- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.921
Kıyamam ya. Ne zor geçiyor kuzum senin hamileligin. Bulantı insanı hayattan bezdirir. Allah yardımcın olsun. Geçer ama yakında merak etme. Az kaldı.aynen canım ya benimde öyle ilacı yarım içtiğim zaman benimde öyle etkisi erken bitiyor bende şuan yogurt yiyorum hala ilaç içmedim bulantım var ama az dayanılmıcak gibi değil sadece Sabah çıkardım ogle yemeğinden sonar içcem ilacı ki akşam yemeğine kadar sürsün etkisi diye valla benim canım daha bişey istemiyor ya bulantıdan herşeyden tiksiniyorum benimki de cılız doğcak bu gidişle
sağol kuzum benimay sorma valla ya ben hala kat kat giyiniyorum bende korktum ama üstüne hemen sıcak su içtim bişey olmasın diye şükür olmadı şuan sende yersen öyle yap hemen sıcak su iç o zaman bişey olmuyor
Hiç öyle cılız olacak diye düşünme o gayet güzel besleniyodur senin depolardan :) hem daha hamileliğin 6 Ayı var o zaman bütün açığı kapatirsin. Ben kızım da ilk 3 ay kustum hiçbir sey yiyemiyordum sonra da 22 kiloyla tamamladım hamileligimi :)aynen canım ya benimde öyle ilacı yarım içtiğim zaman benimde öyle etkisi erken bitiyor bende şuan yogurt yiyorum hala ilaç içmedim bulantım var ama az dayanılmıcak gibi değil sadece Sabah çıkardım ogle yemeğinden sonar içcem ilacı ki akşam yemeğine kadar sürsün etkisi diye valla benim canım daha bişey istemiyor ya bulantıdan herşeyden tiksiniyorum benimki de cılız doğcak bu gidişle
Sn birde bana sor 4 hafta sonra gormus olacağım nasıl ozledm videolarina bakmak bile yetmiyor artkinşallah hepimiz mutlu mutlu haberlerle geliriz canım benim aynen çok heyecanlıyım valla Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok özledim kız ponçiğimi 2 hafta oldu gitmeyeli benimde
Yaptirmayacakmisin, bende kan vermeden sadece ultrasonda baktiracagim.İkili testi yaptırmayan sadece bnmiyim ?:)
Ben de mi öyle yapsam diyorum? Ama ense ölçümü yapan yerler kan aldırsan da aldırmasan da aynı parayı istiyorlar.Yaptirmayacakmisin, bende kan vermeden sadece ultrasonda baktiracagim.
Bn hep unutuyorum valla eşim kizmasin diyede şöyle dedi faln diyorum halbuki hc öyle brsey yok Allah tan bu kez eşim geliyor o herşeyi sorarcanım bence kağıda yaz çünkü insan heyecandan unutuyor ne sorcağını biz öyle yapmıştık ikinci gittiğimizde yoksa ben unutuyorum valla
Parasinda degilim/zaten cok degil 50 tl ama hic yoktan ufacik bir yanlislik bile olsa zehir etmeye yok gebeligi. Biliyorsun hep sorunlu cikip bir suru seyler yaptirip hicbirsey olmayan bebekleri. Ben birde ayrintili ultrasonda baktiracagim zamani gelince yeter. Tabi bunlar benim fikrim,senin dogrun neyse onu yap.Ben de mi öyle yapsam diyorum? Ama ense ölçümü yapan yerler kan aldırsan da aldırmasan da aynı parayı istiyorlar.
E iyi bari çok şükür bunuda atlattin :) sırada ayrıntıli ultrason var bn bu gittiğimde konuşacağım bakalm bu kez soracak çok şey var umarm unutmam kagidami yazsam acaba :)
180 lira benim yaptıracağım yerde. Eşim o parayı vermişken yaptıralım diyor. Ben de yaptırmayalım diye düşünüyordum ama bilmiyorum yarın karar vereceğim artık. Hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla gelsin evlatlarımız.Parasinda degilim/zaten cok degil 50 tl ama hic yoktan ufacik bir yanlislik bile olsa zehir etmeye yok gebeligi. Biliyorsun hep sorunlu cikip bir suru seyler yaptirip hicbirsey olmayan bebekleri. Ben birde ayrintili ultrasonda baktiracagim zamani gelince yeter. Tabi bunlar benim fikrim,senin dogrun neyse onu yap.
Allah hayirli haberler almayi nasip etsin Amin.
Benimde fena, 12 bitti yarin 13 girecegim bu haftalardami oluyor acaba?Kizlar benim de her sabah kalktigimds dis etlerim sis okuyor forcalarken kaniyor sut icemiyorum kusuyorum yogurt peynir yiyorum ama napsam ki bi de dr decavit vermisti ama 10 gunnonce kontrolumde simdi mideni bulandirir daha baslama diger kontrolunde baslarsin dedi bi de demir eksigim vardi onu da ayni sebebpten baslatmadi naosam ki ya
Bir liste çıkarıyormuşum böyle yere degiyormusBende forumu okudukça aklıma gelen soruları bir kenara yazıyorum canım doktora gidince çünkü sormak istediğin bir şey var mı diyor ve konuşma ona göre ilerliyor bizde
Yiyebiliyorsan tabi. Ben de limonu ince ince dilimleyip tuzlayarak yedim sadece. Canım da istiyordu. 3.güne bişeyim kalmamıştı nerdeyse. ki o zaman kıştı ve evde bir gripli daha vardıSadece limon yesek olmaz mıbu arada ikili test sonucum temiz çıktı
Amin, benim esim basindan beri istemedi bende istemedim. Doktor önce israr etti ama yarin soyleyecegiz. Ben hayir diyemem doktora esim kesin dille ifade edecek. Ense ölcumu bile kesin olmazken, kan bana sıcak gelmiyor. Rabbim bu endiselerimizi boşa çikarsin inşaAllah.180 lira benim yaptıracağım yerde. Eşim o parayı vermişken yaptıralım diyor. Ben de yaptırmayalım diye düşünüyordum ama bilmiyorum yarın karar vereceğim artık. Hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla gelsin evlatlarımız.
10'u çeyrek geçe kadın doğum doktoruna görünecekmişim o istek yapacakmış. Radyoloji uzmanı da 10.40'ta bakacakmış.Amin, benim esim basindan beri istemedi bende istemedim. Doktor önce israr etti ama yarin soyleyecegiz. Ben hayir diyemem doktora esim kesin dille ifade edecek. Ense ölcumu bile kesin olmazken, kan bana sıcak gelmiyor. Rabbim bu endiselerimizi boşa çikarsin inşaAllah.
Kacta gideceksin yarin?
Bende hep unutuyorum sonra tek keljme etmeden cikiyorum siritarak. Geri donup kapiyi calip sorup cikiyorum :)Bir liste çıkarıyormuşum böyle yere degiyormusbn o listeyi de unuturum kesin canm bnm ayaklarm yerden kesiliyor bebeyi görünce neyse ki eşim var br kağıda yazaymda o unutturmasn
Neden ki kadin dogumcu bakmiyormu ölçüme?10'u çeyrek geçe kadın doğum doktoruna görünecekmişim o istek yapacakmış. Radyoloji uzmanı da 10.40'ta bakacakmış.
Ben ve Bikaç kişi daha var merak etme. Üstelik benim doktor illaa yaptır dedi ama ikna olmadım. Detaylıyı düşünüyorum sadeceİkili testi yaptırmayan sadece bnmiyim ?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?