- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.161
Öyle yapacagim kafaya koydum, ne hakki var en mutlu animi bozmaya?ay yok artık konuşturmamış bile! bence de değiştir doktoru.
Amin inşaAllah, aksama kadar atarim inşaAllah bu durumu.Şaka gibi yaa neyse cnm sen takma kafana ,moralini bozma, çok daha iyi ,ilgili ,güleryüzlü bi Dr. bulcaksn bence
Sen bozma moralini densiz bir doktormus o yenisini bulursunsanki devlet hastanesi doktorları gbi davranmış
Evet cnm kaydediyo bence kayıt alabilirmiyiz diye sor dr.una vermesi lazım .Evet keşke öyle bi aparat olsa süper olurdu gerçekten :))cd.ye mi kaydediyo ne güzel bizde öyle bişey olmadı. salak gibi her seferinde ben de videoya almayı unuttum.
keşke evde de karnıma bi aparat taksam da 24 saat bebeğimi izlesem:)
Canm takılma ya zaten risk sinirdaymis e zaten ihtimal den söz eden bir test . Kan testide rahatlayacaksan yaptır ama yine kötü olacaksam yaptırma derim . Ama sn bna bakmanetten araştırdım okuduğumu beynim algılamadı başta. ama riskle ilgili neredeyse sınırdayım sanırım sitelerde sınırı farklı farklı yazmışlar
Eşim elinde telefonla kalakaldi yazik gunah, yüzunu gormeliydin. Hevesimiz de heyacanimizda uctu gitti.Doktorun kadın mı ?? Kesinlikle değiştir video nasl yasak olur yaaa inanmıyorum çok saçma
O ne biçim dr. Ya sen iyi dayanmışsın cnm bn olsam direk çıkar şikayet ederdim başka dr. Talep ederdim
o kadar küçücük nasıl hissediyorsunuz:)
Bence bizim doktorun yanında rahat hissetmemiz en önemlisi ve ayrıca da bilgilide olmali . Umarm bulursun iyi bir doktorÖyle yapacagim kafaya koydum, ne hakki var en mutlu animi bozmaya?
Amin inşaAllah, aksama kadar atarim inşaAllah bu durumu.
Sanki hayirina bakiyor, zorla yapiyor. Neyse doktor ve hastahane arastirma isine girdik bile.
Eşim elinde telefonla kalakaldi yazik gunah, yüzunu gormeliydin. Hevesimiz de heyacanimizda uctu gitti.
O an yapamadim şaskinliktan, bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
Olan olmuş bu kezlik 2 hafta sonra yeni doktoruna gidersn ve telafi edersiniz :) hiç takılma var böyle dengesizler .!Eşim elinde telefonla kalakaldi yazik gunah, yüzunu gormeliydin. Hevesimiz de heyacanimizda uctu gitti.
O an yapamadim şaskinliktan, bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
İlk defa hissettim canm bn normal zamnda da değil annem elini koyunca zipladi içerde diye düşünüyorum çünkü pıt diye br his oldu titrer gbi . 11.haftada doktor ultrasonu konuycada ziplamisti ama o zamn hissetmemistm ki 4 hafta geçti aradan büyüdü artk. Bn bebeğin kendisini buluyorum karnimda yoksa hareket faln yok henüz çok küçüklero kadar küçücük nasıl hissediyorsunuz:)
hım olabilir. benimki de ultrasonda o kadar hareketliydi ki bir saniye durmuyordu:) ay yemiş annesiii. cinsiyetini çok merak ediyorum yaa. şu 1 ay hemen geçse. hepimiz aynı günlerde cinsiyet haberi verecez çok heyecanlı:)ben kızımda 6 aya kadar hiç bişey hissetmemiştim ne kıpırtı ne de kilo aldım ama bunda acayip hissediyorum kıpırtılarını. kv erkek hep hissedilir daha canlı olur diyor aslı var mı bilmiyorum tabi daha cinsiyet netleşmedi. ama ilkiyle çok çok farklı
ben kendisini de bulamıyorum göbeğim çok şiş ondandır belki de. 15 haftalıksın o zaman? kasım doğumlu olmuyor mu senin?İlk defa hissettim canm bn normal zamnda da değil annem elini koyunca zipladi içerde diye düşünüyorum çünkü pıt diye br his oldu titrer gbi . 11.haftada doktor ultrasonu konuycada ziplamisti ama o zamn hissetmemistm ki 4 hafta geçti aradan büyüdü artk. Bn bebeğin kendisini buluyorum karnimda yoksa hareket faln yok henüz çok küçükler
hım olabilir. benimki de ultrasonda o kadar hareketliydi ki bir saniye durmuyordu:) ay yemiş annesiii. cinsiyetini çok merak ediyorum yaa. şu 1 ay hemen geçse. hepimiz aynı günlerde cinsiyet haberi verecez çok heyecanlı:)
ego tatmin ediyolar akılları sıra. bencede bidaha gitme. densizin biriymiş.
Çok sagolun kizlar moral oldunuz. Hep güzel haberler verelim inşaAllah.Olan olmuş bu kezlik 2 hafta sonra yeni doktoruna gidersn ve telafi edersiniz :) hiç takılma var böyle dengesizler .!
Benim doktor da yarım saat ikna etmeye çalıştı, sırada hasta birikmesine rağmen. Eşim e yöneldi onu ikna etmek için. O da kesin kararlıydı yaptırmicaz diye. En son bunun hukuki boyutu var dedi ve kendi irademizle yaptırmak istemiyoruz diye yazıp imza attık eşim ve ben
30 yaşındayım canım bilmiyorum yaştan dolayımı sonucu telefondan öğrendim. ense kalınlığı 1,3 çıkmıştı bende sorun yok diye düşünmüştüm.Yaş kaçtı cnm? yaştan dolayi çıkmış olabilir ama bence gayet sağlıklı bebeğin .Ultrasonda ölçüleri normalmiydi peki ?
önce de yazdım sakın takılma sonuca sakın. risk var derler çocuk sapasağlam doğar, kaç defa duydum. dediğim gibi çok gereksiz bir test...
ense 1,3tü dr sağlıklı demişti ama işte kanda farklı olduÖlçümlerin nasildi ki?
yok ya araştırdım amerikada yapılan çok pahalı bir testmiş rabbimden ne gelse razıyım. eğer anne karnında tedavi olacak yada doğumaa etkili yardımcı olacak bişey olsa tamamda bakalım 3lü 4lü farklı çıkar belki nasipCanm takılma ya zaten risk sinirdaymis e zaten ihtimal den söz eden bir test . Kan testide rahatlayacaksan yaptır ama yine kötü olacaksam yaptırma derim . Ama sn bna bakmaben her türlü karşıyım ayrıntılı ultrason hariç hepsi boş gözümde
hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar da:) ama genelde annenin hissettiği olur diyorlar.kızlarda 16. haftaya kadar bişey demiyorlar genelde :) erkeklerde 11. haftada söyleyebiliyor doktorlar. bana 12. haftada erkek gibi dedi ama ben nedense kız hissediyorum :)
Dr. Um mideni bulandirabilir dedi degerlerin iyi demisti ondan bekledimbende 1 kilo aldım canım iyi başladık :) Decaviti neden kullanmadın ki ?
ense kalınlığı hangi değer aralığında normalmiş?30 yaşındayım canım bilmiyorum yaştan dolayımı sonucu telefondan öğrendim. ense kalınlığı 1,3 çıkmıştı bende sorun yok diye düşünmüştüm.
sade down sedromu olduğunu öğrendim ve oyüzden biraz geçti gerginliğim
ense 1,3tü dr sağlıklı demişti ama işte kanda farklı oldu
yok ya araştırdım amerikada yapılan çok pahalı bir testmiş rabbimden ne gelse razıyım. eğer anne karnında tedavi olacak yada doğumaa etkili yardımcı olacak bişey olsa tamamda bakalım 3lü 4lü farklı çıkar belki nasip
Ne bu israr anlam veremedim. Emirvaki nedir yani? Gerildim çok sanirim doktorumu degistirecegim. Memnundum ama bu dayatmalari hosuma gitmedi. Esim video cekmek istedi yasak dedi olmaz dedi karsi cikti. Sizde böyle bir durum oldumu. Kaldi ki özele gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?