2017 EKİM Anne adayları

İnsallah canim ya sorma benim de aklim kaldi onda ama basi kalabaliktir morali bozuktur diye hic yazmadim ozellikle insallah guzel haberlerle gelir aramiza tekrar

İnşallah yolunda gider herşey.. Ecmain.. Bu arada Ben beceremedim bu cihazı kullanmayı seninkinde prob kaç mhz yazıyor ekranda?
Sagol canim, kalp atisi hizi degisiyor ama net duyuyorum. Aldigimiz yeri aradim, bebek hareket ediyor görmediginiz icin kaciyor hizda degiskenlik yapiyor.
Doktor görup yapiyor, artik hizina takilmiyorum sesini duysam yeter.

Günaydın canlar :) dün kontrolümüz vardi hersey yolundayms cok şükür.. cinsiyet tahminnde bulunmadi dha kucuk dedi.. nub görünür mu blmm ama bi ataym size de resmimizi :) isteyenler tahmin edeblr :)

B Biravucmutluluk kiz gel seni cagiriyolar:)

Ben nubu bi turlu secemiyorum ki:) nubu gorsem tahminde buluncam da:)

Gunaydin canim ben hic hissetmiyorum ya sen yine pit pit birseyler hissediyorsun...

Ya bende hissediyom biseyler de:) acaba sadece baraaklarimmi oynuyo ona emin degilim:)

Gunaydin kirmizi sen bir sus hele, bana evham tohumlarini atan hep sensin

Heheheh adim cikmis dokuza inmez sekize... naptim gene yaw

Sagol canim, kalp atisi hizi degisiyor ama net duyuyorum. Aldigimiz yeri aradim, bebek hareket ediyor görmediginiz icin kaciyor hizda degiskenlik yapiyor.
Doktor görup yapiyor, artik hizina takilmiyorum sesini duysam yeter.
Doktor ultrasonda kalp kismini secip cihazi sabitleyip olcum yapiyor. Bizim evde boyle bi sansimiz yokki:) deli dumrul geziyo bizimki:) ben hala kalp sesini yakalayamadim:) sadecr tekmelerini duyuyom dandik cihazimla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…