2017 EKİM Anne adayları

:) aynen bende simdi ayrintili ultrasonu merak etmeye basladim simdiden:) 20. Haftada dedi perinatolog bana. Belki de simdi giderim 15. Haftada bi daha direkt ayrintiliya giderim bakalim....
Konuşalım bakalm ne diyecek ablam bn 6.aya girince gittim dedi yani kaçıncı hafta oluyo acaba 24 faln mi?

kız bizden beter oluyor erkekler benimkide öyle ilaç almadan once yemek yemiyom diye kıyameti koparıyordu hiçbişey yemiyorsun diye doktora şikayet etti beni doktorda annenin üzerine gitmiyoruz anne canı ne isterse onu yicek bu dönemlerde normaldir deyince kakalak gibi kaldı benimki şimdi bişey diyemiyor ama çok komikti bende bir başladım gülmeye noldu diye

10'u çeyrek geçe kadın doğum doktoruna görünecekmişim o istek yapacakmış. Radyoloji uzmanı da 10.40'ta bakacakmış.

bende devlete gitcem 9:10 da randevum Sabah benimde kadın doğum yazıyor doktorun yanında demekki o yönlendircek herhalde ben radyoloğun yaptığını bilmiyordum ikili testi ben kanda vercem birde tahlillerim var onları yaptırcam doktora söylicem ücretsizmiş gata haydarpaşa ya gitcem

ay yavrum kıyamam ya ama hasta falan olur daha bu mevsimde doğru yapıyorsun bizimde yokta şirketin biraz ilerisinde opet benzinlik var 5 dakika yürüme mesafesi bugün ogle yemeğinden sonar gittim aldım valla

canım bence aksatma dişçiye git bana doktorum sakın aksatma dişçiye görün dedi haftaya çarşamba dişçiye gitcem bende benimde sol tarafta arka dişlerden birinde sıkıntı var yemek yerken ağrı yapıyor

Ben özelde yaptırıyorum canım devlette nasıl bilmiyorum.

Kizlar simdi benim kafam cok karisik
Simdi ben cmt gunu kendi ozel hastaneme gittim kendi dr.uma degil acil olan dr.a gorundum o bakti sonra dediki haftaya pazartesi raporum bitiyor tekrar gel bakalim dedi buraya kadar her sey normal asil mesele su ben 2li sonucumu baska istedigim bi dr.a gosterecektim hafta ici kontrol surem devam edior sizce hafta ici bu dr.a 2liyi gostersem ayrica pazaryesi tekrar mi gitsem yoksa pazartesiyi mi beklesem 2liyi gostermeye ve kontrole napsam bilemedim yaa

bakalım yarın öğrencem canım bende normalde devlete gitmem ama çok para istiyorlar birde benim kan tahlillerim de var yaptıracağım onuda yarın ki doktora söylicem bakalım nasıl olcak
180 tl ye buldum ben canım. Tahlillerimi iş yerimizin polikliniği var (devlet) orada dün yaptırdım. Yeni başladığım doktor bir sürü bakılmamış test istedi ve neredeyse hepsi cinsel yollarla bulaşan virüsler şaşırdım doğrusu

güya bizi bizden daha iyi düsnmüs oluyolar

bende yaptırmıştım once sağlık ocağında önceki hastanedeki doktorum eksik var dedi 8 tane daha istedi o zaman o testlere 311 tl verdim aklım başıma geldi şimdi devlette yaptırcam şimdiki doktorumda yine bir sürü test istedi onu da yaptırcam yarın kan vere vere kan kalmadı valla zaten 2 gram kanım var onuda bitirdiler birde 12. haftanın sonunda sarılık aşısı dedi ama daha bitmedi galiba benim 12. hafta hesaplamayı da bir türlü öğrenemedim hee kafam karışıyor hep

güya bizi bizden daha iyi düsnmüs oluyolar

ay sorma bir akşam cinnet geçirtti bana zaten mide bulantısından gebermişim 2 gram yemek yedim diye seviniyorum tutturmuş akşam balık alcam balık yiceksin ya yiyemiyorum kokuyor diyorum yok yiceksin en sonunda bir bağırdım yemicem sakın eve sokma balık diye doctor da söyleyince şimdi bişey yapamıyor

Canım gebelikte sarılık aşısı pek mantıklı gelmedi bana. Araştırdın mı, risklerini falan.

Sarılık aşısı mı Bnm dr. Öyle bişey demedi sadece tetonoz var onu biliyorum 20 haftada sanırım oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…