- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.021
Hayırlı olsun :)Prensesim oluyormuş
Çok güzelll :) Eline sağlık
Bende 5 gün önden gidiyorumKızlar bu arada ilerden giden var mı? Biz normalde bugün sata göre 12yiz ama ultrasnda 13b
Cook tatliş olmuş valla.. benim desenim de bundan ben rengini çok beğenmiştim.. doal olrak sennkni de beendmcok rahat yapılıyor değil mi? Sağlıkla bunu kullanacağı günleri görürsün inşallah
Bende 5 gün önden gidiyorum
Sn bize bakma canm ihis bizimkisi :)Ay bir kız deniyor bir erkek , heyecandaan meraktan ölcem hahah
Himm oda doğru :) iyi bakalm guzl olucak yaEvet canım ama ne olur ne olmaz ben Unisex bişey yapim dedim :))) tuhafiye dükkanında teyzeler vardı ortak karar bunu seçtik hep beraber :)
Saol canım teşekkür ederim :)Çok güzelll :) Eline sağlık
Amin canım hepimiz görelim inş. Aynen dediğin gibi çok hızlı ilerliyor. Sadece aksamlari vakit buldukça yapıyorum işte acelesi yok bakalım bende çok beğendim rengini hem kıza hem erkeğe gider :)))Kızlar bu arada ilerden giden var mı? Biz normalde bugün sata göre 12yiz ama ultrasnda 13b
Cook tatliş olmuş valla.. benim desenim de bundan ben rengini çok beğenmiştim.. doal olrak sennkni de beendmcok rahat yapılıyor değil mi? Sağlıkla bunu kullanacağı günleri görürsün inşallah
Vaktin olursa sende dene canım. İyi stres atılıyor bi yandanHimm oda doğru :) iyi bakalm guzl olucak ya
Kuzu pek guzel olmus eline saglik:)
Canim bence kesinlikle baslamalisin daha 6 ay var hergün yarım saat yapsan bile yetiyor. el emeği bişey yapmış olursun yavruna çok da güzel olurKuzu pek guzel olmus eline saglik:)
Bende bugun bu ipten bi battaniye gordum rengine felan da bittim bundan mu yapsam diyorum gozumde yemiyo kafamda 100 tane is ama:)
daha bende ogrenemedimIyi o zaman anormal değil demkki..ya herkes cinsiyet öğrenmiş.. bi biz kaldık galiba
Canım bende balık yiyemiyorum dr.semizotu ye o zaman dedi bilginiz olsunay sorma bir akşam cinnet geçirtti bana zaten mide bulantısından gebermişim 2 gram yemek yedim diye seviniyorum tutturmuş akşam balık alcam balık yiceksin ya yiyemiyorum kokuyor diyorum yok yiceksin en sonunda bir bağırdım yemicem sakın eve sokma balık diye doctor da söyleyince şimdi bişey yapamıyor
Canım bende balık yiyemiyorum dr.semizotu ye o zaman dedi bilginiz olsunay sorma bir akşam cinnet geçirtti bana zaten mide bulantısından gebermişim 2 gram yemek yedim diye seviniyorum tutturmuş akşam balık alcam balık yiceksin ya yiyemiyorum kokuyor diyorum yok yiceksin en sonunda bir bağırdım yemicem sakın eve sokma balık diye doctor da söyleyince şimdi bişey yapamıyor
Canım bende ba
Canım bende balık yiyemiyorum dr.semizotu ye o zaman dedi bilginiz olsun
Evt canim netten de bak istersenBalik yerine semizotu oluyo muymus?
Sahaneymis!Evt canim netten de bak istersen
Buna bende çok sevindim ya semizotuna bayılırımSahaneymis!
Balik alerjim var, yiyemiyorum balik ne zaman yesem zehirleniyorum. Balik hapi denedim o da zehirledi. Alternatif olarak iyi oldu bunu bilmek:)
Bence görünür seninki.. hafta olarak ilerdesin..öğrenirsin inşallah :) bende on gn snra falan gtcem ozele bakalm n olr durumdaha bende ogrenemedimpersembe gidicem insallah gorunur
İlk hamileligimde demişti dr.canım bende çok seviyorum salata yapıyorum yada yoğurdun içine doğrayıp yiyorum oğlum bile çok seviyor çok faydalıSahaneymis!
Balik alerjim var, yiyemiyorum balik ne zaman yesem zehirleniy. Balik hapi denedim o da zehirledi. Alternatif olarak iyi oldu bunu bilmek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?