- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.621
Op.Dr. Banu ciftci nin uygulaması güzel dene istersen.Kizlar bu happy mom uygulamasini kullanan varmi? Salak salak bilgiler veriyo ayar oldum:)
12+6 gorunuyor programda bugun, ama program 25 cm ve 1 kilo agirliginda oldugunu siyluyor. Yetmez gibi bi de tekmelerini saymaya baslaidnmi demis:)
Cok tesekkur ederim yaaInstagramda takpteyim karabüklü :):):)
Cok tesekkur ederim yaaAllah siftah yapmayida nasip etsin insallah bu arada karabuklu degilim ben ya sadece karabukte yasiyorum
Bende yarin taramaya girecegim,Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin Aminnn.kızlar merhaba yarın ikili tarama testine gideceğim bana şans dileyin lütfenbirde cinsiyet merakım var ikili tarama testine gidip cinsiyet tahmini isteyen oldumu aranızda çatlıcam meraktan
Dimi bencede dr larimiz haklı canım :) minnak kadar şeyler neler yapiyolar vallaBenim cok daha erken haftalarda da oldu ayni sancilar, doktorum normal dedi. Hatta nasi normal dedigimde sey dedi: sen artik iki canlisin farkinsa misin? Vucudun bambaska bir donem yasiyor tum organlarin yer degistiriyor hersey olabilir
Yok canım ya annem KV izmirde
KV yatalak hastası var
annemin fitigi var
Kizlar dişlerim çok sızlıyor
Kiz benim 1 bucuk senem dahaBen bile 5 sene sonra karabugu ikinci memleket olarak görüyorum yapma Allah askina :):):)
Kizlar bu happy mom uygulamasini kullanan varmi? Salak salak bilgiler veriyo ayar oldum:)
12+6 gorunuyor programda bugun, ama program 25 cm ve 1 kilo agirliginda oldugunu siyluyor. Yetmez gibi bi de tekmelerini saymaya baslaidnmi demis:)
günaydın canımhaftasonu giremedim yine maalesef annemdeydim evet ya bende çok imreniyorum böyle dipçik gibi hamilelik geçirenlere bizim 3 ay oldu hala iyileşme yok ilaçla iyiyim yemek yiyiyorum ama ilaçsız ağzıma lokma girmiyor zorla ite ite iki gram ekmek sokmaya çalışıyorum Sabah işe geldim yediğim 3 galetiyide çıkardım akşam da istifra etmekten içim çıktı babam diyorki bu hafta sonu sen zayıflamışsın gözlerin çökmüş bende dedim ben diyorum inanmıyorsunuz
Ne mutlu size maşallahİnşallah biz de sizin gibi oluruz ilerde
Kiz benim 1 bucuk senem dahayo yo memleketim olarak goremem burasi benim gurbet yerim
günaydın tatlım. valla bugün bende aynı durumdayım çıkartsam rahatlıcak gibiyim ama çıkmıyobulantı karın ağrısı birlikte olunca baş ağrısını tetikliyor. bende çalışıyorum yetiştirmem gereken proje var akşama kadar bayılmazsam iyi.
KayseriNerden geldin cok merak ettim :)
Ya cok uzak olmasa birde tek sevmedigim karabukun havasi yoksa cok tatli kucuk bi yer Sen nerelisin canim?:))Hayirlisi :)))
Op.Dr. Banu ciftci nin uygulaması güzel dene istersen.
Randevu istiyorlar canım. Ama çok yoğun bir hastane değilse ve sabah saatlerinde gidiyorsan belki bulabilirsin.Ben de evime gidiyorum yarin gece carsamba buyuk ihtimal kontrole de giderim bu ikili test icin ayri bi gune mi randevu verirler acaba yoksa gittigim gun yaparlar mi :) hala yaptirmayi dusunmuyorum gerci ama doktor ne derse o bakalm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?