2017 EKİM Anne adayları

Ne demek kuzum sağlıkla bitirelim şu günleri öenmli olan o herkesin her dediğinede bakma herkes herşeyi çok biliyor sanki

ay sorma canım ya insanın içinde korku yoksa bile korku sokuyorlar neyse içim rahat şuan rahat rahat kullanıyorum ilacı çünkü başka çarem yok Allah ın izniyle bir geçirelim inşallah şu günleri

Günaydın hanımlar
cumartesi günü bir kanama geçirdim serum falan verdiler
bugün yine kasıklarımda agrı var
Geçmiş olsun canım. Kanama devam ediyor mu, lekelenme falan? Kanama sonrası bende de ara ara kasık ağrısı oldu. Bazen içimde iğneler dolu gibi hissettim. Mümkün mertebe yan yat dinlen. Düz yatma, daha çok ağrıyor. Adet ağrısından daha şiddetli bir ağrı olmadıkça endişe etme geçiyor. İnşaAllah bir daha kanama lekelenme yaşamadan gebeliğimizi tamamlarız. Her saniyem paranoya halinde geçiyor

canım korkma inşallah atlatırsın bu dönemi sağ salim ama sen genede doktorunu dinle yat dinlen yanında kalabilecek biri var mı?

Günaydın kızlarr vizelerin enkazından hic size yazamaz oldum ama ara sıra girip okuyorum :) benim dün gece ve biraz once yatarken karnim resmen sallandi ya bu kadar erken hissediyo olamam diye dusunuyorum ama baska bi aciklama da bulamiyorum bu bagirsak felan degil bnce bi debelenme hissi. Var mi boyle bisey yasayan :):):)

aynen öyle canım ya insanın psikolojisi alt üst oluyor

Canım benimde sağ tarafimda ayni problem var sag bacağima bile giriyo o ağrı. Yarin tam 14 hf gircez. Simdiden boyle agrilar normal mi acaba
Benim cok daha erken haftalarda da oldu ayni sancilar, doktorum normal dedi. Hatta nasi normal dedigimde sey dedi: sen artik iki canlisin farkinsa misin? Vucudun bambaska bir donem yasiyor tum organlarin yer degistiriyor hersey olabilir

kızlar merhaba yarın ikili tarama testine gideceğim bana şans dileyin lütfen birde cinsiyet merakım var ikili tarama testine gidip cinsiyet tahmini isteyen oldumu aranızda çatlıcam meraktan

kızlar merhaba yarın ikili tarama testine gideceğim bana şans dileyin lütfen birde cinsiyet merakım var ikili tarama testine gidip cinsiyet tahmini isteyen oldumu aranızda çatlıcam meraktan
Benim de çarşamba ben de soracağım bakalım inşallah söylerler :)

Hosgeldin:) bittimi vizeler:)

Kuzu bence bende basladim hissetmeye doktorum barsaktir diyo ama asla ihtimal vermiyorum oyle barsak olmaz:)

Bence ara sira bizim minnaklar ses veriyor bize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…