- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.141
Gel canm bir mincirsin :) tecrübe var onda sonuçtaBi zahmet benimkine de el atsın bulamıyorum bende
Geldigimden beri tek lokma yemedim, moralimiz bozuldu esimle. Hele video ya alacaktik kizdi karsi cikti. Hevesini kursaginda birakti adamin. Doktorumu degistirecegim. Sence bu fikrim nasil?Nasl böyle konuşabiliyorlar şaşırıyorum bnm doktorda bir problem mi var sadece yaptırmak ister misin diye sordu hiç ısrar etmedi neden bile sormadi. Sonuçta o senin kararın neden bu kadar emirvaki ve ters konuşuyor??
Azarladi bizi, hemen form doldurdu. İstemiyorum dedim esimde dedi.' sizin isteginize kalmadi' dedi.video neden yasakmis bn kalp atışlarıni ses kaydı 11.haftada video aldk cumartesi gene alicam hem hatıra hemde cok özlüyorum bebegimi ordan izleyip avutuyorm kendimi . Sen değiştir bence doktoru,ikili test konusunda çok kararlıydın sen şaşırdım valla
Dilerim öyle birsey olmaz. Simdi ablam bir yerle ilgili bilgi alacak, oraya gidecegiz degistirecegim. Cok üzgunum cok.Mecbur değil canım isteğe bağlı ben 10. haftamda gittim devlete uzun yola gidip gelmiştim kontrol olsun diye 2 hafta sonra gel ikili testin var dedi istemiyorum dedim ısrar etmedi sadece ense kalınlığına bakabilirmiyiz dedim tabiki dedi.
12. haftamda biraz geç gittim ortalarında ense kalınlığı bakıldı ki ondada başka doktra gittim yine devlette oda sordu onada istemiyorum dedim ... 13. haftalıktım özele başladım doktoruma ense kalınlığını gösterdim normal dedi ikili sonucu dedi yaptırmadım istemiyorum dedim tekrar neden dedi aldırmam ve güvenilirliği yok eşimle ortak kararımız dedim eşimde yanımdaydı doktor ne güzel sağlıkla gelsin inşallah dediCardialgia senin doktor biraz fazla titiz davranmış bence sonuçta anne sensin senin kararın önemli inşşaaallaah sonuçların güzel çıkarda yaptırmak istemediğin birşey için boşuna harap etmessin kendini canım benim dikkat et özelde sıkıntı çıkarsa şayet devlete yaptır para tuzağımı değilmi anlarsın hem
Sorma, elim ayagim titredi. Bebegi gorunce aa hareketleri ne guzel dedim 'sessizlik olsun isin şov kismi sonra' dediDr. cins galiba biraz değiştir derim cnm ,ısrar etmesi yersiz ve evet senin keyfine kalmış ,zorla yapamaz. Benim Dr.um da yaptirmak istiyomusunuz? dedi ben istemiyorum dedim ama son anda karar değiştirdik eşimle .Video da yasak olmamalı biz kendimiz istersek çekiyoruz videoya ve ayrica Dr. cdye kaydediyo veriyo enteresan Dr. Ben bile sinir oldum suanCardialgia
evet artık seneye yazın incecik olurum diye avutuyorum kendimi:)canım bende hayatımın en yüksek kilosu ile hamile kaldım 62 kilo ile 27 yaşındayım hiç bilmem 50 yi geçeyim boyum 1,58 3 ayda 1 kilo aldım ama hafif bir göbeğim vardı kilodan dolayı ve artık sertleşip şekil almaya başladı tayt tarzı pantolon giyiyorum kotların düğme kısmı canımı yakıyor otururken diye ama hamile pantolunu alsamda olur kilodan kaynaklı bizimki yoksa kilo alımın çok normal ilk 3 ay için sıkma canını emzirirken veririz diye avut kendini ben öyle yapıyorum
ay yok artık konuşturmamış bile! bence de değiştir doktoru.Sorma, elim ayagim titredi. Bebegi gorunce aa hareketleri ne guzel dedim 'sessizlik olsun isin şov kismi sonra' dedi
netten araştırdım okuduğumu beynim algılamadı başta. ama riskle ilgili neredeyse sınırdayım sanırım sitelerde sınırı farklı farklı yazmışlarben dün verdim ikili test için kan. aslında yaptırmayı hiç istemiyordum ama doktorum ikna etti. ben de senin gibi sonucu alınca hönk diye kalacam kesin. sonuç iyi mi kötü mü falan off sıkıntı.
netten bi araştır istersen yada başka bi doktora daha sor
Sorma, elim ayagim titredi. Bebegi gorunce aa hareketleri ne guzel dedim 'sessizlik olsun isin şov kismi sonra' dedi
netten araştırdım okuduğumu beynim algılamadı başta. ama riskle ilgili neredeyse sınırdayım sanırım sitelerde sınırı farklı farklı yazmışlarben dün verdim ikili test için kan. aslında yaptırmayı hiç istemiyordum ama doktorum ikna etti. ben de senin gibi sonucu alınca hönk diye kalacam kesin. sonuç iyi mi kötü mü falan off sıkıntı.
netten bi araştır istersen yada başka bi doktora daha sor
Doktorun kadın mı ?? Kesinlikle değiştir video nasl yasak olur yaaa inanmıyorum çok saçmaGeldigimden beri tek lokma yemedim, moralimiz bozuldu esimle. Hele video ya alacaktik kizdi karsi cikti. Hevesini kursaginda birakti adamin. Doktorumu degistirecegim. Sence bu fikrim nasil?
cd.ye mi kaydediyo ne güzel bizde öyle bişey olmadı. salak gibi her seferinde ben de videoya almayı unuttum.Dr. cins galiba biraz değiştir derim cnm ,ısrar etmesi yersiz ve evet senin keyfine kalmış ,zorla yapamaz. Benim Dr.um da yaptirmak istiyomusunuz? dedi ben istemiyorum dedim ama son anda karar değiştirdik eşimle .Video da yasak olmamalı biz kendimiz istersek çekiyoruz videoya ve ayrica Dr. cdye kaydediyo veriyo enteresan Dr. Ben bile sinir oldum suanCardialgia
O ne biçim dr. Ya sen iyi dayanmışsın cnm bn olsam direk çıkar şikayet ederdim başka dr. Talep ederdimSorma, elim ayagim titredi. Bebegi gorunce aa hareketleri ne guzel dedim 'sessizlik olsun isin şov kismi sonra' dedi
Yaş kaçtı cnm? yaştan dolayi çıkmış olabilir ama bence gayet sağlıklı bebeğin .Ultrasonda ölçüleri normalmiydi peki ?netten araştırdım okuduğumu beynim algılamadı başta. ama riskle ilgili neredeyse sınırdayım sanırım sitelerde sınırı farklı farklı yazmışlar
Sen bozma moralini densiz bir doktormus o yenisini bulursunAzarladi bizi, hemen form doldurdu. İstemiyorum dedim esimde dedi.' sizin isteginize kalmadi' dedi.
önce de yazdım sakın takılma sonuca sakın. risk var derler çocuk sapasağlam doğar, kaç defa duydum. dediğim gibi çok gereksiz bir test...netten araştırdım okuduğumu beynim algılamadı başta. ama riskle ilgili neredeyse sınırdayım sanırım sitelerde sınırı farklı farklı yazmışlar
Ölçümlerin nasildi ki?netten araştırdım okuduğumu beynim algılamadı başta. ama riskle ilgili neredeyse sınırdayım sanırım sitelerde sınırı farklı farklı yazmışlar
Evet canm soluma yatmistm gece boyu sabah sırt ustu döndm ve attım elimi ordaydi çok şeker ya çok korkuyorum brsey oldu diye dün pıt diye hissedince nasıl sevindim rahatladm :)Ben uzun süre sola veya sağa yattıktan sonra ayağa kalkınca bir tarafta daha çok sertlik doluluk oluyor. Bikaç dk sonra ortalıyor:) direk teninize dokunun, acayip hissediliyor.
o kadar küçücük nasıl hissediyorsunuz:)Evet canm soluma yatmistm gece boyu sabah sırt ustu döndm ve attım elimi ordaydi çok şeker ya çok korkuyorum brsey oldu diye dün pıt diye hissedince nasıl sevindim rahatladm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?