- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.661
Benimde dişim kırıldı dr gittim geçici dolgu yaptı 4 6 ayda yapilabilirmiş iki tarafta sızlıyor 4 ay olmasını iple çekiyorumGecmis olsun canim, tedavi nasil olacak ki hamileyiz korkuyorum
Heheheheh bende 11 haftada limon buyuklugu diyordu. Bence rastgele cikiyor bu yazilar.... ne salakca:)
Bnde de 11de limon yazio ama dogrudur bnce suan o kdar vardir sanki :)
Herkes hissetmeye başlamış
Ben 14+1 deyim
Hiç hissetmedim
23unde randevum var ama ben bebeğimi özledim onu görmek istiyorumSanki boyle icimde bi kötü his var
Valla anacım ben de hissetmiyorum ya
Belki bende hissetmiyorumdur :):):)))
Bnde de 11de limon yazio ama dogrudur bnce suan o kdar vardir sanki :)
Bendeeee hissetmiyorum
cinsiyette söylemedi doktor 13. haftada
vayyy hala hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum hisedelim artık( canım sütlaç çekti :)
Dikkate almayin o progeami yaw bana 15. Haftada dogum zamani geldi diyebilir bugun 1 kilo 25 cm dedi otesi varmi:)ama ben 14. haftadayım ki hala mı limon bu çocuk
Gel canım ben sabah yaptım ikram edim sanaBendeeee hissetmiyorum
cinsiyette söylemedi doktor 13. haftada
vayyy hala hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum hisedelim artık( canım sütlaç çekti :)
kızlar merhaba yarın ikili tarama testine gideceğim bana şans dileyin lütfenbirde cinsiyet merakım var ikili tarama testine gidip cinsiyet tahmini isteyen oldumu aranızda çatlıcam meraktan
Dikkate almayin o progeami yaw bana 15. Haftada dogum zamani geldi diyebilir bugun 1 kilo 25 cm dedi otesi varmi:)
Gel canım ben sabah yaptım ikram edim sana
Havasi cok igrenc degil mi insan bazen nefes almak istemiyo ormanlari cok o yonden guzel ama iste fabrika batiriyo ne guzel akrabalarin varmis canim benim tek esimin halasi var baska kimsemiz yokOyle ama marasta akrabalarim var dayilarim teyzelerim ananem fln orda hemde maras karabuk gibi igrenc bi sehir degil o yuzden o kdar zorlanmiyorum :)
Kuzum sen bende sabaha kdar ne uc boyutlu goruyorum :) aabah uyaniyom totom acik kalmistir diyom laylaylom:)Cok ruya goruyorumbenmki seftali
Dogru soyluyonKuzum sen bende sabaha kdar ne uc boyutlu goruyorum :) aabah uyaniyom totom acik kalmistir diyom laylaylom:)
Dikkate almayin o progeami yaw bana 15. Haftada dogum zamani geldi diyebilir bugun 1 kilo 25 cm dedi otesi varmi:)
Senle dalga gectim, yarin benim testim var bende evde kendi kendime ölctum gecen haftakinden. Zaten gerginim iyice delirdim.Yok be kuzum hem ustten bakiyorlar alttan ilk zamanlarda kanamalarim olmustu ikindefa bakildi onlarda da ben talep ettim daha net gorunur risk almayalim diye... hep ustten bakiyorlar hic idrara sikisik demediler...
Heyecan yapma gecen burda yazdim ben kendi kendime ense kalinligini olctum yuksek cikarttim bi de kahrettim kendimi :) cok sukur bi gitttik 1.14 cikti:) yok yere onca gece uykumu kacirmisim... merak etme bak guzel haberler vericeksin bize gor bak
Gulme komsuna gelir basina:) sen kac mm buldun:)Senle dalga gectim, yarin benim testim var bende evde kendi kendime ölctum gecen haftakinden. Zaten gerginim iyice delirdim.
Kizlar gunaydin, kontorole gittim sabah şükur iyiyiz. Tahmin etmeye calistim.ama beceremedim bir fikriniz varmi?[/url][/IMG]
Bir bak kiz yeni msj ekledimGulme komsuna gelir basina:) sen kac mm buldun:)
Cnm tabikide 1 haftada değişiyor ölçüleri ben mesela gittim o gün ölcmedi haftaya ölçelim dedi 11+5 ken ölçtü tekrar gittimKizlar delirdim bir el atin bu resme gore 10+6 yiz ensesindeki o bosluk cokmu 1 haftada degisir degilmi hersey benmi sacmaliyorum yorum yapin.
RANDEVUM YARİN
Seninki nasil di o zaman? Sence resim nasil bebegim falan. şu kirmizigitardan bulasti bana da cok üzgunum benmi delirdim kendi kendime. Yarin sabah gidecegim. Dua edin banaCnm tabikide 1 haftada değişiyor ölçüleri ben mesela gittim o gün ölcmedi haftaya ölçelim dedi 11+5 ken ölçtü tekrar gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?