2017 EKİM Anne adayları

3 kilo felan aldim ama muhtemelen simdiden sonra fena alirim. Kasar peynirli yapiyorum bebege cok faydaliymis kasar peynir..... yeme ne demek yahu ac mi oleyim:) inan icimde bir boga var!
Bende aldım şimdiden 4 -5 kilo dun akşam "off yine acıktım, ikide bir acikiyorum" dedim eşime ne dese begenirsiniz ee normal kurt var karnında diyo çocuğuna kurt dedi

Ben ilk gebeligimde 24 kilo aldım bunda öyle olmaz inşallah :))

Bende aldım şimdiden 4 -5 kilo dun akşam "off yine acıktım, ikide bir acikiyorum" dedim eşime ne dese begenirsiniz ee normal kurt var karnında diyo çocuğuna kurt dedi
Doktorum kiloya inanilmaz takintili.... toplam 9-10 kiloyu gecmicez diyo la zaten cocuk 3 kilo 2 kilo suyu 1 kilo esi 1 kilo kesesi bana 2 kilo kaliyo revami yani:)

Ben daha 1.5 kilo almisim :) annem geldi hic bakmamisin kendine ne oyle uyuz uyuz yiyon dedi :) biraz hasta gibiydim ondan mit mit yiyodum hep ona dio kadin kilo aldirmadan gitmicek :)) kizlar dr. Bana decavit vermisti ben kullanmiodum simdi dis etlerim sisiyo sabahlari hep annem dio kullanman lazim vit a minini napsamki ya

Doktorum kiloya inanilmaz takintili.... toplam 9-10 kiloyu gecmicez diyo la zaten cocuk 3 kilo 2 kilo suyu 1 kilo esi 1 kilo kesesi bana 2 kilo kaliyo revami yani:)
Bnm şimdiye kadar aldığım kilolara normal dedi ama ilerde nolcak bakalım zaten su icsek yarıyo hamileyken ilk gebeligimde doymuyodum bide sulu yemek fln yiyemeyince habire ekmek arası yapıp gömüodum

kızlar günaydın :)) bulantısı olmayanların da düşmanı çok yemek yemek sanırım. Bende abur cubur yemek istiyorum az yiycem diyorum durduramıyorum kendimi sonra pişman oluyorum. Kilolu hamile kaldım bir de. Benim de doktorum çok takıntılı kiloya en fazla 10 kilo alacaksın dedi .. Birde kızlar göğüs ağrısı çeken var mı ? Benim sabahları kalktığımda çok sızlamaya başladı.

Günaydın canım ne demekmiş siz ne koyarsanız koyun ben Yavuz Selim diye seslenicem ya abartmış hatırlıyorum normal duğum içinde birşeyler söylemişti sana kv. yılma eşinide ikna et senin çocuğun bu çocuk isim koyma hakkı anneye verilmiş...
Şuan için çok erken takma kafana zaten kötüsün dahada kötü olma Mustafa nı dşün sen

günaydın herkesee :))

valla bende aynı durumdayım diyebilirim. akşamları kendimi frenliyebiliyorum ama gündüzleri ağzım hiç boş durmuyor. çok çabuk acıkıyorum. zaten mide bulantımda hiç olmadı hep yedim hala yiyorum :))

Annnaa eniştende yani baya baya ayıp etmiş teyzende dişli çıkmış ne güzel ohhhh en iyisini yapsın boşanma sebebi resmen beee

Günaydın güzel hamişler :)
Bende bulantılardan 4 kilo verdim yemek yiyenlere o kadar özeniyorum ki ama birazcık da olsa azalmaya başladı sanki inşallah en kısa zamanda tamamen biterde bende güzelce yemek yiyip bebişimi besleyebilirim

Bende yiyorum abur cubur durduramiyorum kendimi hele şu petito ayıcıklar varya 10 tane yiyorum rahat hergün dahada yerimde tutuorum kendimi

Prensesim oluyormuş

hayırlı olsunnn çok sevindimmm eveett 12 haftada cinsiyet konusunda sesi çıkmayanlar geliyor yavaş yavaş kız diye hadi inşallahh benimde belli olmadı 13.haftada 2 hafta sonra buluşucaz evladımla doktor ablamızın odasında bakalım gösterecek mi

Cnm decaviti kullanman gerekiyo dr.verdiyse başla hemen...

hayyy ben onların yaaaa tövbe estafurullah birşeyinde boncuk bulurlar erkeğin Benim babamın 2 tane kızı var ve hep kızım olsun istemiş olmuş rabbim gönlüne göre vermiş. ve bizim soy ismimizi yürıtecek sadece amcamın oğlu var ve oda kısır çocuğu olmuyor ve eşindende boşandı bekar yani ... Babamla amcama laf arasında soyumuz abime kaldı oda yalan oldu deriz güler geçerler hiç takılmaz üzülmezler ve babamdan bir kere de keşke oğlum olsaydı diye duymadım sizinkilerin soyu soyda bizimkilerin soyu soysuzmu ?

S
Sorma valla. Aynen benim de iştahım çok acık. Kahvaltı yaptım 1 saat once. Şimdi yine açım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…