2017 EKİM Anne adayları

Geldigimden beri tek lokma yemedim, moralimiz bozuldu esimle. Hele video ya alacaktik kizdi karsi cikti. Hevesini kursaginda birakti adamin. Doktorumu degistirecegim. Sence bu fikrim nasil?

Azarladi bizi, hemen form doldurdu. İstemiyorum dedim esimde dedi.' sizin isteginize kalmadi' dedi.

Dilerim öyle birsey olmaz. Simdi ablam bir yerle ilgili bilgi alacak, oraya gidecegiz degistirecegim. Cok üzgunum cok.

Dr. cins galiba biraz değiştir derim cnm ,ısrar etmesi yersiz ve evet senin keyfine kalmış ,zorla yapamaz. Benim Dr.um da yaptirmak istiyomusunuz? dedi ben istemiyorum dedim ama son anda karar değiştirdik eşimle .Video da yasak olmamalı biz kendimiz istersek çekiyoruz videoya ve ayrica Dr. cdye kaydediyo veriyo enteresan Dr. Ben bile sinir oldum suan Cardialgia

Sorma, elim ayagim titredi. Bebegi gorunce aa hareketleri ne guzel dedim 'sessizlik olsun isin şov kismi sonra' dedi

evet artık seneye yazın incecik olurum diye avutuyorum kendimi:)
pantolonlarını aldığın bi marka var mı? ben hamile kotu aldım defacto'dan

netten araştırdım okuduğumu beynim algılamadı başta. ama riskle ilgili neredeyse sınırdayım sanırım sitelerde sınırı farklı farklı yazmışlar

netten araştırdım okuduğumu beynim algılamadı başta. ama riskle ilgili neredeyse sınırdayım sanırım sitelerde sınırı farklı farklı yazmışlar

Geldigimden beri tek lokma yemedim, moralimiz bozuldu esimle. Hele video ya alacaktik kizdi karsi cikti. Hevesini kursaginda birakti adamin. Doktorumu degistirecegim. Sence bu fikrim nasil?
Doktorun kadın mı ?? Kesinlikle değiştir video nasl yasak olur yaaa inanmıyorum çok saçma

cd.ye mi kaydediyo ne güzel bizde öyle bişey olmadı. salak gibi her seferinde ben de videoya almayı unuttum.
keşke evde de karnıma bi aparat taksam da 24 saat bebeğimi izlesem:)

önce de yazdım sakın takılma sonuca sakın. risk var derler çocuk sapasağlam doğar, kaç defa duydum. dediğim gibi çok gereksiz bir test...

Ben uzun süre sola veya sağa yattıktan sonra ayağa kalkınca bir tarafta daha çok sertlik doluluk oluyor. Bikaç dk sonra ortalıyor:) direk teninize dokunun, acayip hissediliyor.
Evet canm soluma yatmistm gece boyu sabah sırt ustu döndm ve attım elimi ordaydi çok şeker ya çok korkuyorum brsey oldu diye dün pıt diye hissedince nasıl sevindim rahatladm :)

Evet canm soluma yatmistm gece boyu sabah sırt ustu döndm ve attım elimi ordaydi çok şeker ya çok korkuyorum brsey oldu diye dün pıt diye hissedince nasıl sevindim rahatladm :)
o kadar küçücük nasıl hissediyorsunuz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…