2017 EKİM Anne adayları

ciddi misin? kararlılığınız hoşuma gitti.

Allah gonlune gore versin canm.. valla kızlar da ayrı seviliyor yaa bnmde 12 haftalkti bakti erkn dedi ama ole kurcalamadı çok ogrenmek icin bende baska dr a gitmedim daha ama bu h.snu dayanamayp gderm galba.. bir ay snraya kontrol verdi o kdr nasl beklerim bilmiyorum.. bana da herkes kız snnki dior ama istedkleri erkk aslnda.. rabbm hyrlsni versn hayrli evlat olsnlar da hic farketmez bzm icn n zorlklarla uğraşıyorz neler cekiliyor bir evlat icin..insnlar nasl illa erkk olsun diyebiliyor onu da anlamış degilim..

Biz de dedik bu ısrarı her test başı yaşayacağız herhalde diye.
Ne yasağıymış o. Benim doktor ultrason için sedyeye uzandığımda telefonunu yanına aldın mı videoya çekersin dedi. -ki ben zaten doktor odasından çıkınca herşeyi unutuyorum diye girer girmez ses kaydını açarım oldum olası. Çok unutkanım, sonra dinliyorum. Tabi bunu doktor bilmiyor. Niyetim de temiz zaten.
Doktorun saçmalamış bence de değiştir canım. Çocuk doğunca da hemen bakmak yasak der :)

Ultrasonsa hissetmiyoruz kesinlikle cunku goruntuye o kadar odakliyiz ki.... ay bilmiyom ya yatarken hele hic bulamiyom ben ayaktayken de sadece yerini buluyorum bebisi felan buldugum yok:)
Canm bnm sabahları bulduğum şey bebismis :) sağa yakın benm bebik annemde orda buldu ve pıt diye orda tutredi sabah hemn baktm gene orda böyle yuvarlak limon kadar birşey sonra lavaboya gittim geldim gene yok bn hareket edince geri gidiyor . O değilde keseyle birlikte geri nasıl gidiyor ya çok ilginç :)

ciddi misin? kararlılığınız hoşuma gitti.
Doktorun yaklaşımı bizi öyle yaptı. Bişey çıkarsa tahliye yaparsınız bu ülkede down sendromlu yetiştirmek zor falan dedi. Biz ne olursa olsun aldıramayız o da can düşüncesindeyiz. Rabbim imtihan etmesin böyle bir durumla kimseyi.

Bi zahmet benimkine de el atsın bulamıyorum bende

Krem için bence de erken canım, normal banyodan sonra nemlendirici sürüyorum ben şimdilik.

keşke ben de kararlılığımı koruyup yaptırmasaydım ya. çok gereksiz bir test..

Ya valla artk sinir olmaya başladım doktoruma ne beni tartiyo ne su kadr kilo alacaksın diyo. Sadece ilk gittiğim zamanlar herşeyden yiyemeyebilirsin ilk zamanlar ama sen elinde geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalış dedi. Ve beni daha hic tartmadi bile tahmini doğumda konuşmuyor nasılsın diyor sormak istediğin bir şey varmı diyor cevapliyor su zamn sonra gorusuruz diyede kovuyor çok sinir oldum suan sadece bebekle ilgileniyor bu adam kirmizigitar

Bi zahmet benimkine de el atsın bulamıyorum bende

Ben uzun süre sola veya sağa yattıktan sonra ayağa kalkınca bir tarafta daha çok sertlik doluluk oluyor. Bikaç dk sonra ortalıyor:) direk teninize dokunun, acayip hissediliyor.

Sorma ya sinirlerim bozuldu. Amaçlari ne acaba?
bilmem ki. devlet mi zorluyor acaba? sen takılma o teste bence. o kadar çok duydum ki engelli, yaşamaz denilen bebek sapasağlam doğmuş.. en azından üçlü-dörtlü testlere girmeyelim. sadece ayrıntılı yeter(di)

Bizde israrli davrandik,doktorun suratini gormeliydin kalkip dövecek bizi. Birde diyorki 'geceden beri hastanedeyim ' bana ne ya ben özele geliyorum paramla, senin yorgunlugunu ben cekmek zorundamiyim?

canım bende hayatımın en yüksek kilosu ile hamile kaldım 62 kilo ile 27 yaşındayım hiç bilmem 50 yi geçeyim boyum 1,58 3 ayda 1 kilo aldım ama hafif bir göbeğim vardı kilodan dolayı ve artık sertleşip şekil almaya başladı tayt tarzı pantolon giyiyorum kotların düğme kısmı canımı yakıyor otururken diye ama hamile pantolunu alsamda olur kilodan kaynaklı bizimki yoksa kilo alımın çok normal ilk 3 ay için sıkma canını emzirirken veririz diye avut kendini ben öyle yapıyorum

Nasl böyle konuşabiliyorlar şaşırıyorum bnm doktorda bir problem mi var sadece yaptırmak ister misin diye sordu hiç ısrar etmedi neden bile sormadi. Sonuçta o senin kararın neden bu kadar emirvaki ve ters konuşuyor??

video neden yasakmis bn kalp atışlarıni ses kaydı 11.haftada video aldk cumartesi gene alicam hem hatıra hemde cok özlüyorum bebegimi ordan izleyip avutuyorm kendimi . Sen değiştir bence doktoru,ikili test konusunda çok kararlıydın sen şaşırdım valla

aynen bizde iki kızız rahmetli babam hep derdi iyki kızlarım var diye. erkek adamın erkek damadı olur derdi. ablamı istedikleri günün ertesi günü iş yerine çikolata götürüp bir oğlum oldu hemen baba dedi demiş. yani zihniyet bozuk olunca yapcak bişey olmuyor. umutsuz vakaa bizimkiler şimdi kızımı acayip seviyorlar ama ben nedense samimi bulmuyorum. hatta ilk gözağrımız ikinciyi nasıl sevcez de diyolarda laf işte. zamanında söylediiniz neydi o zaman dicem de denmiyor

Kızlar bana doktorum elevit verdi ben kullansam mı bilemedim

bence kullanma canım zaten büyük ihtimal sış kaplaması dokunacak ben hiç içememiştim. onun yerine içeriği aynı olan decavit içmiştim kızımda. bunda değişik bir vitamin verdi onuda kullanmıyorum zaten bi dünya kilo aldım diye

Mecbur değil canım isteğe bağlı ben 10. haftamda gittim devlete uzun yola gidip gelmiştim kontrol olsun diye 2 hafta sonra gel ikili testin var dedi istemiyorum dedim ısrar etmedi sadece ense kalınlığına bakabilirmiyiz dedim tabiki dedi.
12. haftamda biraz geç gittim ortalarında ense kalınlığı bakıldı ki ondada başka doktra gittim yine devlette oda sordu onada istemiyorum dedim ... 13. haftalıktım özele başladım doktoruma ense kalınlığını gösterdim normal dedi ikili sonucu dedi yaptırmadım istemiyorum dedim tekrar neden dedi aldırmam ve güvenilirliği yok eşimle ortak kararımız dedim eşimde yanımdaydı doktor ne güzel sağlıkla gelsin inşallah dedi Cardialgia senin doktor biraz fazla titiz davranmış bence sonuçta anne sensin senin kararın önemli inşşaaallaah sonuçların güzel çıkarda yaptırmak istemediğin birşey için boşuna harap etmessin kendini canım benim dikkat et özelde sıkıntı çıkarsa şayet devlete yaptır para tuzağımı değilmi anlarsın hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…