2017 EKİM Anne adayları

Çok guzl duruşu maşallah . Ama neden puslu net yokmu yaa tam bu duruşla net olsa anlaşılır. Valla senin bir türlü ogrenemedik

Benim ki de uyuyordu cok hareketli değildi.. çikolata olayını biliyorum ama erkndi randevum pek yiyemedm bulantilardan malum.. bakalm nolr h.snu gdersem kesn yazarm.. sende haber etmeyi unutma

ense kalinligi gayet güzel bence riske takılma cnm içini ferah tut

Çok guzl duruşu maşallah . Ama neden puslu net yokmu yaa tam bu duruşla net olsa anlaşılır. Valla senin bir türlü ogrenemedik
Canim iki foto var birdaha cektim. Ama bu sekil cikiyor. Benim baby kiz ondan ogrenemiyoz bence :))

Eklentiler

• IMG_20170412_132152.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20170412_132213.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 44
ense kalinligi gayet güzel bence riske takılma cnm içini ferah tut
inşallah canım ya valla hep korktuğum başıma geliyo. Rabbim ne verirse hayırlısını bilir üzülsemde yapacak bişeyim yok gerçi. inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğim. çok sağol moral verdiğin için

Ay valla mi :)) Minnosumu bir söylemediler 5.5 cm olmus teyzesi. Ama nasil hareketli gormen lazim
acaba bu zamanlarda hareketli olması dogduktan sonra da olcagınımı gosteriyor:)) benimkide cok skaindi doktor biraz bastırdı.. popo kısmı hopladı sonra yine devam uyumaya :))

acaba bu zamanlarda hareketli olması dogduktan sonra da olcagınımı gosteriyor:)) benimkide cok skaindi doktor biraz bastırdı.. popo kısmı hopladı sonra yine devam uyumaya :))
Sekerli bir seyler yemenin etkisi olabilir canim. Eger oyle degilse canimi okuyacak gibi görünüyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…