- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.121
ciddi misin? kararlılığınız hoşuma gitti.Benim doktor da yarım saat ikna etmeye çalıştı, sırada hasta birikmesine rağmen. Eşim e yöneldi onu ikna etmek için. O da kesin kararlıydı yaptırmicaz diye. En son bunun hukuki boyutu var dedi ve kendi irademizle yaptırmak istemiyoruz diye yazıp imza attık eşim ve ben
valla benim kayınvalidem görümcelerim kardeşim annem ben hepimiz kız istiyoruz :) Eşim inatla erkek olacak diyor.
ama dün ultroson resmini severken kızım dedim istemsiz :) 13.haftada belli olmadı tahminde yoktu hem özele hem devlete gittim o hafta 2 gün ara ile ikiside göremedi buna istinaden kızdır o pipi olsa görükürdü diyorum :)
Biz de dedik bu ısrarı her test başı yaşayacağız herhalde diye.Ne bu israr anlam veremedim. Emirvaki nedir yani? Gerildim çok sanirim doktorumu degistirecegim. Memnundum ama bu dayatmalari hosuma gitmedi. Esim video cekmek istedi yasak dedi olmaz dedi karsi cikti. Sizde böyle bir durum oldumu. Kaldi ki özele gidiyorum.
Canm bnm sabahları bulduğum şey bebismis :) sağa yakın benm bebik annemde orda buldu ve pıt diye orda tutredi sabah hemn baktm gene orda böyle yuvarlak limon kadar birşey sonra lavaboya gittim geldim gene yok bn hareket edince geri gidiyor . O değilde keseyle birlikte geri nasıl gidiyor ya çok ilginç :)Ultrasonsa hissetmiyoruz kesinlikle cunku goruntuye o kadar odakliyiz ki.... ay bilmiyom ya yatarken hele hic bulamiyom ben ayaktayken de sadece yerini buluyorum bebisi felan buldugum yok:)
Doktorun yaklaşımı bizi öyle yaptı. Bişey çıkarsa tahliye yaparsınız bu ülkede down sendromlu yetiştirmek zor falan dedi. Biz ne olursa olsun aldıramayız o da can düşüncesindeyiz. Rabbim imtihan etmesin böyle bir durumla kimseyi.ciddi misin? kararlılığınız hoşuma gitti.
Bi zahmet benimkine de el atsın bulamıyorum bendeBilmiyorum valla elini attı burda demeye kalmadı zaten bebegm kendi degince sıçradı sanırım ilk defa hissettim :) hemen elini cektm bn öyle olunca güldk falan br daha bak dedm o zamn biraz geri gitmiş öyle dedi annem korktu sanırım dedi . Çok değişikti ya :) bn mi kuruyorum diyecem yok ayol bildiğin kadın elini dokundurunca pıt dedi içerden en son ki kontrldede doktor ultrason koyunca ziplamisti ama onda hissetmemistm
Az önce onu yazdım kırmızıgitara benimde aynı ilk başlarda vardı geçti 1 haftadır yine başladı özellikle uçları çok acıyorkrem kullanmak için erken değil mi kor kuyorumda uçları çatlayacak diye
keşke ben de kararlılığımı koruyup yaptırmasaydım ya. çok gereksiz bir test..Doktorun yaklaşımı bizi öyle yaptı. Bişey çıkarsa tahliye yaparsınız bu ülkede down sendromlu yetiştirmek zor falan dedi. Biz ne olursa olsun aldıramayız o da can düşüncesindeyiz. Rabbim imtihan etmesin böyle bir durumla kimseyi.
Ya valla artk sinir olmaya başladım doktorumakızlar günaydın :)) bulantısı olmayanların da düşmanı çok yemek yemek sanırım. Bende abur cubur yemek istiyorum az yiycem diyorum durduramıyorum kendimi sonra pişman oluyorum. Kilolu hamile kaldım bir de. Benim de doktorum çok takıntılı kiloya en fazla 10 kilo alacaksın dedi.. Birde kızlar göğüs ağrısı çeken var mı ? Benim sabahları kalktığımda çok sızlamaya başladı.
Canm bnm sabahları bulduğum şey bebismis :) sağa yakın benm bebik annemde orda buldu ve pıt diye orda tutredi sabah hemn baktm gene orda böyle yuvarlak limon kadar birşey sonra lavaboya gittim geldim gene yok bn hareket edince geri gidiyor . O değilde keseyle birlikte geri nasıl gidiyor ya çok ilginç :)
Bi zahmet benimkine de el atsın bulamıyorum bende
Sorma ya sinirlerim bozuldu. Amaçlari ne acaba?tabi ki bizim isteğimize kalmış bu test. kanun mu varmış. benim de oldu bittiye geldi de neyse..
bilmem ki. devlet mi zorluyor acaba? sen takılma o teste bence. o kadar çok duydum ki engelli, yaşamaz denilen bebek sapasağlam doğmuş.. en azından üçlü-dörtlü testlere girmeyelim. sadece ayrıntılı yeter(di)Sorma ya sinirlerim bozuldu. Amaçlari ne acaba?
Bizde israrli davrandik,doktorun suratini gormeliydin kalkip dövecek bizi. Birde diyorki 'geceden beri hastanedeyim ' bana ne ya ben özele geliyorum paramla, senin yorgunlugunu ben cekmek zorundamiyim?Doktorun yaklaşımı bizi öyle yaptı. Bişey çıkarsa tahliye yaparsınız bu ülkede down sendromlu yetiştirmek zor falan dedi. Biz ne olursa olsun aldıramayız o da can düşüncesindeyiz. Rabbim imtihan etmesin böyle bir durumla kimseyi.
manyak mı ne? allah allah...Bizde israrli davrandik,doktorun suratini gormeliydin kalkip dövecek bizi. Birde diyorki 'geceden beri hastanedeyim ' bana ne ya ben özele geliyorum paramla, senin yorgunlugunu ben cekmek zorundamiyim?
ne kadarlık hamilesin? ben 3 ayda 1 kilo aldım. dün hamile pantolonu aldım düşün artık:)) normal pantolonla oturamaz olmuştum göbeğim acıyordu. artık yapacak bişey yok dediğin gibi doğumdan sonra allah kerim. he bide hergün yürüyüş şart tabi.
Nasl böyle konuşabiliyorlar şaşırıyorum bnm doktorda bir problem mi var sadece yaptırmak ister misin diye sordu hiç ısrar etmedi neden bile sormadi. Sonuçta o senin kararın neden bu kadar emirvaki ve ters konuşuyor??Kizlar gunaydin :) 2'li testten ciktim kan vermek istemedim Doktorin israri emir vakisi hic hosuma gitmedi. Verdirdi zorla ' bizim keyfimize kalamazmis' bu ne bicim mantik cozemedim ki.
Herseyi normal çıkti şükür.
kirmizigitar ense kalinligi 0.96 cikti doktor cok iyi herseyi dedi 3 gunde onden gidiyormus. Vitamin yazdi 2 tane.
Ne bu israr anlam veremedim. Emirvaki nedir yani? Gerildim çok sanirim doktorumu degistirecegim. Memnundum ama bu dayatmalari hosuma gitmedi. Esim video cekmek istedi yasak dedi olmaz dedi karsi cikti. Sizde böyle bir durum oldumu. Kaldi ki özele gidiyorum.
hayyy ben onların yaaaa tövbe estafurullah birşeyinde boncuk bulurlar erkeğinBenim babamın 2 tane kızı var ve hep kızım olsun istemiş olmuş rabbim gönlüne göre vermiş. ve bizim soy ismimizi yürıtecek sadece amcamın oğlu var ve oda kısır çocuğu olmuyor ve eşindende boşandı bekar yani ... Babamla amcama laf arasında soyumuz abime kaldı oda yalan oldu deriz güler geçerler hiç takılmaz üzülmezler ve babamdan bir kere de keşke oğlum olsaydı diye duymadım sizinkilerin soyu soyda bizimkilerin soyu soysuzmu ?
Kızlar bana doktorum elevit verdi ben kullansam mı bilemedim
ölçümü çok iyi gerçekten canım maşallah. Benimki de 1,27 çıkmıştı. Kan testi mecbur yapılıyor birbirine bağlantılı bunlar. Ölçümde sıkıntı yoksa kanda da çıkmaz diye düşünüyorum. Bende öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?