2017 EKİM Anne adayları

Ağırsa kız derler ama :) ben de bol su içip çikolata yiyip gidicem umarm uyanr net öğrenmek istiyorum cinsiyeti bna erkek gbi demişti ama geri kız diyecek gbi geliyor :)

Bazen olabiliyor evet.. kizlarin da cinsel organı odemli olduğu icn bazen karıştıriyorlar ama gönlünden geçeni nasip etsin rabbim sana da bize de erkk de pek değişeceğini sanmıyorum gerçi ikinci kontrolde öğrenir öğrenmez bize de haber et

Cumartesi gelirim inslh guzl haberlerle :))

Kuzummm aslında sancım çok çaktırmıyorum :) Pozitif enerjimi sizinle de paylaşayım dedim.

oh oh ne güzel pozitif düşünüyoruz benimde bulantı berbat durumda şuan çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi ama pozitif düşünüyorum senin yazını görünce iyice pozitif düşünmeye başladım

sağol kuzum benim ay sorma valla ya ben hala kat kat giyiniyorum bende korktum ama üstüne hemen sıcak su içtim bişey olmasın diye şükür olmadı şuan sende yersen öyle yap hemen sıcak su iç o zaman bişey olmuyor

canım benim de yarın doctor randevum var ikili test için gitcez bende çok heyecanlıyım dua edelim hep beraber birbirimize
İnslh cook çok iyi gelir sonuçlar canm oda ayrı br heyecan bn yasamadm onu :)

Bu gittiğimde ayrıntılı ultrasonu soracagim konuşacağım inslh kendi yapıyordur yoksa devlete gitmem gerekecek br ay sonra :)

Doktorum gayet iyi dedi benim anladigim da down riski 1/50000 gibi cikmis :) yas riskim var sadece ki onu hic dikkate almiyorum bekledigim biseydi:)
E iyi bari çok şükür bunuda atlattin :) sırada ayrıntıli ultrason var bn bu gittiğimde konuşacağım bakalm bu kez soracak çok şey var umarm unutmam kagidami yazsam acaba :)

valla canım bana doctor erkek dedi ama bende senle aynı durumdayım ağır yemek hak getire agzıma süremiyorum bende senin gibi aperitif bol limonlu salata çorba komposto cacık kısır anca bu tür şeyleri yiyebiliyorum ama ilaç bana fayda ediyor ilacı içtiğim zaman rahat yemek yiyorum sana hangi ilacı vermişti doctor?

canım benim de yarın doctor randevum var ikili test için gitcez bende çok heyecanlıyım dua edelim hep beraber birbirimize
Kuzum ben bir hafta uykularimdan oldum bu ikili test muhabbetine. Once ense kalinligi yuksek cikarsa diye kudurdum kudurdum kabuslara gomuldum 1.14 cikti, sonra kan sonuclarindan korktum aklim cikti 1/50000 cikti:) cok sukur bosuna stres yapmisim kendime...

Ha sen yap stresini:) ama korkma bisi cikmicak:)

İnslh cook çok iyi gelir sonuçlar canm oda ayrı br heyecan bn yasamadm onu :)

Bu gittiğimde ayrıntılı ultrasonu soracagim konuşacağım inslh kendi yapıyordur yoksa devlete gitmem gerekecek br ay sonra :)

inşallah hepimiz mutlu mutlu haberlerle geliriz canım benim aynen çok heyecanlıyım valla Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok özledim kız ponçiğimi 2 hafta oldu gitmeyeli benimde

Canım benim,çok geçmiş olsun.Dularim seninle herşey güzel olacak inşallah :) Bundan sonra çok daha dikkatli olmalısın.Bebeğinin cinsiyetide hayırlı olsun..Bana da ikili test kontrolünde büyük ihtimal kıza benziyor demişti bu hafta konuşmak için gittiğimizde baktı ve kesin erkek dedi :) Allah hepimizin yardımıcısı olsun ve sağ salim kucagimiza alalım kuzucuklarimizi...Dularim seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…