- 11 Kasım 2011
- 1.856
- 632
- 163
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #9.981
ay yavrum kıyamam ya ama hasta falan olur daha bu mevsimde doğru yapıyorsunbizimde yokta şirketin biraz ilerisinde opet benzinlik var 5 dakika yürüme mesafesi bugün ogle yemeğinden sonar gittim aldım valla
E canim soylesene sen de anne biz Mustafa koyacagiz oyle karar verdik diye. Neden kendini sinir ediyosun ki gerek yok boyle seylere soyle gitsin.Ya insanlar neden düşüncesiz yaa. Ben hep bir laf bir hareket etmeden önce empati kurarım. Çok sinirim bozuldu.
Cinsiyet haberini verdim eşimin ailesine bi sevinçle. Aaa desene Yavuz selim geliyor dedi görümcem. -ki ben daha gebe kalmadan söylüyorduk Mustafa olucak diye, hep "bu ismi koymayı nasip et Rabbim" diye dualar ettim hepsi de bunu biliyor. Belki de bu nedenle erkek nasip etti mevlam.
Kayınvalidem tutturmuş Yavuz Selim olucak,Ahlakını da Yavuz selimden alsın diyip duruyor. Biz de Peygamber efendimizin ahlakından olsun diye Mustafa istiyoruz zaten.
Hep saygılı bir gelin oldum bir dediklerini iki etmedim, eşim de ailesine çok düşkün. Ama bu da fazla değil mi yaa. Bu bebek için 3yıl içinde 5ameliyat geçirdim. Şimdide hep yatmak zorundayım ama yemeğimi kendim hallediyorum. Kv 2yan sokakta olmasına rağmen tee Adana'dan annem gelicek İstanbul'a bu hafta bana bakmaya Doğuma kadar. Gram destekleri olsa tamam derim ama offf yaa off.
Yazık kız bağırma seni düsünüyo adam :) şımar :)ay sorma bir akşam cinnet geçirtti bana zaten mide bulantısından gebermişim 2 gram yemek yedim diye seviniyorum tutturmuş akşam balık alcam balık yiceksin ya yiyemiyorum kokuyor diyorum yok yiceksin en sonunda bir bağırdım yemicem sakın eve sokma balık diye doctor da söyleyince şimdi bişey yapamıyor
Dedim. Hatta annemler de bi isim konusunda ısrarcı ama biz karar verdik Mustafa koyucaz dedim. (Kendi annem üzerimde okadar emeğine rağmen hiç karışmaz, anlasın diye öyle dedim) Üstelik Mustafa ismi eşimin isteğiydi ben de böyle sevdim. Eşim annesinin lafını hiç ikiletmez. Kimlik günü giderde annesinin istediğini yaparsa var yaaaE canim soylesene sen de anne biz Mustafa koyacagiz oyle karar verdik diye. Neden kendini sinir ediyosun ki gerek yok boyle seylere soyle gitsin.
Canım takma ya sen esinle hallet bu işi her seferinde bizede dediler bu 3.gebeligm duyar duymaz adem mi geliyo mediha mi faln dediler. Esimde en son dedi ki bu adamın bir çocuğu ben miyim ya koysaydiniz hepinizin çocuğu var koyamam herkes çocuğunun adını düsünsn dedi bunda demediler daha diyenede adı Serkan diyor bu kez de geçen dediler yanınada adem koy diye oda bn arkadaşımın adını koyacak br evlat nasip et diye dua ettm başka brsey koyamam erkek olursa dedi . İnslh senin esinde lafları ağzına tiksin.Ya insanlar neden düşüncesiz yaa. Ben hep bir laf bir hareket etmeden önce empati kurarım. Çok sinirim bozuldu.
Cinsiyet haberini verdim eşimin ailesine bi sevinçle. Aaa desene Yavuz selim geliyor dedi görümcem. -ki ben daha gebe kalmadan söylüyorduk Mustafa olucak diye, hep "bu ismi koymayı nasip et Rabbim" diye dualar ettim hepsi de bunu biliyor. Belki de bu nedenle erkek nasip etti mevlam.
Kayınvalidem tutturmuş Yavuz Selim olucak,Ahlakını da Yavuz selimden alsın diyip duruyor. Biz de Peygamber efendimizin ahlakından olsun diye Mustafa istiyoruz zaten.
Hep saygılı bir gelin oldum bir dediklerini iki etmedim, eşim de ailesine çok düşkün. Ama bu da fazla değil mi yaa. Bu bebek için 3yıl içinde 5ameliyat geçirdim. Şimdide hep yatmak zorundayım ama yemeğimi kendim hallediyorum. Kv 2yan sokakta olmasına rağmen tee Adana'dan annem gelicek İstanbul'a bu hafta bana bakmaya Doğuma kadar. Gram destekleri olsa tamam derim ama offf yaa off.
Ayy MaşaAllah eşin ne güzel demiş. Ben herkesler varken Mustafayı çok istiyoruz dedim. Kv 'm siz ne koyarsanız koyun madem ama ben Yavuz Selim diye seslenicem dedi. Zorla soğutacak kendinden. Bana gelip emeği dokunsa, bi ziyaretime gelip 2kap yemek koysa, cidden bak, onunda emeği var bu bebekte derim,dinlerim. Ama yalnızım hep.Canım takma ya sen esinle hallet bu işi her seferinde bizede dediler bu 3.gebeligm duyar duymaz adem mi geliyo mediha mi faln dediler. Esimde en son dedi ki bu adamın bir çocuğu ben miyim ya koysaydiniz hepinizin çocuğu var koyamam herkes çocuğunun adını düsünsn dedi bunda demediler daha diyenede adı Serkan diyor bu kez de geçen dediler yanınada adem koy diye oda bn arkadaşımın adını koyacak br evlat nasip et diye dua ettm başka brsey koyamam erkek olursa dedi . İnslh senin esinde lafları ağzına tiksin.
Ya insanlar neden düşüncesiz yaa. Ben hep bir laf bir hareket etmeden önce empati kurarım. Çok sinirim bozuldu.
Canm nub belli degl ama bence erkekKızlar nuba göre tahmin yapilir misiniz?
Canm nub belli degl ama bence erkekKızlar nuba göre tahmin yapilir misiniz?
Kursağıma tıktılar sevinçimi. Ama yok kararlıyım. Kırmamak için hep ödün verdim kendimden ama bu defa değil. Kararımı değiştirtmicem.
Ne karışıyormuş kayinvaliden ya. Bak ben de sinir oldum şimdi. Anne olan sensin. Eşin ve sen karar verirsiniz ona. Ona ne? Sen eşini ikna et. Kv'ye de söyle "Onun adı Mustafa. Yavuz Selim değil" de. Ah bu kaynanalar yok muuu! Anneler bu kadar karışmaz ama onlar her şeyi bizden iyi bilir ve bizim adımıza karar verirler. Benimki de normal doğum yap diye tutturmaz mı. Yapmayacağı ya. Ben epidural sezeryan istiyorum. Neyse eşim de sen ona bakma dedi de içime su serpti.Ya insanlar neden düşüncesiz yaa. Ben hep bir laf bir hareket etmeden önce empati kurarım. Çok sinirim bozuldu.
Isim hakkı ana babanindir.... Bu islamda böyle, insanliktada... üzülme kuzum mal enistem gitti teyzem hastahanede yatarken karisinin degil anasinin dedigi ismi koydu daha sonra teyzem dava acip ismi değişti, o kadinda oyle kaldi istedigi kadar ebru desin kimse artik takmıyorAyy MaşaAllah eşin ne güzel demiş. Ben herkesler varken Mustafayı çok istiyoruz dedim. Kv 'm siz ne koyarsanız koyun madem ama ben Yavuz Selim diye seslenicem dedi. Zorla soğutacak kendinden. Bana gelip emeği dokunsa, bi ziyaretime gelip 2kap yemek koysa, cidden bak, onunda emeği var bu bebekte derim,dinlerim. Ama yalnızım hep.
Bana ikili testi yapan perinatolog 20. Haftada olacak doktorun zaten seni yonlendirir demisti.Konuşalım bakalm ne diyecek ablam bn 6.aya girince gittim dedi yani kaçıncı hafta oluyo acaba 24 faln mi?
kız bizden beter oluyor erkekler benimkide öyle ilaç almadan once yemek yemiyom diye kıyameti koparıyordu hiçbişey yemiyorsun diye doktora şikayet etti beni doktorda annenin üzerine gitmiyoruz anne canı ne isterse onu yicek bu dönemlerde normaldir deyince kakalak gibi kaldı benimki şimdi bişey diyemiyor ama çok komikti bende bir başladım gülmeye noldu diye
Sürpriz mi. Allahım Ya Rabbim.densizler. bizde hafta sonu söyledik biz tahmin ettik zaten dediler. cinsiyetide belki erkek gibi dedik. kalkıp bizde konuşmuştuk hatta ismini bile koyduk dediler. eşimde neymiş dedi kv süpriz dedi. sanki kime süprizse büyük konuşmayayımda onların söylediği ismi koycaksamda koymam. bütün eziyeti ben çekeyim onlar oturup isim koysunlar olduuu
Benimki de enişten gibi yaparsa diye derdim. Gerçi o kadarını da yapmaz diye düşünüyorum hakkımı helal etmem bilir. Bende tam onu sorucaktım öyle bişey olursa mahkemeyle anne değiştirebilir mi diye. Ama bizde kulağına isim okunuyor hemenIsim hakkı ana babanindir.... Bu islamda böyle, insanliktada... üzülme kuzum mal enistem gitti teyzem hastahanede yatarken karisinin degil anasinin dedigi ismi koydu daha sonra teyzem dava acip ismi değişti, o kadinda oyle kaldi istedigi kadar ebru desin kimse artik takmıyor
Şuan için bişey demiyor hiç zaten eşimin bekarlıktan hayaliymiş Mustafa koymak. Kv bir sohbette Yavuz Selim'in ne kadar önemli iyi bir zat olduğunu duydu, bende yanındaydım, ohooo o gün bugün Yavuz selimimiz gelsin deyip duruyor. Eşin ne güzel demiş yaa, ama benimki demez.eşin ne diyo bu konuda canım. bizimkiler belkide korkularına söylemediler ama ilk gebeliğimde isim söylediklerinde eşim annesine doğur bi tane koy adını demişti. şimdide aynı tepkiyi vericek diye tırsıyoda olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?