2017 EKİM Anne adayları

Yemin ederim içimde Çağla ağacı cikcak 10 gündür migrosu kuruttum yaw tuzsuz da yiyemiyorum ödem olcam bugün alicam diyorum yok canım istiyo bi doğdun bende bu veledi yicem isircam yaa
Al benden de o kadar canım çağlayı tabak tabak yiyorum artık eşim ağaçlardan toplamaktan ağaçları kuruttu

Allah nasip ederse oğluşum olcak canım bizde büyükler karışmıyor. bende anne baba ismi olsun istemiyorum. eşimle pek anlaşamıyoruz o konuda bakalım ne olcak :))

Maşallah rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin isim.konusu brz skntili valla dogru söylüyorsun..bende anne baba ismi pek istemem allahtan olr istekleri yok bzmkilern

Günaydın kızlar:) grip olmuşum ben napcam şimdi denize karşı dondurma yersem sonucu bu olur ayyy aranızda hamile varmıydı canı çekmesin sonra
Yok kız burda hamile ne gezsin :)
Geçmiş olsun canım. Çözüm için ekli resme tık

Eklentiler

• IMG_0334.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 33
Günaydın güzel hamişler. Biz yine doktora gittik. Eşim, çocuk sıkılacak yakında sürekli görüntülü görüşmekten diyo. 5günde bir ultrasondayız. Dün akşamdan beri lekelenmem arttı napiiim. Doktor bu sefer kesinkes yatış yapacaksın dedi. Bu arada cinsiyeti artık net. Ben bile gördüm ultrasonda pipiyi :) Mustafa'mız olucak kısmetse. Dua edin bana da nolur, kanamalarım dursun söz bi iş falan yapmicam.

Günaydın kızlar:) grip olmuşum ben napcam şimdi denize karşı dondurma yersem sonucu bu olur ayyy aranızda hamile varmıydı canı çekmesin sonra

Ayyy ne güldüm yaaaa hamile olmayan mi var annem ihlamir falann ic bol bol meyve ye canim bende yedim dondurma hafta sonu biraz hapsirik falan oldu ama sukur onunla kaldi...

aynen canım ya benimde öyle ilacı yarım içtiğim zaman benimde öyle etkisi erken bitiyor bende şuan yogurt yiyorum hala ilaç içmedim bulantım var ama az dayanılmıcak gibi değil sadece Sabah çıkardım ogle yemeğinden sonar içcem ilacı ki akşam yemeğine kadar sürsün etkisi diye valla benim canım daha bişey istemiyor ya bulantıdan herşeyden tiksiniyorum benimki de cılız doğcak bu gidişle

Hadi bakalim hayırlı olsun ben alamasim daha gerci alsamda elimi kestim ya geceb hafta öremem daha sen hangisini örecektin şişle olaniydi dimi hatirladim galiba benim dediğim sisten aldin mi ?

Tatlım nasılsın? Daha sık gelsene görüşemiyoruz hiç.
Canım öğretmenlik yapıyorum özel sektörde şu iki haftadır sınav haftasıydi birde 3 kurumda birden çalışıyorum izin günüm bile yok ondan öyle yoğundum ki bu sırada birde kum döktüm o yüzden perisandim neyseki şimdi biraz daha rahatladım ha bu arada yazıları hep okuyorum ama cevap yazamadım artık daha sık yazarım

aynen kuzum artık bir alışsalar şu bebişe rahatlıcaz valla bende dün ilk dondurmamı yedim şirketten arkadaş almış dua ede ede yedim valla nolur hasta olmıyım diye ilaçta kullanamıyorsun berbat oluyor birde mide bulantısı bir taraftan aman tanrım

Ben ozele basladim canim 12. Haftamda doktorum cok iyi hakkında cok guzel seyler duydum ama oda soylemedi hatta tahminim olsa soylerdim bile dedi kadin ben soylenmeyenleri kiz olarak dusunuyorum cunku ihtimal bile olsa ogrenenlerin 10 kisi varsa sadece ikisinkiz dedi 2 hafta sonra benim kontrolum bir sonraki kontrolde gosterir belki dedi drum insallah gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…