- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.641
Gecmis olsun canim, tedavi nasil olacak ki hamileyiz korkuyorumcanım benimde var dişimde ağrı 1 aydır çekiyorum özelikte sol tarafta yemek yediğim zaman oluyor haftaya çarşamba dişçiye gitcem inşallah çürük yoktur valla korkuyorum hayatım boyunca dişçiye gitmedim birde
Canim ben de ayniyim su an kanamam yok ama agrim var devamli yatiyorum full sen nasilsinGünaydın hanımlar
cumartesi günü bir kanama geçirdim serum falan verdiler
bugün yine kasıklarımda agrı var
Canım 20.haftadan sonra yukarı çıkıyor diye duydum ben. Önlem olarak doktorun rahim ağzını kontrol etti mi. Bence 14.hafta gibi kanaman da durursa transvajinal ölçüm yaptır. Kasılmalar için de ilaç veriyorlar. Şansa bırakma. Rabbim yardımcın olsuncanım Dr demişti zaten cinsiyeti öğrendiğimiz gün
çok aşağıda tam rahmının orda duruyor ileride küçük bir kasilmada sancıda açılman olursa suyun gelir doğum başlar dedierken doğum riskim var yani canım hiç kıpırdama yat dinlen dedi ama imkanı olmuyor ıkı cocukla ınan bırının ıstegı bıtse oburu baslıyor ve daha yemek ev var ...birde büyüdükçe yukarı çıkar inşallah dedi kimisi çıkıyormus kimisi 9 ay hep aşağıda kalıyormuş ama böyle anneler hep erken doğum yapmış tek umudum o dua et çıksın yukarı
off sorma çalışırken çok zor oluyor bende şimdi yemeğe gitcem ondan sonar ilaç içicem ne kadar geç içersem etkisi uzun surer diye Sabah içmedim ilacı ama çoğalıcak gibi bulantım birde bugün halsizlik var üşüme var hasta mı olcam ne gözlerimin içi yanıyor resmen o yüzden bulantıyla hiç uğraşamıcam valla
Canım suanlik sadece yat dinlen dedi cumartesi kanamam oldu iğne serum yaptılar çarşamba gidecem bakalım kontroleCanım 20.haftadan sonra yukarı çıkıyor diye duydum ben. Önlem olarak doktorun rahim ağzını kontrol etti mi. Bence 14.hafta gibi kanaman da durursa transvajinal ölçüm yaptır. Kasılmalar için de ilaç veriyorlar. Şansa bırakma. Rabbim yardımcın olsun
aynen öyle canım yatıyorum bende pek imkanım olmuyor ama yatmaya çalışıyorumCanim ben de ayniyim su an kanamam yok ama agrim var devamli yatiyorum full sen nasilsin
Ya cok uzak olmasa birde tek sevmedigim karabukun havasi yoksa cok tatli kucuk bi yer Sen nerelisin canim?:))
Randevu istiyorlar canım. Ama çok yoğun bir hastane değilse ve sabah saatlerinde gidiyorsan belki bulabilirsin.
Kizlar bu happy mom uygulamasini kullanan varmi? Salak salak bilgiler veriyo ayar oldum:)
12+6 gorunuyor programda bugun, ama program 25 cm ve 1 kilo agirliginda oldugunu siyluyor. Yetmez gibi bi de tekmelerini saymaya baslaidnmi demis:)
23unde randevum var ama ben bebeğimi özledim onu görmek istiyorumSanki boyle icimde bi kötü his var
Herkes hissetmeye başlamış
Ben 14+1 deyim
Hiç hissetmedim
Canım siz daha iyi dostluk arkadaşlıklar kurmuşsunuz ne mutlu size..çok özel güzel heyecanli şeyler paylaşıyoruz inş burda da öyle olur csnimbende 2013 kasım annelerindeydim :) hatta has kasım anasıyım :) kızım 1 kasımda doğdu. 45 kişi hiç kopmadık. grubumuzu başka yere taşıdık. çocuklarımızı da beraber büyüttük. aynı şehirde olduklarımızla sık sık görüşüyoruz çocuklarımız çok çok iyi arkadaşlar. farklı şehirde olanlarlada oralara yolumuz düştükçe veya onlar bizim taraflara gelince hep biraraya geliriz. hala da kopmadık çok şükür. kızım da çok şanslı kendiyle yaşıt bebeklik arkadaşları var :) hatta 40 uçurmamızı bile o oradaki arkadaşlardan birine yapmıştık :) inşallah burdada öyle dostluklar kurabiliriz
Valla anacım ben de hissetmiyorum ya
Sen benden daha uzaktaymissin yaAilem istanbulda ben maraştayım :)
Sen benden daha uzaktaymissin ya
Heheheheh bende 11 haftada limon buyuklugu diyordu. Bence rastgele cikiyor bu yazilar.... ne salakca:)Ben kullanıyorum canım 15. hafta demiş limon büyüklüğü demiş benimki doğru seninkinde baya saçmalamış hayyydeeee tam adamına bide :)
Heheheheh bende 11 haftada limon buyuklugu diyordu. Bence rastgele cikiyor bu yazilar.... ne salakca:)
Valla anacım ben de hissetmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?