2017 EKİM Anne adayları

ay inşallah canım benim ağzın bal yesin yok stress yapmıyorum hiç ben normalde inanılmaz stresli bir kişiliğim herşeyi stress yaparım kendimi yerim ama hamilelik huyumu değiştirdi resmen hiç aklıma kötü şeyler getirmiyorum hiç stress yapmıyorum ama heyecan oluyor tabi inşallah sonuna kadar böyle gider valla

E iyi bari çok şükür bunuda atlattin :) sırada ayrıntıli ultrason var bn bu gittiğimde konuşacağım bakalm bu kez soracak çok şey var umarm unutmam kagidami yazsam acaba :)

canım bence kağıda yaz çünkü insan heyecandan unutuyor ne sorcağını biz öyle yapmıştık ikinci gittiğimizde yoksa ben unutuyorum valla

Âmin. Allah razı olsun canım. İnşaAllah. Çok sağ ol. Seninki de hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah

Kıyamam ya vefakar öğretmen :) Maşallah ya hep erkek yazıyor herkes azıcık da prensesler gelsin değil mi :)
Ya hiç sorma çocuklara hiç kıyamıyorum mesleğine aşık bir öğretmenim çünkü. Bu arada bana da herkes erkek diyordu bende kız çocuklarını çok severim ve hep kız isterdim.birgun dizi izlerken içime doğdu benim kızım olacak diye ki o zaman daha hamile oldugumu bile bilmiyordum ama sonra herkes erkek deyince bende erkeğe alisyirmistim şimdi kız ihtimali beni şok etti sağlıkla gelsin hepsi insallah

Erkekse erkenden bi tahmin ediyorlar da kızsa emin olmak için daha küçük zamanı var diyorlar bakalim sana ne diyecekler

Hayırlı olsun canım. Biz de erkek olursa Mustafa ismini düşünüyorduk ama doktorum kız gibi dedi. 10 gün sonra netleşecek.

Hamileliğin yan etkilerinden kiminin başı ağrır kiminin bacağı kimininde dişi. Diş ağrıları kalsiyum eksikliğinden kaynaklanır
Süt ,yogurt,ayran, peynir duzenli her gun.
Dis bakimimida ihmal etmem.
Bebek bendenmi aliyor şimdi kalsiyumu o yuzdenmi yetmiyor anlamadim çözumu ne biliyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…