2017 EKİM Anne adayları

Ben liste yapıyorum soracaklarımı. Onları unutmuyorum soruyorum ama sonra aldığım cevabı unutuyorum. Sorunum bu. normalde çok konuşkan değilim ama doktoru görünce bir sürü şey soruyorum bıdı bıdı hiç susmuyorum, ama ne duydum o komple silik kafada. Zaten ses kaydını dinlerken de yine çok konuşmuşum diyorum. Vitamini nasıl almam gerektiğini söylemedi doktor dedim, prospektüs te yoktu. Eczacı da bişey demedi. Ses kaydına baktım ekmeğe damlat ye demiş ama hiiiiççç hatırlamadım.

Kizlar ben de verdim kani doktor yapalim dedi israr etti mecbur kaldim. 1.1 mm cikti ense kalinligi her sey normal dediler. Kalp atis hizi da 162 imis. Cinsiyet soylemediler. Meraktan olcem. Resim yüklüyorum bilenler bi baksin nub belli mi? B Biravucmutluluk

Eklentiler

• IMG_20170412_125053.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 48
Bilmiyom ama cooookkk tatluuuuu

ayyy maşallah allah bağışlasın:) kalp hızı 140ın üzerindeyse kız oluyordu galiba

Bilmiyom ama cooookkk tatluuuuu
Ne hareketler yapti bize teyzesi :)) ilk ultrason acildi elini alninin kenarina koymus doktor bakin selam veriyo dedi :) Bir dakika durmadi kipir kipir zipliyor donuyor. Doktor dedi boyle olmayacak yatmasi lazim gidip bir seyler ye az yuru gel dedi. Ondan sonra olcum yapabildik cok hareketli bidik.

Teyze yer onun totosunu
Cok dekerli mi yedin bende de bir kere oyle oldu, ya benmki de ellerini kafasina koyuyor , kalbim o kadar hızlı atiyorki o oyle hareketler yapinca...rabbim saglikla getirsin hepsini

Teyze yer onun totosunu
Cok dekerli mi yedin bende de bir kere oyle oldu, ya benmki de ellerini kafasina koyuyor , kalbim o kadar hızlı atiyorki o oyle hareketler yapinca...rabbim saglikla getirsin hepsini
Cikolata ve meyve suyu :)) Amin canim cumlemiz evlatlarimiza saglikla kavusalim benim bidik 12 hafta 1 gunluk cikmis 1 gun onden gidiyor.

ben kendisini de bulamıyorum göbeğim çok şiş ondandır belki de. 15 haftalıksın o zaman? kasım doğumlu olmuyor mu senin?
Eylül diyecektinde sanirim . :) bn suan 14hafta 4 günlüğüm tahmini doğum 7 ekim gösteriyor ama bnde eylül un son günleri olur diye düşünüyorum br çok hamile 38 39.hafta doğurmuş cnku 40 41e kalan çok az belkide sen ondan bulamıyorsun bn çok zayifim gobekte yok brde kaç haftaliksin

Cikolata ve meyve suyu :)) Amin canim cumlemiz evlatlarimiza saglikla kavusalim benim bidik 12 hafta 1 gunluk cikmis 1 gun onden gidiyor.
Çok güzel ya masallah, onden onden gitsin bakalım
Onlar çok etkiliyor bebeği şekerli yiyecekler ... Karatay bizi görse vurur

Kısmet canm Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…