- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.041
Evet bende yogurtla cok cok severim semizotunu. Bayildim simdi ohoooooİlk g
İlk hamileligimde demişti dr.canım bende çok seviyorum salata yapıyorum yada yoğurdun içine doğrayıp yiyorum oğlum bile çok seviyor çok faydalı
Canm bn yaptm battaniye suan brde yelek yaptm . Daha ip ala devam edicmSaol canım teşekkür ederim :)
Amin canım hepimiz görelim inş. Aynen dediğin gibi çok hızlı ilerliyor. Sadece aksamlari vakit buldukça yapıyorum işte acelesi yok bakalım bende çok beğendim rengini hem kıza hem erkeğe gider :)))
Vaktin olursa sende dene canım. İyi stres atılıyor bi yandan
Niye kendini üzüyosun canım söyle mustafa koymak istiyorum diye kendi kendilerine umutlanmasınlar bebeğin var onun içşn strese girme bırak onlar stres yapsınYa insanlar neden düşüncesiz yaa. Ben hep bir laf bir hareket etmeden önce empati kurarım. Çok sinirim bozuldu.
Cinsiyet haberini verdim eşimin ailesine bi sevinçle. Aaa desene Yavuz selim geliyor dedi görümcem. -ki ben daha gebe kalmadan söylüyorduk Mustafa olucak diye, hep "bu ismi koymayı nasip et Rabbim" diye dualar ettim hepsi de bunu biliyor. Belki de bu nedenle erkek nasip etti mevlam.
Kayınvalidem tutturmuş Yavuz Selim olucak,Ahlakını da Yavuz selimden alsın diyip duruyor. Biz de Peygamber efendimizin ahlakından olsun diye Mustafa istiyoruz zaten.
Hep saygılı bir gelin oldum bir dediklerini iki etmedim, eşim de ailesine çok düşkün. Ama bu da fazla değil mi yaa. Bu bebek için 3yıl içinde 5ameliyat geçirdim. Şimdide hep yatmak zorundayım ama yemeğimi kendim hallediyorum. Kv 2yan sokakta olmasına rağmen tee Adana'dan annem gelicek İstanbul'a bu hafta bana bakmaya Doğuma kadar. Gram destekleri olsa tamam derim ama offf yaa off.
Teşekkür ederim:)Hayırlı olsun :)
Bende varım kızlar 4 lü testi düşünüyorum ama yaptırmayı
Bende hic bir agri sanci kalmadi:)Sabahlari bel agrisiyla uyanan varmi sol tarafda kalca bel arasi kisimda sabahlari biraz agriyla uyaniyorum.sonra geciyor
Sabahlari bel agrisiyla uyanan varmi sol tarafda kalca bel arasi kisimda sabahlari biraz agriyla uyaniyorum.sonra geciyor
Daha simdi agri sanci kalmadi dedim ya! Hemen arkasindan fena bi sirt agrisi basladi. Bazen oluyor inanilmaz sirtim agriyor neden bilmem yine basladi belde kalcada kasikta yok ama sirt agrisindan oluyorum... varmi yasayan baska?Bende hic bir agri sanci kalmadi:)
Aadece bazen yorulursam sirtim agriyor ki sanirim o da hamilelikten degil:) karnim sismese hamile oldugumu unutucam!
Bendede oluyor canm en çok sabah uyandığımda ve gece yatmadan önce :)Sabahlari bel agrisiyla uyanan varmi sol tarafda kalca bel arasi kisimda sabahlari biraz agriyla uyaniyorum.sonra geciyor
Ya tersmi yatiyoruz acaba yada genisliyo herbiyerimiz ondan boyle:)Bendede oluyor canm en çok sabah uyandığımda ve gece yatmadan önce :)
İki gündür daha rahatm belime br kuşak yaptılar su karadenizlilerinki gbiydi ama sıktı bnde bugn normal şal doladim belimedaha iyi sanki. Brde bugün annem dediki yel olurmuş bazı hamilelikte ve hamilelik boyunca gitmezmis br bacağa br kalcaya br sirta vururmus o beldeki ağrı . Yel ne demk bilmiyorum sanırım soğukluk gbi birşey ama neden hamilelikte olurmuş onuda bilmiyorum eskilerin dilinden anlamıyorum . Sıcak tutalım işte biz belimiziYa tersmi yatiyoruz acaba yada genisliyo herbiyerimiz ondan boyle:)
Kızlarrr bugn anneme dedim ki ben bebeği bulamıyorum yatta bakaym dedi elini koydu az br bastırdı içerden pit diye attı birşey hissettim annemde dedi ki aha işte burda duruyor çocuk ve korktu ben ekimi atınca kayboldu dedi :) çok sevindim . Ama br yandan da korktu diye üzüldm çünkü brden pıt etti titrer gbi oldu . Kaçtı sanırım gercekten :)
Bilmiyorum valla elini attı burda demeye kalmadı zaten bebegm kendi degince sıçradı sanırım ilk defa hissettim :) hemen elini cektm bn öyle olunca güldk falan br daha bak dedm o zamn biraz geri gitmiş öyle dedi annem korktu sanırım dedi . Çok değişikti ya :) bn mi kuruyorum diyecem yok ayol bildiğin kadın elini dokundurunca pıt dedi içerden en son ki kontrldede doktor ultrason koyunca ziplamisti ama onda hissetmemistmNasi ya:) annen benimkini de bulsa ya:) cok merak ettim:)
Ultrasonsa hissetmiyoruz kesinlikle cunku goruntuye o kadar odakliyiz ki.... ay bilmiyom ya yatarken hele hic bulamiyom ben ayaktayken de sadece yerini buluyorum bebisi felan buldugum yok:)Bilmiyorum valla elini attı burda demeye kalmadı zaten bebegm kendi degince sıçradı sanırım ilk defa hissettim :) hemen elini cektm bn öyle olunca güldk falan br daha bak dedm o zamn biraz geri gitmiş öyle dedi annem korktu sanırım dedi . Çok değişikti ya :) bn mi kuruyorum diyecem yok ayol bildiğin kadın elini dokundurunca pıt dedi içerden en son ki kontrldede doktor ultrason koyunca ziplamisti ama onda hissetmemistm
Kizlar bu arada:)
Gunaydin:):)
İstahlar ne durumda?cilginlar gibi yiyorum asla kendimi firenleyemiyorjm nasil acikiyorum size anlatamam hayatimda ilk defa uykumdan uyanip kendime gozleme hazirlayip yiyip geri yatiyorum.... gece uyumadan yiyorum sabah gozumu acmadan yine yiyorum midem kaziniyor sanki yillardir birsey yememisim
3 kilo felan aldim ama muhtemelen simdiden sonra fena alirim. Kasar peynirli yapiyorum bebege cok faydaliymis kasar peynir..... yeme ne demek yahu ac mi oleyim:) inan icimde bir boga var!Kız yeme o kadar sonra vücudun çok deforme olur. Çatlaklar falan. Kilo verince bile gitmiyor. Gözleme falan karbonhidrat çocuğa da bir faydası yok. Ben o kadar yemiyorum. Normal yiyorum. Kaç kilo aldın?
3 kilo felan aldim ama muhtemelen simdiden sonra fena alirim. Kasar peynirli yapiyorum bebege cok faydaliymis kasar peynir..... yeme ne demek yahu ac mi oleyim:) inan icimde bir boga var!
Vala bu can cekmesi filan degil bildigin acliktan olmek uzereyim sanki.... midem kiyiliyor kiyiliyor.... gozum donuyor resmen...Benim de ilk gebeliğimde öyle oldu ama psikolojik bence çünkü kilo verme sürecinde çok pişman oldum bir daha hamile kalırsam öyle yemem dedim gerçekten canım hiç çekmiyor öyle zararlı şeyler sadece meyve. Tabi iştahım iyi yemeklerimi iyi yiyorum ama ilkinde olduğu gibi martılar falan canım çekip yapmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?