- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.801
Tam senlik bu cihaz, sen nasil iyisini almadin şaşırdim.Doktor ultrasonda kalp kismini secip cihazi sabitleyip olcum yapiyor. Bizim evde boyle bi sansimiz yokki:) deli dumrul geziyo bizimki:) ben hala kalp sesini yakalayamadim:) sadecr tekmelerini duyuyom dandik cihazimla:)
Senin yüzunden kendi kendime ölçum yaptim, sonra uzuldum ya@Biravucmutluluk kiz gel seni cagiriyolar:)
Ben nubu bi turlu secemiyorum ki:) nubu gorsem tahminde buluncam da:)
Ya bende hissediyom biseyler de:) acaba sadece baraaklarimmi oynuyo ona emin degilim:)
Heheheh adim cikmis dokuza inmez sekize... naptim gene yaw
Gecmis olsun canim, bir portakal,yarim limon sık,uzerine ilik su, aksamada tavuk suyuna çorba hicbir seyin kalmaz ben boyle kurtuldum.Günaydın kızlar:) grip olmuşum ben napcam şimdidenize karşı dondurma yersem sonucu bu olur ayyy aranızda hamile varmıydı canı çekmesin sonra
Teşekkürler canım deneyeceğim :)Gecmis olsun canim, bir portakal,yarim limon sık,uzerine ilik su, aksamada tavuk suyuna çorba hicbir seyin kalmaz ben boyle kurtuldum.
@Biravucmutluluk kiz gel seni cagiriyolar:)
Ben nubu bi turlu secemiyorum ki:) nubu gorsem tahminde buluncam da:)
Ya bende hissediyom biseyler de:) acaba sadece baraaklarimmi oynuyo ona emin degilim:)
Heheheh adim cikmis dokuza inmez sekize... naptim gene yaw
canım belli ki bebişin naz yapmış göstermemiş o yüzden ben kız gibi hissettim hadi hayırlısı :)))Aynn o kdar arastrdm ama nub u anlamiorm vallaiste eglence olsn maksat :) bi benmki solemedi galiba gelisimne göre 12+6ydi ama yinede demedi bise
Bu da minigimizin resmi :)
Günaydın kızlar. sonunda bebe yünlerimi alabildim dün akşam başladım battaniye örmeye. bugün akşam resmini çeker yollarım size :)) çok uzun zaman oldu ilmek atmayı bile unutmuşum. youtubedan video izleyerek öğrendimpatispanya
canım belli ki bebişin naz yapmış göstermemiş o yüzden ben kız gibi hissettim hadi hayırlısı :)))
evet biraz yükseldi akşam çeker yollarım canım. 120 ilmek zor sığdı bende zorlamadım. ördükçe ağırlaşıyor zaten:) bakalım nasıl olcak :))Bende öyle yapmıştım vallabaslamana sevindim insan rahatlıyor gercekten.. resim atmayi unutma..zaten hemen yükselmeye başlıck at o zaman bizde bakalm
Rabbim gönlüne göre versin inşllah canım. hayırlı ve sağlıklıca kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi inşallah :) biz de isim düşünmeye başladık ama çok zor vallaBlmiorm.belki de dediğin gibi kızdır ama hic bakmadı bile dr.. sordum direk küçüktür sonrakinde bakarız dedi..dr um maalesef otoriter birz.. hicbir hastasna ole erknden de dememis zaten..10gn snra ozele gtcem galiba dayanamayp sırf alsvrs için öğrenmek istiorm
Rabbim gönlüne göre versin inşllah canım. hayırlı ve sağlıklıca kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi inşallah :) biz de isim düşünmeye başladık ama çok zor valla
Allah nasip ederse oğluşum olcak canımAmiiin inşallah cnm sağlıklı sıhhatli olsunlarda başka bir şey istemeyiz zaten.. iyi olmuş 120 ilmek yükseldikçe daha güzel görünüyor zaten şimdiden kolay gelsin sana Hatta iyi eğlencelersenin neyin olacak unuttum vallahi kız mı erkek mi bizim aşağı yukarı isimler belli büyükler koyuyor genelde isimleri bakalım ne olacak heyecanlı bekleyiş sürüyor
Evet canim evdeyim dinleniyorum yatiyorum hep bugun igne vurulmaya gittim balerin edasiyla yurudum adeta :) :)Bosver simdi caglayida sen nasil oldun canim evdesin dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?