- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.501
Kesinlikle katılıyorum sana canımben sonuc kotu de olsa her testi yaptırmak isterim yaayrıntılı ultrasonda yaptırıcam zamanı gelince cunku bir cok hastalık anne karnında tespit edilip hemen tedaviye baslanabiliyormus boyle imkanlar varsa degerlendirmek cocugun ilerde saglıgı acısından onemli herseyin hayırlısı diyorum en basından beri saglıksız olucaksa hic verme Allahım dedim onun icin ilerde acı cekmemesi benim cocuk sahibi olamamandan daha onemli herkesin bebegi saglıklı dogar insallah
Bende kullanıyorum kan değerlerim normal çıktı hemde günde iki defa demir hapı içiyorum tok karnınaymis ilk oğlumda aç karnına iciyordumKızlar hem decavit,hemde demir ilacı ikisini beraber kullanan varmi?ikisinde de demir var ya,doktorunuz direkmi verdi yoksa tahlil falan yapip demir eksikliginiz,kansızlıgınız cok çıktıgı icinmi verdi? Birde decavit te A vitamini cok fazla gibi zarari olurmu?asiri A vitamini tehlikeliymis
Canım neye göre hangi değerlere göre kız erkek oluyormuşHm çıkmış işte sonucun ben çıkmamş sandım bnmki 116 çıktı doktorum aslında çaktrmadan erkek olsa belli olurdu vs gibi bişeyler dedi ama emin olamadım
ikili testte sbhcg degeri var ya hani o 50 den yuksekse kız dusukse erkek diyorlar herkesde tutmuyor tabi:)Canım neye göre hangi değerlere göre kız erkek oluyormuş
Himmm ben değerleri almadım tlf söyledilerikili testte sbhcg degeri var ya hani o 50 den yuksekse kız dusukse erkek diyorlar herkesde tutmuyor tabi:)
ozelde mi yaptırdın aslında onların kaydının olması lazım hasta nosu falan olsa netten bakabilirdinH
Himmm ben değerleri almadım tlf söylediler
Canım özelde yaptırdım bi dahaki muayenede alırım sonucunu söylesem whatsapp dan da atabilirdi aslında öyle netten bakılmıyor sanırım bilmiyorum valla canımozelde mi yaptırdın aslında onların kaydının olması lazım hasta nosu falan olsa netten bakabilirdin
Bildiğim bel problemi doğuştan iki omuriligm birleşik bunun br etkisi olabilir mi acaba esneyemiyor belki kemik ağrıyor suan aklıma hcbirsey gelmiyor baska. Ayni dediğin gbiyim tut kaldır yatarken dindir faln baya zorluyorCanım ben varim. Doktor bana da hem decavit hem maltofer yani demir ilaci hem de balik yagi verdi. Kansizligim yok benim hatta degerlerim cok iyi cikti. Ama bebek buyudukce drmir deposunu tuketiyormus o yuzden veriyormus doktorlar. Bir kac doktora daha sordum icmen gerekir dedi gonul rahatligiyla iciyorum.
F Foha canim benim lütfen gönlünü ferah tut. Insallah test sonucun temiz cikar. Dualarim seninle. Allah hakkinda hayirlisi neyse onu verir merak etme.
@Aysmll hayatim sen nasil oldun? Hastanede misin hala? Kanama durdu degil mi?
B Biravucmutluluk bacim inan sendeki agri kadar bende de var. Ozellikle aksamlari oturdugum yerden eşim elimden tutmadan kalkamiyorum. Sanki ayrılıyo belim ikiye. Ben kendi doktorum haricinde bir doktora daha sordum normal kalca genisliyor dedi. Eger önceden bir bel rahatsizligin falan varsa ortopediye bir sor istersen
Gittiğimde söyleyeceğim br çözüm bulur umarm :)Çok ayakta kalınca yorulunca fln bnmde aşırı bi agri oluyo. Eğer kendini yormadiysan ,anormal bi ağrıysa Dr.a görün derim...
Yürüyüş de denemeden inan canm canm yanıyor diye yatıyorum hepyuruyus yapıyormusun bak cok iyi geliyor yurumek ben 2 gunde bir yuruyorum ve bacak egzersizleri yapıyorum ve o gunler cok rahat oluyor vucudum bazen sol tarafıma agrı giriyor yuruyuse cıkıyorum geciyor:) rahataltıyor vucudu diye dusunuyorum
Yürüyüş de denemeden inan canm canm yanıyor diye yatıyorum hep
50nin üstüyse kız 50nin altıysa erkekmiş canmCanım neye göre hangi değerlere göre kız erkek oluyormuş
Devlette yapılmiyormus özele gidiyordum şimdi mersinde iyi bir özel varmış ona gidecem salı sabah.salı öğleden sonra da profla telde gorustum ona gideceğim. Hormony sanırım testin adı amerikaya gönderiliyor pahalı evet ama onu yaptiracam.kan alınarak yapılıyor. Bu arada dr dan ikili testi de tekrarlamasini isteyecegim ama inanın bekleyecek sabredecek gücüm yok bu sonuçları bile.hani ikili yaptırayım sonra diğer yollara bakayım diye bekleyecek sabrım yok giden sadece para olur umarım.Acikcasi birsey cikacagini sanmiyorum. Ense kalinligin kacti? Bir cok kisiye ayni seyi soyleyip sonra sorun yokmus diyorlar ama yasadigin stresi anlayabiliyorum haklisin...
Kuzenimde oldu iste dun aksam konustuk daha, hatta dedi ki bana riskli dediler, bende gidip baska hastanedeki hir doktora da sordum ikili test bir de orda tekrarlandi temiz cikti, ama benim icime kurt dustu dogdu saglikliydi ama ben doguma kadar neler yasadim. Para almak icin bile oynuyorlar bence bu testlerle dedi. Cok ta mantikli geldi...
İkili testi baska hir hastanede tekrarlasan mi acaba? Hatta devlette belki
Yürüyünce gece çok ağrıyor bu kez de ama düzenli yürüyüş denemedm daha onu denemk lazm brde eşim evde olmuyo yanlz cikamiyorum ne zamn brsey yapaym desem hep eve zor düsüyorum. Birazda tembelizBende hep yatak ama iyi de degil galiba
Tabi tembellik var kesin de ...bende esimsiz cikmak istemiyorum zaten kimsemde yok burada yeni bir şehirdeyimYürüyünce gece çok ağrıyor bu kez de ama düzenli yürüyüş denemedm daha onu denemk lazm brde eşim evde olmuyo yanlz cikamiyorum ne zamn brsey yapaym desem hep eve zor düsüyorum. Birazda tembeliz
Rezene demleyip iç canım kekikte demleyip içebilirsin iyi geliyor soğuk algınlığınaKizlar usuttum mu bilmiyom ama göğüslerime bildiginiz igneler batıyor canim oyle yaniyor ki anlatamam sırtım ve belimde keza çok agriyor sabahları hic uyumamış gibi kalkıyorum.... birde mide ve karnimda oyle gaz varki baskısından olucem, hamdolsun bebek iyi olsunda ama cok kasıyor sabahtan beri kivraniyom
Hazir var rezeneRezene demleyip iç canım kekikte demleyip içebilirsin iyi geliyor soğuk algınlığına
Kizlar usuttum mu bilmiyom ama göğüslerime bildiginiz igneler batıyor canim oyle yaniyor ki anlatamam sırtım ve belimde keza çok agriyor sabahları hic uyumamış gibi kalkıyorum.... birde mide ve karnimda oyle gaz varki baskısından olucem, hamdolsun bebek iyi olsunda ama cok kasıyor sabahtan beri kivraniyom
Devlette yapılmiyormus özele gidiyordum şimdi mersinde iyi bir özel varmış ona gidecem salı sabah.salı öğleden sonra da profla telde gorustum ona gideceğim. Hormony sanırım testin adı amerikaya gönderiliyor pahalı evet ama onu yaptiracam.kan alınarak yapılıyor. Bu arada dr dan ikili testi de tekrarlamasini isteyecegim ama inanın bekleyecek sabredecek gücüm yok bu sonuçları bile.hani ikili yaptırayım sonra diğer yollara bakayım diye bekleyecek sabrım yok giden sadece para olur umarım.
2 gun once bende oyleydim oturunca kalakamiyordum kalkinca oturamiyordum dinlenince gecti cok sukur annem bende de oluyordu normal dedi sanirim normal canim birde bacagima bile vuruyordu topal gibi bacagima bile basamadimGünaydın arkadaşlar:) bu bel ağrısi bni öldürecek ya öyle böyle değil sakat gbi oldm eşime kaldr beni döndr beni tutuluyor kalıyor sanki kiriyorlar belimibu kadarı da normal değildir diye düşünüyorum.. doktor bu kez de norml norml derse artk doktor değiştirecem herşeye norml diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?