2017 EKİM Anne adayları

Canım gebelikte sarılık aşısı pek mantıklı gelmedi bana. Araştırdın mı, risklerini falan.

ay canım sorma dün ikili test için gittiğim doktora da sordum prof du o benim doktorum sarılık aşısı vurulmamı söyledi diye oda dediki yani anne yada babada kalıtsal sarılık taşıyan varsa ailede o zaman vurulması gerekir dedi yoksa bütün hamilelere yaptıralım o zaman dedi gerek yok dedi eğer ailede sarılık taşıyıcı biri yoksa dedi görümcemde hamile o 6. ayında onadada dememiş doktoru araştırıyorum şuan valla kafam allak bullak oldu biri öyle diyor biri böyle diyor kime uyayım anlamadım kuzum valla

Canım ben cildiyeye gittim bana Babe çatlak kremini önerdi. Kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. internetten aldım bugün geldi kullanmaya başlayacağım bakalım umarım faydalı olur.
Arkadaşım kullandı 2 yıl önce hamileliğinde babe'yi. Çok memnun kaldı. Zeytinyağı ve babeyi dönüşümlü kullanmiş. Hıc çatlagı olmadı. Ben de babe ve lierac arasında kaldım. Sonra lierac aldım.

ben de kız çocuğu çok istiyordum. eşim böyle söyledikçe keşke erkek olsa diyorum elimde olmadan. dimi bence de kız çocuğuyla baba arasındaki bağ çok başka resmen aşık oluyorlar:)
sağlıklı olsunlar inşallah hem bedenen hem zihnen.

Ozguvene gel:) yakalandigi yetmez gibi bi de telefondan zor oluyo kapatmayin demis:)

Bu arada banyon da çok güzelmiş. Çok orjinal :)
Sagol kuzum ya :) seviyorum boyle zivirtili isleri:)

Doktor kuzenime bir doum parasi harcarsin lilerac ile demisti:) acibadem yagi, acibadem sutu yada bebe yagi da ayni isi goruyormus zaten... ben bebe yagi ve acibadem sutunu donusumlu suruyorum. Acayip gergin karnim zaten... her gece kocacigima surduruyorum o da bahaneyle bebisi seviyo:)

Dislerine vuruyormuydu agrisi? Dis etimde agriyor
En cok dis etime vuruyordu kaniyordu allahim fena birsey.... dis etimi igneyle kanirtabilirdim

Ben şuan da her duştan sonra dalinin bebe yağımı kullanıyorum ve göbeğime de ekstradan vazelin sürüyorum, bence yeterli sanki :) başka bişey almayı düşünmüyorum.
Kuzu vazelin petrol bazli oldugu icin onerilmiyor hamilelikte

Sarılık aşısı mı Bnm dr. Öyle bişey demedi sadece tetonoz var onu biliyorum 20 haftada sanırım oda

canım kimseye dememiş ki doctor dün ikili teste gittiğim doktorda gerek yok dedi valla bende anlamadım kafam çorba oldu tetenozu biliyorum görümcem oldu 5. ayın sonunda oda çok acıyormuş ama ya kadın valla üstümü zor giyiniyorum kolumun ağrısında dedi çok korkuyorum ya ben kan verirken bile tansiyonum düşüyor fenalık geçiriyorum resmen

Ben de hep bir kızım olsun isterdim. Anne kız arkadaş gibi oluyorlar ileride. Benimki de kız çocuğunu bu devirde nasıl yetiştircez, nasil koruyacagız diye dert ediyor. Etraftaki it kopuk tipleri görunce haksiz da sayılmaz. Erkek istemesinin tek sebebi bu. Ama ben eminim ki dogunca iyi ki kı olmuş diyecek. Merak etme seninki de alışır bu fikre. Ilk başta bütün erkeklerin tepkisi aynı.

Kiz seni etiketliyerek soru sordum, disle alakali.

evet haklı bir düşünce. bakalım 1 ay sonra belli olacak. geçmez bu 1 ay yaaaa nasıl beklicem ölecem meraktan:)

canım bende çatlak için sebamed in çatlak kremini söyledim netten geldi ama daha kullanmaya başlamadım doktora sormadan kullanmıyım dedim dün gittiğim doktora da sormayı unuttum haftaya kendi doktoruma sorucam karnım daha minnak çok çıkmadı maalesef ama netten yorumlarını okudum kullananlar memnun kalmış sebamedden

Canım ben cildiyeye gittim bana Babe çatlak kremini önerdi. Kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. internetten aldım bugün geldi kullanmaya başlayacağım bakalım umarım faydalı olur.

kuzum günaydın naptın dün doktorda nasıl geçti ikili test? bende gittim ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı ense kalınlığı 1 mm çıktı kan sonucu da haftaya çıkcak onu bekliyorum

Gecede agri yapiyormu? Karanfille dayadim ben inan. Oraya karanfil koydum kesti uyusturdu agrisini. Paradontax dis macunu aldim cikip sabah, Allahim mucize gibi kesti agrisini sık sık onla fircalayacagim. Koca bir bardakta süt ictim. Doktorun izin veriyormu dis tedavisine?

aynen kuzum valla bende yetişemiyorum konuşmalara ben hepsi burada dan sebamed söyledim geldi hemde 45 tl ye en uygun buydu birde bio oil vardı ama daha kullanmadım doktora sormadan kullanmıyım dedim ama netten yorumlarını okudum kullananlar memnun kalmış lierac en iyisi ama çok pahalı ya

hadi ya karanfil iyi geliyormu bak bilmiyordum paradontax ı bende duydum hatta bir kere kullandım hamilelikten once bende diş hassasiyeti var çünkü ama tadı iğrenç kusasım geldi kullanamadım o yüzden süt şuan içemiyorum hala bulantı nedeniyle biraz azaldı iyice azalsın süte başlıcam bende canım doktorum her türlü diş tedavisini onaylıyoruz onu aksatma bir dişçiye görün dedi de devlette gün bulamadık yoksa dün gitcektim haftaya gitcem o yüzden ama çok korkuyorum ya hayatım boyunca hiç gitmedim dişçiye sadece düğünüme az bir zaman kala dişlerimi temizletmek için gitmiştim onda bile ödüm patlamıştı

Senin problemin ne dişinde ki? Karanfil kesiyor agrisini. Paradontax zaten 1 haftada alisiyorsun tadina, ama.uzerine dis macunu tanimam. Resmen dislerini kendine getiriyor hele diş etine faydasi nasil fazla. Benimde tadindan midem bulanmisti ama birakmadim onu, dun aklima.geldi bitmisti evde sabah 9 da gidip aldim.

evet canım ağzını burnunu kapat hiç solumamış oluyorsun o zaman ben klozeti çamaşır suyuyla lavaboyu cif le küvete de asprin sıkıyorum bekletiyorum tertemiz ve bembeyaz oluyor

benim sol taraftadaki kök dişim yemek yerken diş diş etine baskı yapıyor ya o zaman sızlama yapıyor birde soğukta sıcakta sızlıyor hava mı alıyor anlamadım ama dıştan görünürde bişey yok çürük gibi acaba içten mi çürük onu bilmiyorum ama benim her zaman ve aşırı değil ağrısı o dişimle yemek yediğim zaman ağrı yapıyor şişlik falanda yok birde dişimin yarısı içteymiş sanırım babama baktırmıştım ben ışıkla çürük var mı diye senin dişinin yarısı dişetin de dedi kaymış gibi duruyor dişim anlamadım bir gariplik varda anlamadım 2 ay olcak nerdeyse aynı sorun devam ediyor bakalım haftaya gittiğimde ne dicek doctor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…