- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.861
Olur canım ben mide bulantısı yüzünden bişe yiyemiyorum sütlaç iyi oluyor birde 20 aylık oglusumda bayılıyor.
Aynen bende. Yattığımda bişey yok, ayağa kalkınca geliyor. Tam kahveye dönmedi daha, Kiremit renginde.Canim gecmis olsun ben de yatiyorum ilac aliyorum ama hala lekelenmem var biraz ayakta kalayim artiyor hemen ben pazartesi gitcem dr a bi daha
Esin yaninda yok mu tatlimBenim yanimda kimsem yok masa basi calisiyorum ama o bile yoruyor eve git yemek yap yemek ye mutfak topla vs. Hafta sonu illaki temizlik yapiyorum afakanlar basiyoemr evi daginik gordumu napayim gecen nevresim gecirirken zorlamisim kendimi bide düştüm o gun kasik ağrısından uyuyamadim... dikkat etmeyr calisiyorum islerden arta kalan vakitlerde
Aminnn canim insallah ben onceki dr kiziyorum onda rapor verse dinlenseydim bunlar olmicakti belki deAynen bende. Yattığımda bişey yok, ayağa kalkınca geliyor. Tam kahveye dönmedi daha, Kiremit renginde.
20.haftaya kadar risk olur tüm gebelerde dedi. Aman diyiim sende lekelenme geçse de dikkat et. Leke kesildikten sonra 1hafta daha yatılmalı yazıyor nette. Rabbim sağ sağlim 37.haftadan sonra yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı ömürler versin Mevlam
Allah razı olsun canım. Eylül ekim de hepimiz Doğum haberlerimizi veririz inşaAllah. Benimki muhtemelen eylül de sezaryenle olucak rahmimin riskinden dolayı.Gecmis olsun canim ve hayirli olsun Mustafamiz da saglikla al kucağına insallah
Ağırsa kız derler ama :) ben de bol su içip çikolata yiyip gidicem umarm uyanr net öğrenmek istiyorum cinsiyeti bna erkek gbi demişti ama geri kız diyecek gbi geliyor :)Güya yedim ama bizimki uyanmamıştı snrm pek hareketli değildi.. tembel herlde annesine çekmişseteşekkür ederim yine de baktığın için sağol canım
Gunaydin canlar:)
Ben artik tekmelerle uyanmak istiyorum :)
Canım ben gebeliği öğrendiğimde ablam direk uyardı. Bağırmak, kabız olmak, ağır kaldırmak yok demiş ona doktoru. Riskli bir gebeliği de yoktu üstelik. O yüzden bir süre bağırmamaya çalış. Bağırınca ılınmış gibi oluyorsun bir neviKuzummm dikkat et sen de valla ben ikk kanamadan sonra ilac kullandim gecti diye hoplaya ziplya yuruyodum cok ev isi yapmasam da okulda devamli ayakta bagir bagir ders anlat ogrenci sustur vs simdi hah yataktayim aman dikkat et sen de valla bizden onemli degil bisey ben de gezmeyi cok seviyorum daha o kadar okuldan cikip o yorgunlugun ustune foruma gezmeye gittim sonuc bu bunye dayanamadi simdi bile az lekelenmem azalsin ayaklanmaya calisiyorum engel olamiyorum kendime bunyem yatamiyo :) allahtan esimle annem var da uyariyolar yat diye :)
Aynı bennasıl gececekmis bu ya eşimin babannesi belime kuşak sardı zeytinyağı faln sürdü biraz daha rahatm sıcak tutmak iyi geldi sanırm .
Brde arkadaşlar koku hassasiyetim bıçak gbi kesildi korkayim mi sevineym mi bilemedim brden kaybolması norml mi acaba..
Ee iyi bari geçti kusmali günler :)))Benim de 1 günde hem koku hassasiyetim hem de mide bulantılarım kesildi canımcım. Bence takılma fazla normaldir
Ee iyi bari geçti kusmali günler :)))
Benmde açılıyor sanırm dün akşam 2 kez yemk yedimNe güzel işte. İnan çok rahat oluyo. Ama benim iştahım da açıldı vallahi bir fenayım kendimi frenlemesem günde 1 kilo alırım heraldeO kadar ki akşamları ne yemek yapsam diye gün boyunca tarif arıyorum ofiste
Canım ilaç Bile midemi bulandırıyor bir kaç gün içtim sonra bıraktım inanki şu demir ve decavit bile zorla içiyorum hergün de içmiyorum canım bişe yemek istemiyor yemeyincede daha çok midem bulanıyor canım çok az ve hafif şeyler yemeye çalışıyorum salçalı hiçbir yemeği yiyemiyorum patates hasliyorum elma falan meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum oğlumda hiç bu kadar olmamıştım kızım mı olacak bilmiyorum şu 4 aydan sonra inş kurtuluruzaha bir tane daha bendenilaç içiyor musun canım valla ben ilaçla ayakta duruyorum yoksa hayatım duruyor mide bulantısı ve kusma yüzünden
canım almadım çünkü örmeyi unutmuşum onlar bi değişik geldiBen didim ama benim didigim sislerden alsaydin kolay olurdu
Tam senlik bu cihaz, sen nasil iyisini almadin şaşırdim.
Gel uzat göbegini bakayim yigenime
İlerleyen haftalarda duyarsin sende.
Aman kuzun cok dikkat vala gecmis olsun.... doktorum israrla ultrasonun zarari yok diyor istedigin kadar gelebilirsin diyor. Bende ilk haftalrda 3 gunde hir ultrasondaydim. Ama simdi daha rahatim sanirim...Günaydın güzel hamişler. Biz yine doktora gittik. Eşim, çocuk sıkılacak yakında sürekli görüntülü görüşmekten diyo. 5günde bir ultrasondayız. Dün akşamdan beri lekelenmem arttı napiiim. Doktor bu sefer kesinkes yatış yapacaksın dedi. Bu arada cinsiyeti artık net. Ben bile gördüm ultrasonda pipiyi :) Mustafa'mız olucak kısmetse. Dua edin bana da nolur, kanamalarım dursun söz bi iş falan yapmicam.
Aynı bennasıl gececekmis bu ya eşimin babannesi belime kuşak sardı zeytinyağı faln sürdü biraz daha rahatm sıcak tutmak iyi geldi sanırm .
Brde arkadaşlar koku hassasiyetim bıçak gbi kesildi korkayim mi sevineym mi bilemedim brden kaybolması norml mi acaba..
Ne güzel işte. İnan çok rahat oluyo. Ama benim iştahım da açıldı vallahi bir fenayım kendimi frenlemesem günde 1 kilo alırım heraldeO kadar ki akşamları ne yemek yapsam diye gün boyunca tarif arıyorum ofiste
Benmde açılıyor sanırm dün akşam 2 kez yemk yedim
Bekliyordum aslında bu haftalarda kesilmesini çok şükür daha iyiym artkCok acele etmiyorum cihazdan buyuk beklenti icinde de degilim zira kendi kalbimi bile zor buluyor kendisi:)
Ben o zaman arastirdim sorusturdum kimse demedi ki su cihaz daha iyi, ben hepsi ayni sandim nabim:)
Aman kuzun cok dikkat vala gecmis olsun.... doktorum israrla ultrasonun zarari yok diyor istedigin kadar gelebilirsin diyor. Bende ilk haftalrda 3 gunde hir ultrasondaydim. Ama simdi daha rahatim sanirim...
Kuzu artik 4. Ayda normaldir hic korkma. Benim cok daha erken aynen bicak gibi kesilmisti
Ben simdiden 3 kilo aldim bile. Vala korkuyorum kendimden fena bilsey olucam sanki:)
Yattim aklim mutfakta esimi uyandirip gozleme yaptirdim:) yedim mis gibi uyumusum :)
aynen kuzum artık bir alışsalar şu bebişe rahatlıcaz valla bende dün ilk dondurmamı yedim şirketten arkadaş almış dua ede ede yedim valla nolur hasta olmıyım diye ilaçta kullanamıyorsun berbat oluyor birde mide bulantısı bir taraftan aman tanrım
Sorma bebisim ya,dunyayi yoyebilirim sanki:) cocugum icerden bagiriyo kebap istiyorum icli kofte istiyorum diye:)Bekliyordum aslında bu haftalarda kesilmesini çok şükür daha iyiym artkacikinca karnı nasıl gurulduyor insanın sanki hc yemek yememis:)) en guzl aylara geldik . Gelsin artık kilolar , göbüsler
günaydın şekerim ağzın bal yesin ne güzel güne başlangıç öyle maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?