- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.681
Gayet normal bence bebegin maşallahSeninki nasil di o zaman? Sence resim nasil bebegim falan. şu kirmizigitardan bulasti bana da cok üzgunum benmi delirdim kendi kendime. Yarin sabah gidecegim. Dua edin bana
Öylemi diyorsun,Allah razi olsun canim. İnşaAllah dedigin gibi olsun. Hemen sonucu yazacacagim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Gayet normal bence bebegin maşallahbence bi sorun cikmicak ,güzel gecicek boşuna stres yapiosun ve bebegi de uzuosun
İnşallah cnm aminn. Ve benim çok inandığım bisi vardır, kanıtlanmış ve dogrudur .Kötü şeyler düşünürsen o düşündüğün şeyleri cagirirsin ve olmicak sada olur o kötü şeyler başına gelir.Ama pozitif olursan iyi düşünürsen de hersey çok daha güzel düsündüğünden ,istediğinden bile daha güzel ...Bende önceden çok ince düşünürdüm ,olmicak şeylere üzülür ,kafama takar ,moralimi bozardim .Öylemi diyorsun,Allah razi olsun canim. İnşaAllah dedigin gibi olsun. Hemen sonucu yazacacagim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Kizlar delirdim bir el atin bu resme gore 10+6 yiz ensesindeki o bosluk cokmu 1 haftada degisir degilmi hersey benmi sacmaliyorum yorum yapin.
RANDEVUM YARİN
Seninki nasil di o zaman? Sence resim nasil bebegim falan. şu kirmizigitardan bulasti bana da cok üzgunum benmi delirdim kendi kendime. Yarin sabah gidecegim. Dua edin bana
Kizlar delirdim bir el atin bu resme gore 10+6 yiz ensesindeki o bosluk cokmu 1 haftada degisir degilmi hersey benmi sacmaliyorum yorum yapin.
RANDEVUM YARİN
Fotolar acilmiyo bi daha at etiketle beni merakla bekliyorum:)
Kizlar gunaydin, kontorole gittim sabah şükur iyiyiz. Tahmin etmeye calistim.ama beceremedim bir fikriniz varmi?[/url][/IMG]
Aynı durumdayım ama korkuyorum afedersin cırcır yapar diye. 10tane yiyip vedalaşıyorum.Yemin ederim içimde Çağla ağacı cikcak10 gündür migrosu kuruttum yaw tuzsuz da yiyemiyorum ödem olcam bugün alicam diyorum yok canım istiyo bi doğdun bende bu veledi yicem isircam yaa
Cnm o kadar çok yıyorum ki doymuorum ya ama hc circir fln olmuorum karnım bile agrimio.Aynı durumdayım ama korkuyorum afedersin cırcır yapar diye. 10tane yiyip vedalaşıyorum.
Link verdimYeniden yukle bu mesajdaki fotolaR acilmiyo
Tamam canım arkadas görünce senin telde birşey var sandım birazdan vekip yükleyecegimArkadasimCardialgia anlatamiyorum herhalde, ya boyutu buyuk ya sorun var acilmiyor o yuklediklerin az once de israrla siyleyince girip usenmedim butun mesajlarini karisirip buldum yine acilmadi. Tekrar yukle dedikce bana ayni linki mesaji atip duruyorsun
Eki Görüntüle 1980342 Eki Görüntüle 1980343
Hahahahahhaha zaten onlar bize takmisti:) tasindik diye konu acinca baya laf etmislerdi:) ay ne komik:)Popüler konu ekim anneleride bir alem yani grutan ismimi silmişler
Ay ama saçmalık yani ben her iki yeride takip ediyorum ayıp ettiler sonuçta Allah korusun bebeğimi kaybetmedim silin felanda demedim neyse birdaha uğramam o grubaHahahahahhaha zaten onlar bize takmisti:) tasindik diye konu acinca baya laf etmislerdi:) ay ne komik:)
Gebelik atari olmus onlarda:) hormonlardandir:) bosver yaw burda gayet iyiyiz biz baksana:) ben hic bi basliga bakmiyorum baska:)Ay ama saçmalık yani ben her iki yeride takip ediyorum ayıp ettiler sonuçta Allah korusun bebeğimi kaybetmedim silin felanda demedim neyse birdaha uğramam o gruba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?