2017 EKİM Anne adayları

Olur canım ben mide bulantısı yüzünden bişe yiyemiyorum sütlaç iyi oluyor birde 20 aylık oglusumda bayılıyor.

aha bir tane daha benden ilaç içiyor musun canım valla ben ilaçla ayakta duruyorum yoksa hayatım duruyor mide bulantısı ve kusma yüzünden

Canim gecmis olsun ben de yatiyorum ilac aliyorum ama hala lekelenmem var biraz ayakta kalayim artiyor hemen ben pazartesi gitcem dr a bi daha
Aynen bende. Yattığımda bişey yok, ayağa kalkınca geliyor. Tam kahveye dönmedi daha, Kiremit renginde.
20.haftaya kadar risk olur tüm gebelerde dedi. Aman diyiim sende lekelenme geçse de dikkat et. Leke kesildikten sonra 1hafta daha yatılmalı yazıyor nette. Rabbim sağ sağlim 37.haftadan sonra yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı ömürler versin Mevlam

Esin yaninda yok mu tatlim
Benim de annem normalde yanimda degil ben hastanelik olunca geldi. Valla ben de evi öyle gormeye dayanamiyorum ama ev isi nankor maalesef cok da kendini yorma canim

Aminnn canim insallah ben onceki dr kiziyorum onda rapor verse dinlenseydim bunlar olmicakti belki de

Gecmis olsun canim ve hayirli olsun Mustafamiz da saglikla al kucağına insallah
Allah razı olsun canım. Eylül ekim de hepimiz Doğum haberlerimizi veririz inşaAllah. Benimki muhtemelen eylül de sezaryenle olucak rahmimin riskinden dolayı.

Güya yedim ama bizimki uyanmamıştı snrm pek hareketli değildi.. tembel herlde annesine çekmişse teşekkür ederim yine de baktığın için sağol canım
Ağırsa kız derler ama :) ben de bol su içip çikolata yiyip gidicem umarm uyanr net öğrenmek istiyorum cinsiyeti bna erkek gbi demişti ama geri kız diyecek gbi geliyor :)

Canım ben gebeliği öğrendiğimde ablam direk uyardı. Bağırmak, kabız olmak, ağır kaldırmak yok demiş ona doktoru. Riskli bir gebeliği de yoktu üstelik. O yüzden bir süre bağırmamaya çalış. Bağırınca ılınmış gibi oluyorsun bir nevi

Benim de 1 günde hem koku hassasiyetim hem de mide bulantılarım kesildi canımcım. Bence takılma fazla normaldir

Benmde açılıyor sanırm dün akşam 2 kez yemk yedim

aha bir tane daha benden ilaç içiyor musun canım valla ben ilaçla ayakta duruyorum yoksa hayatım duruyor mide bulantısı ve kusma yüzünden
Canım ilaç Bile midemi bulandırıyor bir kaç gün içtim sonra bıraktım inanki şu demir ve decavit bile zorla içiyorum hergün de içmiyorum canım bişe yemek istemiyor yemeyincede daha çok midem bulanıyor canım çok az ve hafif şeyler yemeye çalışıyorum salçalı hiçbir yemeği yiyemiyorum patates hasliyorum elma falan meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum oğlumda hiç bu kadar olmamıştım kızım mı olacak bilmiyorum şu 4 aydan sonra inş kurtuluruz

Tam senlik bu cihaz, sen nasil iyisini almadin şaşırdim.
Gel uzat göbegini bakayim yigenime

İlerleyen haftalarda duyarsin sende.

Cok acele etmiyorum cihazdan buyuk beklenti icinde de degilim zira kendi kalbimi bile zor buluyor kendisi:)
Ben o zaman arastirdim sorusturdum kimse demedi ki su cihaz daha iyi, ben hepsi ayni sandim nabim:)

Aman kuzun cok dikkat vala gecmis olsun.... doktorum israrla ultrasonun zarari yok diyor istedigin kadar gelebilirsin diyor. Bende ilk haftalrda 3 gunde hir ultrasondaydim. Ama simdi daha rahatim sanirim...

Kuzu artik 4. Ayda normaldir hic korkma. Benim cok daha erken aynen bicak gibi kesilmisti

Ben simdiden 3 kilo aldim bile. Vala korkuyorum kendimden fena bilsey olucam sanki:)

Benmde açılıyor sanırm dün akşam 2 kez yemk yedim

Yattim aklim mutfakta esimi uyandirip gozleme yaptirdim:) yedim mis gibi uyumusum :)

Bekliyordum aslında bu haftalarda kesilmesini çok şükür daha iyiym artk acikinca karnı nasıl gurulduyor insanın sanki hc yemek yememis:)) en guzl aylara geldik . Gelsin artık kilolar , göbüsler

afiyet olsun canım :) bende daha yiyemiyorum korkuma. geçen yıl kış boyu yemiştim ama bu yıl ağzıma bile süremedim. havada hala kış gibi zaten nasıl nisan bilemedim sabah 3 dereceydi daha anca ısınabildim :)

Bekliyordum aslında bu haftalarda kesilmesini çok şükür daha iyiym artk acikinca karnı nasıl gurulduyor insanın sanki hc yemek yememis:)) en guzl aylara geldik . Gelsin artık kilolar , göbüsler
Sorma bebisim ya,dunyayi yoyebilirim sanki:) cocugum icerden bagiriyo kebap istiyorum icli kofte istiyorum diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…