- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.941
Hayır radyoloji uzmanları bakıyormuş.Neden ki kadin dogumcu bakmiyormu ölçüme?
İlk kez duydum,yarin bende 9 gibi yada daha erken orada olurum çok heyecanliyim :)Hayır radyoloji uzmanları bakıyormuş.
Sen neden yaptirmak istemedin?Ben ve Bikaç kişi daha var merak etme. Üstelik benim doktor illaa yaptır dedi ama ikna olmadım. Detaylıyı düşünüyorum sadece
Yok cnm yaptırmayı düşünmüyorum ayrıntılı düşünüyorum bendeYaptirmayacakmisin, bende kan vermeden sadece ultrasonda baktiracagim.
Bnde detaylı düşünüyorum cnmBen ve Bikaç kişi daha var merak etme. Üstelik benim doktor illaa yaptır dedi ama ikna olmadım. Detaylıyı düşünüyorum sadece
Bir sorun çıksa da kürtaj yaptıramam diye istemedim. Rabbim öyle imtihan etmesin. Yaş, akraba vs. risk faktörü de yok çok şükür. Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yaptı doktor.Sen neden yaptirmak istemedin?
Bn hep unutuyorum valla eşim kizmasin diyede şöyle dedi faln diyorum halbuki hc öyle brsey yok Allah tan bu kez eşim geliyor o herşeyi sorar
Bende sadece ölçüm yaptiracagim kan vermeyecegim.Bir sorun çıksa da kürtaj yaptıramam diye istemedim. Rabbim öyle imtihan etmesin. Yaş, akraba vs. risk faktörü de yok çok şükür. Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü yaptı doktor.
Sn birde bana sor 4 hafta sonra gormus olacağım nasıl ozledm videolarina bakmak bile yetmiyor artk
Hiç öyle cılız olacak diye düşünme o gayet güzel besleniyodur senin depolardan :) hem daha hamileliğin 6 Ayı var o zaman bütün açığı kapatirsin. Ben kızım da ilk 3 ay kustum hiçbir sey yiyemiyordum sonra da 22 kiloyla tamamladım hamileligimi :)
Ben de bugün bi nebze iyiyim sanki. Kaç haftadır pazara gitmiyorum pazara gittim hava aldım. İnsan kendini iyi hissetmeyince bi sey yapmak da gelmiyor içinden.
:) aynen bende simdi ayrintili ultrasonu merak etmeye basladim simdiden:) 20. Haftada dedi perinatolog bana. Belki de simdi giderim 15. Haftada bi daha direkt ayrintiliya giderim bakalim....E iyi bari çok şükür bunuda atlattin :) sırada ayrıntıli ultrason var bn bu gittiğimde konuşacağım bakalm bu kez soracak çok şey var umarm unutmam kagidami yazsam acaba :)
Hamileyken bitki çayı zararlı canım meyve ile geçiştieceğiz artık
İkili testi yaptırmayan sadece bnmiyim ?:)
ıhlamur zararlı değil canım. doğru biliyorsun ben sürekli ıhlamur içtim hatta günde 4-5 fincan diyebilirim. çünkü hastalıkla boğuşuyordum :)Ihlamurun zararı yok diye biliyordum canım kusura bakma
Kıyamam ya. Ne zor geçiyor kuzum senin hamileligin. Bulantı insanı hayattan bezdirir. Allah yardımcın olsun. Geçer ama yakında merak etme. Az kaldı.
Ben de yarın ikili test için gidiyorum canım :)
Aynı bn sokaktan geri dönüyom bazende doktor gülüyor banaBende hep unutuyorum sonra tek keljme etmeden cikiyorum siritarak. Geri donup kapiyi calip sorup cikiyorum :)
Benmki de çok kızdı geçenaynen benim eşimde öyle şunu sordun mu diyor ben diyorum unuttum nasıl unuttun diyor benim yanımda geliyor hep o soruyor bütün soruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?