2017 EKİM Anne adayları

Kader arkadaşım :)
Senin ilacın benimkinden daha etkili anladığım kadarıyla. Benimkinin etkisi 12 saatte geçiyor. Ama yine de çok şükür bi ara çok fenaydim. Her gün de aynı olmuyor. Bi de canım sürekli bi sey yemek istiyo bulantı korkusundan erteliyorum. Bulantı bitince duba gibi olmaya adayım :) Merak ediyorum ne zaman bitecek am

Kuzum sen bende sabaha kdar ne uc boyutlu goruyorum :) aabah uyaniyom totom acik kalmistir diyom laylaylom:)

Sen mi laylaylom Allah Allah hicmi kalmiyon etkisinde :) o degil herkes bebegi ile ilgili kabus görür ben gecen malum sebeplerden eşimle küstüm ya 1 gece ayri yattim o gece adamin tövbe yarabbi ölum haberini aldim rüyamda bir ağlaya ağlaya yanina koşusum var oda uyku sersemi kanamam oldu olüm haberi aldim falan sanmis ama gercek gibiydi gozumu açtığımda ağlıyordum

Kızlar bu arada bugün kontrolüm vardı ve doğum yapacağım doktoru ve hastaneyi ayarladım birde doğum paketi yaptırdım artık içim rahat belirsizlikten kurtuldum birde bugün bebeğimi 3d ultrasonda gördüm çok fenaydı ya gerçekten karşımda gibiydi hiç aklımdan çıkmıyor o anlar :) birden doktor amcamız tam cinsiyeti söylemese de kız olma olasılığı bir sıfır önde dedi ben hariç çevremdeki herkes erkek diyordu bakalım üç hafta sonra yine çağırdı o zman kesinleşir artık

A101 i kacirdim diye uzuluyordum simdi esime dedim amma da abarttin he legende yikariz bizi analarımız oyle buyutmedimi diyor yaaa
Bu erkeklerin kafası ne guzel yaa piril piril ne yiyip ne iciosalar bilmemki hep aynilar rahatlar yaa en iyisi onlara söylememek ben çoğu zaman öyle yapiorum söylemeden alıyorum sonrada ne güzelmiş iyi yapmışsın diyo

Kızlar göbekler ne alemde bn 45 kilo olunca bata çıktı hamile olduğum karnıma bakınca anlaşılıyor ? :) çok tatlı ya doğsada sevsek

Kizzzz kac kilo ile hamile kaldin sen 45 olmuşmuş ben hayatimda 50 uzerine çıktığımi bilmezdim migren icin ilac tedavisine basladim 2 ayda 10 kilo aldim tedaviyi bıraktım kilolari veremeden hamile kaldim bayatimin en yuksek kilodu ile hamile kaldim 62 ama olsun 3 ayda 1 kilo aldim tek tesellim

Eskiden cok etkileniyordum ama cok sukur hicbiri cikmayinca bosverdim :)

Artik ruyalarimdan korkmuyorum hayira yoruyorum :)

Adim cikmis dokuza inmez sekize:)

3 ayda bir kilo:) bende 3 ayda 2,5 kilo almisim oh diyorum hadi kizim iyi gidiyosun:)

Ben hayatımda cağla yememis tadini bilmeyen bir garip gebişim az önce okufum mesaji allahimmm cağla istiyorum da diyemedim adama daha cumartesi sordu o ne beeee ben hic yemedim istemem dedimdi suan canim isttiiii

Kizlar size bisey sorcam ben simdi gunde 3 progestan kullanıyorum sbah da ilacim 4 te atiyorum yarin da ayni sekilde progestanin ignesini vurdurcam ilaci almali miyim sabaha karsi napsam bilemedim.dr bisey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…