2017 EKİM Anne adayları

Günaydın canım. Akşam eşim gelince annen sana tekken bişey diyor mu isim konusunda dedim. Yoo hiç demedi dedi. Ya biz Mustafa istiyoruz annende biliyor ama tutturmuş Yavuz Selim olcak diye dedim. (Görümcemin oğlunun adı da Ahmet Selim bu arada) ne bu arkadaş herkesin adı mı Selim olucak dedi. Bence de dedim. karışıklık olmasın diye de Yavuz derler çocuğa, başına buyruk bir çocuk olur, çocuk ismini yansıtırmış dedim. Yok yok onun adı Mustafa dedi. İçim rahatladı.

Sabahlari bel agrisiyla uyanan varmi sol tarafda kalca bel arasi kisimda sabahlari biraz agriyla uyaniyorum.sonra geciyor

Ben yataktan kalkamıcakmış gibi hissediyorum sanki belim işlevini yitirmiş o derece oluyorum sonra bir gayret kalkıyorum giyindim ettim koşturdum işe yetişcem derken haraket ederken ısınıyor belim tutukluk kalmıyor ama hafif bir ağrı var tabi :)

günaydın kızlar.
bu sabah tartıldım ve aynı kilodayım ve tartıya korkarak çıkmıştım çünkü göbek aldı başını gidiyor. anlamadım tartımı bozuldu acaba diye çünkü yemek yerken iştahım iyi benim sıkıntım sonrası:) mide ekşimesi hazımsızlık falan. birde son günler karnım çok gergin midemin oduğu kısım bastırınca acıyo sanki
cinsiyet meselesine gelincede biz neler çekiyoruz sağlıklı dünyaya gelmesi için. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. benim kayınvalidede ilk hamileliğimi söylediğimizde hayırlı bile olsun demeden inşallah kızdır dedi. kendisinin 2 oğlu varda :)

Kızlar bana doktorum elevit verdi ben kullansam mı bilemedim
Canım elevitin jelatini domuz ürünü içeriyormuş. Keşke almasaydım. Kullanma bence.
Bir de hep decavit ya da elevit veriyor doktorlar neden acaba.
Benimki regenesis max yazdı. Hem omega-3 hem de folic dahil birçok vitamin var içinde. Kazık bir fiyatı var ama memnun kaldım, sindirim sistemini de rahatlattı.

merhaba:) ben de araya kaynayim dedim:)
32 yaşındayım 3 aylık hamileyim. benim kilom kafama takılıyor. hamileliğim planlı olduğu halde kilolu hamile kaldım. boyum 1.63, 67 kilo ile hamile kaldım. 15 kilo fazlam varken nerdeyse yani. çok üzülüyorum ya. doğuma kadar bi 10 kilo daha alsam bittim ben. 3 aylık hamilede göbek olmaz ama benim göbek 7 aylık gibi...

benim doktorum omega3 vermedi ya. keşke sorsaydım. koçak farma'nın demir ilacını ve multivitaminini verdi. bide kalsiyum ilacı.

Günaydın canım. Bende öyleyim. Hep diyorum 3kilo almışımdır. Tartıya çıkıyorum gram oynuyor sadece. Göbek bayaa çıktı benim de. Belim de kalınlaştı sanki. Şimdiye kadar 1kilo almışım.

Âmin inşaAllah. Ben şimdiden diyorum hiç böyle bir kv olmicam. Herkesin kendi hayatı. Ben oğlumu doya doya yetiştiricem , onun çocuğu olduğunda sevmek ve destek dışında hiç karışmicam diyorum. Herkesin kendi çocuğu.
Rabbim kv nin isteğine göre değil, senin gönlüne göre versin canım. Hayırlı sağlıklı olur inşaAllah

Canım bende senin gibi zayıflamadan hamile kaldım boyum 1.65 kilom 64 keşke böyle olmasaydı diyorum benim göbekte aldı başını gidiyor artık doğumdan sonra spor vs zayıflarız :)

Canım bende senin gibi zayıflamadan hamile kaldım boyum 1.65 kilom 64 keşke böyle olmasaydı diyorum benim göbekte aldı başını gidiyor artık doğumdan sonra spor vs zayıflarız :)
ne kadarlık hamilesin? ben 3 ayda 1 kilo aldım. dün hamile pantolonu aldım düşün artık:)) normal pantolonla oturamaz olmuştum göbeğim acıyordu. artık yapacak bişey yok dediğin gibi doğumdan sonra allah kerim. he bide hergün yürüyüş şart tabi.

ayy bel kalınlaşması bendede var canım kilo aldığım bir dönemde hamile kaldım bende o yüzden kilo almak istemiyorum zaten.bebek beslensin ben değil:)
benim için kız erkek hiç farketmiyo ama erkek hissettiğim için o an kızmıştım şimdi geçti:) hayırlısı ve sağlıklısı olsunda

Bende 12 haftalık hamileyim, hamile pantalonu giyiyorum bir yere giderken çocuk sıkışmasın diye, son kontrolümde kesenin içinde tost olmuştu bebek , sıkmıyorum artık :)

benim doktorum omega3 vermedi ya. keşke sorsaydım. koçak farma'nın demir ilacını ve multivitaminini verdi. bide kalsiyum ilacı.
Benim kan tahlillerime bakıp, Bikaç şikayetimi dinleyip öyle yazdı. Balık hiç yiyemiyorum, b vitamini eksikliği de var, folic zaten verilen diğer markaların içinde de oluyor ve kullanmaya devam dedi. Demir ihtiyacını hamilelik öncesi ilaçla halletmiştim. Değerim normal çıktı. 20.haftada başlicam demire. Regenesis dışında bir de D vitamini yağı içiyorum. Değerim çok düşük. Bacak kıramplarım için de magnezyum yazdı ama bu haftalar için erken olduğunu düşünüp almadım. Hergün Muz ve soda tüketerek krampları geçirdim.
Sen tahlillerini gösterdin mi canım. Doktorlar programlanmış gibi herkese ilaç veriyor bazen.

kızlar 2li test sonucunu öğrenen varmı. 1/290 dedi dr iyi mi kötü mü anlamadım biraz risk var dedi anne kanıyla bakılan bir test varmış birkaç güne gelip verebilirsin dedi kafamı karıştırdı moralimi bozdu. ama özel hastahane olduğu için para tuzağımı ki diyorum. araştıran varmı bu risk durumunu şuan okuduğumu bile anlayamıyorumda

Bende 12 haftalık hamileyim, hamile pantalonu giyiyorum bir yere giderken çocuk sıkışmasın diye, son kontrolümde kesenin içinde tost olmuştu bebek , sıkmıyorum artık :)
aaa haftamız aynı ne güzel:) tost mu ettin çocuğu:))) ben tayt da aldım allahım nasıl rahat. yazın donla gezmeyi düşünüyorum:))
ekim annesi olacaz ikimiz de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…