2017 EKİM Anne adayları

Doktor a gitmek degil sorun, uyusturabiliyorlarmi,bir zarari varmi? Ben korkmuyorum disciden ama bebegimi dusunuyorum. Sen o dis macununu al,birde gidrne kadar kullan karanfili. Lutfen disciden dönunce yaz etiketle beni. Sen Türkiye de yaşamıyormusun?

maşallah canım azmine hayranım nasılda herkese yetişmiş :) canım ilk duyduğumda taktım şimdide arada bi düşündürüyor ama sadece bir test uğruna bebeğimi üzmek istemiyorum. Rabbime emanet artık o en iyisini bilir diyorum. beni korkutan öyle bi durumda çalışan bi bayanım yeterince ilgilenemem çocuğumla kaygısı oluyo bazen. malum daha çok ilgiye ihtiyacı oluyo. bakalım 3lü test var daha belkide birşey çıkmayacak kan tahlillerini bazen bi besin bile etkileyebiliyo falan diyip avunuyorum. gece adet ağrısı gibi ağrım oldu uykudan uyandım dedim gündüz stres yaptım bebeğime yansıdı üzüldüm.

benim karnımda birde gerildi yumuşaktı sertleşti falan anlamadım

eyvahhhhhh ama cidden telefondanda zor oluyor ya

ben kullanıyordum canım sanki başka birşey kullanmadımı temizlenmedi gibi geliyordu hatta bir akşam zehirleniyordum az kalsın görümcem biobelinda diye bir markanın satışını yapıyordu ondan getirdi wc banyo temizleyici inan derz aralarını bile tertemiz yaptı ve kokusu çok güzel ve bitkiselmiş hiç zararı yok... Kullanmadan öne hiç tamah etmezdim o kadar söyler almazdım :)

yağ sökücüzü de yapamam mesela ama oda çok kokuyor her bulaşıkta elimde fıs fıs ocağa fayanslara sıkarım geçende onu getirdi oda çok güzel çıkarıyor ama hiç koku yok :)

hiç duymadım satışını yaptığına göre marketlerde yoktur. ben domestostan vazgeçemeyecem sanırım ya ağzımı burnumu iyice sararım napim..
mutfağa da aspirin ve cif kullanıyorum

benimkide aynı fikirde kız olursa üniversiteye bile şehir dışına yollamam diyor daha şimdiden.. Kız kardeşim bile dedi aman abla Allah sana kız evlat vermesin diye arkadaşı yanındaydı tövbe de dedi kız kızdı. ama sen bunun kocasını bilmiyorsun yazık değilmi yeğenime diyor çatlak

Bunlari cekebildim:)) ama supheye dustum nubu yatay goruyorum ama ustunde bir cikinti gordum bilemedim
Kız yazdığını okumadan bnde aynı şeyi yazayım diye cevaba geldm snde öyle yazmissinn ama bunda çok yatay değil hafif capraza yakın bilemedim smdi bacak arası na bakmadı mi doktor ya. Bnm bebeğin nubu da böyle bana erkek dedi doktor. Sende benm gbi bekle meraktn kudr ayol bunu kız ama pipife var gbi de dur

ay sorma canım ya benden beter oldu hamile olunca ama çok keyifli oluyor onu öyle görmek
Bn mahcup oluyorum bazn çorabımi bile giydiriyor çok belim agriyip bükülemedigimde. İçimden diyorum helal olsun bn kendine hc böyle bakmadm diye

evet canım türkiyedeyim Istanbul anadolu yakasındayım canım merak etme yazarım karanfili de denicem paradontax ı nasıl kullancam bilmiyorum ama deniyim bakıyım sağol canım

Selam hatunlar :) Dün hiç giremedim Ankaradaydım işlerim dolayısıyla. 1 günde nerdeyse 40 sayfa çürütmüşsünüz ya helal size Vallahi okuyamadım çoğunu. Son 2 günde cinsiyet öğrenen, kontrole gidenlerden haberler nasıl? Accık hatırlatma yapın bakalım kardeşinize

Prof haklı canım. Ben 11yaşında sarılık geçirmiştim. Ailede taşıyıcı falan yoktu ama kabakulak geçirmedim diye gebelik öncesinde bir doktordan tahlil istemiştim. Çünkü gebelikte çok yüksek riskleri varmış kabakulağın. Doktora dedim böyle böyle diye, gerek yok rutin testler arasında o yok, sarılık tahlili isteyelim sadece demişti. Doktora gıcık olduğum için de sonucu götürmedim. Şimdi baktım netten. Sen de böyle bir tahlil yaptır istersen daha önce yaptırmadıysan. Anti HBS diye geçiyor. Tabloya göre ben riskte miyim şüpheye düştüm şimdi

Eklentiler

• IMG_0358.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…