- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.901
Kuzum ben bir hafta uykularimdan oldum bu ikili test muhabbetine. Once ense kalinligi yuksek cikarsa diye kudurdum kudurdum kabuslara gomuldum 1.14 cikti, sonra kan sonuclarindan korktum aklim cikti 1/50000 cikti:) cok sukur bosuna stres yapmisim kendime...
Ha sen yap stresini:) ama korkma bisi cikmicak:)
E iyi bari çok şükür bunuda atlattin :) sırada ayrıntıli ultrason var bn bu gittiğimde konuşacağım bakalm bu kez soracak çok şey var umarm unutmam kagidami yazsam acaba :)
canım almadım çünkü örmeyi unutmuşum onlar bi değişik geldiyapamam diye korktum normal şiş aldım bende :)))
Ben de yarın ikili test için gidiyorum canım :)canım benim de yarın doctor randevum var ikili test için gitcez bende çok heyecanlıyım dua edelim hep beraber birbirimize
Aynen ya yazılıları bitse teog lari başlıyor teog bitse ikinci yazılılar başlıyor ilk defa bu sene zor geliyor çalışmak banaKolay gelsinn canimm zor bizim meslek zorrrr
Hadi bakalım güzel haberlerimizi gel inşallah yarın zaten ense kalınlığının ölçüde kan alıp gönderirler sonra sonucun çıkma süresi tek sağlıklı olsunlar da biz bekleriz yaaaBen de yarın ikili test için gidiyorum canım :)
Âmin. Allah razı olsun canım. İnşaAllah. Çok sağ ol. Seninki de hayırlı sağlıklı olsun inşaAllahCanım benim,çok geçmiş olsun.Dularim seninle herşey güzel olacak inşallah :) Bundan sonra çok daha dikkatli olmalısın.Bebeğinin cinsiyetide hayırlı olsun..Bana da ikili test kontrolünde büyük ihtimal kıza benziyor demişti bu hafta konuşmak için gittiğimizde baktı ve kesin erkek dedi :) Allah hepimizin yardımıcısı olsun ve sağ salim kucagimiza alalım kuzucuklarimizi...Dularim seninle...
Aynen canım hayırlısı inşallah sağlıklı olsun da beklemek en kolayı :)Hadi bakalım güzel haberlerimizi gel inşallah yarın zaten ense kalınlığının ölçüde kan alıp gönderirler sonra sonucun çıkma süresi tek sağlıklı olsunlar da biz bekleriz yaaa
Ya hiç sorma çocuklara hiç kıyamıyorum mesleğine aşık bir öğretmenim çünkü. Bu arada bana da herkes erkek diyordu bende kız çocuklarını çok severim ve hep kız isterdim.birgun dizi izlerken içime doğdu benim kızım olacak diye ki o zaman daha hamile oldugumu bile bilmiyordum ama sonra herkes erkek deyince bende erkeğe alisyirmistim şimdi kız ihtimali beni şok etti sağlıkla gelsin hepsi insallahKıyamam ya vefakar öğretmen :) Maşallah ya hep erkek yazıyor herkes azıcık da prensesler gelsin değil mi :)
Erkekse erkenden bi tahmin ediyorlar da kızsa emin olmak için daha küçük zamanı var diyorlar bakalim sana ne diyeceklerBen geçen cumartesi gittim 11 hafta 3 günlük çıkmıştı canım. Yarın ikili test için başka bir hastaneye gidicem belki bana da söyler radyoloji uzmanı cinsiyetini. Bazı tahliller istemişti doktorum bu cumartesi tekrar doktora gideceğim bu hafta çok fazla ultrasona girmiş oldum.
Kizlar lma olasılığı yüksek dedi canımrenkli olunca çok belirgin çıkmış :) cinsiyet bellimiydi kaçırmış olabilirim
Sadece limon yesek olmaz mıYok kız burda hamile ne gezsin :)
Geçmiş olsun canım. Çözüm için ekli resme tık
Hamileyken bitki çayı zararlı canım meyve ile geçiştieceğiz artıkAyyy ne güldüm yaaaa hamile olmayan mi var annemihlamir falann ic bol bol meyve ye canim bende yedim dondurma hafta sonu biraz hapsirik falan oldu ama sukur onunla kaldi...
Hamileliğin yan etkilerinden kiminin başı ağrır kiminin bacağı kimininde dişi. Diş ağrıları kalsiyum eksikliğinden kaynaklanırDisim cok fena, sanki etleride agriyor ne olduki böyle anlamadim
Bende yarin gidiyorum kizlar :) evet dua edelim hayirli haberler ile gelelim buraya. Amin...Ben de yarın ikili test için gidiyorum canım :)
Hayırlı olsun canım. Biz de erkek olursa Mustafa ismini düşünüyorduk ama doktorum kız gibi dedi. 10 gün sonra netleşecek.Günaydın güzel hamişler. Biz yine doktora gittik. Eşim, çocuk sıkılacak yakında sürekli görüntülü görüşmekten diyo. 5günde bir ultrasondayız. Dün akşamdan beri lekelenmem arttı napiiim. Doktor bu sefer kesinkes yatış yapacaksın dedi. Bu arada cinsiyeti artık net. Ben bile gördüm ultrasonda pipiyi :) Mustafa'mız olucak kısmetse. Dua edin bana da nolur, kanamalarım dursun söz bi iş falan yapmicam.
Kizlar lma olasılığı yüksek dedi canım
Süt ,yogurt,ayran, peynir duzenli her gun.Hamileliğin yan etkilerinden kiminin başı ağrır kiminin bacağı kimininde dişi. Diş ağrıları kalsiyum eksikliğinden kaynaklanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?