2017 EKİM Anne adayları

Bende aynı kullanıyorum canım :)
Şükür ikili ve diğer testlerimiz de temiz çıktı bu hafta ek vitaminlere başladık :)Doktorum çok tecrübeli güvendiğim için hiç sorgulamadim açıkçası.Bence sende endişe etme herşey güzel olur inşallah :)

suflesutlac
Eee toplamda kac mg demir almış oluyorsun?decavitte 60mg zaten var, bide digeri olunca fazla olmaz mi?internette 30-60mg demir gunluk yeter diyor,fazlasi zarar diyor,tedirgin oldum.sen hergun ikisinide iciyormusun canim

Evet canım içiyorum. Ne bileyim ben ayni zamanda dahiliye uzmanina ve farkli bir kadin dogumcuya sordum icmen gerekir dediler. Bence doktor verdiyse fazla takilma.

Kızlar 2 aydan sonra bugün ilk defa yemek yapabildim ve yiyebildim şükür ,ama bide şu halsizlik geçse ,hele yemekten sonra cok agirlik uyku oluyo. Ekmek almaya gideyim dedim yürüyüş olsun, heryere arabayla gidiyorum, sonra yemek yiyince şeker çuvalı gibi kalkamadim yerimden

Bildiğim bel problemi doğuştan iki omuriligm birleşik bunun br etkisi olabilir mi acaba esneyemiyor belki kemik ağrıyor suan aklıma hcbirsey gelmiyor baska. Ayni dediğin gbiyim tut kaldır yatarken dindir faln baya zorluyor

Tatlım o zaman bi doktora görün istersen ya. Eğer önceden de sıkıntın vardıysa zor olur bu zamanlar senin için. Ihmal etme canimcim ya

Cnm bende decavit ,kan ilaci ve balik yagi kullanıyorum. Kanım normal çıkmış ama demirim biraz dusuk çıkmış ,sürekli kullanicakmisim ben bunları .

Bende kullanıyorum kan değerlerim normal çıktı hemde günde iki defa demir hapı içiyorum tok karnınaymis ilk oğlumda aç karnına iciyordum

Evet canım içiyorum. Ne bileyim ben ayni zamanda dahiliye uzmanina ve farkli bir kadin dogumcuya sordum icmen gerekir dediler. Bence doktor verdiyse fazla takilma.

Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçti kalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum, balık yağı hapı bi ton ilaç alıyor, ben napıyım decavitti de kendim alıp direk kullanayım dedim, doğudayım, öyle doktor seçeneğimde çok yok

Kaç haftaliksin canım? Bende 11. Haftaya kadar sadece folio kullandım.

Bana bunları test yapmadan bi hafta önce verdi ,sonra ikili test yapti dediğim gibi sadece demirin düşük biraz, kan normal ,b12 bütün değerler normal dedi ama kullancaksn bunları sürekli dedi .ilginc ...kalp atışlarıni duyduğumuzda test yapmıştı onlarda normal çıkmıştı sadece folio vermisti cnm

Zaman geçmiyor sanki kızlar, sizce de öyle mi? Haftaları sayıyoruz ya ondan herhalde neyse ki 12. Haftaya giriyorum daha rahat olur artık.

Bana hiçbir test yapmadı. Tek decavit verdi.

hiç test yapmadı ki, sadece 5. haftada yaptı, değerler iyi dedi ama 16. haftaya geldim bi daha bakmaz mı insan
Bakmaz canım. Benim de 5. Haftada birsürü test istemişti. Şimdi hiç test yapmadı ve decavit verdi. Sadece bunu kullanıyorum şu anda. 12. Haftada folic'i bıraktım buna başladım.

Hayatımda hiç barsak problemim olmazdı. Maşallah her sabah çıkardım tuvalete. Şimdi 2 haftadır feci kabızlık yaşıyorum. Birsey değil, bebek düser ıkınırken diye korkuyorum. Çözüm önerisi olan var mı? Bu durumda ne yapılır bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…