- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.721
canim benim, bu ultrasonlarim 10+6 gunluk.
Boynunun altin da varya yuvarlak kisim o kisim. Tabi ben çarsamba gidecegim(yarin gidecektim ertelendi) o zaman 12+1 olacak .
Sence guzelmi resimleri.
Masallah seninkine.
Yani sence benimki de guzel cikarmi
Cok sevindim iyi geldiğine. Allah sendende razi olsun canim ben 10 gündür o kadar yiyorum normalim yani dediğin gibi kabız olmaktan iyidirYok tatlim düşüncesizlikle ne alakasi var. Sonucta şu an taze taze bulunabilecek bisey. Ben de geldigimden beri yarim kilo yedim heralde hala da yiyorum. Hatta yarin sabah ofise giderken nerden bulabilirim erkenden alsam diye hesap bile yapmaya basladim. Bu kadar yiyecegimi bilsem baya bi alirdim yahuvalla bana çok iyi geldi Allah razi olsun senden Hem kilo yapacak bisey de degil. Cır cır olursam da napiiim ya hamileyken kabız olmaktan iyidir
Ay nerden dustu icime bu kurt anlamadim ki, Allah razi olsun.Canım benim lütfen kendini bu kadar yıpratma. Hatta bence yıpratmana gerek bile yok. Benim bebisin ense kalinligi olculurken doktor sorun varsa cok belli oluyor kalinlik bazen siz bile baksaniz anlarsiniz dedi. Senin bebiste de gayet normal bence. Bir de ultrason goruntusunden hesaplamak olur mu hic ya :) onlarin ultrason cihazinda büyütmeye bagli olarak ölçumleri de degisiyor. Bosuna kendini de bebisini de strese sokma lutfen
Ay nerden dustu icime bu kurt anlamadim ki, Allah razi olsun.kirmizigitar inkine baktim o yuvarlaktan degil altindan ölculuyormuş. Birde ultrasona gittigimde çarsamba gunu 12+1 olcagiz iyi diyorsun degil mi? Senin tecrubende var. Ay icime su serpildi.
canim benim, bu ultrasonlarim 10+6 gunluk.
Boynunun altin da varya yuvarlak kisim o kisim. Tabi ben çarsamba gidecegim(yarin gidecektim ertelendi) o zaman 12+1 olacak .
Sence guzelmi resimleri.
Masallah seninkine.
Yani sence benimki de guzel cikarmi
Seninkindede var o bosluk ama alttan ölcmus demekki ben yanlis yere bakmisim degil mi? Senle dalga gectim basima geldiCikar yahu neden cikmasin gayet iyi gorunuyor.... bakma biz yok yere kuruntu yapiyoruz bende surekli doktor bisi fark etti ama soylemiyor mantigi var mesela
Vallaha yicez kafayi:)Seninkindede var o bosluk ama alttan ölcmus demekki ben yanlis yere bakmisim degil mi? Senle dalga gectim basima geldi
İyice bir bak kiz ikimizinkine gerci benimki de buyudu o zamandan beri vallahi yedim kafayi
Ay nerden dustu icime bu kurt anlamadim ki, Allah razi olsun.kirmizigitar inkine baktim o yuvarlaktan degil altindan ölculuyormuş. Birde ultrasona gittigimde çarsamba gunu 12+1 olcagiz iyi diyorsun degil mi? Senin tecrubende var. Ay icime su serpildi.
Kizlar ikili test sonucum cikmis! Hersey ingilizce yaziyo cok emin olamadim baksaniza bi anlayan
Eki Görüntüle 1980415 Eki Görüntüle 1980416
Yas riskini bekliyordum zTen. Bende oyle anladim ama emin olamadim:)Tatlım gayet guzel düşük riskli cikmis. Down riski 50.000 de 1, yaş riskin 1000 de 1, trisomy riskin 10.000 de 1. Süper yani geçmiş olsun. Yaş riski niye yuksek deme 30 dan sonra öyle cikiyor. Benim 690 da 1 çikti mesela :)
Çok tesekkur ederim masallah bebegine :)Canimcım ultrason görüntüsü yoktu videodan resim yakaladim. Orda da belli oluyor zaten. Bak benim bebegiminki 1.32 civarinda bisey cikmisti. Ayrica haftadan haftaya bile degisiyor. Seninki de buna benzer yani goruntude ama olcene kadar canlari cikiyor zaten. O bizim senin goruntude baktigimiz yer olmaya da bilir yani :)) içini ferah tuuuut rahat ol merak etme güzel çikacak Allahin izniyle :)))
Anlamam ama down sendromu negatif diyor. Bence buda süper. Rabbim hep guzel haberler almayi nasip etsin bizlere Amin.Kizlar ikili test sonucum cikmis! Hersey ingilizce yaziyo cok emin olamadim baksaniza bi anlayan
Eki Görüntüle 1980415 Eki Görüntüle 1980416
Çok tesekkur ederim masallah bebegine :)
İnşaAllah bende guzel haberler verecegim. Yordum sizi kusura bakmayin.
Allah gönlümüze göre versin. Amin.
Yarindi çarsamba ya ertelendi, şaka gibi .Ne demek canim ne yorgunlugu. Yarin doktordan sonra haber ver hemencik :)
Yarindi çarsamba ya ertelendi, şaka gibi .
Neyse vardir bir hayir dedim ne yapayim.
Dua edin bana ne olur,ögrenir ogrenmez yazacagim.
Merhaba yarin ikili test sonucuni almak icin gitcem ben de doktora. Bulantisiz hamilelik gecirince insan da yasiyor mu korkusu iki kat artiyor. 2 hafta once ultrasona girdim ama bu sefer de girmek istiyorum, doktorlar izin veriyor mu?
Yarindi çarsamba ya ertelendi, şaka gibi .
Neyse vardir bir hayir dedim ne yapayim.
Dua edin bana ne olur,ögrenir ogrenmez yazacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?