- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.841
Gecmis olsun canim, tedavi nasil olacak ki hamileyiz korkuyorum
Ekledim seni de canimB
Benide eklermisin canim
Kum dökütüğünden haberim var tekrar çok geçmiş olsun canım. İşin zor neden 3 kurumda çalışıyorsun onu anlamadım. Yorma bu kadar fazla kendini. Cinsiyet kız mı demişti sana?Canım öğretmenlik yapıyorum özel sektörde şu iki haftadır sınav haftasıydi birde 3 kurumda birden çalışıyorum izin günüm bile yok ondan öyle yoğundum ki bu sırada birde kum döktüm o yüzden perisandimneyseki şimdi biraz daha rahatladım ha bu arada yazıları hep okuyorum ama cevap yazamadım artık daha sık yazarım
evet biraz yükseldi akşam çeker yollarım canım. 120 ilmek zor sığdı bende zorlamadım. ördükçe ağırlaşıyor zaten:) bakalım nasıl olcak :))
Çok sağol canım ya insan büyüdükçe onları görmek daha keyifli veriyor hepimizin yavrusunu korusun ve kucagimiza almayı nasip etsin inşallahOyyyyy kuzum benimmmm maşallah ona çok güzel çıkmış
Canim gecmis olsun ben de yatiyorum ilac aliyorum ama hala lekelenmem var biraz ayakta kalayim artiyor hemen ben pazartesi gitcem dr a bi dahaGünaydın güzel hamişler. Biz yine doktora gittik. Eşim, çocuk sıkılacak yakında sürekli görüntülü görüşmekten diyo. 5günde bir ultrasondayız. Dün akşamdan beri lekelenmem arttı napiiim. Doktor bu sefer kesinkes yatış yapacaksın dedi. Bu arada cinsiyeti artık net. Ben bile gördüm ultrasonda pipiyi :) Mustafa'mız olucak kısmetse. Dua edin bana da nolur, kanamalarım dursun söz bi iş falan yapmicam.
Evet canim evdeyim dinleniyorum yatiyorum hep bugun igne vurulmaya gittim balerin edasiyla yurudum adeta :) :)
Kuzum ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kabul etmiştim bu işleri iki kurumda bir gün diğer kurumda 5 gun çalışıyorum hepsi eski ogrencilerim olunca dayanamadım kabul etmiştim şimdi çok zorlanıyorum ve onlara kıyamadığım için de bırakamıyorum malesef ama az kaldı Mayıs sonu biter benim işler. Bu arada cinsiyet için kız bir sıfır önde dedi bende 3d ultrasonda bayağı baktık hiç pipi göremedim galiba prenses geliyo :)Kum dökütüğünden haberim var tekrar çok geçmiş olsun canım. İşin zor neden 3 kurumda çalışıyorsun onu anlamadım. Yorma bu kadar fazla kendini. Cinsiyet kız mı demişti sana?
Kolay gelsinn canimm zor bizim meslek zorrrrCanım öğretmenlik yapıyorum özel sektörde şu iki haftadır sınav haftasıydi birde 3 kurumda birden çalışıyorum izin günüm bile yok ondan öyle yoğundum ki bu sırada birde kum döktüm o yüzden perisandimneyseki şimdi biraz daha rahatladım ha bu arada yazıları hep okuyorum ama cevap yazamadım artık daha sık yazarım
Senin kontrol ne zaman canimKum dökütüğünden haberim var tekrar çok geçmiş olsun canım. İşin zor neden 3 kurumda çalışıyorsun onu anlamadım. Yorma bu kadar fazla kendini. Cinsiyet kız mı demişti sana?
Günaydın güzel hamişler. Biz yine doktora gittik. Eşim, çocuk sıkılacak yakında sürekli görüntülü görüşmekten diyo. 5günde bir ultrasondayız. Dün akşamdan beri lekelenmem arttı napiiim. Doktor bu sefer kesinkes yatış yapacaksın dedi. Bu arada cinsiyeti artık net. Ben bile gördüm ultrasonda pipiyi :) Mustafa'mız olucak kısmetse. Dua edin bana da nolur, kanamalarım dursun söz bi iş falan yapmicam.
Çok sağol canım ya insan büyüdükçe onları görmek daha keyifli veriyor hepimizin yavrusunu korusun ve kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Kıyamam ya vefakar öğretmen :) Maşallah ya hep erkek yazıyor herkes azıcık da prensesler gelsin değil mi :)Kuzum ben hamile olduğumu öğrenmeden önce kabul etmiştim bu işleri iki kurumda bir gün diğer kurumda 5 gun çalışıyorum hepsi eski ogrencilerim olunca dayanamadım kabul etmiştim şimdi çok zorlanıyorum ve onlara kıyamadığım için de bırakamıyorum malesef ama az kaldı Mayıs sonu biter benim işler. Bu arada cinsiyet için kız bir sıfır önde dedi bende 3d ultrasonda bayağı baktık hiç pipi göremedim galiba prenses geliyo :)
Kuzummm dikkat et sen de valla ben ikk kanamadan sonra ilac kullandim gecti diye hoplaya ziplya yuruyodum cok ev isi yapmasam da okulda devamli ayakta bagir bagir ders anlat ogrenci sustur vs simdi hah yataktayim aman dikkat et sen de valla bizden onemli degil bisey ben de gezmeyi cok seviyorum daha o kadar okuldan cikip o yorgunlugun ustune foruma gezmeye gittim sonuc bu bunye dayanamadi simdi bile az lekelenmem azalsin ayaklanmaya calisiyorum engel olamiyorum kendime bunyem yatamiyo :) allahtan esimle annem var da uyariyolar yat diye :)Kiyamam sana gececek canim bu gunler uzulme dikkat et kendine sen bak kuzemim asilama ile hamile kaldi 5 ayina kadar hic sikinti yasamadi hatta gezmeye geldi ıstanbuldan bursaya masallah dedim hic zorlanmiyor bi gitti 1.5 aydir kanama kanama hastanede yatiyor ne olacak brlli degil her gun konuşuyorum morelini yuksek tutuyor moral cok onemli bide dikkat ediceksin bana kiziyor o hic dikkat etmiyorum ben
Ben geçen cumartesi gittim 11 hafta 3 günlük çıkmıştı canım. Yarın ikili test için başka bir hastaneye gidicem belki bana da söyler radyoloji uzmanı cinsiyetini. Bazı tahliller istemişti doktorum bu cumartesi tekrar doktora gideceğim bu hafta çok fazla ultrasona girmiş oldum.Senin kontrol ne zaman canim
Sana totoşunu dönmüs annesi :) nub faln görünmüyor icimdende bir his oluşmadı :) inslh br dahaki kontrolde öğrenirsin çikolata ye git hareketlenen bacaklarını acsin :)Günaydın canlar :) dün kontrolümüz vardi hersey yolundayms cok şükür.. cinsiyet tahminnde bulunmadi dha kucuk dedi..nub görünür mu blmm ama bi ataym size de resmimizi :) isteyenler tahmin edeblr :)
Günaydın güzel hamişler :) Forumun en güzel ekim anneleri :))
Kuzummm dikkat et sen de valla ben ikk kanamadan sonra ilac kullandim gecti diye hoplaya ziplya yuruyodum cok ev isi yapmasam da okulda devamli ayakta bagir bagir ders anlat ogrenci sustur vs simdi hah yataktayim aman dikkat et sen de valla bizden onemli degil bisey ben de gezmeyi cok seviyorum daha o kadar okuldan cikip o yorgunlugun ustune foruma gezmeye gittim sonuc bu bunye dayanamadi simdi bile az lekelenmem azalsin ayaklanmaya calisiyorum engel olamiyorum kendime bunyem yatamiyo :) allahtan esimle annem var da uyariyolar yat diye :)
Aynı benAynen tatlım ya. Benim de baya kötü bu ara belim. Gün içinde biraz ayakta kalırsam gece yatakta zor dönüyorum
Sana totoşunu dönmüs annesi :) nub faln görünmüyor icimdende bir his oluşmadı :) inslh br dahaki kontrolde öğrenirsin çikolata ye git hareketlenen bacaklarını acsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?