2017 EKİM Anne adayları

kızlar merhaba yarın ikili tarama testine gideceğim bana şans dileyin lütfen birde cinsiyet merakım var ikili tarama testine gidip cinsiyet tahmini isteyen oldumu aranızda çatlıcam meraktan
Bende yarin taramaya girecegim,Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin Aminnn.

Benim cok daha erken haftalarda da oldu ayni sancilar, doktorum normal dedi. Hatta nasi normal dedigimde sey dedi: sen artik iki canlisin farkinsa misin? Vucudun bambaska bir donem yasiyor tum organlarin yer degistiriyor hersey olabilir
Dimi bencede dr larimiz haklı canım :) minnak kadar şeyler neler yapiyolar valla

Kizlar bu happy mom uygulamasini kullanan varmi? Salak salak bilgiler veriyo ayar oldum:)

12+6 gorunuyor programda bugun, ama program 25 cm ve 1 kilo agirliginda oldugunu siyluyor. Yetmez gibi bi de tekmelerini saymaya baslaidnmi demis:)

canım bende dün bir uygulama indirdim hamilelik rehberi dr.serkan oral diye super bir uygulama tavsiye ederim çok faydalı bilgiler var

günaydın tatlım. valla bugün bende aynı durumdayım çıkartsam rahatlıcak gibiyim ama çıkmıyo bulantı karın ağrısı birlikte olunca baş ağrısını tetikliyor. bende çalışıyorum yetiştirmem gereken proje var akşama kadar bayılmazsam iyi.

off sorma çalışırken çok zor oluyor bende şimdi yemeğe gitcem ondan sonar ilaç içicem ne kadar geç içersem etkisi uzun surer diye Sabah içmedim ilacı ama çoğalıcak gibi bulantım birde bugün halsizlik var üşüme var hasta mı olcam ne gözlerimin içi yanıyor resmen o yüzden bulantıyla hiç uğraşamıcam valla

Ben bebegi hic hissetmiyorum:) bi ara elime bi sertlik geldi sag tarafta o kdr sanirim onu durttum :) bide bel kismim kalinlasmis 72 olmus kemerli birsey giyince biraz sıkıyo kalinlasmak hic istemiyom yaa

Op.Dr. Banu ciftci nin uygulaması güzel dene istersen.

Kullandigim bir baska program var zaten cok ta memnunum banu ciftci mi bilmiyorum ama hamilelik diye bir program. Burda bi arkadas yavsiye etmisti bunu yukledim ama salak bi programmis:) sadece her sabah selam anne diye bildirim geliyo onu seviyorum o yuzden silmedin:)

Ben de evime gidiyorum yarin gece carsamba buyuk ihtimal kontrole de giderim bu ikili test icin ayri bi gune mi randevu verirler acaba yoksa gittigim gun yaparlar mi :) hala yaptirmayi dusunmuyorum gerci ama doktor ne derse o bakalm :)
Randevu istiyorlar canım. Ama çok yoğun bir hastane değilse ve sabah saatlerinde gidiyorsan belki bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…