2017 EKİM Anne adayları

Bana da elevit verdi

Sağlığa zararlı olsa üretilmez ama sonuçta dinimizce yasak bir hayvan ben burda öğrenince ağladım evladıma harammı yedirdim harammı yedim diye... bir yandanda kullanmasam dahamı kötü olur diyede düşündüm ama akşam gidince kullanmadım Decavit e başladım... Senin kararın sen bilirsin ama elaviti kullanmıcam dersen muhakkak muadil bir vitamin al şuan vucudumuzun bunlara normalinden daha fazla ihtiyacı var. ben 2 gündür unutuyorum sanki daha halsiz daha yorgun kalkıyorum ve ben girip olduğumda bana astım dediler decavitle 1 haftada ayağa kalktım meğer vitaminsiz kalmışım

ego tatmin ediyolar akılları sıra. bencede bidaha gitme. densizin biriymiş.
Benim gittigim dr. Da oyle dedi video yasaknkurallar geregi bilmem ne falan ikimizinde sinirini bozmustu sonra o hastanede diger dr. Odasina girdim orda da yaziodu video cekmek yasak die sanki kamuoyuna duyurcaz yaynlicaz allahim yaa

bende 13.haftamda gittim 1 ay sonra görüşürüz dedi inan zaman geçmiyor nasıl merak ediyorum benim velet haraketsiz ya çikolata ye dediler aldım çikolatayı yicem cildiyeye girdim kurdeşen döküyordum elimde gördü onu bırak çünkü sana şuan yasak dedi yiyemedim ve ultrasona girdim uykucu yine uyuyordu hafta sonu gidersen yaz mutlaka bende merak ettim...

evet anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsunlar inşallah

Keske bende vermeseymisim kan. İcime dert oldu. İnşaallah guzel cikarda endisem bosa olur. O ne güzel doktormuş öyle, keske hepsi böyle olsa.

Bence hicbirseyi yok bebegininin, telaşlanma, zaten inanmiyorum bunlara ama kendimede sinir oldum iste. Doktoruna sordun mu?

ayy ne güldüm ses kaydı iyimiş :) Bende midem için ilaç yazdırıcaktım unuttum yaaa migrenim var onu soracaktım onuda unuttum herşeyi unuttum bide doktor rahatsızlığın varmı dedi yyyoookk dedim la benim hem bel fıtığım hem migrenim varr nassıll yoookkk :):) eşimde çıkınca diyor söylemedin la hadi ben unuttum sen niye söylemion

Odaya girip çıktığım yarım saat sonrasına kadar leyla oluyorum ben yaa

Tamam saglik ocagina gidip yazdirayim ikisi ayni icerik degil mi?

senin neyini tartsın kız 10 15 kilo alsan ne zaten zayıfsın ondan tartmıyordur

keşke ben de kararlılığımı koruyup yaptırmasaydım ya. çok gereksiz bir test..

yaptırmışşın artık germe kendini bol bol dua et birşey çıkmasın ki kolay atlatabilesin canım bak burda yaptıranlarda var bir kişide sorun çıktı sadece oda dediğimiz gibi bir ihtimal üzme kendini ayol

Bizde israrli davrandik,doktorun suratini gormeliydin kalkip dövecek bizi. Birde diyorki 'geceden beri hastanedeyim ' bana ne ya ben özele geliyorum paramla, senin yorgunlugunu ben cekmek zorundamiyim?

yok artık değiştir sen o doktoru kuzu Allahtan öyle bir doktor gelmedi eşim döverdi o doktoru uğraş dur ondan sonra

Dilerim öyle birsey olmaz. Simdi ablam bir yerle ilgili bilgi alacak, oraya gidecegiz degistirecegim. Cok üzgunum cok.

üzülme en azından anladın doktorunun ne olduğunu bu zamanlarda çok önemli değil güzel doktor bulursun doğuma kadar gidersin onunla inşallah çok araştır ben hep normal normal deyip son dk da sezeryana çeviriyorlar bazı doktorlar onu bile sordum soruşturdum doktorumun hiç öyle bir durumu olmamış çok şükür he dönmeyen bebek dönmez o ayrı o zaman mecbur sezeryan

Ne güzel yazmissin, aynen öyle yapacagim. Simdide icimi kemiren kan, biliyorum kendimi ah akilsiz kafam vermeden çık iste hastaneden.

evet artık seneye yazın incecik olurum diye avutuyorum kendimi:)
pantolonlarını aldığın bi marka var mı? ben hamile kotu aldım defacto'dan

daha hiç hamile giyime başlamadım kuzum ama bende geçen LCW de denedim kot değil ama siyah likralı keten gibi olanlardan Defactoya bakmadım hiç birde oraya bakayım bende ilk gebelik şey edemiyorum ya ha ama şunu duydum kumaş kısmı göbeğin üzerine çıksın yarımlardan almayın diyorlar.

Sen kan verdin degil mi? Sonuclari ne zaman cikacak. Bende cok pismanim
haftaya salı çıkacak. doktora düşünmüyorum dediğimde "ama çok güzel bir test sadece kan vereceksin bişey yok bunda" dedi. bebeği gördüğümde yağlarım erimiş yumuşacık olmuştum onun etkisiyle hemen kabul ettim sanırım. öff gereksiz stres ya. neyse olan oldu.

sorun çıkacağından değil de %1 bile ihtimal olsa gereksiz gerginlik. inşallah herkesin ki temiz çıkar.

evet göbeğimin üstünde ve ayarlı

İstemsiz güldum yemin ederim ayni duygulardayim, sonucta bizden alinan kan bebek ne alaka? Simdi gerginlikle bekleyecegiz, dua edelim inşaAllah güzel sonuclar aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…