2017 EKİM Anne adayları

Canım 20.haftadan sonra yukarı çıkıyor diye duydum ben. Önlem olarak doktorun rahim ağzını kontrol etti mi. Bence 14.hafta gibi kanaman da durursa transvajinal ölçüm yaptır. Kasılmalar için de ilaç veriyorlar. Şansa bırakma. Rabbim yardımcın olsun

benim ufaklıkta hastaydı perşembe cuma kreşe göndermedim. bendede var aynı halsizlik sanırım ondan bana da bulaştı. inşallah hasta olmayız. gerçi hamilelikte ve emzirirken vücut daha dayanıklı oluyor. şu mideler adapte olsa süper olcak

Canım suanlik sadece yat dinlen dedi cumartesi kanamam oldu iğne serum yaptılar çarşamba gidecem bakalım kontrole

Kizlar bu happy mom uygulamasini kullanan varmi? Salak salak bilgiler veriyo ayar oldum:)

12+6 gorunuyor programda bugun, ama program 25 cm ve 1 kilo agirliginda oldugunu siyluyor. Yetmez gibi bi de tekmelerini saymaya baslaidnmi demis:)

Ben kullanıyorum canım 15. hafta demiş limon büyüklüğü demiş benimki doğru seninkinde baya saçmalamış hayyydeeee tam adamına bide :)

Canım siz daha iyi dostluk arkadaşlıklar kurmuşsunuz ne mutlu size..çok özel güzel heyecanli şeyler paylaşıyoruz inş burda da öyle olur csnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…