tacize uğruyor, sorunlu bebek daha zor falan bile dedi. Ama biz kesin kararlıydık yaptırmamakta, neyse sonuç Rabbimin takdiri dedik. Hukuki zorunluluk diyerek yaptırmak istemediğimize dair yazılı imza aldı.
Hiç kaygılanma canım, yaptırmamış gibi düşün yada sonuçları almış da herşey normalmiş gibi düşün. İyi çıkacaktır Allah'ın izniyle. Hem ense kalınlığı iyi seviyedeydi bebişinin

Cnm bende decavit ,kan ilaci ve balik yagi kullanıyorum. Kanım normal çıkmış ama demirim biraz dusuk çıkmış ,sürekli kullanicakmisim ben bunları .

suflesutlac
Eee toplamda kac mg demir almış oluyorsun?decavitte 60mg zaten var, bide digeri olunca fazla olmaz mi?internette 30-60mg demir gunluk yeter diyor,fazlasi zarar diyor,tedirgin oldum.sen hergun ikisinide iciyormusun canim

İnşallah kötü çıkmaz dualara ihtiyacım var.oranım çok yüksek çıktı en son durumda aminosenteze gidebilir.
Canım hergün akşam ezanından sonra abdest alıp sağ elini karnına koy ve "Rabbim sıkıntımı en iyi sen bilirsin, beni evladımla imtihan etme, sana sığınıyorum" deyip 41 Fatiha 41 Ayetel kürsi oku.Sonra da Okuyabildiğin kadar salatu selam oku.

Rabbim Receb'i Şerif ayının ve Peygamber efendimiz (sav)'in yüzü suyu hürmetine dualarını kabul etsin

yuruyus yapıyormusun bak cok iyi geliyor yurumek ben 2 gunde bir yuruyorum ve bacak egzersizleri yapıyorum ve o gunler cok rahat oluyor vucudum bazen sol tarafıma agrı giriyor yuruyuse cıkıyorum geciyor:) rahataltıyor vucudu diye dusunuyorum

Acikcasi gercekten keske yaptirmasaydim diyorum... bilmek bisey degistirmiyo sadece canini sikiyor insanin... bir de sonuclarin risk analizi oldugunu bilmek daha sikinti... bakalim artik gorucez insallah hersey yolunda gider burdaki herkes saglikla alir kcuagina yavrusunu

ben sonuc kotu de olsa her testi yaptırmak isterim ya ayrıntılı ultrasonda yaptırıcam zamanı gelince cunku bir cok hastalık anne karnında tespit edilip hemen tedaviye baslanabiliyormus boyle imkanlar varsa degerlendirmek cocugun ilerde saglıgı acısından onemli herseyin hayırlısı diyorum en basından beri saglıksız olucaksa hic verme Allahım dedim onun icin ilerde acı cekmemesi benim cocuk sahibi olamamandan daha onemli herkesin bebegi saglıklı dogar insallah

Canım kaç cikti benim ikinci çocuğum 35 girecem dr.ikili test iyi çıkmış 282 miş ama yaşımdan dolayı 16.haftada detaylı ultrasona girmemi istedi zaten ilkindede girmiştim canım seninki kaç çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…