2017 EKİM Anne adayları

Canm bn yaptm battaniye suan brde yelek yaptm . Daha ip ala devam edicm

Niye kendini üzüyosun canım söyle mustafa koymak istiyorum diye kendi kendilerine umutlanmasınlar bebeğin var onun içşn strese girme bırak onlar stres yapsın

Sabahlari bel agrisiyla uyanan varmi sol tarafda kalca bel arasi kisimda sabahlari biraz agriyla uyaniyorum.sonra geciyor

Bende hic bir agri sanci kalmadi:)

Aadece bazen yorulursam sirtim agriyor ki sanirim o da hamilelikten degil:) karnim sismese hamile oldugumu unutucam!
Daha simdi agri sanci kalmadi dedim ya! Hemen arkasindan fena bi sirt agrisi basladi. Bazen oluyor inanilmaz sirtim agriyor neden bilmem yine basladi belde kalcada kasikta yok ama sirt agrisindan oluyorum... varmi yasayan baska?

Kızlarrr bugn anneme dedim ki ben bebeği bulamıyorum yatta bakaym dedi elini koydu az br bastırdı içerden pit diye attı birşey hissettim annemde dedi ki aha işte burda duruyor çocuk ve korktu ben ekimi atınca kayboldu dedi :) çok sevindim . Ama br yandan da korktu diye üzüldm çünkü brden pıt etti titrer gbi oldu . Kaçtı sanırım gercekten :)

Ya tersmi yatiyoruz acaba yada genisliyo herbiyerimiz ondan boyle:)
İki gündür daha rahatm belime br kuşak yaptılar su karadenizlilerinki gbiydi ama sıktı bnde bugn normal şal doladim belimedaha iyi sanki. Brde bugün annem dediki yel olurmuş bazı hamilelikte ve hamilelik boyunca gitmezmis br bacağa br kalcaya br sirta vururmus o beldeki ağrı . Yel ne demk bilmiyorum sanırım soğukluk gbi birşey ama neden hamilelikte olurmuş onuda bilmiyorum eskilerin dilinden anlamıyorum . Sıcak tutalım işte biz belimizi

Nasi ya:) annen benimkini de bulsa ya:) cok merak ettim:)

Nasi ya:) annen benimkini de bulsa ya:) cok merak ettim:)
Bilmiyorum valla elini attı burda demeye kalmadı zaten bebegm kendi degince sıçradı sanırım ilk defa hissettim :) hemen elini cektm bn öyle olunca güldk falan br daha bak dedm o zamn biraz geri gitmiş öyle dedi annem korktu sanırım dedi . Çok değişikti ya :) bn mi kuruyorum diyecem yok ayol bildiğin kadın elini dokundurunca pıt dedi içerden en son ki kontrldede doktor ultrason koyunca ziplamisti ama onda hissetmemistm

Ultrasonsa hissetmiyoruz kesinlikle cunku goruntuye o kadar odakliyiz ki.... ay bilmiyom ya yatarken hele hic bulamiyom ben ayaktayken de sadece yerini buluyorum bebisi felan buldugum yok:)

Kizlar bu arada:)

Gunaydin:):)

İstahlar ne durumda?cilginlar gibi yiyorum asla kendimi firenleyemiyorjm nasil acikiyorum size anlatamam hayatimda ilk defa uykumdan uyanip kendime gozleme hazirlayip yiyip geri yatiyorum.... gece uyumadan yiyorum sabah gozumu acmadan yine yiyorum midem kaziniyor sanki yillardir birsey yememisim

Kız yeme o kadar sonra vücudun çok deforme olur. Çatlaklar falan. Kilo verince bile gitmiyor. Gözleme falan karbonhidrat çocuğa da bir faydası yok. Ben o kadar yemiyorum. Normal yiyorum. Kaç kilo aldın?

Kız yeme o kadar sonra vücudun çok deforme olur. Çatlaklar falan. Kilo verince bile gitmiyor. Gözleme falan karbonhidrat çocuğa da bir faydası yok. Ben o kadar yemiyorum. Normal yiyorum. Kaç kilo aldın?
3 kilo felan aldim ama muhtemelen simdiden sonra fena alirim. Kasar peynirli yapiyorum bebege cok faydaliymis kasar peynir..... yeme ne demek yahu ac mi oleyim:) inan icimde bir boga var!

3 kilo felan aldim ama muhtemelen simdiden sonra fena alirim. Kasar peynirli yapiyorum bebege cok faydaliymis kasar peynir..... yeme ne demek yahu ac mi oleyim:) inan icimde bir boga var!

Benim de ilk gebeliğimde öyle oldu ama psikolojik bence çünkü kilo verme sürecinde çok pişman oldum bir daha hamile kalırsam öyle yemem dedim gerçekten canım hiç çekmiyor öyle zararlı şeyler sadece meyve. Tabi iştahım iyi yemeklerimi iyi yiyorum ama ilkinde olduğu gibi martılar falan canım çekip yapmıyorum

Vala bu can cekmesi filan degil bildigin acliktan olmek uzereyim sanki.... midem kiyiliyor kiyiliyor.... gozum donuyor resmen...

Hayir ben 3 gun yemek yemegi unutan hatundum yemekle zerre kadar isim yok sirf hayatta kalmak icin yerdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…