2017 EKİM Anne adayları

Herkes hissetmeye başlamış
Ben 14+1 deyim
Hiç hissetmedim

23unde randevum var ama ben bebeğimi özledim onu görmek istiyorum Sanki boyle icimde bi kötü his var

Valla anacım ben de hissetmiyorum ya

Belki bende hissetmiyorumdur :):):)))

Bnde de 11de limon yazio ama dogrudur bnce suan o kdar vardir sanki :)

Bendeeee hissetmiyorum
cinsiyette söylemedi doktor 13. haftada
vayyy hala hamilemiyim değilmiyim anlayamıyorum hisedelim artık ( canım sütlaç çekti :)

Kizlar bizde bisey hissediyoruz aka belki de sadece barsak gurultumuzdur:) bence yanilma ihtimalimiz cok daha fazla:)

M Msspinkie neden kaygilandin annem sen durup dururken bakim?

Biz
kızlar merhaba yarın ikili tarama testine gideceğim bana şans dileyin lütfen birde cinsiyet merakım var ikili tarama testine gidip cinsiyet tahmini isteyen oldumu aranızda çatlıcam meraktan

Biz yarin 14haftalik olcaz 12 haftaya yeni girmistik ikili testte dr buyuk ihtimal kiz dedi ama kesin konuşmadı canım.

Oyle ama marasta akrabalarim var dayilarim teyzelerim ananem fln orda hemde maras karabuk gibi igrenc bi sehir degil o yuzden o kdar zorlanmiyorum :)
Havasi cok igrenc degil mi insan bazen nefes almak istemiyo ormanlari cok o yonden guzel ama iste fabrika batiriyo ne guzel akrabalarin varmis canim benim tek esimin halasi var baska kimsemiz yok

Senle dalga gectim, yarin benim testim var bende evde kendi kendime ölctum gecen haftakinden. Zaten gerginim iyice delirdim.

Kizlar delirdim bir el atin bu resme gore 10+6 yiz ensesindeki o bosluk cokmu 1 haftada degisir degilmi hersey benmi sacmaliyorum yorum yapin.
RANDEVUM YARİN
Kizlar gunaydin, kontorole gittim sabah şükur iyiyiz. Tahmin etmeye calistim.ama beceremedim bir fikriniz varmi?
[/url][/IMG]

Kizlar delirdim bir el atin bu resme gore 10+6 yiz ensesindeki o bosluk cokmu 1 haftada degisir degilmi hersey benmi sacmaliyorum yorum yapin.
RANDEVUM YARİN
Cnm tabikide 1 haftada değişiyor ölçüleri ben mesela gittim o gün ölcmedi haftaya ölçelim dedi 11+5 ken ölçtü tekrar gittim

Cnm tabikide 1 haftada değişiyor ölçüleri ben mesela gittim o gün ölcmedi haftaya ölçelim dedi 11+5 ken ölçtü tekrar gittim
Seninki nasil di o zaman? Sence resim nasil bebegim falan. şu kirmizigitardan bulasti bana da cok üzgunum benmi delirdim kendi kendime. Yarin sabah gidecegim. Dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…