- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.201
Ben liste yapıyorum soracaklarımı. Onları unutmuyorum soruyorum ama sonra aldığım cevabı unutuyorum. Sorunum bu. normalde çok konuşkan değilim ama doktoru görünce bir sürü şey soruyorum bıdı bıdı hiç susmuyorum, ama ne duydum o komple silik kafada. Zaten ses kaydını dinlerken de yine çok konuşmuşum diyorum. Vitamini nasıl almam gerektiğini söylemedi doktor dedim, prospektüs te yoktu. Eczacı da bişey demedi. Ses kaydına baktım ekmeğe damlat ye demiş ama hiiiiççç hatırlamadım.ayy ne güldüm ses kaydı iyimiş :) Bende midem için ilaç yazdırıcaktım unuttum yaaa migrenim var onu soracaktım onuda unuttum herşeyi unuttum bide doktor rahatsızlığın varmı dedi yyyoookk dedim la benim hem bel fıtığım hem migrenim varr nassıll yoookkk :):) eşimde çıkınca diyor söylemedin la hadi ben unuttum sen niye söylemion
Odaya girip çıktığım yarım saat sonrasına kadar leyla oluyorum ben yaa
Bilmiyom ama cooookkk tatluuuuuKizlar ben de verdim kani doktor yapalim dedi israr etti mecbur kaldim. 1.1 mm cikti ense kalinligi her sey normal dediler. Kalp atis hizi da 162 imis. Cinsiyet soylemediler. Meraktan olcem. Resim yüklüyorum bilenler bi baksin nub belli mi? B Biravucmutluluk
ayyy maşallah allah bağışlasın:) kalp hızı 140ın üzerindeyse kız oluyordu galibaKizlar ben de verdim kani doktor yapalim dedi israr etti mecbur kaldim. 1.1 mm cikti ense kalinligi her sey normal dediler. Kalp atis hizi da 162 imis. Cinsiyet soylemediler. Meraktan olcem. Resim yüklüyorum bilenler bi baksin nub belli mi? B Biravucmutluluk
Ne hareketler yapti bize teyzesi :)) ilk ultrason acildi elini alninin kenarina koymus doktor bakin selam veriyo dedi :) Bir dakika durmadi kipir kipir zipliyor donuyor. Doktor dedi boyle olmayacak yatmasi lazim gidip bir seyler ye az yuru gel dedi. Ondan sonra olcum yapabildik cok hareketli bidik.Bilmiyom ama cooookkk tatluuuuu
Genelde oyle oluyormus galiba :) Ben de kiz bekliyorum cildim cok bozuldu cenemde egzamalar var.ayyy maşallah allah bağışlasın:) kalp hızı 140ın üzerindeyse kız oluyordu galiba
İçme cnmKizlar eleviti iceyimmi icmeyeyim mi?
Teyze yer onun totosunuNe hareketler yapti bize teyzesi :)) ilk ultrason acildi elini alninin kenarina koymus doktor bakin selam veriyo dedi :) Bir dakika durmadi kipir kipir zipliyor donuyor. Doktor dedi boyle olmayacak yatmasi lazim gidip bir seyler ye az yuru gel dedi. Ondan sonra olcum yapabildik cok hareketli bidik.
Evet canm soluma yatmistm gece boyu sabah sırt ustu döndm ve attım elimi ordaydi çok şeker ya çok korkuyorum brsey oldu diye dün pıt diye hissedince nasıl sevindim rahatladm :)
Cikolata ve meyve suyu :)) Amin canim cumlemiz evlatlarimiza saglikla kavusalim benim bidik 12 hafta 1 gunluk cikmis 1 gun onden gidiyor.Teyze yer onun totosunu
Cok dekerli mi yedin bende de bir kere oyle oldu, ya benmki de ellerini kafasina koyuyor , kalbim o kadar hızlı atiyorki o oyle hareketler yapinca...rabbim saglikla getirsin hepsini
Bende ayniyim ama erkek dediGenelde oyle oluyormus galiba :) Ben de kiz bekliyorum cildim cok bozuldu cenemde egzamalar var.
Gavur gibiler ya 3 farkli doktor soylemedi resmen. Kizim geliyor ya ben emin oldum artik :))Bende ayniyim ama erkek dedi
Eylül diyecektinde sanirim . :) bn suan 14hafta 4 günlüğüm tahmini doğum 7 ekim gösteriyor ama bnde eylül un son günleri olur diye düşünüyorum br çok hamile 38 39.hafta doğurmuş cnku 40 41e kalan çok azben kendisini de bulamıyorum göbeğim çok şiş ondandır belki de. 15 haftalıksın o zaman? kasım doğumlu olmuyor mu senin?
Ondan mı diyorsun .senin neyini tartsın kız 10 15 kilo alsan nezaten zayıfsın ondan tartmıyordur
Çok güzel ya masallah, onden onden gitsin bakalımCikolata ve meyve suyu :)) Amin canim cumlemiz evlatlarimiza saglikla kavusalim benim bidik 12 hafta 1 gunluk cikmis 1 gun onden gidiyor.
Yeriiiimm seni yaaaa :)Gavur gibiler ya 3 farkli doktor soylemedi resmen. Kizim geliyor ya ben emin oldum artik :))
İnslh canm :)Çok sagolun kizlar moral oldunuz. Hep güzel haberler verelim inşaAllah.
Kiz olunca soylemiyorlar teorisi bende tutarsa gercektir diyecegiz :))Yeriiiimm seni yaaaa :)
evet canım baktım ben zaten bazı doktorlar elevit bazıları decavit veriyor. Yazdır kullan sendeTamam saglik ocagina gidip yazdirayim ikisi ayni icerik degil mi?
Kısmet canm Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah:)30 yaşındayım canım bilmiyorum yaştan dolayımı sonucu telefondan öğrendim. ense kalınlığı 1,3 çıkmıştı bende sorun yok diye düşünmüştüm.
sade down sedromu olduğunu öğrendim ve oyüzden biraz geçti gerginliğim
ense 1,3tü dr sağlıklı demişti ama işte kanda farklı oldu
yok ya araştırdım amerikada yapılan çok pahalı bir testmiş rabbimden ne gelse razıyım. eğer anne karnında tedavi olacak yada doğumaa etkili yardımcı olacak bişey olsa tamamda bakalım 3lü 4lü farklı çıkar belki nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?