- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.461
Sevdicek sağolsunİyi güzel de o banyonun hali ne olcak sonra. Her banyodan sonra ovmak gerekecek :)
benim sol taraftadaki kök dişim yemek yerken diş diş etine baskı yapıyor ya o zaman sızlama yapıyor birde soğukta sıcakta sızlıyor hava mı alıyor anlamadım ama dıştan görünürde bişey yok çürük gibi acaba içten mi çürük onu bilmiyorum ama benim her zaman ve aşırı değil ağrısı o dişimle yemek yediğim zaman ağrı yapıyor şişlik falanda yok birde dişimin yarısı içteymiş sanırım babama baktırmıştım ben ışıkla çürük var mı diye senin dişinin yarısı dişetin de dedi kaymış gibi duruyor dişim anlamadım bir gariplik varda anlamadım 2 ay olcak nerdeyse aynı sorun devam ediyor bakalım haftaya gittiğimde ne dicek doctor
Canım bende gitmiştim dişçiye bana 4-6 ay arasında gel yapalım demiştiKendi doktorumun izni olmadan olmuyormuş. Allah yardim etsin bizlere
4 ayim dolmadi dahaCanım bende gitmiştim dişçiye bana 4-6 ay arasında gel yapalım demişti
maşallah canım azmine hayranım nasılda herkese yetişmiş :) canım ilk duyduğumda taktım şimdide arada bi düşündürüyor ama sadece bir test uğruna bebeğimi üzmek istemiyorum. Rabbime emanet artık o en iyisini bilir diyorum. beni korkutan öyle bi durumda çalışan bi bayanım yeterince ilgilenemem çocuğumla kaygısı oluyo bazen. malum daha çok ilgiye ihtiyacı oluyo. bakalım 3lü test var daha belkide birşey çıkmayacak kan tahlillerini bazen bi besin bile etkileyebiliyo falan diyip avunuyorum. gece adet ağrısı gibi ağrım oldu uykudan uyandım dedim gündüz stres yaptım bebeğime yansıdı üzüldüm.Kuzu bosyere kendini uzme, inan o kadar aptal bir test ki.... bak benim ellibinde bir ihtimal yaziyo sonucumda, ama doktor o ellibindeki bir kisinin sen olmadigini soyleyemem diyor... anlatabiliyor muyum?
Kuzu kuzenimin basina geldi. Testler kotu dediler felan o da detayli incelemeyi istemeyince twsti tekrarladilar baska bir yerde risk cikmadi. Para icin yapiyorlar emin ol
Evet benim de karnim tamamen cok sertlesti. Hatta gobek deligimin ustu dahil....
günaydıın kızlar, sürekli grubu takip etmeden duramıyorum bildirim geldikçe açıp bakıyorum.Az önce bilgi işlem departmanından uyarı aldım siteye girişimi engelliyceklermiş yapmayın nolur dedim telefondan zor oluyo
Şirket kovmazsa iyidir
Var ya sahanesin:)
Bende iyi fikirmis dur yapayim bunu demistim, ama benim banyo zemini facia olur:)
Eki Görüntüle 1981816
kızlar banyo tuvaleti nasıl temizliyorsunuz? ben çamaşır suyu kullanıyorum normalde. yine kullanmıştım geçende kokusu mahvediyor zehirli bide. kullanmazsam da hijyen olmazmış gibi geliyor. ağzımı burnumu bezle mi sarsam
hiç duymadım satışını yaptığına göre marketlerde yoktur. ben domestostan vazgeçemeyecem sanırım ya ağzımı burnumu iyice sararım napim..ben kullanıyordum canım sanki başka birşey kullanmadımı temizlenmedi gibi geliyordu hatta bir akşam zehirleniyordum az kalsın görümcem biobelinda diye bir markanın satışını yapıyordu ondan getirdi wc banyo temizleyici inan derz aralarını bile tertemiz yaptı ve kokusu çok güzel ve bitkiselmiş hiç zararı yok... Kullanmadan öne hiç tamah etmezdim o kadar söyler almazdım :)
yağ sökücüzü de yapamam mesela ama oda çok kokuyor her bulaşıkta elimde fıs fıs ocağa fayanslara sıkarım geçende onu getirdi oda çok güzel çıkarıyor ama hiç koku yok :)
Ben de hep bir kızım olsun isterdim. Anne kız arkadaş gibi oluyorlar ileride. Benimki de kız çocuğunu bu devirde nasıl yetiştircez, nasil koruyacagız diye dert ediyor. Etraftaki it kopuk tipleri görunce haksiz da sayılmaz. Erkek istemesinin tek sebebi bu. Ama ben eminim ki dogunca iyi ki kı olmuş diyecek. Merak etme seninki de alışır bu fikre. Ilk başta bütün erkeklerin tepkisi aynı.
Kız yazdığını okumadan bnde aynı şeyi yazayım diye cevaba geldm snde öyle yazmissinnBunlari cekebildim:)) ama supheye dustum nubu yatay goruyorum ama ustunde bir cikinti gordum bilemedim
Bn mahcup oluyorum bazn çorabımi bile giydiriyor çok belim agriyip bükülemedigimde. İçimden diyorum helal olsun bn kendine hc böyle bakmadm diyeay sorma canım ya benden beter oldu hamile olunca ama çok keyifli oluyor onu öyle görmek
Günaydın anneler ve tatlı küçük melekleri :)))Eki Görüntüle 1981780
Doktor a gitmek degil sorun, uyusturabiliyorlarmi,bir zarari varmi? Ben korkmuyorum disciden ama bebegimi dusunuyorum. Sen o dis macununu al,birde gidrne kadar kullan karanfili. Lutfen disciden dönunce yaz etiketle beni. Sen Türkiye de yaşamıyormusun?
Bn mahcup oluyorum bazn çorabımi bile giydiriyor çok belim agriyip bükülemedigimde. İçimden diyorum helal olsun bn kendine hc böyle bakmadm diye
Valla Allah razı olsun ancak bu kadar olur hc böyle bakmazdi bnada evede :) eltilerm çocuk olunca değişir derlerdi hep değişiyormuş be :))aynen bende valla ağzıma bile beslicek yani o derece o şeker ya kurban olurum kocama
ay banyonda konaklama yapabilir miyim bak bak doyamadımda
Prof haklı canım. Ben 11yaşında sarılık geçirmiştim. Ailede taşıyıcı falan yoktu ama kabakulak geçirmedim diye gebelik öncesinde bir doktordan tahlil istemiştim. Çünkü gebelikte çok yüksek riskleri varmış kabakulağın. Doktora dedim böyle böyle diye, gerek yok rutin testler arasında o yok, sarılık tahlili isteyelim sadece demişti. Doktora gıcık olduğum için de sonucu götürmedim. Şimdi baktım netten. Sen de böyle bir tahlil yaptır istersen daha önce yaptırmadıysan. Anti HBS diye geçiyor. Tabloya göre ben riskte miyim şüpheye düştüm şimdiay canım sorma dün ikili test için gittiğim doktora da sordum prof du o benim doktorum sarılık aşısı vurulmamı söyledi diye oda dediki yani anne yada babada kalıtsal sarılık taşıyan varsa ailede o zaman vurulması gerekir dedi yoksa bütün hamilelere yaptıralım o zaman dedi gerek yok dedi eğer ailede sarılık taşıyıcı biri yoksa dedi görümcemde hamile o 6. ayında onadada dememiş doktoru araştırıyorum şuan valla kafam allak bullak oldu biri öyle diyor biri böyle diyor kime uyayım anlamadım kuzum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?