- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.221
Çok guzl duruşu maşallah . Ama neden puslu net yokmu yaa tam bu duruşla net olsa anlaşılır. Valla senin bir türlü ogrenemedikKizlar ben de verdim kani doktor yapalim dedi israr etti mecbur kaldim. 1.1 mm cikti ense kalinligi her sey normal dediler. Kalp atis hizi da 162 imis. Cinsiyet soylemediler. Meraktan olcem. Resim yüklüyorum bilenler bi baksin nub belli mi? B Biravucmutluluk
bende 13.haftamda gittim 1 ay sonra görüşürüz dedi inan zaman geçmiyor nasıl merak ediyorum benim velet haraketsiz ya çikolata ye dediler aldım çikolatayı yicem cildiyeye girdim kurdeşen döküyordum elimde gördü onu bırak çünkü sana şuan yasak dediyiyemedim ve ultrasona girdim uykucu yine uyuyordu hafta sonu gidersen yaz mutlaka bende merak ettim...
evet anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsunlar inşallah
ense kalinligi gayet güzel bence riske takılma cnm içini ferah tut30 yaşındayım canım bilmiyorum yaştan dolayımı sonucu telefondan öğrendim. ense kalınlığı 1,3 çıkmıştı bende sorun yok diye düşünmüştüm.
sade down sedromu olduğunu öğrendim ve oyüzden biraz geçti gerginliğim
ense 1,3tü dr sağlıklı demişti ama işte kanda farklı oldu
yok ya araştırdım amerikada yapılan çok pahalı bir testmiş rabbimden ne gelse razıyım. eğer anne karnında tedavi olacak yada doğumaa etkili yardımcı olacak bişey olsa tamamda bakalım 3lü 4lü farklı çıkar belki nasip
Bnce sende buluyorsun ama anlamıyorsun canm sabaha kadr soluna yat sabah dom karnına bak doktorun ultrason ile baktığı yerlere aynı limon gbi yumru eline degiyir. Hareketleri bnde hissetmiyorum henuzAyyy ben nsıl bir anayım ya hiç hissetmiyorum
Ne güzel yazmissin, aynen öyle yapacagim. Simdide icimi kemiren kan, biliyorum kendimi ah akilsiz kafam vermeden çık iste hastaneden.
Canim iki foto var birdaha cektim. Ama bu sekil cikiyor. Benim baby kiz ondan ogrenemiyoz bence :))Çok guzl duruşu maşallah . Ama neden puslu net yokmu yaa tam bu duruşla net olsa anlaşılır. Valla senin bir türlü ogrenemedik
tam bilemişorum ama 3 den sonra riski olabiliyo diye okudumense kalınlığı hangi değer aralığında normalmiş?
Kız bu yaa :)) brde uzun br bebis olacak :)Canim iki foto var birdaha cektim. Ama bu sekil cikiyor. Benim baby kiz ondan ogrenemiyoz bence :))
dr dedi biraz riskli çıkmış sonucun kan ver istersen anne kanından bakılıyo bikaç gün sonra gel diye ama sen bilirsin dedi.Bence hicbirseyi yok bebegininin, telaşlanma, zaten inanmiyorum bunlara ama kendimede sinir oldum iste. Doktoruna sordun mu?
O kısım ama senin bebis çok küçük sanki burda hemde totosu sanki orası :)Ya benim onceki ultrasonumdan bu foto nub dedigimiz yer isaretledigim kisimmi oluyor
Eki Görüntüle 1981253
Ay valla mi :)) Minnosumu bir söylemediler 5.5 cm olmus teyzesi. Ama nasil hareketli gormen lazimKız bu yaa :)) brde uzun br bebis olacak :)
ahah olabilir de:)) bu 20 gun onceydi zaten yarın gidicem belli eder insallah :))O kısım ama senin bebis çok küçük sanki burda hemde totosu sanki orası :)
inşallah canım ya valla hep korktuğum başıma geliyo. Rabbim ne verirse hayırlısını bilir üzülsemde yapacak bişeyim yok gerçi. inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğim. çok sağol moral verdiğin içinense kalinligi gayet güzel bence riske takılma cnm içini ferah tut
acaba bu zamanlarda hareketli olması dogduktan sonra da olcagınımı gosteriyor:)) benimkide cok skaindi doktor biraz bastırdı.. popo kısmı hopladı sonra yine devam uyumaya :))Ay valla mi :)) Minnosumu bir söylemediler 5.5 cm olmus teyzesi. Ama nasil hareketli gormen lazim
Bncede kız cnm hem öyle hissettim hemde çıkıntı yok :))Canim iki foto var birdaha cektim. Ama bu sekil cikiyor. Benim baby kiz ondan ogrenemiyoz bence :))
Sekerli bir seyler yemenin etkisi olabilir canim. Eger oyle degilse canimi okuyacak gibi görünüyor:))acaba bu zamanlarda hareketli olması dogduktan sonra da olcagınımı gosteriyor:)) benimkide cok skaindi doktor biraz bastırdı.. popo kısmı hopladı sonra yine devam uyumaya :))
Benim de icime kiz doguyor canım doktor olcumu yapti totosunu döndü utandi mi nedir :))Bncede kız cnm hem öyle hissettim hemde çıkıntı yok :))
Ay valla mi :)) Minnosumu bir söylemediler 5.5 cm olmus teyzesi. Ama nasil hareketli gormen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?