- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.741
Zaten yarina zor adapte etmistim kendimi. Ne yapayim bekleyecegimKuzu hayirlisi olsun ama cidden kotu olmus ertele ertele ne kadar gerilir insan
Kader arkadaşım :)aynı ben kader arkadaşım yaaabende öyleyim işte akşam bu Sabah yine istifra modundaydım ilaçla hayata dönüyorum ilaç içmediğim zaman hayatım duruyor resmen ölü gibi oluyorum banada Zofran Verdi ama biz zofranı bulamadık eczanede zor bulunuyormuş zofer aldık yerine çok olmasın diye eşim yarım veriyor bir tane vermiyor yarım ilaç beni hemen hemen 24 saate yakın götürüyor 1 tane içtiğim zaman tam1 gün idare ediyorum 24 saat fayda ediyor 24 saat sonar etkisi geçiyor haftasonu anneme gittim avcılara ben kartalda oturuyorum valla ilaçla çıktım yola yoksa hayatta o kadar yolu gidemezdim canım çıkardı valla artık içim rahat netten de araştırdım burdaki sitelerden de tek kullanan ben değilim artı 9 ay boyunca Sabah akşam ilaç kullanan var ve hiçbirşey olmuyor bende rahatladım onları duyunca seruma bağlamalarındansa ilaç içerim yemek yerim daha iyi ki zaten iş seruma kalırsa onunda için bu ilaçlardan katıyorlarmış o yüzden rahatladım yani çarşamba 2 li test için doktora gitcem bende ama bebişim iyi hissediyorum Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah bir şekilde atlatıcaz Allah yardımcımız olsun
Biz seninle bel ağrısından başka birşey hissetmiyoruz yakirmizigitar ve @Sosyoloogg kızlar nasıl hissediyosunuz ya bi tarif eder misiniz? Çok merak ediyorum yahuuuu
Bnde 45 kiloyum bnm hiç yok gobegmKızlar göbekler ne alemde bn 45 kilo olunca bata çıktı hamile olduğum karnıma bakınca anlaşılıyor ? :) çok tatlı ya doğsada sevsek
Kuzum sen bende sabaha kdar ne uc boyutlu goruyorum :) aabah uyaniyom totom acik kalmistir diyom laylaylom:)
Ekledim canimBeni de eklermisin lütfen fmk 12.10
Kızlar yeni liste oluşturuldu yaş kilo faln her bilgide ekleniyor o yüzden listeden silinmissinzdirKader arkadaşım :))
Yuh ya ne saçma bir neden çok şaşırdımDiger gruba yazanlari sildim diye mesaji var canim kasten silinmis yani. Ben gozlerimle gordum.
Ekledim canimD dilarazeynel canim beni de tabloya ekler misin benimde ins. 18.10 nette gosterilen tarih tabi bu
Aman o bakmasinBir bak kiz yeni msj ekledim
Kızlar 12 nisanda şok markete bebek puseti ,mama sandalyesi, nuk cam biberon ,yıkama seti gibi şeyler geliomus haberiniz ola
Bu erkeklerin kafası ne guzel yaa piril piril ne yiyip ne iciosalar bilmemki hep aynilar rahatlar yaaA101 i kacirdim diye uzuluyordum simdi esime dedim amma da abarttin he legende yikariz bizi analarımız oyle buyutmedimi diyor yaaa
Kızlar göbekler ne alemde bn 45 kilo olunca bata çıktı hamile olduğum karnıma bakınca anlaşılıyor ? :) çok tatlı ya doğsada sevsek
D dilarazeynel ay benide eklermisiniz lutfen 08.10 insallahhhh sagliklaBeni de eklermisin lütfen fmk 12.10
Eskiden cok etkileniyordum ama cok sukur hicbiri cikmayinca bosverdim :)Sen mi laylaylom Allah Allah hicmi kalmiyon etkisinde :) o degil herkes bebegi ile ilgili kabus görür ben gecen malum sebeplerden eşimle küstüm ya 1 gece ayri yattim o gece adamin tövbe yarabbi ölum haberini aldim rüyamda bir ağlaya ağlaya yanina koşusum var oda uyku sersemi kanamam oldu olüm haberi aldim falan sanmis ama gercek gibiydi gozumu açtığımda ağlıyordum
Adim cikmis dokuza inmez sekize:)Aman o bakmasinkirmizigitar bakma sen kizi evhama getirme simdi ya kizlar yapmayin allah askina hadi ben olcturdum 1mm dedi doktoruma gosteremedim evham yaptim siz kendi kendinize olcum yapıyorsunuz hele bebekler gelsin hepsuni bir bir anlatcam yegenlerime
3 ayda bir kilo:) bende 3 ayda 2,5 kilo almisim oh diyorum hadi kizim iyi gidiyosun:)Kizzzz kac kilo ile hamile kaldin sen 45 olmuşmuşben hayatimda 50 uzerine çıktığımi bilmezdim migren icin ilac tedavisine basladim 2 ayda 10 kilo aldim tedaviyi bıraktım kilolari veremeden hamile kaldim bayatimin en yuksek kilodu ile hamile kaldim 62 ama olsun 3 ayda 1 kilo aldim tek tesellim
Kız ben sana ne diyim e mi? Mesajinı tam ofisten cikmadan okudum birden benim de canim cekti. Ki ben cocuklugumdan beri caglayi hic sevmem ağzıma koydugum nadirdir yani. Marketten ben de aldim eve giderken geldigimden beri çatır çutur çağla yiyom ya. Aksam yemegi falan da yemedimçağla delisi yaptın kız beni :))) hamile kaldıgımdan beri canim ilk kez bisey cekti iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?