- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.441
Canım gebelikte sarılık aşısı pek mantıklı gelmedi bana. Araştırdın mı, risklerini falan.
Arkadaşım kullandı 2 yıl önce hamileliğinde babe'yi. Çok memnun kaldı. Zeytinyağı ve babeyi dönüşümlü kullanmiş. Hıc çatlagı olmadı. Ben de babe ve lierac arasında kaldım. Sonra lierac aldım.Canım ben cildiyeye gittim bana Babe çatlak kremini önerdi. Kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. internetten aldım bugün geldi kullanmaya başlayacağım bakalım umarım faydalı olur.
ben de kız çocuğu çok istiyordum. eşim böyle söyledikçe keşke erkek olsa diyorum elimde olmadan. dimi bence de kız çocuğuyla baba arasındaki bağ çok başka resmen aşık oluyorlar:)Bu erkekler böylem dogduktan sonra da iyi ki kız olmuş diyecek. Eşimin arkadaşının kızı var. O çok heveslendiriyor kız konusunda. O da aynı şeyleri yaşamış kız oldugunu öğrenince. Şimdi diyor ki bi tane daha olursa o da kız olsun.
günaydıın kızlar, sürekli grubu takip etmeden duramıyorum bildirim geldikçe açıp bakıyorum.Az önce bilgi işlem departmanından uyarı aldım siteye girişimi engelliyceklermiş yapmayın nolur dedim telefondan zor oluyo
Şirket kovmazsa iyidir
Sagol kuzum ya :) seviyorum boyle zivirtili isleri:)Bu arada banyon da çok güzelmiş. Çok orjinal :)
Doktor kuzenime bir doum parasi harcarsin lilerac ile demisti:) acibadem yagi, acibadem sutu yada bebe yagi da ayni isi goruyormus zaten... ben bebe yagi ve acibadem sutunu donusumlu suruyorum. Acayip gergin karnim zaten... her gece kocacigima surduruyorum o da bahaneyle bebisi seviyo:)Ya keske kaçırdığım konusmalarin ozeti olsa yada ses kaydi olsada çalışırken dinlesem hem merak ediom hem o kadar zamanim yokksimdi annecikler mutlaka bu konu konusulmustur ama catlaklara nabiyonuz. Lilerac eczanede 100 lira dedi bi tüp onu mutlaka almak istiyorum ama cok pahali geldi güvenilir orjinal satam bi site varmi bildiginiz. Ayrica ben vazeline basladim simdilik yaglar kremler yavstan baslamak istiyorum artik. Ama her duydugumuz degilde cok onerilen tecrubeyle sabit iki uc tamr kullansak daha iyi ve kolay olur sanki
En cok dis etime vuruyordu kaniyordu allahim fena birsey.... dis etimi igneyle kanirtabilirdimDislerine vuruyormuydu agrisi? Dis etimde agriyor
Kuzu vazelin petrol bazli oldugu icin onerilmiyor hamilelikteBen şuan da her duştan sonra dalinin bebe yağımı kullanıyorum ve göbeğime de ekstradan vazelin sürüyorum, bence yeterli sanki :) başka bişey almayı düşünmüyorum.
Sarılık aşısı mı Bnm dr. Öyle bişey demedi sadece tetonoz var onu biliyorum 20 haftada sanırım oda
Ben de hep bir kızım olsun isterdim. Anne kız arkadaş gibi oluyorlar ileride. Benimki de kız çocuğunu bu devirde nasıl yetiştircez, nasil koruyacagız diye dert ediyor. Etraftaki it kopuk tipleri görunce haksiz da sayılmaz. Erkek istemesinin tek sebebi bu. Ama ben eminim ki dogunca iyi ki kı olmuş diyecek. Merak etme seninki de alışır bu fikre. Ilk başta bütün erkeklerin tepkisi aynı.ben de kız çocuğu çok istiyordum. eşim böyle söyledikçe keşke erkek olsa diyorum elimde olmadan. dimi bence de kız çocuğuyla baba arasındaki bağ çok başka resmen aşık oluyorlar:)
sağlıklı olsunlar inşallah hem bedenen hem zihnen.
Kiz seni etiketliyerek soru sordum, disle alakali.canım kimseye dememiş ki doctor dün ikili teste gittiğim doktorda gerek yok dedi valla bende anlamadım kafam çorba oldu tetenozu biliyorum görümcem oldu 5. ayın sonunda oda çok acıyormuş ama ya kadın valla üstümü zor giyiniyorum kolumun ağrısında dedi çok korkuyorum ya ben kan verirken bile tansiyonum düşüyor fenalık geçiriyorum resmen
evet haklı bir düşünce. bakalım 1 ay sonra belli olacak. geçmez bu 1 ay yaaaa nasıl beklicem ölecem meraktan:)Ben de hep bir kızım olsun isterdim. Anne kız arkadaş gibi oluyorlar ileride. Benimki de kız çocuğunu bu devirde nasıl yetiştircez, nasil koruyacagız diye dert ediyor. Etraftaki it kopuk tipleri görunce haksiz da sayılmaz. Erkek istemesinin tek sebebi bu. Ama ben eminim ki dogunca iyi ki kı olmuş diyecek. Merak etme seninki de alışır bu fikre. Ilk başta bütün erkeklerin tepkisi aynı.
Arkadaşım kullandı 2 yıl önce hamileliğinde babe'yi. Çok memnun kaldı. Zeytinyağı ve babeyi dönüşümlü kullanmiş. Hıc çatlagı olmadı. Ben de babe ve lierac arasında kaldım. Sonra lierac aldım.
Kiz seni etiketliyerek soru sordum, disle alakali.
Canım ben cildiyeye gittim bana Babe çatlak kremini önerdi. Kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. internetten aldım bugün geldi kullanmaya başlayacağım bakalım umarım faydalı olur.
Gecede agri yapiyormu? Karanfille dayadim ben inan. Oraya karanfil koydum kesti uyusturdu agrisini. Paradontax dis macunu aldim cikip sabah, Allahim mucize gibi kesti agrisini sık sık onla fircalayacagim. Koca bir bardakta süt ictim. Doktorun izin veriyormu dis tedavisine?cancağızım haftaya çarşamba gidicem dişçiye dün ikili test için gittim ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı ense kalınlığı1 mm çıktı kan sonuçları da haftaya belli olcak inşallah onlarda temiz çıkacak senin diş nasıl oldu geçtimi ağrısı? benim geçmedi ya bugün birde o tarafla yemek yedim unuttum şuan sızlıyor birde dişetim nasıl kaşınıyor biliyor musun böyle kürdanla kanatasıya kadar kaşıdım yani
Ya keske kaçırdığım konusmalarin ozeti olsa yada ses kaydi olsada çalışırken dinlesem hem merak ediom hem o kadar zamanim yokksimdi annecikler mutlaka bu konu konusulmustur ama catlaklara nabiyonuz. Lilerac eczanede 100 lira dedi bi tüp onu mutlaka almak istiyorum ama cok pahali geldi güvenilir orjinal satam bi site varmi bildiginiz. Ayrica ben vazeline basladim simdilik yaglar kremler yavstan baslamak istiyorum artik. Ama her duydugumuz degilde cok onerilen tecrubeyle sabit iki uc tamr kullansak daha iyi ve kolay olur sanki
Kendi doktorumun izni olmadan olmuyormuş. Allah yardim etsin bizlereDoktora git canım. Hamile olduğunu söyle. Sana uygun tedavi yapar. Korkma. Birşey olmaz Allah'ın izniyle.
Gecede agri yapiyormu? Karanfille dayadim ben inan. Oraya karanfil koydum kesti uyusturdu agrisini. Paradontax dis macunu aldim cikip sabah, Allahim mucize gibi kesti agrisini sık sık onla fircalayacagim. Koca bir bardakta süt ictim. Doktorun izin veriyormu dis tedavisine?
hadi ya karanfil iyi geliyormu bak bilmiyordum paradontax ı bende duydum hatta bir kere kullandım hamilelikten once bende diş hassasiyeti var çünkü ama tadı iğrenç kusasım geldi kullanamadım o yüzden süt şuan içemiyorum hala bulantı nedeniyle biraz azaldı iyice azalsın süte başlıcam bende canımdoktorum her türlü diş tedavisini onaylıyoruz onu aksatma bir dişçiye görün dedi de devlette gün bulamadık yoksa dün gitcektim haftaya gitcem o yüzden ama çok korkuyorum ya hayatım boyunca hiç gitmedim dişçiye sadece düğünüme az bir zaman kala dişlerimi temizletmek için gitmiştim onda bile ödüm patlamıştı
kızlar banyo tuvaleti nasıl temizliyorsunuz? ben çamaşır suyu kullanıyorum normalde. yine kullanmıştım geçende kokusu mahvediyor zehirli bide. kullanmazsam da hijyen olmazmış gibi geliyor. ağzımı burnumu bezle mi sarsam
Senin problemin ne dişinde ki? Karanfil kesiyor agrisini. Paradontax zaten 1 haftada alisiyorsun tadina, ama.uzerine dis macunu tanimam. Resmen dislerini kendine getiriyor hele diş etine faydasi nasil fazla. Benimde tadindan midem bulanmisti ama birakmadim onu, dun aklima.geldi bitmisti evde sabah 9 da gidip aldim.
Bebak aci badem sutu de güzelİyi güzel de o banyonun hali ne olcak sonra. Her banyodan sonra ovmak gerekecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?