2017 EKİM Anne adayları

Kıyamam ya. Ne zor geçiyor kuzum senin hamileligin. Bulantı insanı hayattan bezdirir. Allah yardımcın olsun. Geçer ama yakında merak etme. Az kaldı.

benim kız dondurma delisi o yokken yemem lazım yoksa mümkün değil kendininkini yer benimkini bile ister :) sabah kreşe giderken bi yaz gelmedi ki dondurma yiyelim diyodu :) ofistede işlerden fırsat bulup gidip almak zor geliyo aratıp getirtcek yer de yok

Hiç öyle cılız olacak diye düşünme o gayet güzel besleniyodur senin depolardan :) hem daha hamileliğin 6 Ayı var o zaman bütün açığı kapatirsin. Ben kızım da ilk 3 ay kustum hiçbir sey yiyemiyordum sonra da 22 kiloyla tamamladım hamileligimi :)
Ben de bugün bi nebze iyiyim sanki. Kaç haftadır pazara gitmiyorum pazara gittim hava aldım. İnsan kendini iyi hissetmeyince bi sey yapmak da gelmiyor içinden.

Sn birde bana sor 4 hafta sonra gormus olacağım nasıl ozledm videolarina bakmak bile yetmiyor artk

canım bence kağıda yaz çünkü insan heyecandan unutuyor ne sorcağını biz öyle yapmıştık ikinci gittiğimizde yoksa ben unutuyorum valla
Bn hep unutuyorum valla eşim kizmasin diyede şöyle dedi faln diyorum halbuki hc öyle brsey yok Allah tan bu kez eşim geliyor o herşeyi sorar

Kizlar benim de her sabah kalktigimds dis etlerim sis okuyor forcalarken kaniyor sut icemiyorum kusuyorum yogurt peynir yiyorum ama napsam ki bi de dr decavit vermisti ama 10 gunnonce kontrolumde simdi mideni bulandirir daha baslama diger kontrolunde baslarsin dedi bi de demir eksigim vardi onu da ayni sebebpten baslatmadi naosam ki ya

Ben de mi öyle yapsam diyorum? Ama ense ölçümü yapan yerler kan aldırsan da aldırmasan da aynı parayı istiyorlar.
Parasinda degilim/zaten cok degil 50 tl ama hic yoktan ufacik bir yanlislik bile olsa zehir etmeye yok gebeligi. Biliyorsun hep sorunlu cikip bir suru seyler yaptirip hicbirsey olmayan bebekleri. Ben birde ayrintili ultrasonda baktiracagim zamani gelince yeter. Tabi bunlar benim fikrim,senin dogrun neyse onu yap.
Allah hayirli haberler almayi nasip etsin Amin.

E iyi bari çok şükür bunuda atlattin :) sırada ayrıntıli ultrason var bn bu gittiğimde konuşacağım bakalm bu kez soracak çok şey var umarm unutmam kagidami yazsam acaba :)

Bende forumu okudukça aklıma gelen soruları bir kenara yazıyorum canım doktora gidince çünkü sormak istediğin bir şey var mı diyor ve konuşma ona göre ilerliyor bizde

180 lira benim yaptıracağım yerde. Eşim o parayı vermişken yaptıralım diyor. Ben de yaptırmayalım diye düşünüyordum ama bilmiyorum yarın karar vereceğim artık. Hayırlısı ne ise o olsun sağlıkla gelsin evlatlarımız.

Benimde fena, 12 bitti yarin 13 girecegim bu haftalardami oluyor acaba?

Bende forumu okudukça aklıma gelen soruları bir kenara yazıyorum canım doktora gidince çünkü sormak istediğin bir şey var mı diyor ve konuşma ona göre ilerliyor bizde
Bir liste çıkarıyormuşum böyle yere degiyormus bn o listeyi de unuturum kesin canm bnm ayaklarm yerden kesiliyor bebeyi görünce neyse ki eşim var br kağıda yazaymda o unutturmasn

Sadece limon yesek olmaz mı bu arada ikili test sonucum temiz çıktı
Yiyebiliyorsan tabi. Ben de limonu ince ince dilimleyip tuzlayarak yedim sadece. Canım da istiyordu. 3.güne bişeyim kalmamıştı nerdeyse. ki o zaman kıştı ve evde bir gripli daha vardı

Amin, benim esim basindan beri istemedi bende istemedim. Doktor önce israr etti ama yarin soyleyecegiz. Ben hayir diyemem doktora esim kesin dille ifade edecek. Ense ölcumu bile kesin olmazken, kan bana sıcak gelmiyor. Rabbim bu endiselerimizi boşa çikarsin inşaAllah.
Kacta gideceksin yarin?

10'u çeyrek geçe kadın doğum doktoruna görünecekmişim o istek yapacakmış. Radyoloji uzmanı da 10.40'ta bakacakmış.

Bir liste çıkarıyormuşum böyle yere degiyormus bn o listeyi de unuturum kesin canm bnm ayaklarm yerden kesiliyor bebeyi görünce neyse ki eşim var br kağıda yazaymda o unutturmasn
Bende hep unutuyorum sonra tek keljme etmeden cikiyorum siritarak. Geri donup kapiyi calip sorup cikiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…