- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.181
Bana da elevit verdi
Benim gittigim dr. Da oyle dedi video yasaknkurallar geregi bilmem ne falan ikimizinde sinirini bozmustu sonra o hastanede diger dr. Odasina girdim orda da yaziodu video cekmek yasak die sanki kamuoyuna duyurcaz yaynlicaz allahim yaaego tatmin ediyolar akılları sıra. bencede bidaha gitme. densizin biriymiş.
Allah gonlune gore versin canm.. valla kızlar da ayrı seviliyor yaabnmde 12 haftalkti bakti erkn dedi ama ole kurcalamadı çok ogrenmek icin bende baska dr a gitmedim daha ama bu h.snu dayanamayp gderm galba.. bir ay snraya kontrol verdi o kdr nasl beklerim bilmiyorum.. bana da herkes kız snnki dior ama istedkleri erkk aslnda.. rabbm hyrlsni versn hayrli evlat olsnlar da hic farketmez bzm icn n zorlklarla uğraşıyorz neler cekiliyor bir evlat icin..insnlar nasl illa erkk olsun diyebiliyor onu da anlamış degilim..
Keske bende vermeseymisim kan. İcime dert oldu. İnşaallah guzel cikarda endisem bosa olur. O ne güzel doktormuş öyle, keske hepsi böyle olsa.Bak sana birşey anlatayım Bursa da yaşıyorum burda bilinen nam salmış bir doktor var 8 9 sene önce annemi falan ameliyat etti rahimden doktor on numara babacan bir adam...
geçen sene arkadaşım onda doğum yaptı ve duydum ki eşi boşanmış bundan neden biliyormusun çocuk sakat doğmuş ve adam bunu gördüğü halde aldırır diye eşine söylememiş kadında doğumdan sonra yedirememiş kendine boşanmış.
demem o ki o doktorda çok iyi bir doktor günde kaç hastası oluyor neler görüyor buna rağmen gebeliği sonlandırmamış.
doktorunun emrivaki yapması hoş olmamış kaldıkı %100 lük bir risk değil bunlar sanırım sizinki biraz hastanenin kasasını düşünüyor.. ve vidyo hiç sormadım doktoruma izin verirmi bilmiyorum ama haraketsiz şuan benimki haraket etmeye başlasın bende isterim ...
benim kuzenim dünde yazdım aşılama ile hamile kaldı ona mesela doktoru aldırırmısın demiş oda kesinlikle aldırmam demiş ve 2 li 3 lü hiç birini yaptırmadı...
Bence hicbirseyi yok bebegininin, telaşlanma, zaten inanmiyorum bunlara ama kendimede sinir oldum iste. Doktoruna sordun mu?30 yaşındayım canım bilmiyorum yaştan dolayımı sonucu telefondan öğrendim. ense kalınlığı 1,3 çıkmıştı bende sorun yok diye düşünmüştüm.
sade down sedromu olduğunu öğrendim ve oyüzden biraz geçti gerginliğim
ense 1,3tü dr sağlıklı demişti ama işte kanda farklı oldu
yok ya araştırdım amerikada yapılan çok pahalı bir testmiş rabbimden ne gelse razıyım. eğer anne karnında tedavi olacak yada doğumaa etkili yardımcı olacak bişey olsa tamamda bakalım 3lü 4lü farklı çıkar belki nasip
Biz de dedik bu ısrarı her test başı yaşayacağız herhalde diye.
Ne yasağıymış o. Benim doktor ultrason için sedyeye uzandığımda telefonunu yanına aldın mı videoya çekersin dedi. -ki ben zaten doktor odasından çıkınca herşeyi unutuyorum diye girer girmez ses kaydını açarım oldum olası. Çok unutkanım, sonra dinliyorum. Tabi bunu doktor bilmiyor. Niyetim de temiz zaten.
Doktorun saçmalamış bence de değiştir canım. Çocuk doğunca da hemen bakmak yasak der :)
Tamam saglik ocagina gidip yazdirayim ikisi ayni icerik degil mi?Sağlığa zararlı olsa üretilmez ama sonuçta dinimizce yasak bir hayvan ben burda öğrenince ağladım evladıma harammı yedirdim harammı yedim diye... bir yandanda kullanmasam dahamı kötü olur diyede düşündüm ama akşam gidince kullanmadım Decavit e başladım... Senin kararın sen bilirsin ama elaviti kullanmıcam dersen muhakkak muadil bir vitamin al şuan vucudumuzun bunlara normalinden daha fazla ihtiyacı var. ben 2 gündür unutuyorum sanki daha halsiz daha yorgun kalkıyorum ve ben girip olduğumda bana astım dediler decavitle 1 haftada ayağa kalktım meğer vitaminsiz kalmışım
Ya valla artk sinir olmaya başladım doktorumane beni tartiyo ne su kadr kilo alacaksın diyo. Sadece ilk gittiğim zamanlar herşeyden yiyemeyebilirsin ilk zamanlar ama sen elinde geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalış dedi. Ve beni daha hic tartmadi bile tahmini doğumda konuşmuyor nasılsın diyor sormak istediğin bir şey varmı diyor cevapliyor su zamn sonra gorusuruz diyede kovuyor çok sinir oldum suan sadece bebekle ilgileniyor bu adam @kirmizigitar
keşke ben de kararlılığımı koruyup yaptırmasaydım ya. çok gereksiz bir test..
Bizde israrli davrandik,doktorun suratini gormeliydin kalkip dövecek bizi. Birde diyorki 'geceden beri hastanedeyim ' bana ne ya ben özele geliyorum paramla, senin yorgunlugunu ben cekmek zorundamiyim?
yok artık değiştir sen o doktoru kuzu Allahtan öyle bir doktor gelmedi eşim döverdi o doktoru uğraş dur ondan sonra
Sen kan verdin degil mi? Sonuclari ne zaman cikacak. Bende cok pismanimhayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar da:) ama genelde annenin hissettiği olur diyorlar.
Dilerim öyle birsey olmaz. Simdi ablam bir yerle ilgili bilgi alacak, oraya gidecegiz degistirecegim. Cok üzgunum cok.
üzülme en azından anladın doktorunun ne olduğunu bu zamanlarda çok önemli değil güzel doktor bulursun doğuma kadar gidersin onunla inşallah çok araştır ben hep normal normal deyip son dk da sezeryana çeviriyorlar bazı doktorlar onu bile sordum soruşturdum doktorumun hiç öyle bir durumu olmamış çok şükürhe dönmeyen bebek dönmez o ayrı o zaman mecbur sezeryan
evet artık seneye yazın incecik olurum diye avutuyorum kendimi:)
pantolonlarını aldığın bi marka var mı? ben hamile kotu aldım defacto'dan
haftaya salı çıkacak. doktora düşünmüyorum dediğimde "ama çok güzel bir test sadece kan vereceksin bişey yok bunda" dedi. bebeği gördüğümde yağlarım erimiş yumuşacık olmuştum onun etkisiyle hemen kabul ettim sanırım. öff gereksiz stres ya. neyse olan oldu.Sen kan verdin degil mi? Sonuclari ne zaman cikacak. Bende cok pismanim
sorun çıkacağından değil de %1 bile ihtimal olsa gereksiz gerginlik. inşallah herkesin ki temiz çıkar.yaptırmışşın artık germe kendini bol bol dua et birşey çıkmasın ki kolay atlatabilesin canım bak burda yaptıranlarda var bir kişide sorun çıktı sadece oda dediğimiz gibi bir ihtimal üzme kendini ayol
evet göbeğimin üstünde ve ayarlıdaha hiç hamile giyime başlamadım kuzum ama bende geçen LCW de denedim kot değil ama siyah likralı keten gibi olanlardan Defactoya bakmadım hiç birde oraya bakayım bende ilk gebelik şey edemiyorum yaha ama şunu duydum kumaş kısmı göbeğin üzerine çıksın yarımlardan almayın diyorlar.
İstemsiz güldum yemin ederim ayni duygulardayim, sonucta bizden alinan kan bebek ne alaka? Simdi gerginlikle bekleyecegiz, dua edelim inşaAllah güzel sonuclar aliriz.haftaya salı çıkacak. doktora düşünmüyorum dediğimde "ama çok güzel bir test sadece kan vereceksin bişey yok bunda" dedi. bebeği gördüğümde yağlarım erimiş yumuşacık olmuştum onun etkisiyle hemen kabul ettim sanırım. öff gereksiz stres ya. neyse olan oldu.
İste bende bu yuzden istemedimsorun çıkacağından değil de %1 bile ihtimal olsa gereksiz gerginlik. inşallah herkesin ki temiz çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?