2017 EKİM Anne adayları

Gözün aydın bak eşinde Mustafa diyor e tamam işte diğerlerine birşey yemek düşer

tahlillerimi gösterdim ama üstün körü baktı ya. iki ilaç yazdı, ikisinde de kalsiyum var mesela. umarım doz aşımı olmaz..

Daha simdi agri sanci kalmadi dedim ya! Hemen arkasindan fena bi sirt agrisi basladi. Bazen oluyor inanilmaz sirtim agriyor neden bilmem yine basladi belde kalcada kasikta yok ama sirt agrisindan oluyorum... varmi yasayan baska?

oluyor canım bendede oluyor ama birde benim sol göğsüm özellikle yine sızlamaya başladı uçları geçen baktım sertleşmiş zeytin yağı sürdüm çok yandı napmam lazım göğüs kremi için çok erken değilmi niye sızlıyor bu kadar yaaaa ilk başlarda vardı geçti 1 haftadır yine başladı...

ben dün verdim ikili test için kan. aslında yaptırmayı hiç istemiyordum ama doktorum ikna etti. ben de senin gibi sonucu alınca hönk diye kalacam kesin. sonuç iyi mi kötü mü falan off sıkıntı.
netten bi araştır istersen yada başka bi doktora daha sor

Ya tersmi yatiyoruz acaba yada genisliyo herbiyerimiz ondan boyle:)

evet kuzum leğen kemiği genişliyor o yüzden büyük ihtimal ki 3 hafta önce falan aldığım tuniğin arka kısmı bol gelirdi geçen hafta giydim aynıydı bu hafta giydim arkadan cuk oturdu genişlemişim ordan anladım bende

Kizlar gunaydin :) 2'li testten ciktim kan vermek istemedim Doktorin israri emir vakisi hic hosuma gitmedi. Verdirdi zorla ' bizim keyfimize kalamazmis' bu ne bicim mantik cozemedim ki.
Herseyi normal çıkti şükür.
kirmizigitar ense kalinligi 0.96 cikti doktor cok iyi herseyi dedi 3 gunde onden gidiyormus. Vitamin yazdi 2 tane.

ölçümü çok iyi gerçekten canım maşallah. Benimki de 1,27 çıkmıştı. Kan testi mecbur yapılıyor birbirine bağlantılı bunlar. Ölçümde sıkıntı yoksa kanda da çıkmaz diye düşünüyorum. Bende öyle oldu.

bende 1 kilo aldım canım iyi başladık :) Decaviti neden kullanmadın ki ?

tabi ki bizim isteğimize kalmış bu test. kanun mu varmış. benim de oldu bittiye geldi de neyse..

tahlillerimi gösterdim ama üstün körü baktı ya. iki ilaç yazdı, ikisinde de kalsiyum var mesela. umarım doz aşımı olmaz..
Doktorlar hep aynı. Ben bayaa kazık yediğim için doktorlardan, artık araştırıp gidiyorum. Tahlillerimi de ezberlemişim resmen şu değerim çok düşük 30-100 arası olması gerekirken 6 çıkmış, bu yüzden şu ağrım oluyor falan diye pat pat sıralıyorum. Gebelik öncesi şunu şunu kullandım oyüzden sanırım şu değerim artmış :) ama takviye gerekir mi yine de diyorum.
Tabi dinleyen doktor bulmak ta zor, ama neyse ki dinledi.

Az önce onu yazdım kırmızıgitara benimde aynı ilk başlarda vardı geçti 1 haftadır yine başladı özellikle uçları çok acıyor krem kullanmak için erken değil mi korkuyorumda uçları çatlayacak diye

Benim doktor da yarım saat ikna etmeye çalıştı, sırada hasta birikmesine rağmen. Eşim e yöneldi onu ikna etmek için. O da kesin kararlıydı yaptırmicaz diye. En son bunun hukuki boyutu var dedi ve kendi irademizle yaptırmak istemiyoruz diye yazıp imza attık eşim ve ben

Kızlar bana doktorum elevit verdi ben kullansam mı bilemedim

Kuzu banada devletteki doktorum elevit verdi 2 gün sonra özele başladım o doktorda almıssın kullan dedi.
ama meğer domuz jelatini varmış o ilaçta burdan bir arkadaş söyledi o akşam eve gittim daha eşime söyler söylemez çöpe attı ilacımı... hamileleliğim ilk ayında grip olmuştum başka doktor decavit vermişti şimdilik kontrole kadar onu kullanıyorum gidince doktoruma soracağım ama eleviti 1 hafta içtim daha ağızıma sürmem

Sende decavit al bence decavit kullanan hamişlerde var doktorlar veriyor çokta pahalı değil ben o zaman alırken muyane sürem geçti diye doktor reçete yazamamıştı dışardan almıştım. 2 ilaç 25 tl gibi birşey tutmuştu.

Ne bu israr anlam veremedim. Emirvaki nedir yani? Gerildim çok sanirim doktorumu degistirecegim. Memnundum ama bu dayatmalari hosuma gitmedi. Esim video cekmek istedi yasak dedi olmaz dedi karsi cikti. Sizde böyle bir durum oldumu. Kaldi ki özele gidiyorum.

Bana da elevit verdi

Tesekkur ederim canim, Amin. Çok sükur herseyi guzel dedi kanda guzel cikar degil mi? Biliyorsun hatali bile cikiyor. Endisem oydu

2 kişi olduk he :) sen ne hissediosun? Var mi oyle bir hissin falan?

valla benim kayınvalidem görümcelerim kardeşim annem ben hepimiz kız istiyoruz :) Eşim inatla erkek olacak diyor.
ama dün ultroson resmini severken kızım dedim istemsiz :) 13.haftada belli olmadı tahminde yoktu hem özele hem devlete gittim o hafta 2 gün ara ile ikiside göremedi buna istinaden kızdır o pipi olsa görükürdü diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…