- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.781
Ilk aylarda kilo verenlerden ama bulantılar yapiyor sizi boyle benim bulantim olmadi cok sukur48 kaldım ilk zamanlar hiç yemedim 45 düştüm en son 45.900 düm :)
İnsallah canim ya sorma benim de aklim kaldi onda ama basi kalabaliktir morali bozuktur diye hic yazmadim ozellikle insallah guzel haberlerle gelir aramiza tekrarOhhhhh gozumuz aydin o zaman canim cok sukur ben sirf kotu cikar kaldiramam doye yaptirmadim ama iyi haberleri duyunca seviniyorum sadece dun gece okudum bir arkadasin kotu cikmisti uzuldum ona cok ama Allahtan riski az olmama ihtimali yuksek hayirlisiyla oda saglikla alsin bebeğini insallah
Boy 150, 51 kiloyla hamile kaldim:) su an muhtemelen54 felanim:)
62 kiloydum hamile kaldim 64 e ciktim sonra bebegimi kaybedince uzuntuden 3 ayda 51 e dustum hoooop bi saha hamile kaldim :)Annammm kendime kisa diyordum ama ben senden kiloluyum ki
62 kiloydum hamile kaldim 64 e ciktim sonra bebegimi kaybedince uzuntuden 3 ayda 51 e dustum hoooop bi saha hamile kaldim :)
Aahahah kizim ne old. Bilmesen de al dicen :)Kiz adam uyudu alayimmi demis o ne beee bilmem demisim simdi al desem 40 yil soylenir susmaz aş ermedim hic ben daha sadece herseyi canim istiyor sonra unutuyorum
Mesajlasmak :) 24 saat mesaj atabilirim.o da ilk firsatta doner. Genelde beni rahatlatir, hatta bazen su oldu derim gelsem mi gerek yok sunu al sunu yap der bana:)
Gulen suratlar, begenme ikonlari havada ucusur:)
Kendisi verdi ben istemeden, randevu vermez bana ben ararim ne zaman geleyim diye, hep oyle planlariz. Sagolsun...
Supermis ya nerde yasiyorsun canim hangi dr mus bu :) bizimkilerin ağzından cimbizla zor alion lafi on kere sorcan sinir bi de ozel olcak ah ben memleketimde olcaktim da bakma sen iste gurbet ellerde neresi iyidir kotudur bilneyince ugrasiyosun iste. Benim ilk kanamam old. Bi tane dr denk geldim acilde dedim rapor verin yok bisey olmaz bagda bahcede calisanlar var falan vs dedi ki okulum inanilmaz yorucu full sabat 8.30 dan 5.30a kadr ders var en erken 4 te bitio full bagirioorum susturmak icin oyle olunca bunye yoruldu tabi kaldiramadi hop bi daha kanama allahim kosurun artik. Ben de bundan sonra iyi bi dr ayarlicam artik benim dr birakcam
Ben alıyorum canım.Kizlar size bisey sorcam ben simdi gunde 3 progestan kullanıyorum sbah da ilacim 4 te atiyorum yarin da ayni sekilde progestanin ignesini vurdurcam ilaci almali miyim sabaha karsi napsam bilemedim.dr bisey demedi
Gunaydin canim ben hic hissetmiyorum ya sen yine pit pit birseyler hissediyorsun...Gunaydin canlar:)
Ben artik tekmelerle uyanmak istiyorum :)
Gunaydin kirmizi sen bir sus hele, bana evham tohumlarini atan hep sensinGunaydin canlar:)
Ben artik tekmelerle uyanmak istiyorum :)
Sagol canim, kalp atisi hizi degisiyor ama net duyuyorum. Aldigimiz yeri aradim, bebek hareket ediyor görmediginiz icin kaciyor hizda degiskenlik yapiyor.İnşallah yolunda gider herşey.. Ecmain.. Bu arada Ben beceremedim bu cihazı kullanmayı seninkinde prob kaç mhz yazıyor ekranda?
Günaydın canlar :) dün kontrolümüz vardi hersey yolundayms cok şükür.. cinsiyet tahminnde bulunmadi dha kucuk dedi..nub görünür mu blmm ama bi ataym size de resmimizi :) isteyenler tahmin edeblr :)
Gunaydin canim ben hic hissetmiyorum ya sen yine pit pit birseyler hissediyorsun...
Gunaydin kirmizi sen bir sus hele, bana evham tohumlarini atan hep sensin
Doktor ultrasonda kalp kismini secip cihazi sabitleyip olcum yapiyor. Bizim evde boyle bi sansimiz yokki:) deli dumrul geziyo bizimki:) ben hala kalp sesini yakalayamadim:) sadecr tekmelerini duyuyom dandik cihazimla:)Sagol canim, kalp atisi hizi degisiyor ama net duyuyorum. Aldigimiz yeri aradim, bebek hareket ediyor görmediginiz icin kaciyor hizda degiskenlik yapiyor.
Doktor görup yapiyor, artik hizina takilmiyorum sesini duysam yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?