2017 EKİM Anne adayları

Gecmis olsun canim, tedavi nasil olacak ki hamileyiz korkuyorum

valla bilmiyorum ki nasıl tedavi uygulayacak hiç gitmedim ben dişçiye ama benim doktorum her türlü diş tedavisini destekliyoruz dedi kadın doğum doktorum hamilelere uygun tedavi var demekki sende git canım aksatma çürük yoksa bile için rahat olur en azından

Kum dökütüğünden haberim var tekrar çok geçmiş olsun canım. İşin zor neden 3 kurumda çalışıyorsun onu anlamadım. Yorma bu kadar fazla kendini. Cinsiyet kız mı demişti sana?

Canim gecmis olsun ben de yatiyorum ilac aliyorum ama hala lekelenmem var biraz ayakta kalayim artiyor hemen ben pazartesi gitcem dr a bi daha

Evet canim evdeyim dinleniyorum yatiyorum hep bugun igne vurulmaya gittim balerin edasiyla yurudum adeta :) :)

Kiyamam sana gececek canim bu gunler uzulme dikkat et kendine sen bak kuzemim asilama ile hamile kaldi 5 ayina kadar hic sikinti yasamadi hatta gezmeye geldi ıstanbuldan bursaya masallah dedim hic zorlanmiyor bi gitti 1.5 aydir kanama kanama hastanede yatiyor ne olacak brlli degil her gun konuşuyorum morelini yuksek tutuyor moral cok onemli bide dikkat ediceksin bana kiziyor o hic dikkat etmiyorum ben

Kum dökütüğünden haberim var tekrar çok geçmiş olsun canım. İşin zor neden 3 kurumda çalışıyorsun onu anlamadım. Yorma bu kadar fazla kendini. Cinsiyet kız mı demişti sana?
Kuzum ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kabul etmiştim bu işleri iki kurumda bir gün diğer kurumda 5 gun çalışıyorum hepsi eski ogrencilerim olunca dayanamadım kabul etmiştim şimdi çok zorlanıyorum ve onlara kıyamadığım için de bırakamıyorum malesef ama az kaldı Mayıs sonu biter benim işler. Bu arada cinsiyet için kız bir sıfır önde dedi bende 3d ultrasonda bayağı baktık hiç pipi göremedim galiba prenses geliyo :)

Kolay gelsinn canimm zor bizim meslek zorrrr

Gecmis olsun canim ve hayirli olsun Mustafamiz da saglikla al kucağına insallah

Kıyamam ya vefakar öğretmen :) Maşallah ya hep erkek yazıyor herkes azıcık da prensesler gelsin değil mi :)

Kuzummm dikkat et sen de valla ben ikk kanamadan sonra ilac kullandim gecti diye hoplaya ziplya yuruyodum cok ev isi yapmasam da okulda devamli ayakta bagir bagir ders anlat ogrenci sustur vs simdi hah yataktayim aman dikkat et sen de valla bizden onemli degil bisey ben de gezmeyi cok seviyorum daha o kadar okuldan cikip o yorgunlugun ustune foruma gezmeye gittim sonuc bu bunye dayanamadi simdi bile az lekelenmem azalsin ayaklanmaya calisiyorum engel olamiyorum kendime bunyem yatamiyo :) allahtan esimle annem var da uyariyolar yat diye :)

Senin kontrol ne zaman canim
Ben geçen cumartesi gittim 11 hafta 3 günlük çıkmıştı canım. Yarın ikili test için başka bir hastaneye gidicem belki bana da söyler radyoloji uzmanı cinsiyetini. Bazı tahliller istemişti doktorum bu cumartesi tekrar doktora gideceğim bu hafta çok fazla ultrasona girmiş oldum.

Günaydın canlar :) dün kontrolümüz vardi hersey yolundayms cok şükür.. cinsiyet tahminnde bulunmadi dha kucuk dedi.. nub görünür mu blmm ama bi ataym size de resmimizi :) isteyenler tahmin edeblr :)
Sana totoşunu dönmüs annesi :) nub faln görünmüyor icimdende bir his oluşmadı :) inslh br dahaki kontrolde öğrenirsin çikolata ye git hareketlenen bacaklarını acsin :)

Benim yanimda kimsem yok masa basi calisiyorum ama o bile yoruyor eve git yemek yap yemek ye mutfak topla vs. Hafta sonu illaki temizlik yapiyorum afakanlar basiyoemr evi daginik gordumu napayim gecen nevresim gecirirken zorlamisim kendimi bide düştüm o gun kasik ağrısından uyuyamadim... dikkat etmeyr calisiyorum islerden arta kalan vakitlerde

Aynen tatlım ya. Benim de baya kötü bu ara belim. Gün içinde biraz ayakta kalırsam gece yatakta zor dönüyorum
Aynı ben nasıl gececekmis bu ya eşimin babannesi belime kuşak sardı zeytinyağı faln sürdü biraz daha rahatm sıcak tutmak iyi geldi sanırm .

Brde arkadaşlar koku hassasiyetim bıçak gbi kesildi korkayim mi sevineym mi bilemedim brden kaybolması norml mi acaba..

Sana totoşunu dönmüs annesi :) nub faln görünmüyor icimdende bir his oluşmadı :) inslh br dahaki kontrolde öğrenirsin çikolata ye git hareketlenen bacaklarını acsin :)

Güya yedim ama bizimki uyanmamıştı snrm pek hareketli değildi.. tembel herlde annesine çekmişse teşekkür ederim yine de baktığın için sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…