2017 EKİM Anne adayları

Kesinlikle katılıyorum sana canım

Bende kullanıyorum kan değerlerim normal çıktı hemde günde iki defa demir hapı içiyorum tok karnınaymis ilk oğlumda aç karnına iciyordum

Kizlar usuttum mu bilmiyom ama göğüslerime bildiginiz igneler batıyor canim oyle yaniyor ki anlatamam sırtım ve belimde keza çok agriyor sabahları hic uyumamış gibi kalkıyorum.... birde mide ve karnimda oyle gaz varki baskısından olucem, hamdolsun bebek iyi olsunda ama cok kasıyor sabahtan beri kivraniyom

ozelde mi yaptırdın aslında onların kaydının olması lazım hasta nosu falan olsa netten bakabilirdin
Canım özelde yaptırdım bi dahaki muayenede alırım sonucunu söylesem whatsapp dan da atabilirdi aslında öyle netten bakılmıyor sanırım bilmiyorum valla canım

Bildiğim bel problemi doğuştan iki omuriligm birleşik bunun br etkisi olabilir mi acaba esneyemiyor belki kemik ağrıyor suan aklıma hcbirsey gelmiyor baska. Ayni dediğin gbiyim tut kaldır yatarken dindir faln baya zorluyor

Yürüyüş de denemeden inan canm canm yanıyor diye yatıyorum hep

Devlette yapılmiyormus özele gidiyordum şimdi mersinde iyi bir özel varmış ona gidecem salı sabah.salı öğleden sonra da profla telde gorustum ona gideceğim. Hormony sanırım testin adı amerikaya gönderiliyor pahalı evet ama onu yaptiracam.kan alınarak yapılıyor. Bu arada dr dan ikili testi de tekrarlamasini isteyecegim ama inanın bekleyecek sabredecek gücüm yok bu sonuçları bile.hani ikili yaptırayım sonra diğer yollara bakayım diye bekleyecek sabrım yok giden sadece para olur umarım.

Yürüyünce gece çok ağrıyor bu kez de ama düzenli yürüyüş denemedm daha onu denemk lazm brde eşim evde olmuyo yanlz cikamiyorum ne zamn brsey yapaym desem hep eve zor düsüyorum. Birazda tembeliz
Tabi tembellik var kesin de ...bende esimsiz cikmak istemiyorum zaten kimsemde yok burada yeni bir şehirdeyim ya nettede bu aylar dinlenin diyor, duzenli basliycam ama soyle bir 5 ay olsun istiyorum...

Rezene demleyip iç canım kekikte demleyip içebilirsin iyi geliyor soğuk algınlığına

Bu kasma olayi bir kac gundur bende de var. Bi sagdan bi soldan acayip kasiyor... agri gibi degil de kasilma seklinde...

İnsallah canim. Ultrasonda hersey normalse sadece kan testinde cikmis olmasi ne bileyim... aklima yatimiyor.... doktorun ne yorum yapti duruma?

2 gun once bende oyleydim oturunca kalakamiyordum kalkinca oturamiyordum dinlenince gecti cok sukur annem bende de oluyordu normal dedi sanirim normal canim birde bacagima bile vuruyordu topal gibi bacagima bile basamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…