- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 30
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.821
Al benden de o kadar canım çağlayı tabak tabak yiyorum artık eşim ağaçlardan toplamaktan ağaçları kuruttuYemin ederim içimde Çağla ağacı cikcak10 gündür migrosu kuruttum yaw tuzsuz da yiyemiyorum ödem olcam bugün alicam diyorum yok canım istiyo bi doğdun bende bu veledi yicem isircam yaa
Benide eklermisin canimEkledim canim
Benide eklermisin canimEkledim canim
Allah nasip ederse oğluşum olcak canımbizde büyükler karışmıyor. bende anne baba ismi olsun istemiyorum. eşimle pek anlaşamıyoruz o konuda bakalım ne olcak :))
Biz seninle bel ağrısından başka birşey hissetmiyoruz ya
Bu da minigimizin resmi :)
Yok kız burda hamile ne gezsin :)Günaydın kızlar:) grip olmuşum ben napcam şimdidenize karşı dondurma yersem sonucu bu olur ayyy aranızda hamile varmıydı canı çekmesin sonra
Gunaydin canlar:)
Ben artik tekmelerle uyanmak istiyorum :)
Ekledim canim
Amin canım ya valla hepimiz resmen bir mucize yaşıyoruz Rabbim isteyen herkese versinAman allahim mucize bunlar mucize resmen allahim hepimize hayirlisiyla kucağımiza almayi nasip etsin insallab
Tatlım nasılsın? Daha sık gelsene görüşemiyoruz hiç.Amin canım ya valla hepimiz resmen bir mucize yaşıyoruz Rabbim isteyen herkese versin
Günaydın kızlar:) grip olmuşum ben napcam şimdidenize karşı dondurma yersem sonucu bu olur ayyy aranızda hamile varmıydı canı çekmesin sonra
Evet ya doktora da dedim aaaa bu resmen bebek olmuş diye :)maşallahnası belirgin çıkmış :)
Kader arkadaşım :)
Senin ilacın benimkinden daha etkili anladığım kadarıyla. Benimkinin etkisi 12 saatte geçiyor. Ama yine de çok şükür bi ara çok fenaydim. Her gün de aynı olmuyor. Bi de canım sürekli bi sey yemek istiyo bulantı korkusundan erteliyorum. Bulantı bitince duba gibi olmaya adayım :) Merak ediyorum ne zaman bitecek am
Günaydın kızlar. sonunda bebe yünlerimi alabildim dün akşam başladım battaniye örmeye. bugün akşam resmini çeker yollarım size :)) çok uzun zaman oldu ilmek atmayı bile unutmuşum. youtubedan video izleyerek öğrendimpatispanya
Canım öğretmenlik yapıyorum özel sektörde şu iki haftadır sınav haftasıydi birde 3 kurumda birden çalışıyorum izin günüm bile yok ondan öyle yoğundum ki bu sırada birde kum döktüm o yüzden perisandimTatlım nasılsın? Daha sık gelsene görüşemiyoruz hiç.
benim ufaklıkta hastaydı perşembe cuma kreşe göndermedim. bendede var aynı halsizlik sanırım ondan bana da bulaştı. inşallah hasta olmayız. gerçi hamilelikte ve emzirirken vücut daha dayanıklı oluyor. şu mideler adapte olsa süper olcak
Blmiorm.belki de dediğin gibi kızdır ama hic bakmadı bile dr.. sordum direk küçüktür sonrakinde bakarız dedi..dr um maalesef otoriter birz.. hicbir hastasna ole erknden de dememis zaten..10gn snra ozele gtcem galiba dayanamayp sırf alsvrs için öğrenmek istiorm
Ekledim canimD dilarazeynel canım beni de ekler misin ? Doğum tarihimiz 31.10 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?