- 18 Şubat 2017
- 18
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.601
Sağlıklı olsun da güzelim ben başka bir şey istemiyorum. Korkuyorum sağlıklı olsun inşallah.
Hosgeldin:) bittimi vizeler:)
Kuzu bence bende basladim hissetmeye doktorum barsaktir diyo ama asla ihtimal vermiyorum oyle barsak olmaz:)
Bence ara sira bizim minnaklar ses veriyor bize:)
Günaydın kızlar. Ben de ikili test için randevu aldım çarşamba gününe. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah.
kirmizigitar ve S Sosyoloogg kızlar nasıl hissediyosunuz ya bi tarif eder misiniz? Çok merak ediyorum yahuuuu
kirmizigitar ve S Sosyoloogg kızlar nasıl hissediyosunuz ya bi tarif eder misiniz? Çok merak ediyorum yahuuuu
Kuzu nasi desem:) boyle karnimin icinde birsey titriyor gibi, baya hareket ediyor artik amuda mi kalkiyor nedir:) seyirme gibi:) bazen bisey cekiliyor kordonuna felan asiliyorsa:)kirmizigitar ve S Sosyoloogg kızlar nasıl hissediyosunuz ya bi tarif eder misiniz? Çok merak ediyorum yahuuuu
Bitmedi vizelerr son demler :) ben de sanki hissettim gibi oldu ama emin de olamiyorum yaa benim senden de kucuk ama bilmiyorum valla hayirlisi olsun :):))
Boyle pit pit bisey atiyo gibi oldu sanki yan yatiyodum sallandi resmen ama emin de degilim baska bisey mi acaba :):))
Tesekkur ederim amiiin insallah bismillah dedik bakalimay Allah ım çok şekerler yavalla canım ellerine sağlık bence yaptıklarını facebooktan instagramdan falan paylaş herkes öyle yapıyor valla güzel para kırarsın canım
Seninki nasi biseBende hissediyorum dün gece ve bugün sabah yine hissettim hareket ediyo segrime fln deil bağırsakta deil
Iste ben onu 9. Haftadan beri hissediyorum seyirme gibi bi tek bebegin tarafinda oluyor artik yerini sertligini daha net hissediyorum cok tatlilar yaaİlk zamanlar sanki karnimin icinde bocekler geziyor gibi gidiklaniyordum, simdi biraz daha titreme seklinde. Sadece bebegimin durdugu yerde oluyor o yuzden barsak oldugunu dusunmuyorum barsak olsa baska yerlerde de olur.... resmen uyudugunu ve uyabdigini takip ediyorum su an uyandi mesela:)
Segirme diye tarif ediyoruz ama anlik bisey oluyo hafif bi hareketlilik cok kisa ama:)Bende hissediyorum dün gece ve bugün sabah yine hissettim hareket ediyo segrime fln deil bağırsakta deil
Resmen hareket ettiğini hissediyorum ya dunku mesela biri parmakla durttu sanki ve minik tekmeler gezinmeler gibi pek anlatamadim ama ilk gebeligimden tanıyorum bu bebek hareketlerini bikaç gun öncesine kadar segrime ve kelebek yutmusumda içimde cirpinio gibiydi.Seninki nasi bise
Boyle pit pit bisey atiyo gibi oldu sanki yan yatiyodum sallandi resmen ama emin de degilim baska bisey mi acaba :):))
Kuzu nasi desem:) boyle karnimin icinde birsey titriyor gibi, baya hareket ediyor artik amuda mi kalkiyor nedir:) seyirme gibi:) bazen bisey cekiliyor kordonuna felan asiliyorsa:)
İlk zamanlar sanki karnimin icinde bocekler geziyor gibi gidiklaniyordum, simdi biraz daha titreme seklinde. Sadece bebegimin durdugu yerde oluyor o yuzden barsak oldugunu dusunmuyorum barsak olsa baska yerlerde de olur.... resmen uyudugunu ve uyabdigini takip ediyorum su an uyandi mesela:)
Bende hissediyorum dün gece ve bugün sabah yine hissettim hareket ediyo segrime fln deil bağırsakta deil
Ben indirdim onu birinden duyup ama anlatıldığı gibi deildi, hiç beğenmedim sildim.Kizlar bu happy mom uygulamasini kullanan varmi? Salak salak bilgiler veriyo ayar oldum:)
12+6 gorunuyor programda bugun, ama program 25 cm ve 1 kilo agirliginda oldugunu siyluyor. Yetmez gibi bi de tekmelerini saymaya baslaidnmi demis:)
Gecenlerde ayni senin dedigini yasadim esim isteydi zor kalkmistim su icmek icin sonra oturamadim ne yapsam agriyo tutulup kalcam diye esimi aradim aglayarak oda isten geldi sagolsun normalmis boyle seyler diye rahatlatti beni yardimci oldu is yerinde 2 tane hamile abla var onlar hemen bilgilendiriyo masallahBel agrisi degil de bende kalca agrisi oluyor sanirim daha cok. Dun gunduz biraz temizlik yaptim aksam da misafirim vardi aman allahim o kalcam ikiye ayrildi sanki.... simdide bacagim tutulmus gibi aciyo suruye suruye geziyorum kaslarim geriliyor bence benim:)
Esimin pek hosuna gidiyo benim o oturdugum yerden kalkamayislarim:) maskot oldum herife:)
Segirme diye tarif ediyoruz ama anlik bisey oluyo hafif bi hareketlilik cok kisa ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?