2017 EKİM Anne adayları

Kızlar bu arada ilerden giden var mı? Biz normalde bugün sata göre 12yiz ama ultrasnda 13 b
Kızlaaaarr işte battaniyemm patispanya @lovedido

Cook tatliş olmuş valla.. benim desenim de bundan ben rengini çok beğenmiştim.. doal olrak sennkni de beendm cok rahat yapılıyor değil mi? Sağlıkla bunu kullanacağı günleri görürsün inşallah

Bende 5 gün önden gidiyorum

Çok güzelll :) Eline sağlık
Saol canım teşekkür ederim :)
Amin canım hepimiz görelim inş. Aynen dediğin gibi çok hızlı ilerliyor. Sadece aksamlari vakit buldukça yapıyorum işte acelesi yok bakalım bende çok beğendim rengini hem kıza hem erkeğe gider :)))
Himm oda doğru :) iyi bakalm guzl olucak ya
Vaktin olursa sende dene canım. İyi stres atılıyor bi yandan

Kuzu pek guzel olmus eline saglik:)

Bende bugun bu ipten bi battaniye gordum rengine felan da bittim bundan mu yapsam diyorum gozumde yemiyo kafamda 100 tane is ama:)
Canim bence kesinlikle baslamalisin daha 6 ay var hergün yarım saat yapsan bile yetiyor. el emeği bişey yapmış olursun yavruna çok da güzel olur

Canım bende ba
Canım bende balık yiyemiyorum dr.semizotu ye o zaman dedi bilginiz olsun

Canım bende ba
Canım bende balık yiyemiyorum dr.semizotu ye o zaman dedi bilginiz olsun

Sahaneymis!

Balik alerjim var, yiyemiyorum balik ne zaman yesem zehirleniyorum. Balik hapi denedim o da zehirledi. Alternatif olarak iyi oldu bunu bilmek:)
Buna bende çok sevindim ya semizotuna bayılırım
Gerçi tüm sebzelerle aşk yaşıyorum

İlk g
Sahaneymis!

Balik alerjim var, yiyemiyorum balik ne zaman yesem zehirleniy. Balik hapi denedim o da zehirledi. Alternatif olarak iyi oldu bunu bilmek:)
İlk hamileligimde demişti dr.canım bende çok seviyorum salata yapıyorum yada yoğurdun içine doğrayıp yiyorum oğlum bile çok seviyor çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…