- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.101
Günaydın canım. Akşam eşim gelince annen sana tekken bişey diyor mu isim konusunda dedim. Yoo hiç demedi dedi. Ya biz Mustafa istiyoruz annende biliyor ama tutturmuş Yavuz Selim olcak diye dedim. (Görümcemin oğlunun adı da Ahmet Selim bu arada) ne bu arkadaş herkesin adı mı Selim olucak dedi. Bence de dedim. karışıklık olmasın diye de Yavuz derler çocuğa, başına buyruk bir çocuk olur, çocuk ismini yansıtırmış dedim. Yok yok onun adı Mustafa dedi. İçim rahatladı.
tahlillerimi gösterdim ama üstün körü baktı ya. iki ilaç yazdı, ikisinde de kalsiyum var mesela. umarım doz aşımı olmaz..Benim kan tahlillerime bakıp, Bikaç şikayetimi dinleyip öyle yazdı. Balık hiç yiyemiyorum, b vitamini eksikliği de var, folic zaten verilen diğer markaların içinde de oluyor ve kullanmaya devam dedi. Demir ihtiyacını hamilelik öncesi ilaçla halletmiştim. Değerim normal çıktı. 20.haftada başlicam demire. Regenesis dışında bir de D vitamini yağı içiyorum. Değerim çok düşük. Bacak kıramplarım için de magnezyum yazdı ama bu haftalar için erken olduğunu düşünüp almadım. Hergün Muz ve soda tüketerek krampları geçirdim.
Sen tahlillerini gösterdin mi canım. Doktorlar programlanmış gibi herkese ilaç veriyor bazen.
AynenGözün aydın bak eşinde Mustafa diyor e tamam işte diğerlerine birşey yemek düşer
Daha simdi agri sanci kalmadi dedim ya! Hemen arkasindan fena bi sirt agrisi basladi. Bazen oluyor inanilmaz sirtim agriyor neden bilmem yine basladi belde kalcada kasikta yok ama sirt agrisindan oluyorum... varmi yasayan baska?
ben dün verdim ikili test için kan. aslında yaptırmayı hiç istemiyordum ama doktorum ikna etti. ben de senin gibi sonucu alınca hönk diye kalacam kesin. sonuç iyi mi kötü mü falan off sıkıntı.kızlar 2li test sonucunu öğrenen varmı. 1/290 dedi dr iyi mi kötü mü anlamadım biraz risk var dedi anne kanıyla bakılan bir test varmış birkaç güne gelip verebilirsin dedi kafamı karıştırdı moralimi bozdu. ama özel hastahane olduğu için para tuzağımı ki diyorum. araştıran varmı bu risk durumunu şuan okuduğumu bile anlayamıyorumda
Ya tersmi yatiyoruz acaba yada genisliyo herbiyerimiz ondan boyle:)
Evet bu gruptaki herkes ekim annesi :))aaa haftamız aynı ne güzel:) tost mu ettin çocuğu:))) ben tayt da aldım allahım nasıl rahat. yazın donla gezmeyi düşünüyorum:))
ekim annesi olacaz ikimiz de:)
ay doğru ya:)))Evet bu gruptaki herkes ekim annesi :))
ölçümü çok iyi gerçekten canım maşallah. Benimki de 1,27 çıkmıştı. Kan testi mecbur yapılıyor birbirine bağlantılı bunlar. Ölçümde sıkıntı yoksa kanda da çıkmaz diye düşünüyorum. Bende öyle oldu.Kizlar gunaydin :) 2'li testten ciktim kan vermek istemedim Doktorin israri emir vakisi hic hosuma gitmedi. Verdirdi zorla ' bizim keyfimize kalamazmis' bu ne bicim mantik cozemedim ki.
Herseyi normal çıkti şükür.
kirmizigitar ense kalinligi 0.96 cikti doktor cok iyi herseyi dedi 3 gunde onden gidiyormus. Vitamin yazdi 2 tane.
Ben daha 1.5 kilo almisim :) annem geldi hic bakmamisin kendine ne oyle uyuz uyuz yiyon dedi :) biraz hasta gibiydim ondan mit mit yiyodum hep ona dio kadin kilo aldirmadan gitmicek :)) kizlar dr. Bana decavit vermisti ben kullanmiodum simdi dis etlerim sisiyo sabahlari hep annem dio kullanman lazim vit a minini napsamki ya
tabi ki bizim isteğimize kalmış bu test. kanun mu varmış. benim de oldu bittiye geldi de neyse..Kizlar gunaydin :) 2'li testten ciktim kan vermek istemedim Doktorin israri emir vakisi hic hosuma gitmedi. Verdirdi zorla ' bizim keyfimize kalamazmis' bu ne bicim mantik cozemedim ki.
kirmizigitar ense kalinligi 0.96 cikti doktor cok iyi herseyi dedi 3 gunde onden gidiyormus. Vitamin yazdi 2 tane.
Doktorlar hep aynı. Ben bayaa kazık yediğim için doktorlardan, artık araştırıp gidiyorum. Tahlillerimi de ezberlemişim resmen şu değerim çok düşük 30-100 arası olması gerekirken 6 çıkmış, bu yüzden şu ağrım oluyor falan diye pat pat sıralıyorum. Gebelik öncesi şunu şunu kullandım oyüzden sanırım şu değerim artmış :) ama takviye gerekir mi yine de diyorum.tahlillerimi gösterdim ama üstün körü baktı ya. iki ilaç yazdı, ikisinde de kalsiyum var mesela. umarım doz aşımı olmaz..
kızlar günaydın :)) bulantısı olmayanların da düşmanı çok yemek yemek sanırım. Bende abur cubur yemek istiyorum az yiycem diyorum durduramıyorum kendimi sonra pişman oluyorum. Kilolu hamile kaldım bir de. Benim de doktorum çok takıntılı kiloya en fazla 10 kilo alacaksın dedi.. Birde kızlar göğüs ağrısı çeken var mı ? Benim sabahları kalktığımda çok sızlamaya başladı.
Benim doktor da yarım saat ikna etmeye çalıştı, sırada hasta birikmesine rağmen. Eşim e yöneldi onu ikna etmek için. O da kesin kararlıydı yaptırmicaz diye. En son bunun hukuki boyutu var dedi ve kendi irademizle yaptırmak istemiyoruz diye yazıp imza attık eşim ve benKizlar gunaydin :) 2'li testten ciktim kan vermek istemedim Doktorin israri emir vakisi hic hosuma gitmedi. Verdirdi zorla ' bizim keyfimize kalamazmis' bu ne bicim mantik cozemedim ki.
Kızlar bana doktorum elevit verdi ben kullansam mı bilemedim
Ne bu israr anlam veremedim. Emirvaki nedir yani? Gerildim çok sanirim doktorumu degistirecegim. Memnundum ama bu dayatmalari hosuma gitmedi. Esim video cekmek istedi yasak dedi olmaz dedi karsi cikti. Sizde böyle bir durum oldumu. Kaldi ki özele gidiyorum.Benim doktor da yarım saat ikna etmeye çalıştı, sırada hasta birikmesine rağmen. Eşim e yöneldi onu ikna etmek için. O da kesin kararlıydı yaptırmicaz diye. En son bunun hukuki boyutu var dedi ve kendi irademizle yaptırmak istemiyoruz diye yazıp imza attık eşim ve ben
Bana da elevit verdiKuzu banada devletteki doktorum elevit verdi 2 gün sonra özele başladım o doktorda almıssın kullan dedi.
ama meğer domuz jelatini varmış o ilaçta burdan bir arkadaş söyledi o akşam eve gittim daha eşime söyler söylemez çöpe attı ilacımı... hamileleliğim ilk ayında grip olmuştum başka doktor decavit vermişti şimdilik kontrole kadar onu kullanıyorum gidince doktoruma soracağım ama eleviti 1 hafta içtim daha ağızıma sürmem
Sende decavit al bence decavit kullanan hamişlerde var doktorlar veriyor çokta pahalı değil ben o zaman alırken muyane sürem geçti diye doktor reçete yazamamıştı dışardan almıştım. 2 ilaç 25 tl gibi birşey tutmuştu.
Tesekkur ederim canim, Amin. Çok sükur herseyi guzel dedi kanda guzel cikar degil mi? Biliyorsun hatali bile cikiyor. Endisem oyduölçümü çok iyi gerçekten canım maşallah. Benimki de 1,27 çıkmıştı. Kan testi mecbur yapılıyor birbirine bağlantılı bunlar. Ölçümde sıkıntı yoksa kanda da çıkmaz diye düşünüyorum. Bende öyle oldu.
2 kişi olduk he :) sen ne hissediosun? Var mi oyle bir hissin falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?