- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.061
Bende aldım şimdiden 4 -5 kilo3 kilo felan aldim ama muhtemelen simdiden sonra fena alirim. Kasar peynirli yapiyorum bebege cok faydaliymis kasar peynir..... yeme ne demek yahu ac mi oleyim:) inan icimde bir boga var!
Ben ilk gebeligimde 24 kilo aldım bunda öyle olmaz inşallah :))Benim de ilk gebeliğimde öyle oldu ama psikolojik bence çünkü kilo verme sürecinde çok pişman oldum bir daha hamile kalırsam öyle yemem dedim gerçekten canım hiç çekmiyor öyle zararlı şeyler sadece meyve. Tabi iştahım iyi yemeklerimi iyi yiyorum ama ilkinde olduğu gibi martılar falan canım çekip yapmıyorum
Doktorum kiloya inanilmaz takintili.... toplam 9-10 kiloyu gecmicez diyo la zaten cocuk 3 kilo 2 kilo suyu 1 kilo esi 1 kilo kesesi bana 2 kilo kaliyo revami yani:)Bende aldım şimdiden 4 -5 kilodun akşam "off yine acıktım, ikide bir acikiyorum" dedim eşime ne dese begenirsiniz ee normal kurt var karnında diyo çocuğuna kurt dedi
Bnm şimdiye kadar aldığım kilolara normal dedi ama ilerde nolcak bakalım zaten su icsek yarıyo hamileykenDoktorum kiloya inanilmaz takintili.... toplam 9-10 kiloyu gecmicez diyo la zaten cocuk 3 kilo 2 kilo suyu 1 kilo esi 1 kilo kesesi bana 2 kilo kaliyo revami yani:)
Ayy MaşaAllah eşin ne güzel demiş. Ben herkesler varken Mustafayı çok istiyoruz dedim. Kv 'm siz ne koyarsanız koyun madem ama ben Yavuz Selim diye seslenicem dedi. Zorla soğutacak kendinden. Bana gelip emeği dokunsa, bi ziyaretime gelip 2kap yemek koysa, cidden bak, onunda emeği var bu bebekte derim,dinlerim. Ama yalnızım hep.[/QUOTE
günaydın herkesee :))Kizlar bu arada:)
Gunaydin:):)
İstahlar ne durumda?cilginlar gibi yiyorum asla kendimi firenleyemiyorjm nasil acikiyorum size anlatamam hayatimda ilk defa uykumdan uyanip kendime gozleme hazirlayip yiyip geri yatiyorum.... gece uyumadan yiyorum sabah gozumu acmadan yine yiyorum midem kaziniyor sanki yillardir birsey yememisim
Isim hakkı ana babanindir.... Bu islamda böyle, insanliktada... üzülme kuzum mal enistem gitti teyzem hastahanede yatarken karisinin degil anasinin dedigi ismi koydu daha sonra teyzem dava acip ismi değişti, o kadinda oyle kaldi istedigi kadar ebru desin kimse artik takmıyor
Bende yiyorum abur cubur durduramiyorum kendimi hele şu petito ayıcıklar varya 10 tane yiyorum rahat hergün dahada yerimde tutuorum kendimikızlar günaydın :)) bulantısı olmayanların da düşmanı çok yemek yemek sanırım. Bende abur cubur yemek istiyorum az yiycem diyorum durduramıyorum kendimi sonra pişman oluyorum. Kilolu hamile kaldım bir de. Benim de doktorum çok takıntılı kiloya en fazla 10 kilo alacaksın dedi.. Birde kızlar göğüs ağrısı çeken var mı ? Benim sabahları kalktığımda çok sızlamaya başladı.
Prensesim oluyormuş
Cnm decaviti kullanman gerekiyo dr.verdiyse başla hemen...Ben daha 1.5 kilo almisim :) annem geldi hic bakmamisin kendine ne oyle uyuz uyuz yiyon dedi :) biraz hasta gibiydim ondan mit mit yiyodum hep ona dio kadin kilo aldirmadan gitmicek :)) kizlar dr. Bana decavit vermisti ben kullanmiodum simdi dis etlerim sisiyo sabahlari hep annem dio kullanman lazim vit a minini napsamki ya
Bende yiyorum abur cubur durduramiyorum kendimi hele şu petito ayıcıklar varya 10 tane yiyorum rahat hergün dahada yerimde tutuorum kendimi
öyle düşünme Rabbim başka evlatlarda versin inşallah. yaptıkları düşüncesizlik bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz daha onların oğullarına bile bırak ne istiyorsa o ismi koysun diyeceklerine burunlarını sokup bide bu olcak demeleri çok itici. bizimkilerde erkek çocuk delisi soyları yürüsünmüşmüş. içimden soyunuz kurusun diyorum da ucu benim evladıma dokunur diyede korkuyorumbizim sülalemizde kız yoktu benden sonra hep erkek oldu ben kızım olsun çok istedim. kızım oldu onda bile hastaneye geldi küçük altın taktı oğlan doğur bilezik takcam dedi. o an hepsini kovasım geldi. kızım büyüsün hepsini anlatcam.
Benim daha çok akşamları oluyor agrım. Kasık agrisı da oluyor.Sabahlari bel agrisiyla uyanan varmi sol tarafda kalca bel arasi kisimda sabahlari biraz agriyla uyaniyorum.sonra geciyor
Sorma valla. Aynen benim de iştahım çok acık. Kahvaltı yaptım 1 saat once. Şimdi yine açım.Kizlar bu arada:)
Gunaydin:):)
İstahlar ne durumda?cilginlar gibi yiyorum asla kendimi firenleyemiyorjm nasil acikiyorum size anlatamam hayatimda ilk defa uykumdan uyanip kendime gozleme hazirlayip yiyip geri yatiyorum.... gece uyumadan yiyorum sabah gozumu acmadan yine yiyorum midem kaziniyor sanki yillardir birsey yememisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?