2017 EKİM Anne adayları

suflesutlac tatlim eve gectim kahverengi akintim gelio bebekte bisey yok dedi gunde 3 kere progestan kullaaniyorum full yatiyorum tuvalet yemek dsinda kalkmiyorum o kadar zor geliyorki yatmak bebgim icin katlancam napim

Canım benim Allah yardimcin olsun insallah. Bir an önce hiç görmediye dönersin insallah. Bebisinin iyi olduguna cok sevindim

İyi Akşamlar kızlar. Bugun arkadaşın kinası vardı. Ordan geldim biraz önce. Çok gürültülüydü. Ses aşırı yüksekti bide hoparlörün yakinina oturmuşuz güm güm diye içimde patladı resmen çok tedirgin oldum

Benim doktorum da 12. Haftadayiz ama rk vitamin vermedigi gibi folic asit e devam et dedi anlamadim:)

İyi geceler kizlar girip okuyordum ama yazamadim. Kalp dinleme cihazi harikaymiş. Salı günü 2 li testi var sadece ultrasonda baktiracagim. Dualarinizi bekliyorum. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Amin.

Bakmaz canım. Benim de 5. Haftada birsürü test istemişti. Şimdi hiç test yapmadı ve decavit verdi. Sadece bunu kullanıyorum şu anda. 12. Haftada folic'i bıraktım buna başladım.
anladım canım, güvenim sarsıldı, yarın başka doktora gidip, test yapın, ona göre ilaç verin diye rica edicem

Günaydın kızlar
kirmizigitar kuzum sen folik asit işini bir öğren ya
12. Haftadan sonra faydası yok diye biliyorum
Ben bıraktım
Demirim düşük olduğu için gyneferona takviye olsun diye omega3 e başladım
Uyandığımdan beri sağ kadığımda ağrı var okulamı çıksam hastaneyemi gitsem diye dolanıyorum

Günaydın kızlar, ikili testlerinizi yaptırdınız mı? Kaçıncı haftada yapıldı? 11-14 hafta diyor ben 12. Haftaya giriyorum ama bu hafta kontrolüm yok gel demedi haftaya yapar değil mi geç olmaz. Siz kaçıncı hafta yaptırdınız?

Benim 11+5'teydi randevum. O gün verdim kanı. Ense kalinlıgı da ayni gun olçüldü. 14. Haftaya kadar zamanı var. Olmazsa randevunu erkene al.

İkili test sonucum ciksin da sonuc gostermeye gidicem zaten :) gittigimde sorayim. Ama su geldi aklima, nette ben mtfhr 677 yi arastirirken folic asit eksikligine bagli kan pihtilasmasi gibi bir durum okumustum hatta anlam veremedim nasil is diye. Acaba o durumumla alakali mi diye dusundum. Belki de ikili test sonucuna gore yazar biseyler... bakalim bu hafta gidince ogrencez

Kuzum benim 12+2 de yapildi ama ben 11+5 te gitmisim yaptirmak icin kendi doktorum periinatolog a yonlendirince 12+2 de yapildi

Gunaydin kuzucuklar bu arada, ya benim yuzum sivilce doldu bildigin hayatimda hic bu kadar cok sivilcem oldugunu bilmem ergenligimde bile olmamisti.

Gecen kuafore gittim 14 yillik kuaforum o bile noldu senin yuzune ergenliginde gormedim boyle yuzunu dedi:) kirmizi kirmizi leke halinde kaliuorlar birde.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…