2017 EKİM Anne adayları

dr dedi biraz riskli çıkmış sonucun kan ver istersen anne kanından bakılıyo bikaç gün sonra gel diye ama sen bilirsin dedi.
Bence yapma ultrasonda hersey normal. Bence bizim o anki hormonal durumumuz bile etkiliyor degerleri. Sonucta bebekten alinan kan degil ki bizden aliniyor. Fenalik getirdiler doktorlar. Mahsus yapiyorlar sanki.

Bence yapma ultrasonda hersey normal. Bence bizim o anki hormonal durumumuz bile etkiliyor degerleri. Sonucta bebekten alinan kan degil ki bizden aliniyor. Fenalik getirdiler doktorlar. Mahsus yapiyorlar sanki.
Benden de zorla kan aldilar. Neden boylr yapiyorlar anlamadim. Umarim iyi cikar sonuclarimiz. Ense kalinligi 1.1 cikti bemim de burun kemigi de olusmus.

yok yaptırmıycam zaten amerikada yapılıyormuş dolar üzerinden ücretleniyo ve neredeyse doğum parası tutar. down sedromuysa sadece napabilirimki çözümüde yok öğrensem napıcam aldırmayacağıma göre o yüzden yaptırmıycam

Ay valla mi :)) Minnosumu bir söylemediler 5.5 cm olmus teyzesi. Ama nasil hareketli gormen lazim
Maşallah canm. Senin haftan daha 12 cinsiyet için gerçekten erken yani :) 16 ya kadr gostermezse kızmış derz ama 12.haftada öğrenen çok az inslh gönlüne gore olur çok merk ediyorum senin bebeğin cinsiyetini

Benden de zorla kan aldilar. Neden boylr yapiyorlar anlamadim. Umarim iyi cikar sonuclarimiz. Ense kalinligi 1.1 cikti bemim de burun kemigi de olusmus.
Aglayacaktim neredeyse, hemen eline aldi kalem kagidi dolduruyor istemiyorum diyorum ' senin istemenle olmuyor' dedi.
Benim ense 0.96 cikti herseyi normal eee kadin neden kan alirsin ki? Bebek saglikli olsa ufacik ta bir ihtimal oynasa al sana dogum boyunca stres. Acaba dedim arayip iptalmi ettireyim?

İcim cok rahat senin bebeginle alakali öyle dogdu kalbime. Bence birazda para tuzagi, kendileri kan alana kadar ahkam keserler birsey cikinca 'bilmem ki' oluyor. Ne bicim insanlara denk geldik anlamadim ki?

Sakin olllllll...
Bana da oyle yapti sadece bebekte down varmi yokmu onla alakali degil dedi benim gormem gerekenler var dedi.... Dogumda supriz istemiyoruz dedi yapturdim 1 hafta oldum oldum dirildim şükür ki gecti. Benmde ultrason iyiydi kan degerlerine de bakıyormuş ki dedigi gibi direk onlara baktı

eger bebegini aldırmayı dusunen yoksa down sendromunu ogrenince bence testleri yapıp riskleri bilmeleri daha iyi cunku cocuk dogduktan sonra bu konuyla ilgili tum bilgileri edinmis ve psikolojik acıdan hazır hale gelir

Benimki de iyi cikar dimi? Bende habire sonuclara bakiyorum. Gerci kendimi kandiriyorum çikmaz ki hemen ensesi 0.96 herseyi oluşmuş ve hareketli dedi.

eger bebegini aldırmayı dusunen yoksa down sendromunu ogrenince bence testleri yapıp riskleri bilmeleri daha iyi cunku cocuk dogduktan sonra bu konuyla ilgili tum bilgileri edinmis ve psikolojik acıdan hazır hale gelir
Bu kan testlerinin çok gecerliligi yokmuş ama. Saglikli diye hazirlandiginda sorun cikabiliyor Allah korusun. Yani dua edip beklemek sonucu. Hamilelik cidden stresliymiş. Sagliklicakla kucagimiza almayi nasip ettin Rabbim. Amin

Benimki de iyi cikar dimi? Bende habire sonuclara bakiyorum. Gerci kendimi kandiriyorum çikmaz ki hemen ensesi 0.96 herseyi oluşmuş ve hareketli dedi.
Aynen allahin izniyle cok cok guzel çıkacak benimde öyleydi, çok şükür herşey iyi çıktı:)

ense kalınlıgının iyi cıkması ve burun kemiginin olusmus olması zaten risk belirlemesinde artı bir etkisi oluyor bide cok takılmayın bunlara tr de dogan her 10000 bebekten birinde gorulen birsey zaten ihtimaller cok dusuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…