- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.541
Cekecez mecbr :))2 gun once bende oyleydim oturunca kalakamiyordum kalkinca oturamiyordum dinlenince gecti cok sukur annem bende de oluyordu normal dedi sanirim normal canim birde bacagima bile vuruyordu topal gibi bacagima bile basamadim
suflesutlac tatlim eve gectim kahverengi akintim gelio bebekte bisey yok dedi gunde 3 kere progestan kullaaniyorum full yatiyorum tuvalet yemek dsinda kalkmiyorum o kadar zor geliyorki yatmak bebgim icin katlancam napim
Aminnn canimmm insallahCanım benim Allah yardimcin olsun insallah. Bir an önce hiç görmediye dönersin insallah. Bebisinin iyi olduguna cok sevindim
Ferrum fort verdi daha kullanmadım korkuyorum inşallah mide bulantısı yapmaz
Ben benim doktorumu hiç anlayamadım, bana bunların hiçbirini vermedi, sadece folwo isminde içinde az miktarda demir, çinko,b12 , folik asit ve iyot bulunan ismi cismi duyulmamış bir gıda takviyesi verdi o kadar.tahlil falanda yapmadı.4-5 gündür bünyem iyice düştü, iflas etti resmen, şu an boğazım, kulaklarım ağrıyor, nezle ve gribim, halsizliğimi, bitkinliğimi anlatamam, pazartesi gidip diyecem bana decavit yada kan ilacı vermeyecek misiniz? ölüyorum diyecem, bu zamana kadar bi kaç kez sordum sadece folwo yu kullan dedi geçtikalsiyumu bile adama zorla yazdırdım, valla bu hamilelik bana ağır geldi, bünyem depresyonda, bunalımda....Magnezyumu hiç bilmiyorum. Burda cevapları okuyorum millet hem vitamin, hem demir, hem kalsiyum, hem potasyum, balık yağı hapı bi ton ilaç alıyor, ben napıyım decavitti de kendim alıp direk kullanayım dedim, doğudayım, öyle doktor seçeneğimde çok yok
Gecen kontrol de doktor bir daha ki sefere ilacların degisecek dedi.Benim doktorum da 12. Haftadayiz ama rk vitamin vermedigi gibi folic asit e devam et dedi anlamadim:)
Allah korusun bebegini canim hep iyi düşün bol bol dua et.suflesutlac tatlim eve gectim kahverengi akintim gelio bebekte bisey yok dedi gunde 3 kere progestan kullaaniyorum full yatiyorum tuvalet yemek dsinda kalkmiyorum o kadar zor geliyorki yatmak bebgim icin katlancam napim
Senin takvimin yanlis mi? 14. Haftada gösteriyor.Benim doktorum da 12. Haftadayiz ama rk vitamin vermedigi gibi folic asit e devam et dedi anlamadim:)
anladım canım, güvenim sarsıldı, yarın başka doktora gidip, test yapın, ona göre ilaç verin diye rica edicemBakmaz canım. Benim de 5. Haftada birsürü test istemişti. Şimdi hiç test yapmadı ve decavit verdi. Sadece bunu kullanıyorum şu anda. 12. Haftada folic'i bıraktım buna başladım.
Senin takvimin yanlis mi? 14. Haftada gösteriyor.
Oo Masallah bizde yarin 12 bitirip diger gun 13 olacagiz. Sali gunu tarama var. Dua edin banaaaYok canim degil 14. Haftaya girdik cok sukur 12 de gittigimde demisti onu aynen folic e devam et diye devam ediyorum bende ek bisey kullanmiyorum normal mi bu acaba
Benim 11+5'teydi randevum. O gün verdim kanı. Ense kalinlıgı da ayni gun olçüldü. 14. Haftaya kadar zamanı var. Olmazsa randevunu erkene al.Günaydın kızlar, ikili testlerinizi yaptırdınız mı? Kaçıncı haftada yapıldı? 11-14 hafta diyor ben 12. Haftaya giriyorum ama bu hafta kontrolüm yok gel demedi haftaya yapar değil mi geç olmaz. Siz kaçıncı hafta yaptırdınız?
Günaydın kızlar
kirmizigitar kuzum sen folik asit işini bir öğren ya
12. Haftadan sonra faydası yok diye biliyorum
Ben bıraktım
Demirim düşük olduğu için gyneferona takviye olsun diye omega3 e başladım
Uyandığımdan beri sağ kadığımda ağrı var okulamı çıksam hastaneyemi gitsem diye dolanıyorum
Günaydın kızlar, ikili testlerinizi yaptırdınız mı? Kaçıncı haftada yapıldı? 11-14 hafta diyor ben 12. Haftaya giriyorum ama bu hafta kontrolüm yok gel demedi haftaya yapar değil mi geç olmaz. Siz kaçıncı hafta yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?