2017 EKİM Anne adayları

Canım benim lütfen kendini bu kadar yıpratma. Hatta bence yıpratmana gerek bile yok. Benim bebisin ense kalinligi olculurken doktor sorun varsa cok belli oluyor kalinlik bazen siz bile baksaniz anlarsiniz dedi. Senin bebiste de gayet normal bence. Bir de ultrason goruntusunden hesaplamak olur mu hic ya :) onlarin ultrason cihazinda büyütmeye bagli olarak ölçumleri de degisiyor. Bosuna kendini de bebisini de strese sokma lutfen

Cok sevindim iyi geldiğine. Allah sendende razi olsun canim ben 10 gündür o kadar yiyorum normalim yani dediğin gibi kabız olmaktan iyidir

Ay nerden dustu icime bu kurt anlamadim ki, Allah razi olsun. kirmizigitar inkine baktim o yuvarlaktan degil altindan ölculuyormuş. Birde ultrasona gittigimde çarsamba gunu 12+1 olcagiz iyi diyorsun degil mi? Senin tecrubende var. Ay icime su serpildi.

Şoka gelicek olan ürünler ve fiyatları kizlar merak eden ilgilenen olursa

Baby Hope Bebek Puseti 129 TL
Çocuk Çorap/Patik 5'li 7,50 TL
NUK Ortodontik Emzik Çeşitleri 5,90 TL
NUK Cam Biberon 15,90 TL
Afacan Bultak Kova 7,50 TL
Smart Bultak Araba 12,50 TL
Sevimli Ördek 4,95 TL
Sayı Terazisi 9,95 TL
GoKidy Eğitici Oyuncak 12,90 TL
Aktivite Oyuncağı 19,90 TL
Pilsan Mama Sandalyesi 39,50 TL
Pilsan Jumbo Banyo Küveti 19,90 TL
Pilsan Pratik Yımama Seti 24,90 TL
Dalin Bebek Şampuan 750ml 11,90 TL
Klozet Adaptörü 4,95 TL
Çocuk Basamağı 5,50 TL
Pratik Yıkama Aparatı 9,95 TL
GoKidy Puset Oyuncak 7,95 TL
GoKidy İlk Arabam 24,90 TL
Diş Kaşıyıcılı Çıngırak Çeşitleri 9,95 TL
Diş Kaşıyıcılı Çıngırak / Çıngıraklı Emekleme Oyuncağı 7,50 TL

Dur bi dakka bekle ölçum yapilan ultrason görüntüsünü çekip atcam sana. Bana normal geldi valla tatlım. Gelio birazdan

Cikar yahu neden cikmasin gayet iyi gorunuyor.... bakma biz yok yere kuruntu yapiyoruz bende surekli doktor bisi fark etti ama soylemiyor mantigi var mesela

Cikar yahu neden cikmasin gayet iyi gorunuyor.... bakma biz yok yere kuruntu yapiyoruz bende surekli doktor bisi fark etti ama soylemiyor mantigi var mesela
Seninkindede var o bosluk ama alttan ölcmus demekki ben yanlis yere bakmisim degil mi? Senle dalga gectim basima geldi
İyice bir bak kiz ikimizinkine gerci benimki de buyudu o zamandan beri vallahi yedim kafayi

Canimcım ultrason görüntüsü yoktu videodan resim yakaladim. Orda da belli oluyor zaten. Bak benim bebegiminki 1.32 civarinda bisey cikmisti. Ayrica haftadan haftaya bile degisiyor. Seninki de buna benzer yani goruntude ama olcene kadar canlari cikiyor zaten. O bizim senin goruntude baktigimiz yer olmaya da bilir yani :)) içini ferah tuuuut rahat ol merak etme güzel çikacak Allahin izniyle :)))

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-10-21-16-10.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 60
Yas riskini bekliyordum zTen. Bende oyle anladim ama emin olamadim:)

Çok tesekkur ederim masallah bebegine :)
İnşaAllah bende guzel haberler verecegim. Yordum sizi kusura bakmayin.
Allah gönlümüze göre versin. Amin.

Merhaba yarin ikili test sonucuni almak icin gitcem ben de doktora. Bulantisiz hamilelik gecirince insan da yasiyor mu korkusu iki kat artiyor. 2 hafta once ultrasona girdim ama bu sefer de girmek istiyorum, doktorlar izin veriyor mu?

Merhaba yarin ikili test sonucuni almak icin gitcem ben de doktora. Bulantisiz hamilelik gecirince insan da yasiyor mu korkusu iki kat artiyor. 2 hafta once ultrasona girdim ama bu sefer de girmek istiyorum, doktorlar izin veriyor mu?

Devlet hastanesine hic gitmedim orayi bilmiyorum ama özelde ne zaman istersen bakiyorlar canim. Doktorun birsey diyecegini sanmam. Sen annesin tabi ki istedigin zaman gorebilmelisin bence tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…