2017 EKİM Anne adayları

Seninki nasil di o zaman? Sence resim nasil bebegim falan. şu kirmizigitardan bulasti bana da cok üzgunum benmi delirdim kendi kendime. Yarin sabah gidecegim. Dua edin bana
Gayet normal bence bebegin maşallah bence bi sorun cikmicak ,güzel gecicek boşuna stres yapiosun ve bebegi de uzuosun

Öylemi diyorsun,Allah razi olsun canim. İnşaAllah dedigin gibi olsun. Hemen sonucu yazacacagim. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
İnşallah cnm aminn. Ve benim çok inandığım bisi vardır, kanıtlanmış ve dogrudur .Kötü şeyler düşünürsen o düşündüğün şeyleri cagirirsin ve olmicak sada olur o kötü şeyler başına gelir.Ama pozitif olursan iyi düşünürsen de hersey çok daha güzel düsündüğünden ,istediğinden bile daha güzel ...Bende önceden çok ince düşünürdüm ,olmicak şeylere üzülür ,kafama takar ,moralimi bozardim .

Kizlar delirdim bir el atin bu resme gore 10+6 yiz ensesindeki o bosluk cokmu 1 haftada degisir degilmi hersey benmi sacmaliyorum yorum yapin.
RANDEVUM YARİN

Seninki nasil di o zaman? Sence resim nasil bebegim falan. şu kirmizigitardan bulasti bana da cok üzgunum benmi delirdim kendi kendime. Yarin sabah gidecegim. Dua edin bana

Fotolar acilmiyo bi daha at etiketle beni merakla bekliyorum:)

Yemin ederim içimde Çağla ağacı cikcak 10 gündür migrosu kuruttum yaw tuzsuz da yiyemiyorum ödem olcam bugün alicam diyorum yok canım istiyo bi doğdun bende bu veledi yicem isircam yaa
Aynı durumdayım ama korkuyorum afedersin cırcır yapar diye. 10tane yiyip vedalaşıyorum.

Arkadasim Cardialgia anlatamiyorum herhalde, ya boyutu buyuk ya sorun var acilmiyor o yuklediklerin az once de israrla siyleyince girip usenmedim butun mesajlarini karisirip buldum yine acilmadi. Tekrar yukle dedikce bana ayni linki mesaji atip duruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…