- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.241
12 hafta 1 gunluk cikti olcumde bir diger olcum de 12 hafta 3 gunluk. Sata gore 12 ydi tam bugun ama onde gidiyor.Kacnci haftada 5.5cm dedi sna ?
Bence yapma ultrasonda hersey normal. Bence bizim o anki hormonal durumumuz bile etkiliyor degerleri. Sonucta bebekten alinan kan degil ki bizden aliniyor. Fenalik getirdiler doktorlar. Mahsus yapiyorlar sanki.dr dedi biraz riskli çıkmış sonucun kan ver istersen anne kanından bakılıyo bikaç gün sonra gel diye ama sen bilirsin dedi.
Benden de zorla kan aldilar. Neden boylr yapiyorlar anlamadim. Umarim iyi cikar sonuclarimiz. Ense kalinligi 1.1 cikti bemim de burun kemigi de olusmus.Bence yapma ultrasonda hersey normal. Bence bizim o anki hormonal durumumuz bile etkiliyor degerleri. Sonucta bebekten alinan kan degil ki bizden aliniyor. Fenalik getirdiler doktorlar. Mahsus yapiyorlar sanki.
Benimde 12+1 olmasi lazimdi 12+4 çıktı sence iyimi bu?12 hafta 1 gunluk cikti olcumde bir diger olcum de 12 hafta 3 gunluk. Sata gore 12 ydi tam bugun ama onde gidiyor.
yok yaptırmıycam zaten amerikada yapılıyormuş dolar üzerinden ücretleniyo ve neredeyse doğum parası tutar. down sedromuysa sadece napabilirimki çözümüde yok öğrensem napıcam aldırmayacağıma göre o yüzden yaptırmıycamBence yapma ultrasonda hersey normal. Bence bizim o anki hormonal durumumuz bile etkiliyor degerleri. Sonucta bebekten alinan kan degil ki bizden aliniyor. Fenalik getirdiler doktorlar. Mahsus yapiyorlar sanki.
Maşallah canm. Senin haftan daha 12 cinsiyet için gerçekten erken yani :) 16 ya kadr gostermezse kızmış derz ama 12.haftada öğrenen çok az inslh gönlüne gore olur çok merk ediyorum senin bebeğin cinsiyetiniAy valla mi :)) Minnosumu bir söylemediler 5.5 cm olmus teyzesi. Ama nasil hareketli gormen lazim
Aglayacaktim neredeyse, hemen eline aldi kalem kagidi dolduruyor istemiyorum diyorum ' senin istemenle olmuyor' dedi.Benden de zorla kan aldilar. Neden boylr yapiyorlar anlamadim. Umarim iyi cikar sonuclarimiz. Ense kalinligi 1.1 cikti bemim de burun kemigi de olusmus.
İcim cok rahat senin bebeginle alakali öyle dogdu kalbime. Bence birazda para tuzagi, kendileri kan alana kadar ahkam keserler birsey cikinca 'bilmem ki' oluyor. Ne bicim insanlara denk geldik anlamadim ki?yok yaptırmıycam zaten amerikada yapılıyormuş dolar üzerinden ücretleniyo ve neredeyse doğum parası tutar. down sedromuysa sadece napabilirimki çözümüde yok öğrensem napıcam aldırmayacağıma göre o yüzden yaptırmıycam
Hadi bakalım guzl haberle gel :) bnmde az kaldı cumartesi 10da gidicem çok heyecanliym:) bir gelseydi.ahah olabilir de:)) bu 20 gun onceydi zaten yarın gidicem belli eder insallah :))
Sakin olllllll...Aglayacaktim neredeyse, hemen eline aldi kalem kagidi dolduruyor istemiyorum diyorum ' senin istemenle olmuyor' dedi.
Benim ense 0.96 cikti herseyi normal eee kadin neden kan alirsin ki? Bebek saglikli olsa ufacik ta bir ihtimal oynasa al sana dogum boyunca stres. Acaba dedim arayip iptalmi ettireyim?
12 hafta 1 gunluk cikti olcumde bir diger olcum de 12 hafta 3 gunluk. Sata gore 12 ydi tam bugun ama onde gidiyor.
Benimki de iyi cikar dimi? Bende habire sonuclara bakiyorum. Gerci kendimi kandiriyorum çikmaz ki hemenSakin olllllll...
Bana da oyle yapti sadece bebekte down varmi yokmu onla alakali degil dedi benim gormem gerekenler var dedi.... Dogumda supriz istemiyoruz dediyapturdim 1 hafta oldum oldum dirildim şükür ki gecti. Benmde ultrason iyiydi kan degerlerine de bakıyormuş ki dedigi gibi direk onlara baktı
valla gecmiyor zaman zaten ben ikili test sonuclarınıda gostericem yarın.. bir hafta once gittim baska doktora goremedim gostermedi adam sinir oldum:)Hadi bakalım guzl haberle gel :) bnmde az kaldı cumartesi 10da gidicem çok heyecanliym:) bir gelseydi.
Bu kan testlerinin çok gecerliligi yokmuş ama. Saglikli diye hazirlandiginda sorun cikabiliyor Allah korusun. Yani dua edip beklemek sonucu. Hamilelik cidden stresliymiş. Sagliklicakla kucagimiza almayi nasip ettin Rabbim. Amineger bebegini aldırmayı dusunen yoksa down sendromunu ogrenince bence testleri yapıp riskleri bilmeleri daha iyi cunku cocuk dogduktan sonra bu konuyla ilgili tum bilgileri edinmis ve psikolojik acıdan hazır hale gelir
Aynen allahin izniyle cok cok guzel çıkacakBenimki de iyi cikar dimi? Bende habire sonuclara bakiyorum. Gerci kendimi kandiriyorum çikmaz ki hemenensesi 0.96 herseyi oluşmuş ve hareketli dedi.
ense kalınlıgının iyi cıkması ve burun kemiginin olusmus olması zaten risk belirlemesinde artı bir etkisi oluyor bide cok takılmayın bunlara tr de dogan her 10000 bebekten birinde gorulen birsey zaten ihtimaller cok dusukBenimki de iyi cikar dimi? Bende habire sonuclara bakiyorum. Gerci kendimi kandiriyorum çikmaz ki hemenensesi 0.96 herseyi oluşmuş ve hareketli dedi.
Allah razi olsun, dua et bize guzel haberler verelim.Aynen allahin izniyle cok cok guzel çıkacakbenimde öyleydi, çok şükür herşey iyi çıktı:)
Bosa evham yapiyorum.degil mi?ense kalınlıgının iyi cıkması ve burun kemiginin olusmus olması zaten risk belirlemesinde artı bir etkisi oluyor bide cok takılmayın bunlara tr de dogan her 10000 bebekten birinde gorulen birsey zaten ihtimaller cok dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?