2017 EKİM Anne adayları

Cnm orayı başka bi üye aldı oda baştan düzenliyo ,tablo yapicakti ,bazı bilgiler istiyo ,onu etiketliyerek bilgilerini verenleri ekliyo tabloya yani kasten silmek fln yok bende arada bakıyorum oraya
Canım kasten veya değil bn o listedeysem silmeden banada sormak zorunda cevap alamazsa amenna he tabloyu değiştirdi bilgi vermeyenleri sildi diyorsan şöyle bn tabloyu değiştirmeden önceki lorinin listesindende silinmiş bunu lori yapmadı ondan sonra oldu şuan için problem mi hiç değil sadece üzüldüm

Öyle bi konumu varmış ben hiç fark etmedim
Varmış cnm popüler konu hatta

Hayırlı akşamlar hamişler, ihmal ettim burayı halbuki burdası günlük hayatın stressinden uzaklaşmak için sohbet etmek için fikir alışverişi için bire bir. Çok fazla sayfa birikmiş okumaya çalışağağım. Eskiden bilgisayardan girerdim kk ya, daha zevkli geklyordu. Şimdi çeptelefonu ile zor heryerde reklam cıkıyor... neyse uzatıyorum lafı :)
Bebeklerin çinsiyeti belli olan var mı?
Benim kommt kontrol 28inde o gün öğrenirim inşallah

Beni de eklermisin lütfen fmk 12.10

Cnm orayı başka bi üye aldı oda baştan düzenliyo ,tablo yapicakti ,bazı bilgiler istiyo ,onu etiketliyerek bilgilerini verenleri ekliyo tabloya yani kasten silmek fln yok bende arada bakıyorum oraya
Diger gruba yazanlari sildim diye mesaji var canim kasten silinmis yani. Ben gozlerimle gordum.

Yemin ederim içimde Çağla ağacı cikcak 10 gündür migrosu kuruttum yaw tuzsuz da yiyemiyorum ödem olcam bugün alicam diyorum yok canım istiyo bi doğdun bende bu veledi yicem isircam yaa

Kız ben sana ne diyim e mi? Mesajinı tam ofisten cikmadan okudum birden benim de canim cekti. Ki ben cocuklugumdan beri caglayi hic sevmem ağzıma koydugum nadirdir yani. Marketten ben de aldim eve giderken geldigimden beri çatır çutur çağla yiyom ya. Aksam yemegi falan da yemedim çağla delisi yaptın kız beni :))) hamile kaldıgımdan beri canim ilk kez bisey cekti iyi mi

Seninde istiyomus canın da bi işaret bekliyomussun demek aklına gelmemiş ye ye afiyet olsun cnm .Üzüldüm de biraz öyle düşünmeden yazdım düşüncesiz biri deilimdir normaldede arada oluyo :))) Kucuklugumden beri severim ben ama yani bu kadar da deil canım istemezdi nefes almadan neredeyse iki kilo yiyorum günde abartisiz

Kuzu hangisi o aralik bilemedim ama bak benimkinin resmini atayim

Eki Görüntüle 1980387

Seninki de muhtemelen 1-1,5 araligindadir
canim benim, bu ultrasonlarim 10+6 gunluk.
Boynunun altin da varya yuvarlak kisim o kisim. Tabi ben çarsamba gidecegim(yarin gidecektim ertelendi) o zaman 12+1 olacak .
Sence guzelmi resimleri.
Masallah seninkine.
Yani sence benimki de guzel cikarmi

Yok tatlim düşüncesizlikle ne alakasi var. Sonucta şu an taze taze bulunabilecek bisey. Ben de geldigimden beri yarim kilo yedim heralde hala da yiyorum. Hatta yarin sabah ofise giderken nerden bulabilirim erkenden alsam diye hesap bile yapmaya basladim. Bu kadar yiyecegimi bilsem baya bi alirdim yahu valla bana çok iyi geldi Allah razi olsun senden Hem kilo yapacak bisey de degil. Cır cır olursam da napiiim ya hamileyken kabız olmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…