2017 EKİM Anne adayları

Hosgeldin:) bittimi vizeler:)

Kuzu bence bende basladim hissetmeye doktorum barsaktir diyo ama asla ihtimal vermiyorum oyle barsak olmaz:)

Bence ara sira bizim minnaklar ses veriyor bize:)

Bitmedi vizelerr son demler :) ben de sanki hissettim gibi oldu ama emin de olamiyorum yaa benim senden de kucuk ama bilmiyorum valla hayirlisi olsun :):))

Günaydın kızlar. Ben de ikili test için randevu aldım çarşamba gününe. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah.

Ben de evime gidiyorum yarin gece carsamba buyuk ihtimal kontrole de giderim bu ikili test icin ayri bi gune mi randevu verirler acaba yoksa gittigim gun yaparlar mi :) hala yaptirmayi dusunmuyorum gerci ama doktor ne derse o bakalm :)

Bitmedi vizelerr son demler :) ben de sanki hissettim gibi oldu ama emin de olamiyorum yaa benim senden de kucuk ama bilmiyorum valla hayirlisi olsun :):))

Boyle pit pit bisey atiyo gibi oldu sanki yan yatiyodum sallandi resmen ama emin de degilim baska bisey mi acaba :):))

İlk zamanlar sanki karnimin icinde bocekler geziyor gibi gidiklaniyordum, simdi biraz daha titreme seklinde. Sadece bebegimin durdugu yerde oluyor o yuzden barsak oldugunu dusunmuyorum barsak olsa baska yerlerde de olur.... resmen uyudugunu ve uyabdigini takip ediyorum su an uyandi mesela:)

Iste ben onu 9. Haftadan beri hissediyorum seyirme gibi bi tek bebegin tarafinda oluyor artik yerini sertligini daha net hissediyorum cok tatlilar yaa

Boyle pit pit bisey atiyo gibi oldu sanki yan yatiyodum sallandi resmen ama emin de degilim baska bisey mi acaba :):))

Kuzu nasi desem:) boyle karnimin icinde birsey titriyor gibi, baya hareket ediyor artik amuda mi kalkiyor nedir:) seyirme gibi:) bazen bisey cekiliyor kordonuna felan asiliyorsa:)

Bende hissediyorum dün gece ve bugün sabah yine hissettim hareket ediyo segrime fln deil bağırsakta deil

Yaaaaaaa süper yaaaa :) Ben de ara ara hissediyorum o pıtırdamaları ama bi kaç gündür olmuyo hiç zaten gazım var acep gaz mıdır diye düşünüyodum. Benim bebiş mi ki yaawwww Şöyle bir iki hafta hemen geçse de net hissedebilsek artık ya. Vallah o zaman daha rahat olcam şimdiki gibi acaba iyi mi acaba kalbi atıyo mu diye yiyip durmam kendimi

Kizlar bu happy mom uygulamasini kullanan varmi? Salak salak bilgiler veriyo ayar oldum:)

12+6 gorunuyor programda bugun, ama program 25 cm ve 1 kilo agirliginda oldugunu siyluyor. Yetmez gibi bi de tekmelerini saymaya baslaidnmi demis:)
Ben indirdim onu birinden duyup ama anlatıldığı gibi deildi, hiç beğenmedim sildim.

Gecenlerde ayni senin dedigini yasadim esim isteydi zor kalkmistim su icmek icin sonra oturamadim ne yapsam agriyo tutulup kalcam diye esimi aradim aglayarak oda isten geldi sagolsun normalmis boyle seyler diye rahatlatti beni yardimci oldu is yerinde 2 tane hamile abla var onlar hemen bilgilendiriyo masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…