2017 EKİM Anne adayları

Kuzum bu arada nette dun bisey okuyodum bu hafta ozellikle sag kasiginizda agri hissedebilirsiniz diyodu. Bu hafta benim de ilginc sekklde hep bi sag bi sol kasigimda agri oldu sanci gibi hatta su an bile var ama bu hafta 2 defa kontrolum vardi iki doktor da hersey yolunda dedi o yuzden kurcalamadim zaten hep ayni seyi soyluyolsr ya "kanama yoksa problem yok"

Günaydın canlar :) herkese iyi bir hafta olsun insallah. Kontrole ve test yaptirmaya gideceklerin de Allah yardımcısı olsun işleri rast gitsin

kirmizigitar bebisim benim de cildim bozuldu ya. Sivilce gibi değil de böyle sanki alerji olmusum yedigim bisey dokunmuş gibi kırmızı kırmızı lekecikler var. Özellikle de elmacık kemiklerimin üzerinde tam göz altına gelen yanakta gibi. Nasıl anlattım yaaa sabah sabah kendime güldüm vallahi ben bu olayı erkek anneyi güzelleştirir kız çirkinleştirir olayina yoruyorum bakalim hayirlisi

Canım zaman öyle çabuk geciyorki inan bende ilk oğlumda 2015 eylül anneleri topigindeydim herşeyi paylaştık çok güzeldi sabırsızlıkla kucagimiza almayı bekliyorduk çok şükür şimdi 20 aylık oldular ve hâlâ ara ara konuşuyoruz şu 4ayı bir atlatalimda mide bulantilarini falan bugünlerin kıymetini bilmek lazım bol bol dinlenip uyuyup stok yapmak lazım

Canımkuru kayısı kuru incir armut salatalık ıspanak semizotu lifli gıdalar tüket birde bol bol su iç

Ya demek ondanmis bendeki agri :) bu arada gecen hafta legen kemigi genisleyebilir demisti hamilelek takvimimde 2 hafta once aldigim tunigin sirt kismi kasma yapti bu sabah giyerken genislemisim sanirim

Benim de yanaklarimda fena halde sivilce doldu icleri de hep dolu dolu aciyolar bi de anlamadim ya....

Ya bu belirti olayi tamamen yalan bence,bende de hep kiz belirtiler var ama erkek olduguna eminim

bende 2013 kasım annelerindeydim :) hatta has kasım anasıyım :) kızım 1 kasımda doğdu. 45 kişi hiç kopmadık. grubumuzu başka yere taşıdık. çocuklarımızı da beraber büyüttük. aynı şehirde olduklarımızla sık sık görüşüyoruz çocuklarımız çok çok iyi arkadaşlar. farklı şehirde olanlarlada oralara yolumuz düştükçe veya onlar bizim taraflara gelince hep biraraya geliriz. hala da kopmadık çok şükür. kızım da çok şanslı kendiyle yaşıt bebeklik arkadaşları var :) hatta 40 uçurmamızı bile o oradaki arkadaşlardan birine yapmıştık :) inşallah burdada öyle dostluklar kurabiliriz

Benim de yanaklarimda fena halde sivilce doldu icleri de hep dolu dolu aciyolar bi de anlamadim ya....

Ya bu belirti olayi tamamen yalan bence,bende de hep kiz belirtiler var ama erkek olduguna eminim

Bence de yalan ama napiiim çirkinleştikçe kendime bahane bulmaya çalışıyorum :))))) Kızım olmasını çok istiyorum ama ben de erkek olacak diye hissediyorum güçlü bir şekilde Aman canım sağlıklı sıhhatli olsun da sıpam gerisi önemli değil tabi ki Bu arada bu bel ağrısı beni öldürecek yahu. Dün akşam baya bi şiddetlendi. Özellikle de ayakta kaldığımda daha çok oluyo... Dün biraz ev işi yaptım sanırım ondan. Gece yatmak için kalkamadım koltuktan 40 saat. Eşim de gelmiş diyo ki sen 7-8 aylık olduğunda naapcaz biz. Şapşal koca yaaaa... Valla aslında bi yandan da haklı ben böyle oturduğum yerden kalkamazsam falan diye baya bi korkuyorum

Ne mutlu size maşallah İnşallah biz de sizin gibi oluruz ilerde

günaydın canım haftasonu giremedim yine maalesef annemdeydim evet ya bende çok imreniyorum böyle dipçik gibi hamilelik geçirenlere bizim 3 ay oldu hala iyileşme yok ilaçla iyiyim yemek yiyiyorum ama ilaçsız ağzıma lokma girmiyor zorla ite ite iki gram ekmek sokmaya çalışıyorum Sabah işe geldim yediğim 3 galetiyide çıkardım akşam da istifra etmekten içim çıktı babam diyorki bu hafta sonu sen zayıflamışsın gözlerin çökmüş bende dedim ben diyorum inanmıyorsunuz

aynı ben kader arkadaşım yaaa bende öyleyim işte akşam bu Sabah yine istifra modundaydım ilaçla hayata dönüyorum ilaç içmediğim zaman hayatım duruyor resmen ölü gibi oluyorum banada Zofran Verdi ama biz zofranı bulamadık eczanede zor bulunuyormuş zofer aldık yerine çok olmasın diye eşim yarım veriyor bir tane vermiyor yarım ilaç beni hemen hemen 24 saate yakın götürüyor 1 tane içtiğim zaman tam1 gün idare ediyorum 24 saat fayda ediyor 24 saat sonar etkisi geçiyor haftasonu anneme gittim avcılara ben kartalda oturuyorum valla ilaçla çıktım yola yoksa hayatta o kadar yolu gidemezdim canım çıkardı valla artık içim rahat netten de araştırdım burdaki sitelerden de tek kullanan ben değilim artı 9 ay boyunca Sabah akşam ilaç kullanan var ve hiçbirşey olmuyor bende rahatladım onları duyunca seruma bağlamalarındansa ilaç içerim yemek yerim daha iyi ki zaten iş seruma kalırsa onunda için bu ilaçlardan katıyorlarmış o yüzden rahatladım yani çarşamba 2 li test için doktora gitcem bende ama bebişim iyi hissediyorum Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah bir şekilde atlatıcaz Allah yardımcımız olsun

Bel agrisi degil de bende kalca agrisi oluyor sanirim daha cok. Dun gunduz biraz temizlik yaptim aksam da misafirim vardi aman allahim o kalcam ikiye ayrildi sanki.... simdide bacagim tutulmus gibi aciyo suruye suruye geziyorum kaslarim geriliyor bence benim:)

Esimin pek hosuna gidiyo benim o oturdugum yerden kalkamayislarim:) maskot oldum herife:)

Canım benimde sağ tarafimda ayni problem var sag bacağima bile giriyo o ağrı. Yarin tam 14 hf gircez. Simdiden boyle agrilar normal mi acaba

Geçmiş olsun canım,bu kasiklardaki ağrı bazen rahimin buyumesiyle ilgili olabiliyormus. Oyle biseydir belkide. Dikkat et kendine
canım Dr demişti zaten cinsiyeti öğrendiğimiz gün
çok aşağıda tam rahmının orda duruyor ileride küçük bir kasilmada sancıda açılman olursa suyun gelir doğum başlar dedi erken doğum riskim var yani canım hiç kıpırdama yat dinlen dedi ama imkanı olmuyor ıkı cocukla ınan bırının ıstegı bıtse oburu baslıyor ve daha yemek ev var ...birde büyüdükçe yukarı çıkar inşallah dedi kimisi çıkıyormus kimisi 9 ay hep aşağıda kalıyormuş ama böyle anneler hep erken doğum yapmış tek umudum o dua et çıksın yukarı

Heheh genelde herkes oyle diyo varya ama nasil yapacagimi bilmiyorum buda digeri bunu disari asamadim yavrusu yok bu bayagi ugrastirmisti :)

ay Allah ım çok şekerler ya valla canım ellerine sağlık bence yaptıklarını facebooktan instagramdan falan paylaş herkes öyle yapıyor valla güzel para kırarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…