- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.881
Evet ya doktora da dedim aaaa bu resmen bebek olmuş diye :)
Ağırsa kız derler ama :) ben de bol su içip çikolata yiyip gidicem umarm uyanr net öğrenmek istiyorum cinsiyeti bna erkek gbi demişti ama geri kız diyecek gbi geliyor :)
cumartesi tam ne kadarlik olucaksin simdi?Cumartesi için saat 10 a randevu aldım.Randevuyu alırken bile heyecanlandim yav :) ama sabrettm 1 ay çok şükür
Cumartesi gelirim inslh guzl haberlerle :))Bazen olabiliyor evet.. kizlarin da cinsel organı odemli olduğu icn bazen karıştıriyorlar ama gönlünden geçeni nasip etsin rabbim sana da bize deerkk de pek değişeceğini sanmıyorum gerçi ikinci kontrolde öğrenir öğrenmez bize de haber et
15+0 oluyorum cumartesi günü :)))cumartesi tam ne kadarlik olucaksin simdi?
Cumartesi için saat 10 a randevu aldım.Randevuyu alırken bile heyecanlandim yav :) ama sabrettm 1 ay çok şükür
15+0 oluyorum cumartesi günü :)))
Bende paZartesi gidicem 14+0 oluyoruz bize paArtesi aramizda 1 hafta var tam demekki:)15+0 oluyorum cumartesi günü :)))
Kuzummm aslında sancım çok çaktırmıyorum :) Pozitif enerjimi sizinle de paylaşayım dedim.
Evet . Senin sonuçlar guzl çıkmış demi bn anlamadm haliyle de :)Bende paZartesi gidicem 14+0 oluyoruz bize paArtesi aramizda 1 hafta var tam demekki:)
İgnem bitiyor igne yazdirmaya gidicem gitmisken de bebisimi gorurum bari:)
Cumartesi için saat 10 a randevu aldım.Randevuyu alırken bile heyecanlandim yav :) ama sabrettm 1 ay çok şükür
afiyet olsun canım :) bende daha yiyemiyorum korkuma. geçen yıl kış boyu yemiştim ama bu yıl ağzıma bile süremedim. havada hala kış gibi zaten nasıl nisan bilemedim sabah 3 dereceydi daha anca ısınabildim :)
Doktorum gayet iyi dedi benim anladigim da down riski 1/50000 gibi cikmis :) yas riskim var sadece ki onu hic dikkate almiyorum bekledigim biseydi:)Evet . Senin sonuçlar guzl çıkmış demi bn anlamadm haliyle de :)
İnslh cook çok iyi gelir sonuçlar canm oda ayrı br heyecan bn yasamadm onu :)canım benim de yarın doctor randevum var ikili test için gitcez bende çok heyecanlıyım dua edelim hep beraber birbirimize
E iyi bari çok şükür bunuda atlattin :) sırada ayrıntıli ultrason var bn bu gittiğimde konuşacağım bakalm bu kez soracak çok şey var umarm unutmam kagidami yazsam acaba :)Doktorum gayet iyi dedi benim anladigim da down riski 1/50000 gibi cikmis :) yas riskim var sadece ki onu hic dikkate almiyorum bekledigim biseydi:)
Canım ilaç Bile midemi bulandırıyor bir kaç gün içtim sonra bıraktım inanki şu demir ve decavit bile zorla içiyorum hergün de içmiyorum canım bişe yemek istemiyor yemeyincede daha çok midem bulanıyor canım çok az ve hafif şeyler yemeye çalışıyorum salçalı hiçbir yemeği yiyemiyorum patates hasliyorum elma falan meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum oğlumda hiç bu kadar olmamıştım kızım mı olacak bilmiyorum şu 4 aydan sonra inş kurtuluruz
Kuzum ben bir hafta uykularimdan oldum bu ikili test muhabbetine. Once ense kalinligi yuksek cikarsa diye kudurdum kudurdum kabuslara gomuldum 1.14 cikti, sonra kan sonuclarindan korktum aklim cikti 1/50000 cikti:) cok sukur bosuna stres yapmisim kendime...canım benim de yarın doctor randevum var ikili test için gitcez bende çok heyecanlıyım dua edelim hep beraber birbirimize
İnslh cook çok iyi gelir sonuçlar canm oda ayrı br heyecan bn yasamadm onu :)
Bu gittiğimde ayrıntılı ultrasonu soracagim konuşacağım inslh kendi yapıyordur yoksa devlete gitmem gerekecek br ay sonra :)
Canım benim,çok geçmiş olsun.Dularim seninle herşey güzel olacak inşallah :) Bundan sonra çok daha dikkatli olmalısın.Bebeğinin cinsiyetide hayırlı olsun..Bana da ikili test kontrolünde büyük ihtimal kıza benziyor demişti bu hafta konuşmak için gittiğimizde baktı ve kesin erkek dedi :) Allah hepimizin yardımıcısı olsun ve sağ salim kucagimiza alalım kuzucuklarimizi...Dularim seninle...Günaydın güzel hamişler. Biz yine doktora gittik. Eşim, çocuk sıkılacak yakında sürekli görüntülü görüşmekten diyo. 5günde bir ultrasondayız. Dün akşamdan beri lekelenmem arttı napiiim. Doktor bu sefer kesinkes yatış yapacaksın dedi. Bu arada cinsiyeti artık net. Ben bile gördüm ultrasonda pipiyi :) Mustafa'mız olucak kısmetse. Dua edin bana da nolur, kanamalarım dursun söz bi iş falan yapmicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?