- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.761
Cagla cagla dediniz canimi istettiniz allahtan evde vardi ama kayisi caglasisymis obla idare ettim kiz soyle kocana alsin gelsin :)Ben hayatımda cağla yememis tadini bilmeyen bir garip gebişim az önce okufum mesaji allahimmm cağla istiyorum da diyemedim adama daha cumartesi sordu o ne beeee ben hic yemedim istemem dedimdi suan canim isttiiii
Bencede alsın gelsin ,arasın bulsun nazlan azıcık sende cx cx :)))Cagla cagla dediniz canimi istettiniz allahtan evde vardi ama kayisi caglasisymis obla idare ettim kiz soyle kocana alsin gelsin :)
Kizlar ikili test sonucum cikmis! Hersey ingilizce yaziyo cok emin olamadim baksaniza bi anlayan
Eki Görüntüle 1980415 Eki Görüntüle 1980416
Doktoruma gonderdim gayet guzel cikmis sonuclar dedi:) normalde cuma gelirsiniz testleri degerlendiririz demisti gelmek isterseniz gelin ama testlerle ilgili gelmenizi gerektirecek bi durum yok dediHic anlamam ve yaptirmadigim icin hic huc anlamiyorum ama hayirli haberler olsun insallah kuzum benim
Hadi ya bendemi bir tuhaflık var bazılarının iç karnı büyük oluyormuş bazılarının küçük bn geve değilken baya bildiğin karnım dümdüzdü laf değil Emin'im ama bilmiyorum kilo mu acaba ?Bnde 45 kiloyum bnm hiç yok gobegm
Dr. Nuzla mesajlasabiliyor musunuz ya ?? Bana nosunu bile vermedi dahaDoktoruma gonderdim gayet guzel cikmis sonuclar dedi:) normalde cuma gelirsiniz testleri degerlendiririz demisti gelmek isterseniz gelin ama testlerle ilgili gelmenizi gerektirecek bi durum yok dedi
Merhaba yarin ikili test sonucuni almak icin gitcem ben de doktora. Bulantisiz hamilelik gecirince insan da yasiyor mu korkusu iki kat artiyor. 2 hafta once ultrasona girdim ama bu sefer de girmek istiyorum, doktorlar izin veriyor mu?
Bilmiyorum bn birseydr hissetmiyorum çok korkuyorum zaten.. belkide bnm iç karnm büyükHadi ya bendemi bir tuhaflık var bazılarının iç karnı büyük oluyormuş bazılarının küçük bn geve değilken baya bildiğin karnım dümdüzdü laf değil Emin'im ama bilmiyorum kilo mu acaba ?
48 kaldım ilk zamanlar hiç yemedim 45 düştüm en son 45.900 düm :)Kizzzz kac kilo ile hamile kaldin sen 45 olmuşmuşben hayatimda 50 uzerine çıktığımi bilmezdim migren icin ilac tedavisine basladim 2 ayda 10 kilo aldim tedaviyi bıraktım kilolari veremeden hamile kaldim bayatimin en yuksek kilodu ile hamile kaldim 62 ama olsun 3 ayda 1 kilo aldim tek tesellim
Aynen cnm öyledir büyük ihtimal sen bendende bir hafta öndesin çıkması yakındır seninde :)Bilmiyorum bn birseydr hissetmiyorum çok korkuyorum zaten.. belkide bnm iç karnm büyük
Ya cnm açıkcası bana mantıklı bir neden olarak gelmedi liste oluşmadan öncede bakıyordum silinmiştim listeden yeni alan bayana devredilince gördün mü bilmiyorum diğer gruba yazanları siliyorum demiş hanımefendiKızlar yeni liste oluşturuldu yaş kilo faln her bilgide ekleniyor o yüzden listeden silinmissinzdir
Aman allahim mucize bunlar mucize resmen allahim hepimize hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin insallabBu da minigimizin resmi :)
Bu erkeklerin kafası ne guzel yaa piril piril ne yiyip ne iciosalar bilmemki hep aynilar rahatlar yaaen iyisi onlara söylememek ben çoğu zaman öyle yapiorum söylemeden alıyorum sonrada ne güzelmiş iyi yapmışsın diyo
Dr. Nuzla mesajlasabiliyor musunuz ya ?? Bana nosunu bile vermedi daha
Aykirmizigitar bak bir bizden daha bizde ayniyiz merak etme bak az önce kirmizigitar ikili test sonucunu atti masallahi var bizimde mide bulantısı problemimiz olmadığı icin sikinti yapıyorduk aman benim 1 hafta once falan 2 gun bulandi hafif hafif o bile hayattan soguttu masallah de kendine nazar etme hicte niye bulanmiyor diye kuruntu yapma birak bulanmasin sagliklidir bebegin merak etme bulanan arkadaslar neler çekiyor
Eskiden cok etkileniyordum ama cok sukur hicbiri cikmayinca bosverdim :)
Artik ruyalarimdan korkmuyorum hayira yoruyorum :)
Adim cikmis dokuza inmez sekize:)
3 ayda bir kilo:) bende 3 ayda 2,5 kilo almisim oh diyorum hadi kizim iyi gidiyosun:)
İnşallah yolunda gider herşey.. Ecmain.. Bu arada Ben beceremedim bu cihazı kullanmayı seninkinde prob kaç mhz yazıyor ekranda?İyi geceler kizlar girip okuyordum ama yazamadim. Kalp dinleme cihazi harikaymiş. Salı günü 2 li testi var sadece ultrasonda baktiracagim. Dualarinizi bekliyorum. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Amin.
Kiz adam uyudu alayimmi demis o ne beee bilmem demisim simdi al desem 40 yil soylenir susmaz aş ermedim hic ben daha sadece herseyi canim istiyor sonra unutuyorumCagla cagla dediniz canimi istettiniz allahtan evde vardi ama kayisi caglasisymis obla idare ettim kiz soyle kocana alsin gelsin :)
Boy 150, 51 kiloyla hamile kaldim:) su an muhtemelen54 felanim:)Yavru benim boy 1.58 zaten basenli kalcali bir bayaaanim benim annem 2 dogumdan sonra masallah bir kalca yapmis terazi gibi korkuyorum o yuzden vucut kilo almaya meyilli anlayacağın tek tesellim emzirirken veririm yeaahhhh
Bencede alsın gelsin ,arasın bulsun nazlan azıcık sende cx cx :)))lovedido
Ohhhhh gozumuz aydin o zaman canim cok sukur ben sirf kotu cikar kaldiramam doye yaptirmadim ama iyi haberleri duyunca seviniyorum sadece dun gece okudum bir arkadasin kotu cikmisti uzuldum ona cok ama Allahtan riski az olmama ihtimali yuksek hayirlisiyla oda saglikla alsin bebeğini insallahDoktoruma gonderdim gayet guzel cikmis sonuclar dedi:) normalde cuma gelirsiniz testleri degerlendiririz demisti gelmek isterseniz gelin ama testlerle ilgili gelmenizi gerektirecek bi durum yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?