2017 EKİM Anne adayları

öyle düşünme Rabbim başka evlatlarda versin inşallah. yaptıkları düşüncesizlik bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz daha onların oğullarına bile bırak ne istiyorsa o ismi koysun diyeceklerine burunlarını sokup bide bu olcak demeleri çok itici. bizimkilerde erkek çocuk delisi soyları yürüsünmüşmüş. içimden soyunuz kurusun diyorum da ucu benim evladıma dokunur diyede korkuyorum bizim sülalemizde kız yoktu benden sonra hep erkek oldu ben kızım olsun çok istedim. kızım oldu onda bile hastaneye geldi küçük altın taktı oğlan doğur bilezik takcam dedi. o an hepsini kovasım geldi. kızım büyüsün hepsini anlatcam.

Bence esin yapmaz biliyor senin bebeknicin ne uğraş verdiğini
Bizdede kulaga okunuyor, ama teyzem direk teyzeme geldi çıkışta bilmem kim okudu kulağına, lohusaligini teyzemde gecirdi cok kırılmıştı, baktilar kadin cat cat cocuk yapiyor biz koyalim ismi dediler ... Evet canim degisiyorsun mahkeme kararıyla

Bikaç hafta geçsin, şu riskli durumu atlatayım. WhatsApp gruba ultrason resmini koyup tanışalım ben Mustafa yazıcam
Bizde de bir normal Doğum ısrarı vardı. Doktor benim için riskli olduğunu söyledi eşimin yanında, rahim ameliyatı geçirdiğim için Doğumda yırtılma kanama riski var

sen hastanedeyken gidip kimliğini almaz inşallah. ben bu tür kişiler gördüm ailesi kırılmasın diye. benim eşimde illa kendi koyduğu olsun istiyor. sen seç diyor ama bana iki alternatif sunup seç diyor o zaman ben seçmiş olmuyorum tabi. iki isime karşı olmamıza rağmen bu defa anlaşamayıp iki isim koycak gibiyiz bizde.

Ay kiyamam canim ya amaaaan bu kv.ler bosver sikma kendini de bebegini de daha coook varrr hem esin de mustafa demis bak ne guzel iste o verir cevabini eger anne agzina bakmiyorsa. Onlar istediklerini desinler isim hakki ananindir karninda tasiyo o kadar dis kapinin mandallarina ne oluyor acaba salla tatlim yaa baktin cok yuklenirlerse ver cevabini gitsin aman sana 5 dk dibinde olup faydasi yoksa bi zahmet sussun otursun.

Kalabalık ailede yetiştim 5kardeşiz. Ben de en az 3çocuk istiyorum. Rabbim inşaAllah nasip eder ama yalnız başına riskli gebelik yürütmek zorladı beni.
Benim ismim de babaannemin tirip atması üzerine değiştirilmiş. Kendi adını koydurmuş. Bu sebepten babaannemi hiç sevmezdim

Onu yaparsa başına gelecekleri tahmin eder diye umuyorum.
İki ismi bende sevmiyorum. Soyadımız zaten 12karakter.
Eşin en azından kendi evladı için heyecanlanıyor. Tabi son söz annenin olmalı. Analık ya bu kolay mı. Bir de en fazla biz seslenicez ki yavrularımıza . Baba bile akşamdan sabaha.

Anne ağzına bakıyor biraz, endişem bu yüzden. Ama yok hiç takmicam. Konusu açılsın diceklerim hazır.

Esimi en çok bu konuda seviyorum kendi istediğini yapıyor bni de çok dinlemez ama en azından başkasını hiç dinlemez :) inslh esinde sna anlays gosterir herşey karşılıklı sonuçta ikna edebilirsin eşini. Brde iki kap yemek getirmekle emek mi olur ne kadr ugrasmissin bu çocuk için Allahım nasip etmiş inslh guzl br ismi olur. Geneki bnm adımı köy faln diye söylemiyorlar :)

Esimi en çok bu konuda seviyorum kendi istediğini yapıyor bni de çok dinlemez ama en azından başkasını hiç dinlemez :) inslh esinde sna anlays gosterir herşey karşılıklı sonuçta ikna edebilirsin eşini. Brde iki kap yemek getirmekle emek mi olur ne kadr ugrasmissin bu çocuk için Allahım nasip etmiş inslh guzl br ismi olur. Geneki bnm adımı koy faln diye söylemiyorlar sana :)

Süt ,yogurt,ayran, peynir duzenli her gun.
Dis bakimimida ihmal etmem.
Bebek bendenmi aliyor şimdi kalsiyumu o yuzdenmi yetmiyor anlamadim çözumu ne biliyormusun?
Yapabileceğin şeyleri yapıyorsun zaten :) bebiş anneyi depo olarak kullanıyor. Çoğu kişiden duydum diş sıkıntısı oluyormuş bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…