- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.581
Ne demek kuzum sağlıkla bitirelim şu günleri öenmli olan o herkesin her dediğinede bakma herkes herşeyi çok biliyor sanki
canım Dr demişti zaten cinsiyeti öğrendiğimiz gün
çok aşağıda tam rahmının orda duruyor ileride küçük bir kasilmada sancıda açılman olursa suyun gelir doğum başlar dedierken doğum riskim var yani canım hiç kıpırdama yat dinlen dedi ama imkanı olmuyor ıkı cocukla ınan bırının ıstegı bıtse oburu baslıyor ve daha yemek ev var ...birde büyüdükçe yukarı çıkar inşallah dedi kimisi çıkıyormus kimisi 9 ay hep aşağıda kalıyormuş ama böyle anneler hep erken doğum yapmış tek umudum o dua et çıksın yukarı [/QUO
Benim ilk gebeligim o yuzden tecrubesizim canim k.bakma. cok cok gecmis olsun insallah sağlıkla gelsin miniğin. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Günaydın hanımlar
cumartesi günü bir kanama geçirdim serum falan verdiler
bugün yine kasıklarımda agrı var
Geçmiş olsun canım. Kanama devam ediyor mu, lekelenme falan? Kanama sonrası bende de ara ara kasık ağrısı oldu. Bazen içimde iğneler dolu gibi hissettim. Mümkün mertebe yan yat dinlen. Düz yatma, daha çok ağrıyor. Adet ağrısından daha şiddetli bir ağrı olmadıkça endişe etme geçiyor. İnşaAllah bir daha kanama lekelenme yaşamadan gebeliğimizi tamamlarız. Her saniyem paranoya halinde geçiyorGünaydın hanımlar
canım Dr demişti zaten cinsiyeti öğrendiğimiz gün
çok aşağıda tam rahmının orda duruyor ileride küçük bir kasilmada sancıda açılman olursa suyun gelir doğum başlar dedierken doğum riskim var yani canım hiç kıpırdama yat dinlen dedi ama imkanı olmuyor ıkı cocukla ınan bırının ıstegı bıtse oburu baslıyor ve daha yemek ev var ...birde büyüdükçe yukarı çıkar inşallah dedi kimisi çıkıyormus kimisi 9 ay hep aşağıda kalıyormuş ama böyle anneler hep erken doğum yapmış tek umudum o dua et çıksın yukarı
Günaydın hanımlar
aynen öyle canım ya insanın psikolojisi alt üst oluyorGeçmiş olsun canım. Kanama devam ediyor mu, lekelenme falan? Kanama sonrası bende de ara ara kasık ağrısı oldu. Bazen içimde iğneler dolu gibi hissettim. Mümkün mertebe yan yat dinlen. Düz yatma, daha çok ağrıyor. Adet ağrısından daha şiddetli bir ağrı olmadıkça endişe etme geçiyor. İnşaAllah bir daha kanama lekelenme yaşamadan gebeliğimizi tamamlarız. Her saniyem paranoya halinde geçiyor
Çok sağol canım inşallahGünaydın canım. Çok geçmiş olsun. Bununla geçmiş olsun inşallah. Bol bol dinlen dikkat et kendine
İnşallah canım korkudan başlayamadım ilaca :)
Yok canım ya annem KV izmirdecanım korkma inşallah atlatırsın bu dönemi sağ salim ama sen genede doktorunu dinle yat dinlen yanında kalabilecek biri var mı?
Benim cok daha erken haftalarda da oldu ayni sancilar, doktorum normal dedi. Hatta nasi normal dedigimde sey dedi: sen artik iki canlisin farkinsa misin? Vucudun bambaska bir donem yasiyor tum organlarin yer degistiriyor hersey olabilirCanım benimde sağ tarafimda ayni problem var sag bacağima bile giriyo o ağrı. Yarin tam 14 hf gircez. Simdiden boyle agrilar normal mi acaba
Benim de çarşamba ben de soracağım bakalım inşallah söylerler :)kızlar merhaba yarın ikili tarama testine gideceğim bana şans dileyin lütfenbirde cinsiyet merakım var ikili tarama testine gidip cinsiyet tahmini isteyen oldumu aranızda çatlıcam meraktan
Günaydın kızlarr vizelerin enkazından hic size yazamaz oldum ama ara sıra girip okuyorum :) benim dün gece ve biraz once yatarken karnim resmen sallandi ya bu kadar erken hissediyo olamam diye dusunuyorum ama baska bi aciklama da bulamiyorum bu bagirsak felan degil bnce bi debelenme hissi. Var mi boyle bisey yasayan :):):)
Benim de çarşamba ben de soracağım bakalım inşallah söylerler :)
Sağlıklı olsun da güzelim ben başka bir şey istemiyorum. Korkuyorum sağlıklı olsun inşallah.inşallah canım ya ne merakmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?