2017 EKİM Anne adayları

Sen neden yaptirmak istemedin?
Bir sorun çıksa da kürtaj yaptıramam diye istemedim. Rabbim öyle imtihan etmesin. Yaş, akraba vs. risk faktörü de yok çok şükür. Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yaptı doktor.

Bn hep unutuyorum valla eşim kizmasin diyede şöyle dedi faln diyorum halbuki hc öyle brsey yok Allah tan bu kez eşim geliyor o herşeyi sorar

aynen benim eşimde öyle şunu sordun mu diyor ben diyorum unuttum nasıl unuttun diyor benim yanımda geliyor hep o soruyor bütün soruları

Sn birde bana sor 4 hafta sonra gormus olacağım nasıl ozledm videolarina bakmak bile yetmiyor artk

aynen canım ya bizim birtek kalp atış ses kaydı var elimizde birde ultrason görüntüleri ben artık sürekli konuşuyorum geçen akşam çok kötü olmuştum kızıyordum ona eşim diyorki kimle konuşuyon bende dedim bebekle konuşuyom kimle konuşcam

sorma canım midem bulandığı zaman hayatım duruyor resmen insan kılığından çıkıyorum ruh gibi dolaşıyorum ama midem bulanmadığı zaman yemeğimi de güzel yiyorum kendimi de enerjik hissediyorum mide bulantısı çok kötü ya baş ağrısı bile daha iyi yani valla benimde depoda kaldıysa besleniyordur yemekde yedirmiyor depoyu doldurayım en azından ama geçen gittiğimizde göbek yapmıştı beyefendi keyfi yerindeydi birde rahatını bozduk diye kızdı bize totosunu döndü

E iyi bari çok şükür bunuda atlattin :) sırada ayrıntıli ultrason var bn bu gittiğimde konuşacağım bakalm bu kez soracak çok şey var umarm unutmam kagidami yazsam acaba :)
:) aynen bende simdi ayrintili ultrasonu merak etmeye basladim simdiden:) 20. Haftada dedi perinatolog bana. Belki de simdi giderim 15. Haftada bi daha direkt ayrintiliya giderim bakalim....

Kıyamam ya. Ne zor geçiyor kuzum senin hamileligin. Bulantı insanı hayattan bezdirir. Allah yardımcın olsun. Geçer ama yakında merak etme. Az kaldı.

sorma kuzum yaa bana da zoru denk geldi demekki valla gerçekten çok zor geçiyor bulantı çok fena kusmadan once daha kötüydü kusturmuyordu çünkü şimdi kusturuyor oda kötü boğazım acıyor resmen kaburgalarım falan ağrıyor yani neyse sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum valla

Bende hep unutuyorum sonra tek keljme etmeden cikiyorum siritarak. Geri donup kapiyi calip sorup cikiyorum :)
Aynı bn sokaktan geri dönüyom bazende doktor gülüyor bana kan sonuçları için gidip kan sonuçlarını sormayı unutan ben

aynen benim eşimde öyle şunu sordun mu diyor ben diyorum unuttum nasıl unuttun diyor benim yanımda geliyor hep o soruyor bütün soruları
Benmki de çok kızdı geçen insan tansiyonu düştügünü söylemeyi unuttum basit brsey sanıyorsun herl faln diye baya söylendi sonra annem brsey olmaz düşuk tansiyon iyidir deyince geçti siniri yoksa doktorun yanına gidecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…